Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 17:29:10
|
|
|
|
lonapo
|
Ojla, samo na hitro ker me vse boli. Smo ga cel vikend žuriral, pa mel ogromno obiskov,nazdravljal 100 na uro. No dons sm se ba zbudila z vnetim grlom, zatečenimi bezgavkami, vročino, in bolečimi rokami in nogami. Skratka gripa me ni sfalila. K se mal pozdravm se pa še javim. Lepo bodite!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 18:05:02
|
|
|
|
lunca14
|
lonapo................ čim prej se pocajtej..............pa ueaaaaaaaaaaaaaaaaaa za novo stran,prideš ,pa obrneš
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 18:42:59
|
|
|
|
babysolza
|
Lonapo hitr se pozdravi! Glede mleka se mi je pa kar zdelo, da je neki takega, hvala lianna za info. JAz sem bla v štacuni in nakupla krofov, tako da na dieto grem naslednji teden. Še dobro, da je toooliko naslednjih tednov v letu. Zdejle sva sami, sva očija poslale na en sestanek, tako da vas za danes pozdravljam, mejte se!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 18:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - <Anonymous> Anka: Pozdravljeni. Sem mamica osemmesečne punčke. Mleka mi zmanjkuje in zato dojim le še enkrat ali dvakrat na dan. Menstruacije še nisem dobila in prav to me skrbi. Skoraj zagotovo lahko rečem, da nisem noseča. So mi pa pred tremi meseci odstranili jajčnik, ki ga je že druga vodena cista oslabila. Zanima me, kdaj naj bi mlade mamice dobile menstruacijo? <Ksenija Selih Martinec> Nekatere mlade mamice ves čas dojenja nimajo menstruacije. Pri nekaterih se pojavi občasno, pri drugih pa je redna. Pričakujemo jo najkasneje 4-6 tednov po popolnem prenehanju dojenja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 19:53:45
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, si nisem mogla kaj, sem se mogla prit pohvalt: Sabinči je dobila 3. zobek desno enkico zgoraj! Tudi 4. je že na poti, špi.č.ka je že pokukala, najbrž bo jutri še preostali del. Zdajle grem pa še hitr kej pospravt, potli pa ajat. Nočka in sladke sanje!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 21:20:27
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 samsa.............zdej vidim,zakaj pripravljaš tako slastne zajtrke,ko pa maš doma tak cukerček Glede mleka brez laktoze,je pa tako,da eni otroci je ne prenašajo in tisti,ki želijo prej poiskusiti mleko pred enim letom,je bolje da začnejo s tem,je manjše tveganje za alergijo na kml.Jaz sem podala samo v informacijo da obstaja,v razmislek,jaz vem,da pred enim letom ne bom dajala lunu mleka-kravjiga,pa imamo doma krave. Samo 10-15% Evropejcev ne prenaša laktoze. Intolernca na laktozo je drugo kot alergija na kravje mleko, čeprav so simptomi zelo podobni. Med alergijo na kravje mleko in intoleranco na laktozo ni nobene povezave. Tako, da mleko brez laktoze je res popolnoma brez pomena za dojenčke. Intoleranca na laktozo je tudi redko pri otroku, pri odraslem je bolj pogosta, saj encim zgine. Upam, da sem vsaj malo pomagala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 21:48:00
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - <Anonymous> Anka: Pozdravljeni. Sem mamica osemmesečne punčke. Mleka mi zmanjkuje in zato dojim le še enkrat ali dvakrat na dan. Menstruacije še nisem dobila in prav to me skrbi. Skoraj zagotovo lahko rečem, da nisem noseča. So mi pa pred tremi meseci odstranili jajčnik, ki ga je že druga vodena cista oslabila. Zanima me, kdaj naj bi mlade mamice dobile menstruacijo? <Ksenija Selih Martinec> Nekatere mlade mamice ves čas dojenja nimajo menstruacije. Pri nekaterih se pojavi občasno, pri drugih pa je redna. Pričakujemo jo najkasneje 4-6 tednov po popolnem prenehanju dojenja. No pol mam še upanje ,da nisem v meni ,sem moža vprašala,kaj pa če sem res,pa se mi je nasmejal pa rekel,do sexa ti ni več dost,tečna si tud,ja očitno si res v meni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 16.2.2009 21:50:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 samsa.............zdej vidim,zakaj pripravljaš tako slastne zajtrke,ko pa maš doma tak cukerček Glede mleka brez laktoze,je pa tako,da eni otroci je ne prenašajo in tisti,ki želijo prej poiskusiti mleko pred enim letom,je bolje da začnejo s tem,je manjše tveganje za alergijo na kml.Jaz sem podala samo v informacijo da obstaja,v razmislek,jaz vem,da pred enim letom ne bom dajala lunu mleka-kravjiga,pa imamo doma krave. Samo 10-15% Evropejcev ne prenaša laktoze. Intolernca na laktozo je drugo kot alergija na kravje mleko, čeprav so simptomi zelo podobni. Med alergijo na kravje mleko in intoleranco na laktozo ni nobene povezave. Tako, da mleko brez laktoze je res popolnoma brez pomena za dojenčke. Intoleranca na laktozo je tudi redko pri otroku, pri odraslem je bolj pogosta, saj encim zgine. Upam, da sem vsaj malo pomagala. Ja hvala za razlago,ampak mi lahko razložiš še to,zakaj so potem lj.mlekarne ponudile to vrsto mleka na tržišče,verjetno ne zaradi 15% ljudi.Ker mi je to potem mal čudno.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 6:23:04
