Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 20:09:04
|
|
|
|
Alfabeta
|
Ker vidim, da bolj malo pišete, upam, da ne boste hude, če vam prilepim meni osebno eno najlepših pesmi....Tole moj sin non stop poje , tamala pa ko se vsede v avto kaže na radio in dela Laaaaaa. In če ne dam točno te, se razjezi in tečka, dokler je ne dam http://www.youtube.com/watch?v=YNScVf4lyyA
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 20:11:12
|
|
|
|
katarinas
|
Aja še tole sem hotla povedat, pa vsakič pozabim: Veste, da vsak bolnik v bolnici ob sprejemu dobi zapestnico na roko. Lara jo je tudi in že na začetku se mi je zdelo, da so ji jo preveč zapeli - je pa ne moreš ponovno odpeti, edino če jo prerežeš. Ampak nisem nič rekla, ker je potem takoj dobila še kanilo na isto rokico + povoj seveda. In se mi tudi ni nič zdelo, da bi jo kaj motilo oz. bolelo na tisti roki. NO zapestnica je bila gor 4 dni, snela sem jo šele jaz doma.... in bi me skoraj KAP ZADELA .... pod zapestnico se ji je vse vnelo, šele takrat sem videla, da ima tudi rokico malo zatečeno....izgleda tako, kot bi imela opečeno Seveda sem malo jezna na sestro, ker jo je tako zategnila, še bolj pa NASE, ker nisem tega opazila Žal mi je samo, da ji ni zapestnico snela sestra, da bi videla....zdaj ji mažem z Bepanthen kremo, malo je že zbledelo....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 20:11:48
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Hello! . Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej. Jaz imam ušesnega in sem zadovoljna. Res v eni sekundi ti izmeri in to je to. Katerega pa?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 20:14:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej. Jaz imam ušesnega, Braun 6023 Termoscan. Jaz sem z njim ful zadovoljna, ampak ji še vedno merim v ritki, ker mi je najbolj ziher. Tile ušesni imajo to pomanjkljivost, da dokler niso ušesne luknje dovolj velike, ne moreš prav točno zmerit, pa dokler se ga ne navadiš je tudi lahko varljivo. No, potem ko so pa večji, je pa zakon IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas CRP še kar vztraja povišan Jaz sem bolj en tumplek...kaj je to CRP? Vesela bodi da ne veš, jaz sem izvedela ko je bil F prvič resno bolan.... CRP je parameter vnetja, pokazatelj. Kot sedimentacija, mislim pa da je do 8 enot normalna vrednost, pa ponavadi tudi ko se pozdraviš še kar vztraja okoli zgornje meje No boljše tud jaz ne znam povedat, tako kot je Alfabeta rekla, normala je do 8, Lara ga je imela prvi dan do 100, ko smo šli domov pa še 38....postopoma bo padal. Vazno, da gre na boljše Ajda da se hitro pozdraviš!! Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 20:20:04
|
|
|
|
klaja
|
Ajda in Jakob ter bratec Martin čim prej se pozdravite! Katarinas termometer imam jaz ušesnega, pa še s tem ji zelo težko izmerim temperaturo, ker nima miru niti malo, pa če ji ga nena lepo namestim, takoj pokaže kako čudno cifro.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 20:39:01
|
|
|
|
dašabina
|
Samo da vam zaželim lepo noč, z Mihcem sva bila pri P, dobil še Tobrex kapljice, HB samo viroza tako da mora odležat, jutri je mož doma, potem pa še jaz..je pa zdaj začelo trest še Ano (tavečo) tako da imamo pestro.... nočko....vsem bolančkom in mojemu Mihcu kup
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 21:30:48
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: karatina nana, mast sem hitra, ti si frizerka? Res si hitra... Sem tudi jaz vesela,da imam Klemna doma in ne v v rtcu,je lepo zdrav in se ne sekiram,kdaj bo spet treba na bolniško,to bi bila moja šefla vesela,ko bi hodila vsake toliko na bolniško... Danes sem pospravljala po res dolgem času,umila sem okna,pode,jih lepo namazala,da se svetijo,pa balkon in stopnice zunaj sem umila,posesala vse,tudi naše stopnice gor in to temeljito!,pa igračke sem prestavila v Klemnovo sobico,samo knjige sem pustila v dnevni sobi pa pametnega kužka in nič druga.Orbitrek sem zvlekla v spalnico,naj se tam praši,v dnevni je pa več prostora...Perilo sem posušila na balkonu,je trajalo dobro uro in je bilo suho,tako je bilo lepo vreme.Počistila sem kavč,pobrisala prah,obrisala vse omare...v glavnem naredila sem veliko,ampak še ne vse. Alfabeta za Ajdo Toliko za danes.Lepo noč vsem.In veliko zdravja.
