|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
15.2.2009 16:28:58   
jolly123
Mojega otroka očitno nekaj muči ker zavrača hrano, 7 ur ni nič jedel ( čez dan ) in še potem ko sem mu dala je tulil kot zmešan ko je ugotovil, da mu dajem hrano, čaja bi pa spil nenormalno  user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 17:16:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.2.2009 18:11:59   
Pšemek
No, pa gre vikend spet h koncu... user posted image
Mi smo dopoldne malo lenarili, po kosilu šli na sončka, ko smo pa domov prišli, smo pa dobili obiske. In zdej smo spet mi 3je. Ati se z Nejko igra, jaz pa hitro mal počvekat. Danes je že drugi dan, ko Nejka ni popoldne nič spala user posted image . Nazadnje zaspi na sprehodu in spi cca 1,5h pol pa do zvečer nič več. Tut tečka ni tko da očitno ne potrebuje spanca. Ali morda še katera opaža, da njen user posted image  čez dan spi manj kot prej?

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.2.2009 18:16:13   
Marsy
Evo, tuki se pa lahko vklopim user posted image .
Ful mi je težko na tej temi sodelovat začet, ker imam čas bolj kot ne med vikendi in vas nimam časa brat, da bi vas mal 'spoznala'. Sama neki najedat pa tud ne morem.
Hvala za lep sprejem in mislim, da sem se celo videla na seznamčku user posted image . Sam verjetno moram še kakšne podatke povedat.

Drugač pa moja Kaja spi zadnje dni na splošno manj. Zvečer zaspi kasneje, vstane 2 uri prej, čez dan pa vsega skupi spi 2 uri, pa je še nedavno vsaj 4 ure. Upam, da je to kakšen lunin vpliv, saj jo še jaz težko dohajam. Čez noč je spala 7 ur in vmes 1x jedla, čez dan pa spala samo na sprehodu.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.2.2009 18:18:35   
mbd0411
Jaaaaaaazzzzzzzzz!!!
Malo spi,potem pa se pogovarja .Pa tudi manj je.
Tudi v vozičku sicer spi,a se zbuja,pa gleda.Seveda moram dvignit ležišče,ker tako glavico dviguje.
Danes sem opazila,da ima na levem palčku žulj od tega,ko daje v usta in vleče.user posted image
Preživeli smo lep dan na svežem zraku,malo na sončku,malo na vetru.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.2.2009 18:39:54   
mbd0411
Aja,mi smo zamenjali mleko.Po 3 dni ni kakal,pa jokal zvečer in se napenjal.Ko pa je kakal,je pa tako po vseh koncih ven pogledalo.
Zdaj smo na Hippu,ker je tudi tavečji zrasel na tem in že po tednu dni opažam spremembo.Kaka po 2x na dan,joka ne več in tudi dlje spi,pa še manj poje ker je bolj nasitno mleko.Smo pa v napredku glede GH.Smo že na 1 žličkiuser posted image user posted image user posted image zelenjave.
Nasploh je bolj zadovoljenuser posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
15.2.2009 20:17:41   
Lucka1
mbd0411 - katero mleko ste imeli pa prej? Pred Hippom? super za GH user posted image user posted image

PikicaStonoga - sem se nasmejala zgodbi s tistim tipom...pa kaj je z nekaterim folkom??user posted image in pa super za frizerja fajn ti paše in verjetno se super počutiš?? - vsaj jaz se po tem počutim kot nova user posted image

mandek - ne morem verjet, kaj je to s tvojo taščo??? Upam, da povrh vsega ne zboliš še ti - si kaj bolje?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.2.2009 20:21:21   
Lucka1
pšemek - ja, pri nas je isto - user posted image tudi manj spi in predvsem kot opisuješ ti, pogosto več ne gre spat po opoldanskem sprehodu, na katerem tudi samo bolj dremlje. Potem je pa recimo pokonci od 14h dalje, spat pa gre potem okoli 19h.

tako punce - na žalost je konec vikenda user posted image user posted image , vsem pa želim LEP NEDELJSKI VEČER user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
15.2.2009 20:38:58   
mbd0411
Lucka1!
Prej smo imeli Aptamil.

