|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
13.2.2009 21:11:46   
pupa_b
Pozdravljene, punce, se vam lahko pridružim? Tudi mi smo oktobrski! Konec oktobra. user posted image user posted image user posted image

Po izračunih začetek petega tedna. Sveža user posted image . V torek komaj naredila test. Prvi UZ imam 25. 2.

Lepo se imejte, čeprav berem, da vam je kar slabo ... Meni zaenkrat še ni kaj hudega. Čakam ... user posted image user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.2.2009 21:13:49   
*Lili*
Pozdravljene user posted image ! Sem vas samo na hitro preletela, ker sem čisto fuč. Čestitke vsem za dobro opravljene uz-je, jest tudi komaj čakam na 1. pregled, da vidim našo pikico, pregled mam 24.2. Me pa tok slabosti matrajo, da sem čist zanič, skos moram nekaj papcat, ker drugače mi je takoj slabo...meso ne smem niti zavohat, kuhanje mi je postalo nočna mora, uglavnem komaj čakam, da se to obdobje zaključi. Punce uživejte v nosečnosti in se čim manj obremenjujte. 

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.2.2009 21:40:55   
Anonimna.f
Čer.

Jaz sem prejle ravno iz šihta prišla, samo da sem v bajto stopila, mi je ratalo spet slabouser posted image najbolj da grem kar nazaj delatuser posted image prejle sem spila mal soka in zdej ne vem al nej grem bruhat al kaj nej, ker tole je noroooooooooouser posted image pa še jedla nisem nič v službi in zdaj tud doma ne, ker ne mislim bit takoj spet user posted image podobna, že tako nisem pri suhihuser posted image eh, pa še kileuser posted image
Bova šla pomoje kar kmalu spat, no moj možek, jaz bom verjetno spet 2 uri v luft gledala, ker spim itak malo skoraj ničuser posted image mah, samo jamer me je, se vidi da je petek,13.user posted image

Lepo nočko, s čim manj slabostmiuser posted image jaz se grem mal stiskatuser posted image

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.2.2009 22:58:32   
Aniiita
Pozdrav vsem novim nosečkam user posted image

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 529
13.2.2009 23:30:26   
frrrr
lepo spite!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.2.2009 12:07:05   
ninčy
Hojla user posted image !
A danes, ko je valentinovo, pa nimamo nič časa za RR?user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da uživate!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.2.2009 12:26:22   
frrrr
je pa res tuga ja... vse se zgleda razvajate in izkoriščate sonček user posted image

midva s tamaučkom tut bla na sprehodu, zdej je spanje, popoldne pa spet ven... v načrtu imamo zoo, ker bi mali šel žirafe gledat user posted image bomo kr letne nabavli, ker smo zolk blizu, da smo 2x tedensko tam na sprehodu...

lep sončast dan vsem srečkam nosečkam in čimmanj slabosti

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.2.2009 12:27:59   
TinaV*
pozdravljene user posted image

VESELO VALENTINOVO VSEM

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.2.2009 9:09:22   
Anonimna.f
Drage user posted image kje steuser posted image user posted image
Verjetno vse ob svojih boljših polovicah, uživate v koncu tedna... no, saj je prav takouser posted image
Pri nas ful lep sonček, samo veter ful ful pihauser posted image user posted image tako da bomo gotovo cel dan notriuser posted image

Moje stanje tako-tako, včasih slabo za znoret, potem spet dobro, se že veselim, nato pa spet user posted image user posted image ah, saj bo... še 1 teden morm čakat, da moja G pride, potem šele pokličem za pregled... ma, se mi ful vlečeuser posted image ampak bom tudi jaz dočakala...

Lepo nedeljo, upam da ste Valentinovo lepo preživeleuser posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.2.2009 18:13:12   
frrrr
tu je pa živahno user posted image

poročilo iz moje strani: razen mau večjega izcedka tam spodaj in mozoljčkov po obrazu, ni znakov nosečnosti. počutje ok, tut utrujenost izginila... predvidevam, da ima sonček kaj pri tem user posted image res je pa tut, da imam čez vikend možnost počivanja čez dan, ker grem s tamaučkom spat (danes sva oba spala, včeraj samo js, on je imel preveč za predelat user posted image )

lep teden s čimmanj slabostmi vam želim!

