|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
16.2.2009 17:29:10   
lonapo
Ojla, samo na hitro ker me vse boli.

Smo ga cel vikend žuriral, pa mel ogromno obiskov,nazdravljal 100 na uro. No dons sm se ba zbudila z vnetim grlom, zatečenimi bezgavkami, vročino, in bolečimi rokami in nogami. Skratka gripa me ni sfalila.
K se mal pozdravm se pa še javim.

Lepo bodite!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
16.2.2009 18:05:02   
lunca14
lonapo................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej se pocajtej..............pa ueaaaaaaaaaaaaaaaaaa za novo stran,prideš ,pa obrnešuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
16.2.2009 18:42:59   
babysolza
Lonapo hitr se pozdravi!

Glede mleka se mi je pa kar zdelo, da je neki takega, hvala lianna za info.

JAz sem bla v štacuni in nakupla krofov, tako da na dieto grem naslednji teden. user posted image user posted image  Še dobro, da je toooliko naslednjih tednov v letu. user posted image user posted image

Zdejle sva sami, sva očija poslale na en sestanek, tako da vas za danes pozdravljam, mejte se!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
16.2.2009 18:59:10   
Anonimen
lunca - <Anonymous> Anka: Pozdravljeni. Sem mamica osemmesečne punčke. Mleka mi zmanjkuje in zato dojim le še enkrat ali dvakrat na dan. Menstruacije še nisem dobila in prav to me skrbi. Skoraj zagotovo lahko rečem, da nisem noseča. So mi pa pred tremi meseci odstranili jajčnik, ki ga je že druga vodena cista oslabila. Zanima me, kdaj naj bi mlade mamice dobile menstruacijo?

<Ksenija Selih Martinec> Nekatere mlade mamice ves čas dojenja nimajo menstruacije. Pri nekaterih se pojavi občasno, pri drugih pa je redna. Pričakujemo jo najkasneje 4-6 tednov po popolnem prenehanju dojenja.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
16.2.2009 19:53:45   
babysolza
Ojla, si nisem mogla kaj, sem se mogla prit pohvalt: user posted image user posted image  Sabinči je dobila 3. zobek desno enkico zgoraj! user posted image user posted image  Tudi 4. je že na poti, špi.č.ka je že pokukala, najbrž bo jutri še preostali del.

Zdajle grem pa še hitr kej pospravt, potli pa ajat. Nočka in sladke sanje! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
16.2.2009 21:20:27   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

samsa.............zdej vidim,zakaj pripravljaš tako slastne zajtrke,ko pa maš doma tak cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mleka brez laktoze,je pa tako,da eni otroci je ne prenašajo in tisti,ki želijo prej poiskusiti mleko pred enim letom,je bolje da začnejo s tem,je manjše tveganje za alergijo na kml.Jaz sem podala samo v informacijo da obstaja,v razmislek,jaz vem,da pred enim letom ne bom dajala lunu mleka-kravjiga,pa imamo doma krave.

Samo 10-15% Evropejcev ne prenaša laktoze. Intolernca na laktozo je drugo kot alergija na kravje mleko, čeprav so simptomi zelo podobni. Med alergijo na kravje mleko in intoleranco na laktozo ni nobene povezave. Tako, da mleko brez laktoze je res popolnoma brez pomena za dojenčke. Intoleranca na laktozo je tudi redko pri otroku, pri odraslem je bolj pogosta, saj encim zgine.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
16.2.2009 21:48:00   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - <Anonymous> Anka: Pozdravljeni. Sem mamica osemmesečne punčke. Mleka mi zmanjkuje in zato dojim le še enkrat ali dvakrat na dan. Menstruacije še nisem dobila in prav to me skrbi. Skoraj zagotovo lahko rečem, da nisem noseča. So mi pa pred tremi meseci odstranili jajčnik, ki ga je že druga vodena cista oslabila. Zanima me, kdaj naj bi mlade mamice dobile menstruacijo?

<Ksenija Selih Martinec> Nekatere mlade mamice ves čas dojenja nimajo menstruacije. Pri nekaterih se pojavi občasno, pri drugih pa je redna. Pričakujemo jo najkasneje 4-6 tednov po popolnem prenehanju dojenja.

No pol mam še upanje ,da nisem v meniuser posted image ,sem moža vprašala,kaj pa če sem res,pa se mi je nasmejaluser posted image pa rekel,do sexa ti ni več dost,tečna si tud,ja očitno si res v meniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
16.2.2009 21:50:28   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

samsa.............zdej vidim,zakaj pripravljaš tako slastne zajtrke,ko pa maš doma tak cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mleka brez laktoze,je pa tako,da eni otroci je ne prenašajo in tisti,ki želijo prej poiskusiti mleko pred enim letom,je bolje da začnejo s tem,je manjše tveganje za alergijo na kml.Jaz sem podala samo v informacijo da obstaja,v razmislek,jaz vem,da pred enim letom ne bom dajala lunu mleka-kravjiga,pa imamo doma krave.