Mandek,pozitivno!Misli nase in seveda na svojo punčko.
Taščo pa pozabi.Končni itak ne živite več skupaj.
Jaz ji nebi več blizu hodila,pa tudi za kazen ji nebi nikoli peljala otroka pokazat.Upam,da je tvoj na tvoji strani.Drži se.Pa vitaminčke...
Joj,ves čas se ti take slabe stvari godijo.Mi je kar hudo,ker vse to berem.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.2.2009 21:03:22   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZALA od mamice MANDEK

MIA od mamice SMEJA2

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.2.2009 21:06:35   
Pšemek
Dream, zdele sem slučajno zasledila v Hippovi brošuri o uvajanju GH dva njihova izdelka za utrjevanje blata. Eden je sok iz korenjčka, z nizko vsebnostjo alergenov, brez dodanega sladkorja, user posted image  ga lahko uživajo po 4. mesecu in kot sem že napisala,utrjuje blato. Ta drugi izdelek pa je ORS 200 - Gotov napitek iz korenčka, elektrolitov in riževe sluzi. Je pa prav za zdravljenje driske. Če greš jutri v posvetovalnico reci P, naj ti da recept, ker kolikor jaz razumem, je izdelek na recept. Sej najboljše, da ti kar prepišem. "Je dietetično živilo, ki je primerno za odpravo driske pri dojenčku po 4. mesecu in pri malčkih po predpisu zdravnika."

(Evripid)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.2.2009 21:29:48   
evelin
No naša user posted image  že spi. Ja js opažam da že manj spi čez dan, sicer je čist odvisno če gremo na sprehod z vozičkom pol ponavadi skoz spi, če pa smo doma ali kje na obisku pa malo manj. Mene pa zanima če prb. veste kolk g na dan se redijo vaši lumpiji?
Drugače je pa naslednji teden naš ati doma ima firma dopust-recesijauser posted image in imamo v planu da bomo imeli mal izleteuser posted image . Imamo namen it na Bled. A je bla katera tak čas tam, a je o.k.?

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.2.2009 21:45:28   
Dream
Čer, punce!

No, spet je konec vikenda user posted image  Komaj smo malo skupaj, pa že vse mine user posted image

Pšemek hvala za informacije. Bom videla, če bova jutri sploh šla na sistematskega - zjutraj bom klicala v ambulanto, da vidim, kaj mi bodo povedali. Morala bi dati tudi urin, ker mi je sestra že prejšnjič naročila, da ne smem ritke mazat, da se bo vrečka prijela.

Spanje čez dan zjutraj običajno pol ure ali največ 45 minut, potem v vozičku kakšne pol ure ali uro, popoldne pa 20 minut maksimalno (to je nekje med 17. in 17.30 uro). Ja, treba se bo navadit, da čedalje manj spijo čez dan in da bo potrebna akcija animiranja, če se ne bodo znali sami zamotiti.

Igrače Danes sem si vzela nekaj časa in spet malo pobrskala po igračah, če je še kaj novega uporabnega za njegovo starost. In ugotovitev je bila, da ima 5x preveč igrač - midva mu nisva kupila niti ene same igrače, ker sva vedela, da bo nekaj dobil od svojega bratranca, ostalo mu bodo pa kupili. Edino, kar sva mu kupila, je bila pikapolonica z uspavanko, ki pa jo imamo nad previjalno mizo in jo obožuje. Sem pa aktivirala cel kup grizal, da bo malce pozabil na svoje ročice, pa nekaj ropotuljic, ampak je vse tako trdo, da ne vem, če bi mu jih dala. Ima namreč take gibe, da se večkrat mahne po glavi. Imate tudi ve "problem" s preveč igračami?

Valla. P je pri nas dokaj prijazna, ampak mi to prav nič ne koristi, če mi vedno tumba samo to, v kakšnem položaju ga je potrebno še čim več držati. Bi prav prišle tudi kakšne take zadevi in ostali prijemi. V porodnišnici pa itak ne delajo po handlingu... Pač sem dokaj upoštevala tisto, kar je bilo v brošuri (razen dvigovanja in spuščanja s/na podlago).

Jolly123 da te potolčažim - danes Matic enega obroka skoraj ni hotel pojesti. Kar nekaj je mečkal, tečkal, se pogovarjal in smo pojedli samo pol obroka. Ne vem, kaj mu je bilo, ker je potem še tisto, kar je sploh spravil vase, večinoma polil. Mogoče imajo pa nekateri naši user posted image  danes post user posted image

