|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
16.2.2009 17:00:26   
mafi
no neki berem za nazaj , ampak mi Filip kar ne posti skoz oprezam za njimuser posted image .
danes sem si pa privoščila mal šopingauser posted image . Smo bili malo v Mullerju, eleklerku, obiju, btc....
a ja Filipu sem kupila ogrlico iz jantarjauser posted image user posted image no zdej pa upam da bo pomagaluser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.2.2009 17:02:45   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ma nč, grem jest še mal na zrak pol pa spat. Jutr pa spet na potepanjeuser posted image , jah kaj čmo doma počet, treba mal v svetuser posted image user posted image .

Ti se pa znajdeš. Nisi nič doma, pa ti še pucat ni treba. Prat pa ni tako težko dat. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.2.2009 17:03:14   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna!
lani sma s user posted image  izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! user posted image user posted image user posted image
niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! user posted image user posted image user posted image

Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.

user posted image user posted image user posted image  Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je.

Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. user posted image

suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj user posted image  je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.

to sploh ni izredni limit, ampak tisti dovoljeni. sj ga lani sploh ni hotu vzet, ko se je k njim prestavu, pa so rekli, češ da ga itak ne rabi koristit. pridejo stroški, dinarčki grejo, zdej je pa treba vrnit, ker nima tako visokih dohodkov za tak limit! user posted image

men pa zdej več nič ni jasnuser posted image

sj men tud ne. user posted image vem samo to, da je treba zdej limit pokrit oz. bojo sami odtegnali od prihodkov kolkr rabijo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.2.2009 17:04:21   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna!
lani sma s user posted image  izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! user posted image user posted image user posted image
niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! user posted image user posted image user posted image

Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto.

user posted image user posted image user posted image  Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je.

Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. user posted image

suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj user posted image  je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan.

to sploh ni izredni limit, ampak tisti dovoljeni. sj ga lani sploh ni hotu vzet, ko se je k njim prestavu, pa so rekli, češ da ga itak ne rabi koristit. pridejo stroški, dinarčki grejo, zdej je pa treba vrnit, ker nima tako visokih dohodkov za tak limit! user posted image

men pa zdej več nič ni jasnuser posted image

sj men tud ne. user posted image vem samo to, da je treba zdej limit pokrit oz. bojo sami odtegnali od prihodkov kolkr rabijo!

bandauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.2.2009 17:20:32   
tilči
Mi smo se spet malo nasončali,no,vsaj Tilen se jeuser posted image ,midva z Nejcem sva pa nogomet igrala.Tilen in user posted image  spita,Nejc je pri tašči,jaz sem pa prej user posted image  zaplenila ta nov avto in šla na testno vožnjouser posted image .
Ne daleč,samo položnice plačatuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.2.2009 17:21:52   
tilči

no neki berem za nazaj , ampak mi Filip kar ne posti skoz oprezam za njimuser posted image .
danes sem si pa privoščila mal šopingauser posted image . Smo bili malo v Mullerju, eleklerku, obiju, btc....
a ja Filipu sem kupila ogrlico iz jantarjauser posted image user posted image no zdej pa upam da bo pomagaluser posted image

user posted image user posted image   za šoping in user posted image user posted image  da bo ogrlica pomagala

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.2.2009 17:22:56   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut user posted image ).
Kje pa se danes Anitka skrivauser posted image

Ku kuuser posted image user posted image . Sem imela dve varuški pri hiši in sem likala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.2.2009 17:24:01   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Mi2 sva doma, Vid se že spet carta gor pr prababic, slišm, da jima je luštno. Mi2 z mojimuser posted image pa bova zdej šla po doooooooooollllgggeeemmm času sama na "kofe".

uživajtauser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.2.2009 18:06:42   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo se spet malo nasončali,no,vsaj Tilen se jeuser posted image ,midva z Nejcem sva pa nogomet igrala.Tilen in user posted image  spita,Nejc je pri tašči,jaz sem pa prej user posted image  zaplenila ta nov avto in šla na testno vožnjouser posted image .

Vsaj razlog si imela da ga sprobaš user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.2.2009 18:07:23   
nia5

Da bi le pomagala, obvezno poročilo user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.2.2009 18:08:55   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

No Nia pa je končno zdaj eno rundo malo dlje odspala (1h in 15 minut user posted image ).
Kje pa se danes Anitka skrivauser posted image

Ku kuuser posted image user posted image . Sem imela dve varuški pri hiši in sem likala.user posted image user posted image

Bi morala vse 4 od sebe držat, če si imela varuške, malo pa si je treba privoščit user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.2.2009 18:11:45   
nia5

Mi2 sva doma, Vid se že spet carta gor pr prababic, slišm, da jima je luštno. Mi2 z mojimuser posted image pa bova zdej šla po doooooooooollllgggeeemmm času sama na "kofe".

