Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Aja novica dneva PIKICASTONOGA JE PO NOVEM KRATKOLASKA!!! O a res? HOČEMO FOTKE Se podpišem pod tole! Tudi jaz Sicer pa lep dan! Presenečenje z majčko je uspelo, je bil čist paf, ko jo je zagledal, ker sem Maticu dala vrečko z srčkom v roke in mu je je res sam dal Jaz sem mu dala bonboniero, dobila pa sem DVD-je in torbico za DVD-je )ker skoz tarnam, da mam full slik od našega malega na računalniku) in pa seveda bonboniero pa še tortico v obliki srčka Itak sem se takoj pregrešila, ker načeloma ne jem več sladkarij, da spravim to nadsležno zalogo maščob s sebe Aja, rož mu ne pustim kupovat, ker to mi je res najbolj bedasta varianta darila - itak, da ovenejo in potem nimaš nič od tega, ampak se ne drži vedno Ko se Matic zbudi, se najemo in gremo v hribe na obisk k enemu sodelavcu od , ki ima 2 meseca starejšega fantka in bomo malo vozičkali na svežem zraku, da ne bomo kar naprej vdihavali izpušnih plinov. Mandek mislim, da si upravičeno "znorela", bo pa zate res najbolje, da to tvojo ljubo taščo odklopiš iz misli in se posvetiš Zali, ki te veliko bolj potrebuje v normalnem stanju. Verjamem, da je hudo, ker nisi naspana in JA, to ima povezavo s tem, da si še bolj razdražljiva. Sej nismo roboti, da bi lahko m,irno prenašali čisto vsa bremena, ki nam padejo na glavo. Jaz že cel teden ne spim dobro, ker se še podzavestno žrem zaradi Matičeve driske. In sem se sedaj pač sprijaznila, da v ponedeljek ne bomo cepljeni. Kaj moremo... Savne ti ravno ne priporočam, kakor je svetovala Lovely, ker se telo preveč utrudi že v zdravem stanju, v bolnem pa še bolj in lahko še huje zboliš. Lovely zaenkrat je dobil samo 3 obroke in se v tem času seveda še ni moglo kaj več pokazati razen oranžnih cunj (ker poliva) in oranžnega kakeca Bomo videli čez dan, kako bo. Mislim pa, da gre počasi na bolje, ker ne kaka več po vsakem obroku. No, ni pa izključeno, da spet kaj ne dobi, saj je včeraj zvečer spet pričel sedet na wc školjki... Tale tvoj kolega je pa res faca, ja Verjetno niti ni vedel, da imaš sedaj otročka, ne?
|