Dream
|
Čer, punce! No, spet je konec vikenda Komaj smo malo skupaj, pa že vse mine Pšemek hvala za informacije. Bom videla, če bova jutri sploh šla na sistematskega - zjutraj bom klicala v ambulanto, da vidim, kaj mi bodo povedali. Morala bi dati tudi urin, ker mi je sestra že prejšnjič naročila, da ne smem ritke mazat, da se bo vrečka prijela. Spanje čez dan zjutraj običajno pol ure ali največ 45 minut, potem v vozičku kakšne pol ure ali uro, popoldne pa 20 minut maksimalno (to je nekje med 17. in 17.30 uro). Ja, treba se bo navadit, da čedalje manj spijo čez dan in da bo potrebna akcija animiranja, če se ne bodo znali sami zamotiti. Igrače Danes sem si vzela nekaj časa in spet malo pobrskala po igračah, če je še kaj novega uporabnega za njegovo starost. In ugotovitev je bila, da ima 5x preveč igrač - midva mu nisva kupila niti ene same igrače, ker sva vedela, da bo nekaj dobil od svojega bratranca, ostalo mu bodo pa kupili. Edino, kar sva mu kupila, je bila pikapolonica z uspavanko, ki pa jo imamo nad previjalno mizo in jo obožuje. Sem pa aktivirala cel kup grizal, da bo malce pozabil na svoje ročice, pa nekaj ropotuljic, ampak je vse tako trdo, da ne vem, če bi mu jih dala. Ima namreč take gibe, da se večkrat mahne po glavi. Imate tudi ve "problem" s preveč igračami? Valla. P je pri nas dokaj prijazna, ampak mi to prav nič ne koristi, če mi vedno tumba samo to, v kakšnem položaju ga je potrebno še čim več držati. Bi prav prišle tudi kakšne take zadevi in ostali prijemi. V porodnišnici pa itak ne delajo po handlingu... Pač sem dokaj upoštevala tisto, kar je bilo v brošuri (razen dvigovanja in spuščanja s/na podlago). Jolly123 da te potolčažim - danes Matic enega obroka skoraj ni hotel pojesti. Kar nekaj je mečkal, tečkal, se pogovarjal in smo pojedli samo pol obroka. Ne vem, kaj mu je bilo, ker je potem še tisto, kar je sploh spravil vase, večinoma polil. Mogoče imajo pa nekateri naši danes post Mbd0411 koliko je prej pojedel na obrok? Mi smo namreč tudi na Aptamilu in poje 150 ml pri enem obroku + tisto, kar dobi pri meni. Pa vedno ti pozabim napisat, da imaš spodaj v tekstu napakico in namesto sonček, besedo soček
|