Mbd0411 koliko je prej pojedel na obrok? Mi smo namreč tudi na Aptamilu in poje 150 ml pri enem obroku + tisto, kar dobi pri meni. Pa vedno ti pozabim napisat, da imaš spodaj v tekstu napakico in namesto sonček, besedo soček user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.2.2009 22:11:41   
mbd0411
Dream!
Hvala,ker si opazila.Očitno jaz nisemuser posted image Pa tako sem buljila,ko sem to pisala,da le ni kaj narobeuser posted image user posted image
Nik poje 180-220ml na obrok oz.je pojedel Aptamila.Zdaj Hippa pa poje  180,190ml.Včasih manj.Sem pa opazila,da je veliko žejen.Drugače smo pa na 5 obrokih dnevno.4 čez dan,eden ponoči.Pa včasih kak obrok poje deljeno,vmes zaspi za kako urcouser posted image
Ma,super je,ker ga nič trebušček ne boli.Prvič,da ni niti dneva pojokal zaradi trebuščeka.Niti napenja ga ne.Pa zvečer tako v miru zaspi.
Res je sprememba.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.2.2009 22:58:28   
Dream
user posted image user posted image user posted image  Vse sem že napisala, pa me je vrglo ven s tistim bedastim We are sorry... user posted image user posted image user posted image  in ko sem poskusila tako, kot je zadnjič ena napisala, se mi je lepo odprlo novo prazno okno...

Mbd0411 Ni za kaj! Sicer pa tako veš, kaj pravijo: da napake sam za seboj ne boš našel, temveč ti jo mora pokazati nekdo drug. Matic poje jutranji obrok 120 ml, potem pa še čez dan 4x po 150 ml, ponoči pa itak spi. Zjutraj imam očitno več mleka, sicer bi se precej bunil, če ne bi bilo dovolj. No, toliko da vem, da lahko kasneje vzamem Hipp, če bo potrebno. Sprva smo imeli Novalac, pa so bili sami problemi (pa da raje ne omenjam, koliko ga vsi promovirajo). Polival je za znoret, potem je bil še zaprt, nazadnje pa je tulil kot zmešan, preden se je sprdkal. Pri Aptamilu ni bilo problemov, kar se spanja tiče je pa že po naravi zaspanec in zvečer dokaj mirno zaspi. Razen danes, ko se je napol v spanju pokakal tik preden sem ga hotela odložiti v posteljico. Na previjalni se mi je seveda čisto predramil in se pogovarjal kot sredi belega dne, sama pa sem user posted image  Vseeno sem ga položila v posteljico in se je najprej nasmejal sončnici, ki jo ima pripeto na stranici in začel vanjo čebljat: Svetlobe je bilo ravno toliko, da so se dali razbrati obrazi, pa mu je bilo očitno čisto dovolj zha tiste njegove ghhhhiiiii, ghhhiiiii in auuuu, ooouuuuu... Po nekajminutnem čebljanjuu je vseeno omagal. Mami je takoj rekla, da bo politik - nekaj bo povedal, potem pa zaspal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
16.2.2009 6:45:22   
jolly123
Mater sem zaspana, ta butara od moža je smrčal CELO NOČ!!! Pa ne pretiravam! Sem se konstantno zbujala na 15-20 minut dokler nisem bila toliko zmučena, da sem potem samo še v luft gledala eno uro pa pol. Ko mi končno rata zaspat se pa tamal zbudi user posted image
Danes bo v dnevni spal, pa če se na glavo postavi user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
16.2.2009 7:13:27   
gogabojan
Jutro punce.

Evo vam eno user posted image pa user posted image da mal pridete k sebi.user posted image .

Najprej da malo potožim. user posted image full kašlje. Po eni strani sm vesela user posted image ker mi vse izkašljuje ven iz pljuč po drugi strani se mi pa tak smili. Vsaj vročina je padla user posted image user posted image user posted image .
Starejši sin pa že tri dni kuha abnormalno. Al ma vročino 40 oz od 39,6 do 40 al pa je na 37,9.
Moj user posted image je tudi nekaj bolan. Je staknu od obeh tamalih.

Aha, pozabila sem povedati. Ve ste pisale, da boste dale majice za valentinovo svojemu dragemu. Meni se je zdela to odlična ideja. Glede na to, da sva se z mojim user posted image zmenila, da si ne bova nič kupovala ampak naredila sama darilo, sem vseeno povzela vaše ideje.
Sem sama poslikala majico najboljši očka na slikica(svet)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem lepo sprintala, obrezala, vzela likalnik v roke in začela napis likati. UWAUUUUUU vse lepo in prav. Če nebi seveda ugotovila da nisem dala zrcalnega printanja in je končni izdelek prišel na majici napisan narobe. Vse črke so bile kontra obrnjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Je pa user posted image rekel, da se vidi da so ''deca'' (hehe moj štajerc, hehe moj prlek) pisala sporočilo. On pa mi je podaril tako lepo pesem. Sprintal na foto papir. Iz dekorativnih ploščic naredil okvir. Glede na to da je otrok iz petka na soboto spal pri babici, sva si že ob pol noči izmenjala darila. Sva bila potrebna kot saharauser posted image vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa sva divjeuser posted image user posted image user posted image user posted image skočila med rjuhe.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kako lepo.

