|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
16.2.2009 12:23:55   
Anonimna.f
Aniiita pa ti je uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.2.2009 12:24:46   
ninčy
Aniiita, saj ti dela user posted image  oziroma jaz ga vidim.
Sem vas na hitro prišla še malo pozdravit, preden se spravim kuhat kosilo. Itak vem, da mi bo spet slabo po hrani, ampak prazn vreča ne stoji po konci in nekaj je treba pojesti. Sem pa danes spet čist brez moči, vsa fuč in zmatrana ... Upam, da ste ve kaj boljše.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.2.2009 12:28:05   
Anonimna.f
No, sicer pa najprej dober danuser posted image

Včerajšnje popoldanske slabosti so bile na vrhuncuuser posted image danes je stanje malo boljše... da bi le tako ostalo...
Joj, komaj čakam da bo pregled, pa še datuma nimam... sem danes klicala G pa se tajnica javi da je ni do 24.2.user posted image user posted image eh... upam da ga vsaj potem kmal dobim ker tole mučno čakanje............ da vsaj srčka vidim, bom takoj pomirjena, pa še vsem bomo povedaliuser posted image

Bodite v cvetju, pobožajte svoje bušije, in naj vam slabosti čim prej minejo... če lahko počivate, dajte, ker meni je to včeraj najbolj pomagalo. Samo pri meni je tako da je to zelo težko. Ah, saj bo... se bo moglo telo navadit da ni več počitka zdaj ko mam že enga sončkauser posted image

Papa

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.2.2009 12:56:22   
hayabusa
Hahli hajlo, še več nas bo ;)
3.10.2009 imam rok :D
Drage moje, ne morem vam povedat kako sem bila vesela (sorry) ko sem videla, da vam je slabo ;) jaz sem naredila test pred kakim mesecem in bila pri g. ki je vse skupaj potrdil. Očitno sem zadela tudi "nagradni žeton" ker mi je bilo slabo že V PMS obdobju oz. ko sem mislila da je PMS ;) in to traja že cca 4-5 tednov! Bruham ne, ampak mi je pa bolj ali manj cel dan slabo! Upam da bo to kmalu gotovo!

Neposredna povezava do sporočila: 554
16.2.2009 12:57:51   
Aniiita
A res vidite? No, ker jaz ne user posted image

Mogoče bo pa pri tem postu user posted image

Naj vam slabosti čimprej minejo. user posted image

Jaz sem se odločila, da grem danes laufat- najprej sem paničarila, potem pa mi je ena sonosečka precej odprla oči in sem videla da ni panike- dokler imam vsaj željo. Bom previdnain poslušala svoje telo in that´s it!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 555
16.2.2009 12:59:41   
Aniiita
Dobrodošla hayabusa (nevem če sem si prav zapomnila, oprosti user posted image )

Jaz ne vidim svojega tickerja user posted image
Mogoče imam kaj čudno nastavljeno..

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 556
16.2.2009 13:17:04   
emaa
Napaka sem drugje odgovarjala, pa nisem opazila, da sem napačno temo kliknila.

< Sporočilo je popravil emaa -- 16.2.2009 13:18:22 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.2.2009 13:19:04   
frrrr
dan!
vse nove welcome!
kam pa nam pobegnila tane, da bi seznamček ažurirala?
mene tut špika vsake tolk časa... in tut orng... bo že, enkrat bo bolje user posted image
lepo se mejte!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 558
16.2.2009 14:04:11   
malaMravljica
Majakla, sem se kar nasmejala, ko sem prebrala,da je tebi tudi boljse. Obe z istim pdp, pa se iste probleme imava.

Aniiiita, kako lep ticker imas, super!

Na tem zadnjem seznamu je pri meni tudi napisan prejsnji pregled, sedaj ga imam pa 23.2 spet. Ja, pa ne vem ce sem vam povedala, zadnjic mi je hotu dat ene druge tablete s folno, in sem mu pokazala, da folno ze imam in potem mi je dal se Jodid, jemljem vsak dan eno.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.2.2009 14:46:12   
maj2009
no, da se še pri vas mal javm.
pri meni so se slabosti začele zdaj v 8tednu! je kr kriza, čez ceu dan in še ponoč! a naj kr traja, ker vem da je to dobr znak, da je vse ok!

