![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 14:49:18
|
|
|
|
tassika
|
No super moja M je prišla in bi se mogla naročit na pregled, ampak se lahko samo od 10-11 zjutraj in zdaj ne vem kaj naj. Ma bom poklicala jutri, jaz nisem kriva če me ne posluša . Je pa ta mesec spet čudno, nič prej, samo zdajle na polno, pojma nimam kaj se dogaja. Ah ja samo da bo hitro konc.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 14:59:22
|
|
|
|
tinuška
|
Oj punce!! Vam povem nekaj novega!? ODPOVED sem dala!!! Ha, ha!!! Sem zelo, zelo vesela! Zdaj pa samo še eno službico najdem... pa, pa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 15:09:33
|
|
|
|
tassika
|
Tinuška v kakšni smeri pa iščeš, mogoče ti lahko kaj pomagam. Samo da si vesela, je dosti boljše ko lahko dihaš a ne. Kaj je pa šef rekel?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 15:13:23
|
|
|
|
twixy
|
Super tinuska! Sem vesela zate in upam,da bos nasla kaj boljsega Kaksen pa je bil odziv sefa? tassika super,da je M. prisla Ti ju3 kar poklici,se naroci da bo to cimprej skozi in bos pol lahko zacela delat na
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 15:18:49
|
|
|
|
tassika
|
Twixy hvala, samo je ful čudno boli me nič, mi je pa ves čas rahlo slabo, ko pridem domov bom šla samo spat, mogoče me pa zato ne boli, ker sem že zjutraj pojedla en lekadol, ker sem včeraj preveč vina spila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 16:13:09
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojla, punce! Končno sem uspela priti do računalnika. Smo se cel dopoldan potepali, potem je dragi šel v službo, midve z Živo sva se najedli, zdaj pa malecka gleda Telebajske, jaz pa sem vas prišla na hitro pozdravit. Mene pa moti, ker nimam nekih očitnih znakov (spet), prsi me malo bolijo, druga pa nič. Sicer je bilo pri Živi enako, ampak bi bila zdaj vseeno bolj pomirjena, če bi mi bilo vsaj malo slabo (ali pa zelo). tinuška, čestitke za odpoved, zdaj ti pa želim, da čimprej najdeš eno super službico.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 16.2.2009 16:14:03 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 16:30:35
|
|
|
|
maj2009
|
bodi vesela, da ti ni slabo, veš men je zdej v 8t začel tok slabo ratvat, da je noro. skos mi je slabo, podnev, ponoč,... bom zdele mal coca cole spila, je rekla mravljica da ji pomaga, bom vidla. men do 8t ni blo nič slabo, zej je pa noro. zgleda da se je pr men mal obrnil in mi je šele zdej začel ratvat slabo. boš vidla, mogoče pa boš v 8t pršla pa ti bo takrat začel bit slabo. samo res ni fajn, verjemi! dobr, da sm doma na b. ker ne vem kako bi to na šihtu laufal
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:21:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Midva ta mesec ne delava kaj pretirano na ... In,ce ta mesec uspe pa te plodne dneve cisto odpisem Me je zdaj tasca klicala iz Londona.. In me nadrla kaj si jaz mislim,da ni dobila vabila za poroko Pa ji lepo recem naza,da ji je ga dragi prinesel. In ona,da to ni dovolj In,da ce mislim,da sem taksna kraljica,da bo njen sin namesto mene vabila nosil okrog Sem ji hotela slusalko dol vrect ali pa ji povedat vse brez zadrzkov Pa ta njen prefinjen angleski naglas imam se zdaj v glavi.. Mene pa zanima kje je danes rižkoo:že od sobote se ni nič javila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:22:19
|
|
|
|
tassika
|
Sonček če bi vedela, bi ti z veseljem povedala, pomoje malo bluzi okoli, ker je lepo vreme, zvečer pa se crklja v postelji Jaz pa kuham kosilo, bodo makaroni v smetanovo sirni omaki, pa malo svinjine bo zraven
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:23:30
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Mene pa zanima kje je danes rižkoo:že od sobote se ni nič javila Tudi mene. Sicer pa ta teden čakam še na test drobtinice in *mance*.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:25:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček če bi vedela, bi ti z veseljem povedala, pomoje malo bluzi okoli, ker je lepo vreme, zvečer pa se crklja v postelji Jaz pa kuham kosilo, bodo makaroni v smetanovo sirni omaki, pa malo svinjine bo zraven pa kaj mi delaš lušte,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaj bi jedla to dle.Le kaj bom pa za večerjo jedla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:45:44
|
|
|
|
drobtinica29
|
ojla punce! kako smo kaj? jaz sem ponedeljko in zaenkrat ok. danes smo pa nekam tihe, a ne? se vidi da je pon. tud mene zanima kje je danes naša rižkica ponavadi se javi! lepo bodite pa se še kaj javim zvečer!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:49:15
|
|
|
|
tassika
|
Sonček pripročam pohane šnite
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:51:13
|
|
|
|
tassika
|
Drobtinica kaj pa je s tvojim testkom, nič še nisi javila?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:56:22
|
|
|
|
