|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
16.2.2009 15:09:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dpbro jutro!

Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 user posted image

Zdej gremo pa želodčke polnit user posted image

Tale tvoja Manca te bo čisto izžela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.2.2009 15:10:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz nimam problemov z vstajanjem ob 7.15.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.2.2009 15:10:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

EVA (Suzy85)

VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.2.2009 15:10:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!user posted image

Naspali smo se kolikor toliko.user posted image
Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo user posted image  paše.Bom kasneje kaj konkretnega.
Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla?

Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnikuser posted image .Dobim nazaj za en konkreten dopustuser posted image .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur.user posted image Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šliuser posted image
Naty...dobro opravita v bolniciuser posted image user posted image user posted image
SS...pri vas ste pa res zgodnjiuser posted image

Upam, da vam uspe kidnit za 1. maj in še poleti.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.2.2009 15:10:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila user posted image  Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela user posted image

Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h user posted image user posted image user posted image
Tudi pretekla noč je bila kar ok user posted image

Kako kaj pri vas?

No, me veseli, da ni knjiga samo meni všeč. Jaz še vendo nisem prišla do drugega dela.

user posted image user posted image user posted image  za spanje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.2.2009 15:10:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

Mi smo bili že pred 7h pokoncuser posted image  Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ustuser posted image Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala notuser posted image Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!!

Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počiluser posted image Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavatuser posted image
Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.2.2009 15:10:24   
barbaw

sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! user posted image user posted image user posted image

ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.2.2009 15:28:12   
špelin@
kodrana, lepo, da ima Tara varuško user posted image  Fajn nakup si opravila user posted image

tilči, user posted image  za neboleče zrasli zobek. Tilen je res en mali medo user posted image  In user posted image  za plazenje.

Srčekgirll, user posted image  za spanje in user posted image  za mere.

hijenca, upam, da glavobol hitro mine user posted image user posted image

nia5, pestke, da vam kakšen hud računalničar najde fotke user posted image user posted image

suzy85, mater jim bančniško!!! A se hecajo?! user posted image

barbaw, škoda, da nisi bližje, bi ti drugi del kar jaz posodila user posted image  Samo je pa še 100x bolj odbit kot prvi user posted image

Pozdravčki še ostalim user posted image

Pa še moje poročilo: jedli zelenjavno rižoto s piščancem. Načeloma pri nas ob ponedeljkih vedno jemo rižoto, ker tako porabim meso, ki je ostalo od nedelje user posted image  
Aja, Gregi je pa prej zaspal šele nekaj minut pred eno user posted image  Joj, je trmast... user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.2.2009 15:29:33   
hijenca

morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna!
lani sma s user posted image  izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! user posted image user posted image user posted image
niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! user posted image user posted image user posted image

Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.2.2009 15:33:13   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Na keri banki pa je imel limit?

skb

Aha sem že mislila da na nlb, tam majo take fore.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.2.2009 15:33:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

lani sma s user posted image  izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! user posted image user posted image user posted image
niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! user posted image user posted image user posted image

Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.

user posted image user posted image user posted image  Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je.

Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.2.2009 15:37:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image  Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je.

Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. user posted image

suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj user posted image  je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.2.2009 15:38:09 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.2.2009 15:37:38   
nia5
No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut user posted image ).
Kje pa se danes Anitka skrivauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.2.2009 15:39:40   
nia5

suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj user posted image  je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.

Saj to je edino logično .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.2.2009 15:40:38   
tilči

Jaz imam na nlb izredni limit in ga ves čas koristim,pa mi še nikoli ni bilo rečeno,da ga moram pokriti.Mi ga pa vsako leto avtomatsko podaljšajo.Sploh ne vem,kaj banke komplicirajo,saj itak živijo od obrestiuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.2.2009 15:42:12   
špelin@

No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut user posted image ).
Kje pa se danes Anitka skrivauser posted image

Pridna Nia user posted image  Gregi je spal tisto eno rundo od 12:50 do 13:35.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.2.2009 15:42:35   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Estrella*, našo user posted image  so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš?

Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna,  vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušenauser posted image

Mi imamo drugače veterinarja v Trbovljah (Miran Knez), ampak zahtevnejših operacij ne izvaja sam, ker nima najzahtevnejše opreme in ne dosti asistentov user posted image Njegova sestra dela v 300kosmatih v LJ in jih lahko vse skupaj res samo zelo pohvalim user posted image

Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 user posted image user posted image user posted image , tole je njen post z dne 12.2.2009:
"Sem naredila test pa je pokazal močno user posted image , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom  takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......"
VSO SREČO!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjet, da se nekatere tako "mučijo" . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.2.2009 15:42:38   
barbaw

Dobro jutro!

Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih.

Grem sedaj kuhat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidva se pa ogromno kregata. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.2.2009 15:42:40   
barbaw

takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutrajuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  prava cukrčka

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.2.2009 15:42:47   
barbaw

No moja je pojedla pol kašice user posted image napredek user posted image . Spala pa je 10 minut user posted image , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.2.2009 15:42:49   
barbaw

Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobekuser posted image user posted image user posted image

Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora

Sem ti kar fouš, da gre tako gladko.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.2.2009 15:42:52   
barbaw

Danes se Tilnu ful dogaja.Po novem se sam vsede in tudi plazit se je začeluser posted image .prej so bili samo poskusi,še to bolj na rikverc,danes se mu je pa odprlo.Ga je že povsod dovoljuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.2.2009 15:42:55   
barbaw

barbaw, škoda, da nisi bližje, bi ti drugi del kar jaz posodila user posted image  Samo je pa še 100x bolj odbit kot prvi user posted image

user posted image  Hvala. Bom šla jutri v kjižnico.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.2.2009 15:42:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!
Da se vam javim.
user posted image za vas.
Spanje, hmm...1x po noč je blo user posted image in sm bla tkouser posted image na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej.
Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kuluser posted image . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09.
Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi posteljiuser posted image , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekiratuser posted image
Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.2.2009 16:01:27   
hijenca

Dobro jutro!

Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih.

Grem sedaj kuhat.

Vidva se pa ogromno kregata. user posted image

Najin hobi. Tak bom rekla, trenutno sem bomba ki tiktaka, psihično na višku in me vse, čisto vse spravi do user posted image . Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po user posted image . Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.