Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:09:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
Za Evo in seveda ji s Tajo želiva vse najlepše!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:09:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, ti pa zadnje čase samo frišne crkljaš Aha, ampak tole je ista dojenčica kot pred dnevi v P , zdaj smo šli še domov jih pogledat, ker sta njenamami in babi praznovali roj dan in smo ubili tri muhe na en mah Danes pa bom malega od prijatlce cartala...u je že 2 mesca star , in 25 februarja prihaja še ena dojenčica tista zadnja trenutno od sašotovega brata....ampak te p ne bom mogla it cartat , ker živijo v nemčiji
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:11:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? kasso, ti kar jej, ti ne bo škodilo Čmrlika, ti pa zadnje čase samo frišne crkljaš Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna, vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušena v Mestnem logu marsikdo ni bil zadovoljen. Naredi en ovinek do ŠL, da boš dobila še kakšno mnenje več. Drugače pa, jaz bi šla na Prvo kliniko in bi se naročila pri dr. Zaninoviču (ta starejšem in nikakor ne sinu). Samo ne hodi v PO v novo bolnico, ker te bodo obrali ko cucka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:11:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna, vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušena Mi imamo drugače veterinarja v Trbovljah (Miran Knez), ampak zahtevnejših operacij ne izvaja sam, ker nima najzahtevnejše opreme in ne dosti asistentov Njegova sestra dela v 300kosmatih v LJ in jih lahko vse skupaj res samo zelo pohvalim Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:12:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: za kompromis glede kuhinjskih ploščic. A sedaj bosta oba kuhala? a misliš da bom vsak dan hrenovke jedla ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:14:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: ja upam, da se Asja zliže. Krvavitev se je ustavila in sedaj lahko samo čakam A ti je kaj dolgča ko ni MR B? Alja je pojedla jabolko s piškotom, sedaj pa še čaj in gasa v posteljo. Se javim kasnej Malo mi je ja...si pošiljeva neumne sms-e. Upam, da ne bo več krvavela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:16:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Naty --- za žankota držim pesti, kot vedno Eva ...se plazi.... Moja pa nikak Gregi je začel odlično spat, mi pa se zadnje dneve spet prebujamo ponoči, pa s težavo nazaj zaspimo...prihaja zgleda nova runda zobkov, ker se tudi pospešeno slinimo , no, sem vedla da bo slej kot prej nekaj spet povzročalo slabše spanje... , pa se tolažim, da bo tud to enkrat spet minlo SS -------pa kaj mance res ne moreš spravit ob teh zgoooooooodnjih urah, da bi še malo ajala? Meni se Taja tud med pol šsest in šesto popnavadi že vredu preteguje, pa gleda na široooooooooko , pa jo vzamem k sebi, se malo carklama malo pobožam pa zaspi še za ponavadi kaki slabi dve urci...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:19:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Naty --- za žankota držim pesti, kot vedno Eva ...se plazi.... Moja pa nikak moja tudi ne , pa nobene inštrukcije ji ne pomagajo, , po riti se premika plazit se pa noče niti pod razno, sam da pristane ne trebusčku začne jokat al se na hrbet zvrne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:20:00
|
|
|
|
kasso
|
za pikico in da bo vse ok. Čmrlika, tudi Varja se ne plazi . za Evino plazenje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:20:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna, vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušena Mi imamo drugače veterinarja v Trbovljah (Miran Knez), ampak zahtevnejših operacij ne izvaja sam, ker nima najzahtevnejše opreme in ne dosti asistentov Njegova sestra dela v 300kosmatih v LJ in jih lahko vse skupaj res samo zelo pohvalim Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!! čestitke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:21:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Čmrlika, tudi Varja se ne plazi . aha pol nas je še nekaj ta lenih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:22:24
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:23:42
|
|
|
|
špelin@
|
Pa še nekaj sem čisto slučajno izvohala. A se spomnite naše majčice sashy? No, očitno delajo še na enem Vidim, da je vpisana med marčevske borke za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:25:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:36:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa še nekaj sem čisto slučajno izvohala. A se spomnite naše majčice sashy? No, očitno delajo še na enem Vidim, da je vpisana med marčevske borke za Opa, potem bo uresničila svoj načrt o veliki družini. Mislim, da je napisala, da bi želela vsaj 4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:38:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!! Potem bo novemberka 2009 ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:50:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat. Saj ne rabiš razlagat, če ti ni, če pa hočeš pa veš da smo tu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:52:53
|
|
|
|
nia5
|
No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:54:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, našo so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš? Drugače v Škofjo Loko,tam sem bila vedno zadovoljna, vendar zaradi snega nisem upala v ŠLK, pa sem jo peljala V Mestni Log. Ma nisem kaj navdušena Mi imamo drugače veterinarja v Trbovljah (Miran Knez), ampak zahtevnejših operacij ne izvaja sam, ker nima najzahtevnejše opreme in ne dosti asistentov Njegova sestra dela v 300kosmatih v LJ in jih lahko vse skupaj res samo zelo pohvalim Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:54:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Midva z Gregcem bi tudi prišla Do tebe res nimam daleč. Niste zadnjič nič napisale - a lahko tudi midva prideva? zelo, zelo, zelo veseli bomo će prideta tudi vidva... vabljene ste vse .. moremo se samo zmenit za datum..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:58:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!! Potem bo novemberka 2009 ČESTITKE iiii, kak lepo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 10:59:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drugače pa vam moram povedati, da sem izvohala, da je noseča še ena naša bivša majčica pikicaa25 , tole je njen post z dne 12.2.2009: "Sem naredila test pa je pokazal močno , kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......" VSO SREČO!!! Potem bo novemberka 2009 ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:00:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No moja je pojedla pol kašice napredek . Spala pa je 10 minut , sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale. za apetit in zobke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:02:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, ampak nimam volje in ne energije za pisat in brat. Jaz imam ponovno grozne bolečine v grlu, pa prejšnji teden sem zadnji antibiotik pojedla. Eh, brezveze pisat o tem. Z mojim sma na bojni nogi, pa tudi mi ni za pisat. Videk spi, končno, je ob 23 zvečer tako jokal, nekaj se mu je spahovalo, prav čuden vonj je bil. Drugače pa zobki jezijo, nočejo in nočejo ven. Sem mu prej dala te kroglice, pa je le zaspal, drugače pa bi poglodal vse kaj mu pride v usta. Samo čoha in čoha po dlesnih. Grem sedaj kuhat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 11:11:51
|
|
|
|
tilči
|
takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.