Punce hvala za idejo.

Vse naj naj vam želim v današnjem dnevu.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
16.2.2009 7:21:46   
Marsy
Spet jaz, mogoče čist neumestna... user posted image
Glede dodajanja goste hrane. A tiste, ki do zdaj še vedno izključno dojite (a vas sploh je kaj) mislite že kaj kmalu dodajat?

Meni Kaja z očmi požira vse, kar jem in ko sem šla proti njej z žličko, je odprla usta, tako da se mi zdi, da kar bi jedla. Menda pa otroku začneš dajat GH, ko pokaže zanimanje in ni važno, koliko je star.

Ampak pravijo, da jim je sadje všeč in je bolje začeti z zelenjavo, da jo kasneje ne zavrnejo. Imate kakšne izkušnje s tem?

Poleti sem brala eno knjigo, pa se ne spomnim naslova user posted image . Francoska avtorica je opisala, kako tam uvajajo GH. Čisto vse najprej zamešajo v mleko, da ni prevelika sprememba okusa. In da pol otroci vse jejo. user posted image

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
16.2.2009 8:26:45   
afnica mala
Dobro jutro

vidim, da ste izkoristile vikend in sonček.

Pri nas je bilo malo bolj user posted image , Neli je v soboto in nedeljo pojedla le 480 oz 460ml. Sploh ne vem kaj naj? Morala bo nazaj na gastro, očitno zdravila ne primejo.
Ponoči sem s5 2x vstala, da jo hranim. Psihično in fizično sem sesuta.
V soboto sem ji dala banano, pa je 2x kakala- kar ni ok, ko tako malo poje.

Zdaj pa šibam, če bo kaj pojedla

spanje- na vsaki cca 2h- točno 30min- čist zares- ko švicarska urauser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
16.2.2009 8:26:51   
Pšemek
Dobro jutro!

Za nami je ena spet super noč. Prvo rundo je spala kar 7 ur, jaz pa posledično 6. user posted image  user posted image  user posted image  Sem imela pa zjutraj, ko sva še malo potegnili po tem, ko je ati vstal, ful nočne more. Sem sanjala, da se je Nejka zgubila oz., da mi jo je nekdo odnesel. GROZNO! Sem pol kar takoj vstala pa gledala, če je z malo vse OK, ko sem se zbudila iz teh sanj. Pa čeprav sem vedela, da so samo sanje.

evelin - jaz ti lahko povem res samo približno. Zadnje tehtanje smo imeli 22.1. in takrat je tehtala 5.610g. Zdaj, 25 dni kasneje, pa tehta prbl. 6.250g (stehtano na osebni tehtnici jaz z no pa brez nje). Se pravi, da je povprečno na dan pridobila 25,6g

Dream - tudi mi imamo preveč igrač. Da ne omenim dveh igralnih centrov, pa malo morje takšnih in drugačnig grizal, ki pa so, kot si ti ugotovila, vsi pretrdi. Tako da je prejšnji teden user posted image  nabavil ene silikonske, da lahko zdej grize. Pa dve enaki glasbeni lunci imamo... Vse igrače smo dobili. Kupila midva nisva še nobene, razen mehka knjigica, nad katero je mala čist navdušena - prav vzhičena, ko jo listamo.

Marsy - jaz sem ena tistih, ki polno dojim in zaenkrat še ne mislim dodajati. Mogoče ravno zaradi tega še nisem bila pozorna na njene reakcije, ke kdo ob njej je in ji tudi še nisem probavala dajati žličke. Zaenkrat ji teža še zelo lepo napreduje samo ob dojenju, tako da bomo še kar samo dojili. Glede zelenjave in sadja sem tudi jaz samo brala, da najprej zelenjava in kasneje sadje. Za prvi obrok pa naj bi bil riž z materinim mlekom.