|
|
Sončki januarčic 08 - 5. del 15.2.2009 23:56:54
|
|
|
|
karatina
|
Je končno tudi moj dan pri koncu. Do tu sem prebrala. Pokomentirala bom pa jutri, ker mi oči že pošteno skupaj vleče . Lahko noč
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 7:14:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
Evo mene sem v zaostanku petih dni .Upam da mi uspe prebrat preden se Žan zbudi Klaja čestitam in ti pošiljam en velik objem za tako lepo odločitev dojenje odkar je bil ati z njim na bolniski se noče več dojit ,kako veliko pomeni atijeva prisotnost,ja seveda če se pa non stop ukvarja z njim,ker nima foruma in je vse narejeno nana za Klemenove korakce. Katee kako luškane slikice iz morja limma Anchikaa vi ste šele iznajdljivi.Sem se prav iz srca nasmejala vašemu sankanju Katarinas ravno tako je bilo z Žanom le da se je od polnoči pa do treh drl kot da ga dajemo iz kože.Potem zjutraj uredu brez vročine v vrtcu pa 40.Možu je dala napotnico za vsak slučaj če bi bilo slabše ampak sta naslednji dan dobila antibijotik,ker je bil uhec malo vnet.Drugače pa mu ni bilo nič in se je komaj odločila ali naj ga da ali ne .Sedaj je boljši,le kašljat je začel .Upam da ste sedaj dobro lusa ko berem kako so naši januarčki vsi po vrsti bolani se tolažim da bo minilo .Za Dašo pa ljubljana krasne slikice tvojih sončkov .Glede šefa pa kapo dol.Jaz bi tudi takega imela anitav kako lepo si napisala o družini z več otroki.Sem vesela za najino kolegico dašabina za kilogramčke.Jaz sem tudi na 65 mi je tako luštno ko lahko vse oblečem kar mi je lepo ursalara držim pesti da se stvari pri tebi uredijo.Tako kot se boš odločila je prav za vsakim dežjem posije sonček O marija koliko nosečnic je ,da se ne bom še jaz kaj nalezla .Prav lep seznamček Dašabina in Ljubljana čez tri leta se vama pa lahko tudi jaz pridružim Alfabeta pa sem imela lepo ponedeljkovo jutro,ko sem poslušala pesmico Sunny morning lepo te je bilo srečat še lepše pa delat slikice male Neje Sedaj pa grem kuhat ker drugače ne bo danes kosila .Ati je na bolniškem za Žana Matic in Lana pa imata počitnice
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 7:46:35
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Majra in Triš hvala za čestitke! Nana ti si se pa konkretno spravla k pospravljanju, super, tudi to je včasih treba naredit, zdaj boš pa imela lepo. Dašabina čim prej se znebite bacilov, upam da Ana ne bo zbolela! Pri nas pa se Hana že kako uro in pol pogovarja v postelji, ne vem kaj ji je, zdaj mi je pa še Julijo zbudila in se pogovarjata (po svoje). Drugače pa jima lepo gre v isti sobici, sploh ni težav, tako kot sem pričakovala. Zvečer zaspita brez težav, tudi če se katera joka, se druga ne zbudi, edino čez dan, ko gresta spat, rabita malo več časa, da zaspita, ker kar naprej nekaj čebljata. Midva pa še kar čakava na posteljo, še kaki teden ali dva, omaro pa že imava, vsaj to, da nimam cot nametanih po celem. Ni pa najbolj prijetno za spat, ker spiva na blazini in dve odeji imam dani, pa je vseeno trdo, komaj čakam na posteljo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 8:13:15
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro! Patrik je že boljše. vročine nima več od petka zvečer. zdaj še samo kašlja. ponavadi dobi napad kašlja ko se zbudi, takrat mu je taka sila da še bruha poleg. no je pa vsaj jest začel, čeprav ga morava malo silit in pa z nečim zamotit, da pozabi da je. nana, mi imamo zdaj drugi AB ker je po tistem vedno bruhal. zdaj pa ima Hiconcil in je v redu. jaz res ikoli ne edim v avtu v avtopralinci. hodim pa v te ki so na Petrolu ali Omv-ju. madonca si pa bila res pridna . kdo pa je imel Klemna tist čas? R? muzika, Patrik je spil sedaj toliko čaja ko je bil bolan. se mu kar dajala za pit. potem pa enkrat je hotel, drugič pa spet ne. saj zdaj ko mu je pa že bolje, ko nima več vročine, pa ne spije več toliko. ampak je še vseeno nekje 400-500 ml. Patrik največ spije ko gre spat in pa ponoči. čez dan pa bolj tako tako. ljubljana, za Jakoba in MArtina. golobček, za Nino. alfabeta, za Ajdo. pa hvala za tale link, smo zdaj vsi poslušali doma. imamo mi tu v Mariboru eno tako skupin, ki ne vem zdaj kako se ji reče, ki igra samo te pesmi o klape Maslina. smo bili pred dvema