Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:20:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje se me še spomnete Še vedno imam comp razturan in trenutno imam črke zelo velike ko tole pišem tko da bom na hitr zaklučla,mora prit kolega enkrat te dni pogledat kaj sem ga usračkala A če držiš tipki CTRL in - nič ne pomaga? Pri nas nič novega,začela sem jest reductil(tablete za lažje hujšanje) drug teden pa začnem s hormonsko terapijo,ko pojem kontracepcijo do konca. Je tukaj kej novga? Imam malo v varstvu pri varuški pa zaenkrat kr dobr kaže,dons jo mam drugič,v četrtek sem jo imela samo za eno uro,pa je mala zapančala k me ni blo,jokala zelo malo,dons je pa rekla da se je drla 10 min in potem zaspala kot ubita.Jo bom malo dlje pustila k mam velik za zlikat pa moram mal izkoristit čas ko je ni,da v miru in brezskrbno kej naredim. Upam, da se bo mačkica hitro navadila. Pogrešam vas k ne morem tolk klepetat,mi prav manjka,upam da bom mela kmal poštiman komp. Aja Estrella kako ti je šlo v petek? Zaenkrat tolk,čav čav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:21:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kje pa ste vse?Ko bi jaz rada prišla do 5. ,pa nikjer nobene. Nič,gremo na sončka opa, še malo pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:23:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. nisem brala za nazaj. danes popravljam diplomo, ker imam sestro tu na počitnicah in malo pazi na Taro. za varuško. spimo zelo zelo slabo in sicer očitno po navadnem aptamilu, ki sme ji ga spet začela dajat. ji ne odgovarja. tud po ličkih dobi suho kožo, ki je drugače nima. danes grem nabavit nazaj aptamil ha. naša tara še nima nobenega zobka. a je še kateri majski hrošček brez? glede na to, da me jaz prvega dobila pri 1,5 letu, sklepam da bo tud ona malo kasnila . imam pa dobre zobe, namreč brez plombic. ne vem, pa če to kaj drži. za valentinovo sem dobila sveže nabrane zvončke. moj pa je dobil kosilo. šla sem v New Yorker in si kupila 3 majčke z dolgimi rokavi in en pulovar po 1E. super. vsak dan spreminjajo. vsak dna ej nekaj novega znižanega na 1E. in sicer majičke, pulovarji, hlače..ki so bili prej po 20E, 25E.. mislim, ugodno, samo če trofiš. zdaj grem kuhat.. segedin imam iz skrine in krompir še skuham.. mmm..dober tek .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:41:42
|
|
|
|
tilči
|
Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobek Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:45:00
|
|
|
|
tilči
|
Malo sva bila na sončku,Tilen je prav zadovoljno grulil.Sem mu pa oblekla zimskega pajaca,ki ga je Nejc nosil pri 2.letih res,da ima nogice še notri na toplem,ker pri tem,ki ga sedaj nosi,jih je imel že zunaj,tako da sva rabila še odejo čez noge.Ta je pa tudi debelejši in mu je bilo skoraj malo vroče .Saj dokler sedi oz.leži v vozičku, je vseeno, če je prevelik,važno da ga ne zebe,tako da bo sedaj kar tega nosil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:46:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobek Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:48:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Da se vam javim. za vas. Spanje, hmm...1x po noč je blo in sm bla tko na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej. Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kul . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09. Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi postelji , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekirat Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:48:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa pri nas zgleda ljubezen ob 7.zjutraj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:51:35
|
|
|
|
tilči
|
Naš medo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:52:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Da se vam javim. za vas. Spanje, hmm...1x po noč je blo in sm bla tko na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej. Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kul . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09. Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi postelji , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekirat Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka. za uspešno opravljen pregled in mere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:58:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš medo Pa je res kot medo , a mu ne gre na živce ko ma rokice tak zadelane, naši to para živce, ker ne more nič prijet in po ustih vlačit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:58:14