jst čakam mojga da domov pride, da se mal pocrklava pol gre pa na fax naprej in bom spet sama!user posted image

bom pa tle gor viselauser posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.2.2009 19:18:18   
Anonimen
No kako ste preživele dan punce. Jaz sem si danes privoščila pol urni sprehodek in pa malo telovadbe. Rada pa bi dobila še kakšno telovadbo na CD-ju, od vzajemne npr. No saj bom pobrskala malo po netu.
Mene je zgaga nehala malo peči, sem popila donat in je res bolše in pa jem bolj majhne obroke in ne preveč težke. Prejle sem si sicer naredla solato pa malo tune, vendar se mi je vmes kr malo ustavilo, kr bjek..čuden občutek v želodcu. Sem ugotovila, da mi ful pomaga pomarančni sok z vodo. Moram se potruditi, da bi spila saj 2 litra na dan. Ali vam uspe ?

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
16.2.2009 20:31:00   
hayabusa
Meni pit uspe, nikol nisem mela težav, pa tud non stop sem žejna. Pijem največ vode, od ostalega pa mi uspe dol spravit le breskov sok od česarkoli drugega me kislina daje. Sem pa ugotovila, da se mi je okus spremenil, določene stvari ki sem jih imela full rada majo ogaben okus - no ja, itak se silim jest ker mi je cel dan slabo pol pa še to user posted image saj bo mimo, enkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
16.2.2009 23:25:48   
tropical
Čestitke oktoberke ma kolk vas je že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.2.2009 7:10:34   
pupa_b
Jaz pa mam eno vprašanje, in sicer me zanima, ali ima katera izkušnjo ali pozna primer, da so ji uplahnile in skoraj čisto nehale boleti prsi. Prejšnji teden sem naredila test. Potem so me cel teden ful bolele prsi, bile so občutljive, trde, težke in občutljive. Nekje v soboto se je začelo umirjati, danes je torek in jih skoraj več ne čutim. No, saj bolečine ravno ne pogrešam, ampak - menda ja ni kaj narobe!???user posted image user posted image

Kaj ve mislite?

UZ imam komaj drug teden v sredo, do takrat moram še čakat, mene pa kar malo skrbi vse skupaj. user posted image  Telefonirat v bolnico nočem oz. ne vem, če bi mi po telefonu znali kar koli povedati.

Kar čez noč, da izgine znak? Hm ... Držite pesti, da bo vse ok!

Hvala.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.2.2009 8:39:46   
Aniiita
pupa_z, odgovora na tvoje vprašanje žal ne poznam. Se mi zdi, da ne bi smelo biti ravno kaj narobe.. saj tudi salbosti verjento kar minejo enkrat in jih drzgi dan ni več. Jaz osebno sploh nimam (mogoče nimam še) bolečih in napetih prsi (niti pred M jih tokrat nisem imela, čeprav prej vedno).

Se mi pa zdi, da se bodo mogoče začele slabosti tudi pri meni user posted image
Zjutraj je že hotlo neki bit, pol sem pa upoštevala vaše nasvete in pojedla dva riževa oblata še v postelji in je bilo boljše. Ko sem ustala, pa ni bilo ravno kot prejšnje dni. Sem nekaj pojedla, ma brez posebnega veselja. Pa po trebuhu me malo črviči..kot bi imela za dobit M.

Vem, da ste o tem že pisale, tako da bom šla malo prejšnje poste prebratuser posted image

Super, da vsaj ve vidite ticker (jaz ga namreč ne user posted image )

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.2.2009 8:47:50   
ninčy
Dobro jutro!
pupa_z, meni se je tudi zgodilo, da me prsi ne bolijo več tako močno kot na začetku. Sicer so še občutljive, ampak ni več tako hudo ... Po moje to res ni nujno nič slabega. Jaz sem za vsak slučaj naredila še en test in črtica je bila močnejša kot prvič, kar je verjetno znak, da je hormon narastel. Seveda bi bilo pa treba delati krvni test, da bi lahko natančno vedela, kaj se dogaja. Po moje nima smisla delati panike, saj boš drug teden videla. Jaz imam tudi šele drug teden prvi pregled, se mi že kar vleče vse skupaj ...
Sicer pa so tele moje slabosti zdaj pa res že čist too muchuser posted image , zdej še zajtrka ne morem več normalno pojest, sem namreč že takoj bruhala. Ponoči pa mi je bilo tudi tako slabo ... zdaj kar počivam, pa je malo bolje.
Pozdravček vsem skupaj ...user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.2.2009 8:51:57   
Aniiita
nincy, kdaj so se ti pa začele slabosti?