letoma na rojstnem dnevu pri naših prijateljih in je mož svoji ženi pripravil presenečenje in je povabil to skupino da so prišli igrat. men je bilo tako lepo . res take lepe pesmi, full noro. sva že mislila z Urošom neko tako varianto met na poroki, pa sva si potem premislila, ker večino gostov nebi bila za tako glasbo. katarinas, jaz imam kar navaden termometer. no ne tisti ki mu moraš merit 5 minut. ampak takega ki mu meriš ene 2 minuti. prej ko je bil še mali sem mu merla v ritki, zdaj pa mu že kar lep čas merim pod pazduho. in mi pusti. ojoj boga Lara. za na konec pa še to. ti pa si nič ne očitaj, ker to je bila samo sestra kriva , da ji je zapestnico tako fejst zategnila. ti boš samo za drugič vedela, da boš na to bolj pozorna. dašabina, za Mihata in ANo. klaja, upam, da čimprej dobita posteljo, da se bosta v redu naspala.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 8:15:19
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Jaz sem tudi na 65 mi je tako luštno ko lahko vse oblečem kar mi je lepo Iz prve roke lahko povem, da ženska zgleda UAU! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Sunny morning lepo te je bilo srečat še lepše pa delat slikice male Neje Meni je bilo tudi fejst, tako da bom najbrž bolj redno dajala slikice delat. Sem doma ugotovila, da sem si pozabila dat naredit en dan Irskih slikic, tako da me lahko hitro pričakuješ.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:05:54
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro. aaaaaaa meni je pediatrinja rekla, da je letos ekstra veliko viroz. No tudi mi smo skoz nekaj na bolniških. Lutiropan kje ste pa vi že zvončke našli? Katarinas mi imamo Braunov termometer za uho Termoscan in smo zadovoljni. Mogoče pokaže malenkost več. ne kupuj pa brezkontaktnega. Ta je nam na 3 mestih na čelu pokazal 3x različno temperaturo. Bolančki. No mi bomo pa od jutri 3 dni sami, ker gre moj na službeno pot. Bo še pestro.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:07:44
|
|
|
|
martinca
|
a katera pozna koga ki proda Quinny-a Buzz-a? hvala za informacije.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:07:53
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas CRP še kar vztraja povišan Jaz sem bolj en tumplek...kaj je to CRP? Vesela bodi da ne veš, jaz sem izvedela ko je bil F prvič resno bolan.... CRP je parameter vnetja, pokazatelj. Kot sedimentacija, mislim pa da je do 8 enot normalna vrednost, pa ponavadi tudi ko se pozdraviš še kar vztraja okoli zgornje meje Sem si kar oddahnila, ampak zdaj vsaj vem kaj to pomeni. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Bom kratka, ker sem šele sedaj uspela do rač., imam pa samo eno vprašanje . Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej. Jaz imam ušesnega Braunovega in ga za zdaj nismo veliko rabili, HB. Imamo pa tudi enega digitalnega, ki ful hitro zmeri. Ponavadi uporabim kar oba. Ajda , da se ne bi razvilo v kakšno sr....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:08:47
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca a katera pozna koga ki proda Quinny-a Buzz-a? Si malo zamudila, TRIŠ je svojega prodala.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:21:01
|
|
|
|
martinca
|
sunny, pa veš kako mi je žal. saj sploh ne vem če je tu gor kaj povedala. sem ga zdaj samo po drugih forumih gledala.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:26:32
|
|
|
|
Katrin
|
Jutro dašabina: ni za kej Anže je šel danes v vrtec; zjutraj je pel in se pogovarjal tako, da je mož mislil, da poje Kaja Neverjeten je! Ko kašlja, da roko pred usta Se mu moraš prav nasmejat Upam, da zdržimo sedaj nekaj časa brez viroz, drug teden sem pa itak doma, ker so počitnice Vsem bolančkanim želim, da se čim prej pozdravite Lep dan
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 9:29:01
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca sunny, pa veš kako mi je žal. saj sploh ne vem če je tu gor kaj povedala. sem ga zdaj samo po drugih forumih gledala. Je bilo nekaj govora, da ga prodaja, ko je spraševala za Zapp-a. Kaj pa boš ti z Buzz-om? A Freestyle ni več ok? klaja te vedno pozabim vprašat. A vaš je načrtovan ali se je zgodil sam od sebe?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 10:38:40