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro,men se še mal ,ampak bo že
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 7:21:16
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Samo za vas: Danes pa dobite , in za razvajanje . Naj vam tekne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 7:25:08
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom: - Lana (mtinca) - Oskar (sasonek) - Eva (rozica984)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 7:32:16
|
|
|
|
Samsa
|
Lonapo: ... čimprej se pozdravi babysolza: za in , da 4. zobek čimprej ven pogleda lunca: upam, da se ti je že od
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 8:29:52
|
|
|
|
lunca14
|
LANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH 8 MESECEV,PREJMI EN KOŠ VELIKIH SLINASTIH POLJUBČKOV OD LUNA.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 8:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Lana čestitke za 8.mesecev Jaz sem se pa danes zbudila z otečeno veko -zgleda da sem si oko prehladila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 8:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobarjutar! A mi lahko dobra duša pove kako nalimam sliko (pa ne z neta) z računalnika sem gor? Hvaaala lipa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 8:51:44
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Kot dobra slikca Samsa! Čeprav paste še ne nucamo, sam ščetko. Sej bo dovolj za neki časa al ne? Ninny, a te je mogoče kej 'ugriznilo'? Jaz včasih sploh očesa ne morem zjutri odpret, tolk mam zatečeno in sumim, da me takrat kak komar pikne tja. Čeprav zdej ni ravno sezona komarjev... Lunca, tudi jaz upam da se ti je že od Vsaj v meni nisi. AnjaPH, sori, pojma nimam ker nisem nikol probala. Čaki, da še katera vstane. Lana, vse naj naj!!! Joj, kako gre to hitro.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Dobarjutar! A mi lahko dobra duša pove kako nalimam sliko (pa ne z neta) z računalnika sem gor? Hvaaala lipa najprej pojdi na www.shrani.si in naloži slikco iz računalnika tja, za sem pa skopiraš kodo za forum(z predpregledom) v sporočilo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:13:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Dobarjutar! A mi lahko dobra duša pove kako nalimam sliko (pa ne z neta) z računalnika sem gor? Hvaaala lipa HOJ Lahko prek www.shrani.si ( se ne rabiš registrirat) in tam kjer imaš dodatne možnosti obkljukaš SLIKE POMANJŠAJ NA 400 Lahko prek http://www.slikomat.com/ ( se tudi ne rabiš registrirat) in naložiš ter izbereš kodo ZA SPLETNE STRANI IN E-POŠTO Zdaj pa čimprej prilimaj slikice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo drage moje, zahvaljujoč ninny, samo za vas, Maksimilijan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:14:30
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Dobarjutar! A mi lahko dobra duša pove kako nalimam sliko (pa ne z neta) z računalnika sem gor? Hvaaala lipa najprej pojdi na www.shrani.si in naloži slikco iz računalnika tja, za sem pa skopiraš kodo za forum(z predpregledom) v sporočilo Ne s predogledom, ko je pol preveč za klikat ( za nas, ko gledamo slikice )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Evo drage moje, zahvaljujoč ninny, samo za vas, Maksimilijan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še fronta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:20:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Pa še fronta še še še
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro,Samsa kaksen zajtrk...kaj je blo vceraj ze o odvecni slini... Vam pripopam sliko kako je Meri v vrtiljak padla zjutraj ...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.2.2009 9:27:26
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Vam pripopam sliko kako je Meri v vrtiljak padla zjutraj ... Čakaaaamo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?