Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:09:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dpbro jutro! Evo smo spet spali malce dlje.... in sicer do 5.15 Zdej gremo pa želodčke polnit Tale tvoja Manca te bo čisto izžela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:10:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Jaz nimam problemov z vstajanjem ob 7.15.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:10:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se kolikor toliko. Anitka in Suzy... hvala za postrežbo.Zaenkrat mi samo paše.Bom kasneje kaj konkretnega. Anitka...sem že dobila kroglice.Hvala ti Za zobke mi piše na navodilih,kako dajati,kako pa za krče?Rekla si,da 5 kroglic,samo ne vem,na koliko časa? A ti je to tudi kaj rekla? Mi je sodelavka poslala plačilne liste,da sem si lahko izračunala dohodnino in seveda takoj za računalnik .Dobim nazaj za en konkreten dopust .tako da upam,da si bomo letos končno kaj več privoščili.Za dopust itak že zbirava,ne vem,če sem to že pisala.Imava veliko flašo od fruca in notri mečeva kovance za 2 eur. Kar nekaj se je že nabralo,recimo,da že za pol dopusta,tako da mislim,da si lahko že za 1.maja kaj privoščimo.Tako me ima,da bi kam šli Naty...dobro opravita v bolnici SS...pri vas ste pa res zgodnji Upam, da vam uspe kidnit za 1. maj in še poleti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:10:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ups, čaka me preko 20 strani branja... Če bom utegnila Preko vikenda nisem uspela priti do računalnika, je bil večino časa zaseden. Kadar je bil prost, sem bila pa jaz zasedena s knjigo ki jo je priporočala barbaw. Sem jo požrla na dušek. Oba dela Najprej pa se bom pohvalila: po predhodnih totalno nesprespanih in pretuljenih nočeh je Gregi v noči iz sobote na nedeljo spal naravnost odlično. Od 22h do 3h je trdno spal, potem se je do 6h le 2x zbudil za sok in dudko, šele malo po šesti pa je pristal pri nama v postelji ter spal do 7h Tudi pretekla noč je bila kar ok Kako kaj pri vas? No, me veseli, da ni knjiga samo meni všeč. Jaz še vendo nisem prišla do drugega dela. za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:10:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Mi smo bili že pred 7h pokonc Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ust Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala not Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!! Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počil Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavat Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:10:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sj ne vem, če sem že omenila, da se je tudi eva začela v petek plazit! ji je nejc v četrtek dal kr dobre inštrukcije, kak je treba! hvala nejc!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:28:12
|
|
|
|
špelin@
|
kodrana, lepo, da ima Tara varuško Fajn nakup si opravila tilči, za neboleče zrasli zobek. Tilen je res en mali medo In za plazenje. Srčekgirll, za spanje in za mere. hijenca, upam, da glavobol hitro mine nia5, pestke, da vam kakšen hud računalničar najde fotke suzy85, mater jim bančniško!!! A se hecajo?! barbaw, škoda, da nisi bližje, bi ti drugi del kar jaz posodila Samo je pa še 100x bolj odbit kot prvi Pozdravčki še ostalim Pa še moje poročilo: jedli zelenjavno rižoto s piščancem. Načeloma pri nas ob ponedeljkih vedno jemo rižoto, ker tako porabim meso, ki je ostalo od nedelje Aja, Gregi je pa prej zaspal šele nekaj minut pred eno Joj, je trmast...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:29:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna! lani sma s izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:33:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Na keri banki pa je imel limit? skb Aha sem že mislila da na nlb, tam majo take fore.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:33:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna! lani sma s izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto. Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je. Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:37:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna! lani sma s izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto. Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je. Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.2.2009 15:38:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:37:38
|
|
|
|
nia5
|
No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut ). Kje pa se danes Anitka skriva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:39:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna! lani sma s izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto. Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je. Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan. Saj to je edino logično .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:40:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna! lani sma s izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto. Jaz imam na nlb izredni limit in ga ves čas koristim,pa mi še nikoli ni bilo rečeno,da ga moram pokriti.Mi ga pa vsako leto avtomatsko podaljšajo.Sploh ne vem,kaj banke komplicirajo,saj itak živijo od obresti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut ). Kje pa se danes Anitka skriva Pridna Nia Gregi je spal tisto eno rundo od 12:50 do 13:35.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna, vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušena Mi imamo drugače veterinarja v Trbovljah (Miran Knez), ampak zahtevnejših operacij ne izvaja sam, ker nima najzahtevnejše opreme in ne dosti asistentov Njegova sestra dela v 300kosmatih v LJ in jih lahko vse skupaj res samo zelo pohvalim Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!! Sploh ne morem verjet, da se nekatere tako "mučijo" .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat. Vidva se pa ogromno kregata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj prava cukrčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobek Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora Sem ti kar fouš, da gre tako gladko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes se Tilnu ful dogaja.Po novem se sam vsede in tudi plazit se je začel .prej so bili samo poskusi,še to bolj na rikverc,danes se mu je pa odprlo.Ga je že povsod dovolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, škoda, da nisi bližje, bi ti drugi del kar jaz posodila Samo je pa še 100x bolj odbit kot prvi Hvala. Bom šla jutri v kjižnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 15:42:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Da se vam javim. za vas. Spanje, hmm...1x po noč je blo in sm bla tko na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej. Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kul . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09. Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi postelji , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekirat Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka. za pregled
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 16:01:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat. Vidva se pa ogromno kregata. Najin hobi. Tak bom rekla, trenutno sem bomba ki tiktaka, psihično na višku in me vse, čisto vse spravi do . Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po . Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.