|
|
|
|
nana35
|
Triš,včeraj zvečer sem se spomnila nate in sem mislila,kako bom danes napisala,da te pogrešam tule gor,pa si prebrala moje misli in se oglasila. Kar se tiče atijeve prisotnosti poleg otrok,ti povem,da je pri nas isto,ker se moj dragi non stop ukvarja s Klemnom,Klemen govori samo ati,ati,ko ga ni. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Nana ti si se pa konkretno spravla k pospravljanju, super, tudi to je včasih treba naredit, zdaj boš pa imela lepo. Ja,kako dolgo le... martinca,super da je Patrik boljše.Na črpalkah res ne sediš v avtu,sediš pa npr.pri Šerbineku tukaj na Teznu,kjer je pralna steza,ker moraš seveda potem odpeljati... Kdo je imela Klemna ko sem pospravljala.Doma pri meni je bil...ja veš da,če verjameš.Na Pohorju so se spet sankali.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 11:14:07
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi klaja te vedno pozabim vprašat. A vaš je načrtovan ali se je zgodil sam od sebe? je bil načrtovan, sem pri Lutiropan dobila navdih, ona ima tudi tako malo razliko v letih oziroma mesecih.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 11:34:03
|
|
|
|
martinca
|
sunny, Freestyla bom prodala. imam že kupca. jaz pa si bom kupla Buzza. potem pa ko bomo imeli drugega pa še samo košaro zraven pa bo. nana, se mi je zdelo da potem ti nebi tako vse pospravila če bi imela Klemena poleg. ker sama vidim kako je če sem sama s Patrikom pa bi rada kaj pospravla. sedaj pe je še težje, ker je bil bolan in smo ga malo več po rokah nosli in bi bil sedaj tudi samo na rokah. zdaj pa ga je še začel zob jezit, nikakor pa noče ven prit. no saj bo. je pa že danes eno lepo šalčko Linota pojedel. tak da bo počasi spet stari jedec. shujšal pa je v tem tednu kaj je bil bolan za 30 dag, to pa je za njegovih 8,5 kg, zelo veliko. katrin, kako je Anže uvideven do drugih da si da roko pred usta ko kašlja. to mora bit res posrečeno za videt.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 11:38:36
|
|
|
|
sani1
|
Pozdravljene ženske! No, da se še jaz malo oglasim. Manja je boljša in je danes že veselo odkorakala v vrtec. Jaz pa sem uradno na zasluženem dopustu in verjele ali ne uživam doma. V miru in tišini popila kavico. Telefon mi je pregorel, ker je bilo potrebno poklicati veliko prijateljic... tako, da je prav fino... Vprašajte me konec tedna? Vikend smo preživeli super in smo maximalno izkoristili sonček. nana- ti pa si pridna ni kaj... Jaz sploh ne vem zakaj moramo toliko pospravljati? klaja- res si pogumna. Vsaka ti čast... Jaz že z eno ne sfolgam in si sploh ne znam predstavljat da bi imela tri... martinca- jaz prodajam Peg perego... Joj, moram vse poslikat in dat na net. katee- sem brala kaj se ti je prepetilo. Jaz bi znorela... dašabina- super. zate. Le tako naprej... Jaz se trenutno nič ne držim ampak bo treba zopet zavihat rokave... me lahko kregaš, ker preveč grešim... Skratka vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite.... Vsem ostalim pa lep dan!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 11:52:48
|
|
|
|
klepetkaa
|
oj, da vas še jaz pozdravim in ponudim še vam en .Tudi jaz ga šele zdaj zasluženo pijem, ker ni bilo časa, sem imela kup opravkov. Sva malo prej z Domnom od logopeda, zdaj je Lana zaspala in imam 5 min. zase. Smo po starem, torej čisto ok. Čakamo počitnice, ki se začnejo naslednji teden; jaz mogoče še bolj kot M&D. Sem se pa odločila, da z Lano drug teden začneva hoditi na plavanje. Komaj čakam Naj bo dovolj . Mogoče samo še ena Domnova cvetka od včeraj. Namreč do zdaj nisem vedla kaj imam doma(sani, lahko si mi fovš ). Pa me je včeraj sine razsvetlil Kuham kosilo, pa vpraša Domen zakaj zmeraj samo jaz kuham in nikol on. Pa mu odgovori, da zato, ker ne zna. Domen je bil tiho, nakar pa izjavi:Ja, ati, ti si pa isti kot Jan Plestenjak, on tud ne zna kuhat, likat tud ne, prat tud ne, in on rad spi dolgo ob nedeljah . Od kje mu to, nimam pojma, važno pa je, da imamo doma provizorično kopijo Jana Plestenjaka Lep dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 16.2.2009 12:15:05
|
|
|
|
lutiropan
|
Lutiropan kje ste pa vi že zvončke našli? Pri nas doma v Krškem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?