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.2.2009 18:18:58   
Aniiita
pupa_b,

midve bi pa morale imeti rok zelo blizu, se mi zdi. Dobrodošla user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.2.2009 22:11:06   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

pupa_b,

midve bi pa morale imeti rok zelo blizu, se mi zdi. Dobrodošla user posted image

Po izračunih 22. 10. Ti? Čakam na 25. 2., ko imam prvi UZ. Od kod pa si, Anita? user posted image

Pa počutje tvoje?

Jaz drugih znakov nimam kot boleče in občutljive prsi in občasno (včasih kar močno) špikanje spodaj v trebuhu (ki me včasih malo zaskrbi, ker je kar močno user posted image ) - ni konstantno, le vsake toliko časa, kot da me ful začrviči kot pred menstruacijo ...

Lepo bodi, sonosečka!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.2.2009 22:13:34   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image Anonimna user posted image

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3               
user posted image  maayaa   

01.10.                                 9.2                                               
user posted image Mona Liza   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                  20.2                                             
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

2.10.                                   2.3                                                
user posted image maj2009

02.10.                                 26.2                                              
user posted image spet mama 

3.10.                                                                                        
user posted image  *Lili*  

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

14.10.                              25.2                                                 
user posted image Bremzi

15.10.                              4.3                                                  
user posted image Anonima.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

22.10.                              4.3                                                   
user posted image Aniiita

SKUPAJ Oktoberk   2009  =29 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Tudi mene lahko date na seznam, če vam je - 22.10. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.2.2009 8:09:44   
ninčy
Dobro jutro!
Vidim, da res ni prevelika gneča tuki gor ...user posted image .
a je vsem tolk slabo, da ne mormo tipkat al se nam ne da? Sej mal se hecam ...
Pozdravček vsem.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.2.2009 8:21:01   
mng
Hej punce!

Meni je bilo prejšnji teden od pon- sob grozno slabo. V nedeljo pa črta. Nič več, pa danes tudi neuser posted image . Upam, da je s tem vse ok? kaj ve mislite?

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.2.2009 8:23:32   
Anonimen
Dobro jutro punce no pa je ponedeljek pa spet služba. Jaz sem v soboto celo popoldne prespala sem se zbudila mi je bilo rahlo slabo, pa sem spet zaspala. Pojedla sem malo arašidov me je tako bolel trebuh, sem bila tako ja WC-ju. Zdaj me pa že 3 dni karkoli pojem zgaga peče, pa da o spanju ne govorim.

(odgovor članu ninčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
16.2.2009 8:52:17   
Aniiita
pupa_b,

pa saj imava isti dan PDP user posted image Čeprav je ta še po mojih izračunih oz. po izračunu ti na internetu, kjer ti ovulacijo izračuna.. Ginekolog še ni potrdil.
Jaz imam pa pregled šele 4.3 in nočem še niti preveč razmišljat na to (se mi zdi še daleč, če bom vsak dan na to mislila user posted image )

Sem pa iz Sežane- ti? (morda smo pa še blizu doma user posted image )

Znakov nimam skoraj nobenih. Malo napihnjen trebuh, včasih me kaj začrviči..če bi postala zelo lačna, bi mi delalo malo slabo, vendar pazim, da pojem vsaj kako sadje še vmes. Utrujena nisem, prej polna energije user posted image ..no, vsaj zaenkrat. Prsi me tudi ne bolijo..razen na otip so malo trše kot bi bile običajno (čeprav manj kot pred menstruacijo).

Grem pa včasih prav pogledat uni plusek in črtice na teste, da mi dajo spet potrditev. user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.2.2009 9:09:42   
Mona Liza
Dobro jutro punce!