Tropical, hvala za čestitke. user posted image Tudi tebi vse lepo (predvidevam, da že imaš doma enga sončka)user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.2.2009 8:59:19   
ninčy
Aniiita, meni so se začele nekako v 6. tednu, ampak ni bilo nič v primerjavi z zdaj. V 7. tednu je pa res hudo. Bruham večkrat na dan, ni važno kdaj oziroma ni nekega pravila. Na zatku sem bila dobra, ko sem bruhala, se nekaj časa slabost ni ponovila, včeraj pa sem dvakrat zapored. Tako da res ni nekega vzorca.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.2.2009 9:07:02   
Aniiita
Hvala za info.

Sem upala, da bom jaz šla skozi brez tega, pa so bili ti današnji znaki kar nekam preveč čudni oz. se mi zdi, da nakazujejo na slabosti počasi. Tako ali drugače bomo prišle skozi, a ne! user posted image

Ti pa vseeno želim, da se ti to čimprej konča ali za začetek vsaj omili..

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.2.2009 9:40:13   
Anonimna.f
Jutro.

Samo da vas pozdravim, mi je spet noro slabo in sploh ne vem več kaj narestuser posted image prejle sem spila 2 požirka kave in se mi je kar obrnilo... grem na sprehod z user posted image mogoče me mal zrak zlufta... upamuser posted image user posted image moram it, me že priganja stran od računalnika...

Saj res, kaj je zdaj z našim seznamomuser posted image user posted image

Lep dan, pobožajte bušijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
17.2.2009 10:09:48   
Anonimen
Živjo no pri meni se je zjutraj najprej pojavila spet pekoča zgaga. Zdaj sem v službi in me je glava malo zabolela, zdaj pa mi kr malo migeta pred očmi in prav težko gledam v računalnik in delam. Drugače se vredu počutim razen tehle znakov zadne čase, povečana utrujenost, zgaga, žeja, zdaj pa še tole migetanje. Upam, da to ni kaj narobe ?

Neposredna povezava do sporočila: 571
17.2.2009 11:25:22   
ninčy

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image Anonimna user posted image

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image natalia

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3               
user posted image  maayaa    

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                  23.2                                             
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

2.10.                                   2.3                                                
user posted image maj2009

02.10.                                 26.2                                              
user posted image spet mama 

3.10.                                     24.2.                                                   
user posted image  *Lili*                           

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

10.10.                                 10.3.                                              
user posted image
Mona Liza 

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

14.10.                              25.2                                                 
user posted image Bremzi

15.10.                              4.3                                                  
user posted image Anonima.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

20.10.                              4.3                                                   
user posted image siska

22.10.                              4.3                                                   
user posted image Aniiita

22.10.                              25.2.                                                  
user posted image
 pupa_b

SKUPAJ Oktoberk   2009  =32

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.2.2009 11:26:01   
ninčy
A sem dobro ažurirala seznam al sem katero pozabila?

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 573
17.2.2009 11:28:27   
Bobipalcka
Da se vam še jaz pridružim...če lahkouser posted image Plusek se je pokazal 5. 2. sedaj pa smo že bili na pregledu, ki je to še potrdil in sem v petem tednu. Roka še nimam določenega...ampak predvidoma se bo veseli dogodek zgodil čisto konec oktobrauser posted image

Zaenkrat moram kar trkat, da me vse tegobe še niso dohitele...morda me vse skupaj še čaka. Sem pa pogosto zaspana, na trenutke mi je malo slabo, kaj mi zna prav pošteno smrdet, pa občasno me špika v spodnjem delu trebuha. Ampak bo že...samo da bo vse ok in bomovsi veseliuser posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 574
17.2.2009 12:22:08   
majakla
Anonimna user posted image + Natalia kako je bilo na pregledu?
Saj sta ga imeli včeraj, ne?

Jaz ga imam jutri, komaj čakam - pa strah me je user posted image .

Vsem, ki vam (še) ni slabo, meni se je začelo nekje v 5., 6. tednu in se izboljšalo čim sem dopolnila točno 7. tednov (v petek).
Ni pa rečeno, da vam sploh bo slabo (upajte, da ne!).

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?