Mandek
|
heeeeeeeeej ! Ja, dobre volje sem in naspana!!!!Že dve noči spimo kot je treba...S težkim srcem, ampak sem vedela, da drugače ne gre, sem ji poskusno dajala AM dokler ne ugotovimo, kaj je narobe. In je spala. Bila je mirna, nič je ni zvijalo, napenjalo, zbudila se je 1.ob 2.15 in potem ob 5.30, nato pa spala do 9.15. Ob 2.sem ji še dala dodatek, potem pa zizo:) Drugače si črpam, da ne ostanem brez, ampak mi je luštno tkole. Dopoldan zizamo in smo same, popoldan pride flaška in ma še očka kej zraven...Odkar je tkole, jo položim v posteljico in zaspi sama od sebe...Si zamislite, punce? Meni se je to zgodilo? Oh...ne morem verjet... HB, da imam tok fajnga miškota, da me podpira v tem...čeprav vsa mela krvave boje prejšnje tedne...Ves petek in soboto sem prejokala. V petek nisem bla več sposbna stopit skoz vhodna vrata, sonček je bil, jaz pa z malo notri. Nedosegljiva za vse... Potem pa sva se odločla. Poskusla bova z Am, naj bo,kar bo. Ne vem..full sem se razbremenila, kar se tega tiče. Škoda le, da sem tak šlb, da me je strah, kaj si bojo drugi mislili...Če sem začela dodajat . Bednik sem, ne? Timnala!!!Zdej pa vem, kdo si! Zraven mene si ležala na vajah,ne? eeeeeeeej, na čvekanju sem skos opisvala to materinsko, če se bo še ktera javla, da tut hodi...Pol pa vidim, da si bla tam Full fajn, bila si med najbolj normalnimi in prisebnimi tam, kar sva mi2 govorila Evo, tok za zadajle, grem mal brat za nazaj, pa mogoče še kej dopišem. Ajaaaaaaa, Zala je jedla Frutek! Pa sm jo mogla ustavit, ker drugače bi celega . za prvič? Hm...raje ne