Daj naj mi tista, ki dela seznam, popravi UZ na 10.3. 9.2. je že mimo... PDP pa tudi recimo zaenkrat na 10.10.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.2.2009 9:13:50   
SONČEK LARA
Dobro jutro punce

kako ste?

jaz v službi, nikakor ne morem štartat. Slabost itak vsakodnevno prisotna, in mi gre pošteno že na živce, sicer bruham ne, hvalabogu. To rundo je prisotna tudi 200% utrujenost, stoje bi včasih lahko zaspala. No upam da to obdobje hitro mine.

Kdaj nameravate povedatio v službi? Mene je kr malo strah, ker sem ravno mesec nazaj dobila nove naloge, možnost malega napredovanja, končno malo večja plača...sicer sem načrtovala nosečnost, samo pri prvem je malo več trajalo, da sva zanosila...no upam samo da bo plača ostala ista da bom imela normalno porodniško. Jaz bom najbrž povedala kar po NS. 

Ste se že naročile na NS? Pri komu?

Uživajte

Čao

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.2.2009 9:45:16   
Aniiita
Punce, ima morda katera odgovor na to, zakaj mi ne pokaže tickerja?! Sem kopirala kodo v spodnji podpis, pa kar nič ni tu videt user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.2.2009 10:02:31   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

pupa_b,

pa saj imava isti dan PDP user posted image Čeprav je ta še po mojih izračunih oz. po izračunu ti na internetu, kjer ti ovulacijo izračuna.. Ginekolog še ni potrdil.
Jaz imam pa pregled šele 4.3 in nočem še niti preveč razmišljat na to (se mi zdi še daleč, če bom vsak dan na to mislila user posted image )

Sem pa iz Sežane- ti? (morda smo pa še blizu doma user posted image )

Znakov nimam skoraj nobenih. Malo napihnjen trebuh, včasih me kaj začrviči..če bi postala zelo lačna, bi mi delalo malo slabo, vendar pazim, da pojem vsaj kako sadje še vmes. Utrujena nisem, prej polna energije user posted image ..no, vsaj zaenkrat. Prsi me tudi ne bolijo..razen na otip so malo trše kot bi bile običajno (čeprav manj kot pred menstruacijo).

Grem pa včasih prav pogledat uni plusek in črtice na teste, da mi dajo spet potrditev. user posted image

Halo, Anita!

Jaz sem iz MB - Štajerka user posted image user posted image

Še vedno čutim kar močne krčke ... Uf, sem jaz en panik. Brezveze. Pa prsi me tudi nekam manj bolijo, kot so me ...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.2.2009 10:10:50   
malaMravljica
Aniiiita, mogoce si napacno kodo vzela. Poskusi zamnejati.

Jaz sem pa danes precej boljse, ni vec tiste grozne slabosti. Apetita sicer se ni, shujsala sem tudi tako, da mi zapete kavbojke zlezejo lahko same cez rit dol. Malo me spika v trebuhu in en tak cuden obcutek imam od trebuha do grla. V bistvu bi sedaj kamot sla malo spat, tako utrujena sem.  Danes teden imam spet pregled.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.2.2009 10:11:23   
Anonimen
Aniita tu ni možnosti imeti tickerjev v podpisu, ampak samo če greš z miško na uporabniško ime ti ga pokaže, če ga uporabnik ima. Tickerji, ki tu delajo, pa so prvi od treh s seznama tickerjev (bbc koda tu ne dela). 

(odgovor članu pupa_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
16.2.2009 10:40:13   
majakla
Pozdravljene! Kako ste kaj?

Z veseljem povem, da mi je veeeeliiiko bolje (že trkam po lesu, za vsak slučaj), sicer še ne čisto, ampak glede na to kaka sem bila je zdaj prav SUPER.

MalaMravljica vidim, da si tudi ti boljša, me veseli.

No, pregled imam v sredo ob 14h - komaj čakam!

Lp, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.2.2009 12:19:36   
Aniiita
Hvala za vaše informacije. Sem spremenila kodo, pa še vseeno ni. Bom še enkrat probala user posted image

pupa_z- no, blizu pa ravno ne živiva user posted image .

Bova pa lahko tu čvekale o počutju in vsem user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?