|
|
|
|
tilči
|
Danes se Tilnu ful dogaja.Po novem se sam vsede in tudi plazit se je začel .prej so bili samo poskusi,še to bolj na rikverc,danes se mu je pa odprlo.Ga je že povsod dovolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:58:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Da se vam javim. za vas. Spanje, hmm...1x po noč je blo in sm bla tko na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej. Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kul . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09. Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi postelji , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekirat Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka. za mere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 12:59:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš medo Pa je res kot medo , a mu ne gre na živce ko ma rokice tak zadelane, naši to para živce, ker ne more nič prijet in po ustih vlačit Nič ga ne moti,ker se v vozičku vozi kot lord. Je uživač
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:01:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Brez kakšne sitnobe in problemov je pokukal na plano 6.zobek Se pa vidi že prihajajoči 7.zobek,saj ima že kar bunko,še predreti mora Super sem prav vesela da vsaj enemu hroščeku ne delajo problemov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:02:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš medo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:03:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes se Tilnu ful dogaja.Po novem se sam vsede in tudi plazit se je začel .prej so bili samo poskusi,še to bolj na rikverc,danes se mu je pa odprlo.Ga je že povsod dovolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:06:14
|
|
|
|
hijenca
|
kodrana moj Videk in Alja od Estrelle smo še brezzobi Moj Videk si trenutno nabira kilometrino s hojico, mene pa tako glava boli, da bom pop..... Posodo moram pomit, pa se mi ne da. Jedli pa smo zelenjavno juhico in makaronovo meso. Danes je bil še ati doma na kosilu, drugače ne bi toliko kuhala. Sedaj pa ima neko razpravo na sodišču.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:08:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš medo kak lep medek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:41:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes se Tilnu ful dogaja.Po novem se sam vsede in tudi plazit se je začel .prej so bili samo poskusi,še to bolj na rikverc,danes se mu je pa odprlo.Ga je že povsod dovolj dobrodošli v klubu plazečih, mami pa pazečih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:41:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš medo Ja je pa res, pa še pajac bo z njim rasel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:42:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Da se vam javim. za vas. Spanje, hmm...1x po noč je blo in sm bla tko na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej. Bla sva na pregledu dns in nove mere so: 8220g, 74 cm, OG 45cm. P je rekla, da je zelo velik fant in da so mere kul . Sm ji povedala, da je živ k poper. Naslednji pregled mava 11.5.09. Zdej sm na obisku pr mojih doma. Vid spi na babicini in dedkovi postelji , mami je izkoristla dedijev kompjuter in šla hitro mal počekirat Tko, zdej pa šibam nazaj go da vidm če še moj pikec pančka. za uspešen pregled in fajne mere Uživaj doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 13:42:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. nisem brala za nazaj. danes popravljam diplomo, ker imam sestro tu na počitnicah in malo pazi na Taro. spimo zelo zelo slabo in sicer očitno po navadnem aptamilu, ki sme ji ga spet začela dajat. ji ne odgovarja. tud po ličkih dobi suho kožo, ki je drugače nima. danes grem nabavit nazaj aptamil ha. naša tara še nima nobenega zobka. a je še kateri majski hrošček brez? glede na to, da me jaz prvega dobila pri 1,5 letu, sklepam da bo tud ona malo kasnila . imam pa dobre zobe, namreč brez plombic. ne vem, pa če to kaj drži. za valentinovo sem dobila sveže nabrane zvončke. moj pa je dobil kosilo. šla sem v New Yorker in si kupila 3 majčke z dolgimi rokavi in en pulovar po 1E. super. vsak dan spreminjajo. vsak dna ej nekaj novega znižanega na 1E. in sicer majičke, pulovarji, hlače..ki so bili prej po 20E, 25E.. mislim, ugodno, samo če trofiš. zdaj grem kuhat.. segedin imam iz skrine in krompir še skuham.. mmm..dober tek . Niste sami tudi Alja nima nobenega
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.