Samo 10-15% Evropejcev ne prenaša laktoze. Intolernca na laktozo je drugo kot alergija na kravje mleko, čeprav so simptomi zelo podobni. Med alergijo na kravje mleko in intoleranco na laktozo ni nobene povezave. Tako, da mleko brez laktoze je res popolnoma brez pomena za dojenčke. Intoleranca na laktozo je tudi redko pri otroku, pri odraslem je bolj pogosta, saj encim zgine.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Ja hvala za razlago,ampak mi lahko razložiš še to,zakaj so potem lj.mlekarne ponudile to vrsto mleka na tržišče,verjetno ne zaradi 15% ljudi.Ker mi je to potem mal čudno.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.2.2009 6:23:04   
lunca14
Dobro jutro,men se še maluser posted image ,ampak bo žeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.2.2009 7:21:16   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Samo za vas: user posted image
Danes pa dobite user posted image , user posted image in za razvajanje user posted image .

Naj vam tekne user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.2.2009 7:25:08   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom:

- Lana (mtinca)

- Oskar (sasonek)
- Eva (rozica984)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.2.2009 7:32:16   
Samsa
Lonapo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... čimprej se pozdravi

babysolza: user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in user posted image , da 4. zobek čimprej ven pogleda

lunca: upam, da se ti je že oduser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.2.2009 8:29:52   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH 8 MESECEV,PREJMI EN KOŠ VELIKIH SLINASTIH POLJUBČKOV OD LUNA.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.2.2009 8:35:39   
Anonimen
jutrouser posted image

Lana čestitke za 8.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa danes zbudila z otečeno veko -zgleda da sem si oko prehladilauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.2.2009 8:46:53   
Anonimen
Dobarjutar!

A mi lahko dobra duša pove kako nalimam sliko (pa ne z neta) z računalnika sem gor?

Hvaaala lipa user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.2.2009 8:51:44   
babysolza
Jutrčka!

Kot dobra slikca Samsa! user posted image user posted image  Čeprav paste še ne nucamo, sam ščetko. Sej bo dovolj za neki časa al ne? user posted image

Ninny, a te je mogoče kej 'ugriznilo'? Jaz včasih sploh očesa ne morem zjutri odpret, tolk mam zatečeno in sumim, da me takrat kak komar pikne tja. Čeprav zdej ni ravno sezona komarjev... user posted image

Lunca, tudi jaz upam da se ti je že oduser posted image  Vsaj v meni nisi. user posted image user posted image

AnjaPH, sori, pojma nimam ker nisem nikol probala. Čaki, da še katera vstane. user posted image user posted image

Lana, vse naj naj!!! user posted image user posted image  Joj, kako gre to hitro. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.2.2009 9:08:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Dobarjutar!

A mi lahko dobra duša pove kako nalimam sliko (pa ne z neta) z računalnika sem gor?

najprej pojdi na www.shrani.si in naloži slikco iz računalnika tja, za sem pa skopiraš kodo za forum(z predpregledom) v sporočilo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.2.2009 9:13:21   
Samsa

Dobarjutar!

HOJ

Lahko prek www.shrani.si ( se ne rabiš registrirat) in tam kjer imaš dodatne možnosti obkljukaš SLIKE POMANJŠAJ NA 400
Lahko prek http://www.slikomat.com/ ( se tudi ne rabiš registrirat) in naložiš ter izbereš kodo ZA SPLETNE STRANI IN E-POŠTO

Zdaj pa čimprej prilimaj slikice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.2.2009 9:13:58   
Anonimen
Evo drage moje, zahvaljujoč ninny, samo za vas, Maksimilijan user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.2.2009 9:14:30   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Dobarjutar!

najprej pojdi na www.shrani.si in naloži slikco iz računalnika tja, za sem pa skopiraš kodo za forum(z predpregledom) v sporočilo

Ne s predogledom, ko je pol preveč za klikat user posted image user posted image ( za nas, ko gledamo slikice )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.2.2009 9:15:59   
Anonimen

Evo drage moje, zahvaljujoč ninny, samo za vas, Maksimilijan user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.2.2009 9:17:49   
Anonimen
Pa še fronta user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.2.2009 9:20:52   
Samsa

Pa še fronta user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še še še user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.2.2009 9:23:20   
Anonimen
jutro,Samsa kaksen zajtrk...kaj je blo vceraj ze o odvecni slini...user posted image

Vam pripopam sliko kako je Meri v vrtiljak padla zjutrajuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.2.2009 9:27:26   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Vam pripopam sliko kako je Meri v vrtiljak padla zjutrajuser posted image ...

Čakaaaamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?