Dream
|
Čer! Joj, punce, kolk pišete! Res ste prave čveke Midva sva se danes dopoldne potepala pri babici )pa celo dedo je bil doma, ker je imel dopust), popoldne smo šli še na en dolg sprehod, sedaj je pa ura spet too much... Malo sem na hitro pospravila, zložila oprane cunje, ki sem jih včeraj dobila za Matica in je spet čas za spanje. Res ne vem, ampak tile dnevi mi tako hitijo, da vse skupaj res postaja ena čudna rutina. Se mi zdi, da zjutraj vstanem, previjem, nahranim, se malo igrava in gre spat, potem spet previjamo, jemo, gremo na sprehod, kuhamo kosilo, previjamo, jemo... Eh, raje ne bom ponavljala, je preveč dolgočasno Sicer pa vam lahko napišem, dasem mu včeraj prvič dala banano (v upanju, da ga malce zapre in se tale driska neha), pa je sprva nekak čudno mečkal po ustih, potem pa začel z veseljem požirati dol. Ni bilo dolgo, ko je pomagal tlačiti žličko vusta, ker sem bila očitno prepočasna PikicaStonoga upam, da je s teboj bolje in da se za večno čim prej znebiš teh težav! Pa vem, da multitasking kdaj odpove, sem tudi sama že naredila nekaj bednih kozlarij... Lovely raje ne govori o zarjavelosti - mislim, da je sedaj še več kot teden dni, kar redno zelovadim, pa se mi zdi, da sem vsak dan bolj zlomljena od tistih nekaj vaj, ki pred nosečnostjo sploh niso bile težke Sapo imam pa verjetno hujšo kot slon... Valla. kako sta rešila zadevo? So bili ptorebni zamaški ali ne? Imaš kakšen programček za te posnetke naredit? Gogabojan držim pesti, da bo tvoj Rok čim prej ozdravel!!! Upam, da je že kaj bolje, kot je bilo. *talcy* a bo ostalo kaj tega peciva, da malo sprobamo? Jolly123 pa ti to resno o posteljici? Ma, mene bi kap zadela, če bi videla neko senco, ki ne bi bila podobna mojemu dragemu. Iraira in gogabojan kapo dol pred vama, resnično!!! Jaz si res ne znam predstavljat, da bi kdaj takole ostala sama. Pa sploh ne smem reči, da je Matic naporen, ampak verjetno bi se mi kaj hitro nabralo v glavi, da imam zadosti vsega. No, je pa tako, kot je že ena prej rekla, da ko si na tem, se čisto drugače znajdeš in organiziraš. Mogoče bi v situaciji sami drugače odreagirala kot sedaj, ko samo razmišljam, kako bi bilo... Mi je pa zelo všeč, da je partner sprejel prvega otročka! Pšemek kakor vem, je osebna še vedno potrebna - ravno zaradi tega, da vedo, čigav otrok je s teboj - saj veš, dosti je ugrabitev... Afnica mala bravo za Neli!!! Pa da se čim prej znebite še ostalih težav!!! Mbd0411 pri nas je isto, se dviguje kot da bi hotel kam pobegnit, vmes se pa tako napenja kot kak penzionist V vozičku sem mu tudi sama dvignila naklon, ker je firbčen za znoret. Običajno imam na košari strehico nekaj časa kar spuščeno, da se razglefuje, potem pa itak omaga in zaspi.
|