Kak fajn, jaz sem pa tak butasta, midva pa ko kam grema (pa magari le v trgovino) mi je tak hudo, ker sma Nio doma pustila in jo kar pogrešam. Fajn se dajta na off user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.2.2009 18:22:17   
tilči

Kak fajn, jaz sem pa tak butasta, midva pa ko kam grema (pa magari le v trgovino) mi je tak hudo, ker sma Nio doma pustila in jo kar pogrešam.

nisi edina.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.2.2009 18:22:23   
mafi

Da bi le pomagala, obvezno poročilo user posted image

veš dauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.2.2009 18:23:55   
mafi

Kak fajn, jaz sem pa tak butasta, midva pa ko kam grema (pa magari le v trgovino) mi je tak hudo, ker sma Nio doma pustila in jo kar pogrešam.

nisi edina.

še ena ki se lahko podpišeuser posted image , jaz sem danes tamalga pustila pri mami pa se mi zdi da sem skoz  klicala pa spraševala če bo lahko zdržala, pa če je priden.....,
a me je mami misla da se mi žeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.2.2009 18:24:51   
mafi

kakega sta pa vzela?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.2.2009 18:24:55   
tilči
Mi smo danes sprobali homeopatske kroglice proti krčem in se je danes ukakal že 3x brez da bi se napenjal in jokaluser posted image .Sedaj ne vem,ali je to od kroglic,ali pa se mu je spet prebava uredila,ker je že ponoči prdel,kar sedaj že dolgo časa ni počel

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.2.2009 18:26:23   
mafi

kodrana moj Videk in Alja od Estrelle smo še brezzobi

Moj Videk si trenutno nabira kilometrino s hojico, mene pa tako glava boli, da bom pop..... Posodo moram pomit, pa se mi ne da. Jedli pa smo zelenjavno juhico in makaronovo meso. Danes je bil še ati doma na kosilu, drugače ne bi toliko kuhala. Sedaj pa ima neko razpravo na sodišču.

pa moj tuduser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.2.2009 18:26:41   
tilči

kakega sta pa vzela?

Hyundai coupeja

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.2.2009 18:27:33   
mafi

Mi smo danes sprobali homeopatske kroglice proti krčem in se je danes ukakal že 3x brez da bi se napenjal in jokaluser posted image .Sedaj ne vem,ali je to od kroglic,ali pa se mu je spet prebava uredila,ker je že ponoči prdel,kar sedaj že dolgo časa ni počel

user posted image user posted image za prebavo.
Kaj je mel Tilen probleme z sračkanjem???

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.2.2009 18:28:02   
mafi

kakega sta pa vzela?

Hyundai coupeja

važičkauser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.2.2009 18:29:48   
mafi

Jožek pri spovedi

Mladi fant pride v spovednico:
"Odpustite mi, oče, kajti grešil sem. Bil sem z žensko dvomljive morale."
Župnik vpraša: "Ali si to ti, sosedov Jožek? "
"Da,oče."
"Kako pa je ženski ime?"
"Tega vam ne morem povedati, oče. Ne bi hotel omadeževati njenega imena."
"Slej ali prej ga bom izvedel, zato je vseeno, če mi poveš zdaj. Je bila
Drginčeva Katra?"
"Ne smem povedati."
"Je bila Malejeva Marjanca?"
"Ne morem vam izdati."
"Srakarjeva Metka?"
"Molčal bom kot grob."
"Kaj pa mogoče Zupančeva Tinca?"
"Oče, ne sprašujte, ne bom je izdal."
"Potem je bila pa najbrž Lavrinova Mici?"
"Prosim vas oče, zaobljubil sem se, da bom molčal."
Župnik nejevoljno vzdihne:
"Si pa res vztrajen,Jožek. Skoraj te moram občudovati. Vendar si grešil in
za to se moraš pokoriti. Tri mesece ne smeš k maši. Zdaj pa pojdi v miru."
Jožek se vrne v svojo klop, kjer ga pričaka Franček, njegov najboljši
prijatelj:
"No, kako je bilo?"
"Super!"
"Kaj si pa dobil?"
"Tri mesece počitnic in pet dobrih namigov."

Z nečim se moram zaposlit.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.2.2009 18:31:00   
tilči

user posted image user posted image za prebavo.
Kaj je mel Tilen probleme z sračkanjem???

Po bolezni je začel jesti večjo količino hrane in očitno ni mogel vse predelati,ga je precej matralo in napenjalo.Sedaj je spet prišel na svojo težo in zgleda,da se mu je tudi prebava že uredilauser posted image Saj kolikor poje,ni nič čudnega,da ga potem zvija.Njegova količina hrane zadostuje za dvauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.2.2009 18:31:48   
tilči

kakega sta pa vzela?

Hyundai coupeja

važičkauser posted image user posted image

Jaz ne,saj se vozim s karavanomuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.2.2009 18:33:52   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

Mi smo bili že pred 7h pokoncuser posted image  Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ustuser posted image Od česa??????Je pa res, da vse ampak vse tlači v usta. Niti minute ni, da ne bi kaj tišala notuser posted image Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Asja krvavi, zgleda, da ji je en šiv počiluser posted image Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavatuser posted image
Skratka imam same probleme in jih pedenam, zato tudi na RR nimam kaj dosti časa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.