drobtinica29
|
sem čakala če se bo katrea spomnila malo heca! no res, da povem svoje stanje, ponavadi domin 3 dni prej že rjav izcedek, do zdaj ga pa še ni! testek bom pa delala komaj v čet, pet, če bom zdržala do takrat, ker takrat bo 29 dan od zadnje M, za vsak slučaj! čeprav sem imala lani od A, sedaj M vedno na 26 dan! tako da upam na najboljše!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:57:02
|
|
|
|
malaMravljica
|
sem se prehitro hvalila in veselila. Moje slabosti so nazaj, isto hudo kot je bilo. Pa sem pojedla prej jogurt z zemljico in dva rafaelota, ki mi psloh nista naredila dobro. Sem pa kupila tiste krofe, sam nisem se nobenega, mi itak ne sedejo vec Nogavica, pri meni so se slabosti zacele v sestem tednu. V katerem si ti sedaj, ker ne vidim tvojih tickerjev. In ejj punca, ne bodi tako neumna kot sem bila jaz, ki sem si zelela slabosti, samo da se bom pocutila noseco. Ja, sedaj pa imam. Twixy, tebi sem pa dala popoldne en zs. Maj, in kako je s coca colo in fanto. Sem imela jaz le sreco, da mi je takrat ze malo odleglo. Heh.. sem popila 0,5 l mesanice coca cole in fante in 0,5 l blazje oblike fante. Ne morem verjet, tega naceloma ne pogledam. Ubogi moj dojencek s cim vse ga hranim. Mi bo sploh kdaj odpustil
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:58:57
|
|
|
|
tassika
|
Držim pesti za najboljše, čeprav ti povem, da se je z mano danes fajn ponagajala. Prišla brez kakršnegakoli izcedka, malo sem sumila da bo, ker je bil 28 dan od zadnje, ampak me ni nič špikalo in nič ostalega. Upam, da me ne bo tako hecalo ko bom čakala na +. Drobtinica lahko ga pa narediš tudi dan ali dva prej, to tudi že pokaže. No pa sem spet bolj ferbčna kot tista ki ga mora nardit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 18:59:15
|
|
|
|
malaMravljica
|
Oh Drobtinica, ne bi sla po en testek za par eur in ga naredila samo za nas. Ves kako smo vse firbcne. Ma daj no, pliiiiisss
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 19:01:30
|
|
|
|
tassika
|
MM si ista kot jaz, joj ne vem kako bom svojega dočakala, zadnjič je bilo lahko ker sem bila na dopustu in sem pozabila, sem bila pa toliko, da sem ga mogla preden sva šla in itak je pokazal velik - , ko pa sem prišla domov je bil pa velik +, sam ne za dolgo. Ta ta drugi bo pa za 9 mesecev a ne.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 19:02:01
|
|
|
|
maj2009
|
mravljica! ja men je pomagala coca cola zero (so mel samo to v trgovini) ene 15minut. zdej je pa isto. sm pa šla mal vn na zrak in je blo bolš. kukr pridm v stanvanje je pa spet nč jst se grem stuškat pol pa že moj pride iz faxa(je pridn dela magisterij na EF). kriza, ko ti je tko slabo, točno vem kako se počutiš mravljica!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 19:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce.. sam pozdravim in vam sporočim... Ne uživam, ne cartam se, ne smejim, ne jem, nimam se fajn, doma sem, obležala sem... , moje slabosti so čist konc. Sploh ne prenesem. Začel se je v petek ob 22:30 in me zalimal na posteljo. Ne vem kako sem zdržala na večerji.. , ne vem nič.. Ne vem kako to, da je danes že konec ponedeljka. Jaz semo ležim in ne morem nič. Slabost, da me ubija in glavoboli, da se mi joka. Skratka, zato me ni. Zdej sm pršla.. sam povedat, kje sm kaj sm in da mislim na vas. Skratka začel se je zares... , kratek čas sem bla vesela, da slabosti še ni.., zdej so me pa premagale. Ampak dobesedno. Ne morem nič..., grozn je.. pa drugač nism neka jamra od punce.. sam Mala Mravljica, maj2009 razumem vaju .. komaj zdaj. Vidve sta dobe, vsaj pišete, jesta, js ne delam NIČ. Ne morem. Lupčka vsem vam.. pa ko pridem mal k sebi, preberem kaj ste čvekice pisale. Vas ma missam..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 20:05:07
|
|
|
|
tassika
|
Dajte no punce, me bo res strah, saj komaj živite, jaz pa tako ne maram da mi je slabo ali pa da bruham. Upam, da vas kmalu mine. Rižko drži se, mislim nate
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 20:21:55
|
|
|
|
Nogavica
|
Rižkoo, , drži se. Upam, da slabosti čimprej minejo ... pri vseh treh nosečkah.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 20:41:12
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Tinuška v kakšni smeri pa iščeš, mogoče ti lahko kaj pomagam. Samo da si vesela, je dosti boljše ko lahko dihaš a ne. Kaj je pa šef rekel? Tassika! Ta moj šef je itak en pacek in še pameten ni preveč! Diham s polnimi pljuči... KONČNO!! je prav hudo, ko se v soboto popoldan spomniš, da bo kmalu ponedeljek in ti je že bad! da o nedelji sploh ne govorim... Za zjokat! Sem pa raje doma!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 16.2.2009 20:44:18
|
|
|
|
tassika
|
Verjamem tinuška, zato pa pravim, da povej kaj iščeš pa se bom malo pozanimala če je kje kaj. Pa predvidevam da boš iskala za NDČ.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.