(Evripid)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
16.2.2009 8:37:40   
Lucka1
mbd0411 - omenila si, da si opazila, da je user posted image žejen? kako pa to? A mu poskusis dat čaj, pa veliko spije al so še kaki znaki? Še to bi vprašala, kateri čaj in ali ga sladkaš?
To me tudi sicer zanima - al tiste, ki dodajate AM (ali ste samo na AM) dajete piti čaj? In ali pijejo nesladkanega?
Našemu sem in tja preko dneva ponudim čaj in včasih potegne, drugič ne...

Sicer pa želim vsem EN LEP PONEDELJEK - naj čimprej mine user posted image user posted image vsaj meni so ponedeljki od vedno TEČNI user posted image user posted image

Ja, jutri pa imamo posvetovalnico in cepljenje - upam, da bo vreme dopoldan še ok in se bova odpravila kar z vozičkom do tja, potem pa kar direkt še malo naokoli na sprehod.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
16.2.2009 10:55:57   
Marsy
Lucka, jaz vsak dan kuham ful čaja zase, pa pijem med drugimi tud otroškega. Tega mal v flaško natočim in občasno ponudim Kaji. Včasih pije, včasih ne. Mi je pa patronažna rekla, da če popije več kot 30 ml v šusu, da je lačna in ne žejna. Ne vem pa, do katere starosti to drži.

Čez noč mi je pa mala prespala 8 ur (21h do 5h), se podojila in spala do 8h. Končno! user posted image

Jutri se gre cepit, pa mamo spet tehtanje. Bomo videli, kaj bodo rekli. Glede na to, da se samo doji in čeprav full poje, skos lovi minimum glede pridobivanja na teži. Ma vse pokaka... Neverjetna je user posted image . Mogoče bo pa treba začet dodajat.

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
16.2.2009 10:57:02   
Marsy
A katera izmed vas otroka ne cepi?

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
16.2.2009 11:34:08   
Tejčika29
Hoj,

pa je vikend spet za nami, imeli smo se super, malo naokoli, malo doma. Kupila sem oblekco za krst, zelo lepo v Obaibiju - nova kolekcija. In sicer umazano roza oblekca na kratek rokav, spodaj pa bela majčka z ovratničkom. Pa bele žabice in roza nogavičke, za čeveljčke se pa ne morem odločit, imajo res fletne bele balerina s trakom čez nart (ker bo to enkrat in edinkrat da bo imela čeveljčke).

Alina ne spi manj, res pa je, da se ponoči zbuja, ko popravljamo dudo (je 1x), in je zato zjutraj utrujena, tako dopoldan takoj oddrema slabo uro, ob 12-ih ko greva na sprehod pa 4 ure v kosu. Res da se vmes tudi zbudi in gleda, a zaspi nazaj. Ponoči spi od 21-ih pa do 7 ure zjutraj. Torej čez dan slabe 5 ur. Upam, da tako ostane še nekaj časa, vsaj toliko da bo že lahko sedela, takrat se bo tudi lažje sama zaigrala. Ležalnik in igralna podloga so ji precej dolgočasni, zato išče našo družbo.

Čaja jaz ne devam nič, še vedno polno dojim.

Alina pridobiva ca. 17 g na dan, ampak res ca. Gre proti 5 kg, velika je 60 cm, včeraj je dopolnila 4 mesece.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
16.2.2009 11:44:18   
suzy124
Pozdravljene

Danes je pa moj user posted image spal od desetih pa do 5.15user posted image user posted image user posted image ,to je bilo zdaj prvič da je prespal obrok okol dvehuser posted image user posted image user posted image .
Upam da bo še več takšnih noči.

Marsy ja jaz mojga user posted image samo dojim in GH ne mislim začet uvajat pred petim mescom. Če pa bi se pokazala kaka potreba boma pa prej začela pa upam da mi ne bo treba.

Lucka1 moj user posted image pije nesladkan čaj, dajem mu ga pa zato ker ima potem boljšo prebavo in lažje kaka, sem opazla da če mu kak dan ne dam čaja potem ne kaka. Spije pa ga navadno okrog 100ml včasih več včasim manj.
Zdaj imam od tekane otroški čaj, zdaj pa sem si kupla od maika krtek za trebušček.

Drugače pa sma vredu in tudi alergija mu gre nazaj tak da te pleničke resnično pogagajo.user posted image user posted image user posted image
Sem pa bila v soboto v Mullerju in ugotovila da imamjo te iste plenice kar za 5 EUR cenejše kot pa sem jaz dala za njih v eni drugi trgovini.user posted image
Tak da sedaj bom začela hodit v Mullerja kej je več stvari kr cenejših kot v drugih trgovinah.
Zdaj pa morem it se moj user posted image oglaša.

čao

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?