|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
16.2.2009 16:14:43   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

EVA (Suzy85)

VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO

user posted image

tudi od naju z Filipomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.2.2009 16:17:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna!
lani sma s user posted image  izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! user posted image user posted image user posted image
niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! user posted image user posted image user posted image

Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.

user posted image user posted image user posted image  Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je.

Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. user posted image

suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj user posted image  je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.

to sploh ni izredni limit, ampak tisti dovoljeni. sj ga lani sploh ni hotu vzet, ko se je k njim prestavu, pa so rekli, češ da ga itak ne rabi koristit. pridejo stroški, dinarčki grejo, zdej je pa treba vrnit, ker nima tako visokih dohodkov za tak limit! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.2.2009 16:22:58   
špelin@

lani sma s user posted image  izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! user posted image user posted image user posted image
niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! user posted image user posted image user posted image

Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.

user posted image user posted image user posted image  Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je.

Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. user posted image

suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj user posted image  je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.

to sploh ni izredni limit, ampak tisti dovoljeni. sj ga lani sploh ni hotu vzet, ko se je k njim prestavu, pa so rekli, češ da ga itak ne rabi koristit. pridejo stroški, dinarčki grejo, zdej je pa treba vrnit, ker nima tako visokih dohodkov za tak limit! user posted image

To je pa še 100x bolj čudno user posted image  Jaz imam že 15 let enak limit - glede na takratne dohodke, tudi v času, ko sploh nisem imela dohodkov! Tudi pri SKB.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.2.2009 16:24:21   
špelin@

Dobro jutro!

Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih.

Grem sedaj kuhat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidva se pa ogromno kregata. user posted image

Najin hobi. Tak bom rekla, trenutno sem bomba ki tiktaka, psihično na višku in me vse, čisto vse spravi do user posted image . Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po user posted image . Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji.

Glavo pokonci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.2.2009 16:31:10   
nia5

Dobro jutro!

Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih.

Grem sedaj kuhat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin hobi. Tak bom rekla, trenutno sem bomba ki tiktaka, psihično na višku in me vse, čisto vse spravi do user posted image . Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po user posted image . Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji.

Ojej, kaj pa kak dolg odkrit pogovor, mogoče bi te potem malo bolj razumel. Pa ti si veliko sama ne?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.2.2009 16:37:11   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro!

Grem sedaj kuhat.

Ojej, kaj pa kak dolg odkrit pogovor, mogoče bi te potem malo bolj razumel. Pa ti si veliko sama ne?

Vse je že 100x premleto in povedano. Pa saj me razume, ampak moški. Velikon sem sama, trenutno mi paše.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.2.2009 16:43:54   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobekuser posted image user posted image user posted image

Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.2.2009 16:44:43   
Srčekgirll

Jožek pri spovedi

Mladi fant pride v spovednico:
"Odpustite mi, oče, kajti grešil sem. Bil sem z žensko dvomljive morale."
Župnik vpraša: "Ali si to ti, sosedov Jožek? "
"Da,oče."
"Kako pa je ženski ime?"
"Tega vam ne morem povedati, oče. Ne bi hotel omadeževati njenega imena."
"Slej ali prej ga bom izvedel, zato je vseeno, če mi poveš zdaj. Je bila
Drginčeva Katra?"
"Ne smem povedati."
"Je bila Malejeva Marjanca?"
"Ne morem vam izdati."
"Srakarjeva Metka?"
"Molčal bom kot grob."
"Kaj pa mogoče Zupančeva Tinca?"
"Oče, ne sprašujte, ne bom je izdal."
"Potem je bila pa najbrž Lavrinova Mici?"
"Prosim vas oče, zaobljubil sem se, da bom molčal."
Župnik nejevoljno vzdihne:
"Si pa res vztrajen,Jožek. Skoraj te moram občudovati. Vendar si grešil in
za to se moraš pokoriti. Tri mesece ne smeš k maši. Zdaj pa pojdi v miru."
Jožek se vrne v svojo klop, kjer ga pričaka Franček, njegov najboljši
prijatelj:
"No, kako je bilo?"
"Super!"
"Kaj si pa dobil?"
"Tri mesece počitnic in pet dobrih namigov."

Z nečim se moram zaposlit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobr

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.2.2009 16:44:45   
Srčekgirll

Naš medouser posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.2.2009 16:44:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!
Da se vam javim.
user posted image za vas.
Spanje, hmm...1x po noč je blo user posted image in sm bla tkouser posted image na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej.
Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kuluser posted image . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09.

user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe mere.
Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi posteljiuser posted image , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekiratuser posted image
Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.2.2009 16:45:24   
Anitka

user posted image

Luštkan brundekuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.2.2009 16:46:01   
Anitka

Danes se Tilnu ful dogaja.Po novem se sam vsede in tudi plazit se je začeluser posted image .prej so bili samo poskusi,še to bolj na rikverc,danes se mu je pa odprlo.Ga je že povsod dovoljuser posted image

Opa, vam pa danes dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.2.2009 16:46:41   
Srčekgirll

Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobekuser posted image user posted image user posted image

Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora

user posted image user posted image user posted image
Sem ti kar fouš, da gre tako gladko.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas se je zaenkrat ustavlo pr 6. zobkih. Zdej pa mal pauze, očitnouser posted image user posted image user posted image . Sam vprašanje je kolk časa bo pauza trajala, kdaj bo presenečenje pokukalo vnuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.2.2009 16:47:28   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tako, sedaj greva z Aljo na sprehod in po bratca v šolo. Je treba izkoristit sonček, ker ju3 bo oblačno in baje sneguser posted image

Mi nimamo ne duha in ne sluha od sončka. Oblačno, grdo in hladno vreme.

Pri nas je stanje enakouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.2.2009 16:48:32   
Anitka

O ta banda user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.2.2009 16:49:35   
Anitka

Jaz se poslavljam tetke. Nočko, pa pred 6.30 ni vstajanja. Kot da mene kdo uboga. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Bom držala pestke, da boste tudi vi spali vsaj tja do sedmih.

Pri nas ni vstajanja pred 7. Mislim, da je bilo samo 1x do zdaj.

Pri nas HB tudi neuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.2.2009 16:50:20   
Srčekgirll
Mi2 sva doma, Vid se že spet carta gor pr prababic, slišm, da jima je luštno. Mi2 z mojimuser posted image pa bova zdej šla po doooooooooollllgggeeemmm času sama na "kofe".

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.2.2009 16:51:06   
Anitka

No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut user posted image ).
Kje pa se danes Anitka skrivauser posted image

Ku kuuser posted image user posted image . Sem imela dve varuški pri hiši in sem likala.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.2.2009 16:52:16   
mafi

Mi2 sva doma, Vid se že spet carta gor pr prababic, slišm, da jima je luštno. Mi2 z mojimuser posted image pa bova zdej šla po doooooooooollllgggeeemmm času sama na "kofe".

vidva si kar privoščitauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.2.2009 16:52:20   
Anitka

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.2.2009 16:53:11   
mafi

user posted image

Luštkan brundekuser posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.2.2009 16:54:13   
mafi

men pa zdej več nič ni jasnuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.2.2009 16:56:00   
mafi

takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutrajuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  prava cukrčka

iiiiiii kok sta dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.2.2009 16:57:44   
špelin@

Uživajta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.2.2009 16:57:53   
špelin@

No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut user posted image ).
Kje pa se danes Anitka skrivauser posted image

Ku kuuser posted image user posted image . Sem imela dve varuški pri hiši in sem likala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.