|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
15.2.2009 20:09:04   
Alfabeta
Ker vidim, da bolj malo pišete, upam, da ne boste hude, če vam prilepim meni osebno eno najlepših pesmi....Tole moj sin non stop poje user posted image , tamala pa ko se vsede v avto kaže na radio in dela Laaaaaa. In če ne dam točno te, se razjezi in tečka, dokler je ne dam user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=YNScVf4lyyA

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
15.2.2009 20:11:12   
katarinas
Aja še tole sem hotla povedat, pa vsakič pozabim:
Veste, da vsak bolnik v bolnici ob sprejemu dobi zapestnico na roko. Lara jo je tudi in že na začetku se mi je zdelo, da so ji jo preveč zapeli - je pa ne moreš ponovno odpeti, edino če jo prerežeš. Ampak nisem nič rekla, ker je potem takoj dobila še kanilo na isto rokico + povoj seveda. In se mi tudi ni nič zdelo, da bi jo kaj motilo oz. bolelo na tisti roki. NO zapestnica je bila gor 4 dni, snela sem jo šele jaz doma.... in bi me skoraj KAP ZADELAuser posted image .... pod zapestnico se ji je vse vnelo, šele takrat sem videla, da ima tudi rokico malo zatečeno....izgleda tako, kot bi imela opečenouser posted image user posted image  Seveda sem malo jezna na sestro, ker jo je tako zategnila, še bolj pa NASE, ker nisem tega opazilauser posted image  Žal mi je samo, da ji ni zapestnico snela sestra, da bi videla....zdaj ji mažem z Bepanthen kremo, malo je že zbledelo....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
15.2.2009 20:11:48   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Hello!

user posted image . Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej.

Jaz imam ušesnega in sem zadovoljna. Res v eni sekundi ti izmeri in to je to.

Katerega pa?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
15.2.2009 20:14:50   
Alfabeta

Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej.

Jaz imam ušesnega, Braun 6023 Termoscan. Jaz sem z njim ful zadovoljna, ampak ji še vedno merim v ritki, ker mi je najbolj ziher. Tile ušesni imajo to pomanjkljivost, da dokler niso ušesne luknje dovolj velike, ne moreš prav točno zmerit, pa dokler se ga ne navadiš je tudi lahko varljivo. No, potem ko so pa večji, je pa zakonuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

CRP še kar vztraja povišan

Jaz sem bolj en tumplek...kaj je to CRP?

Vesela bodi da ne veš, jaz sem izvedela ko je bil F prvič resno bolan....

CRP je parameter vnetja, pokazatelj. Kot sedimentacija, mislim pa da je do 8 enot normalna vrednost, pa ponavadi tudi ko se pozdraviš še kar vztraja okoli zgornje meje

No boljše tud jaz ne znam povedat, tako kot je Alfabeta rekla, normala je do 8, Lara ga je imela prvi dan do 100, ko smo šli domov pa še 38....postopoma bo padal.

user posted image user posted image  Vazno, da gre na boljše

Ajda da se hitro pozdraviš!!user posted image user posted image

Hvala!!!!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
15.2.2009 20:20:04   
klaja
Ajda in Jakob ter bratec Martin čim prej se pozdravite!

Katarinas termometer imam jaz ušesnega, pa še s tem ji zelo težko izmerim temperaturo, ker nima miru niti malo, pa če ji ga nena lepo namestim, takoj pokaže kako čudno cifro.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
15.2.2009 20:39:01   
dašabina
Samo da vam zaželim lepo noč, z Mihcem sva bila pri P, dobil še Tobrex kapljice, HB samo viroza tako da mora odležat, jutri je mož doma, potem pa še jaz..je pa zdaj začelo trest še Ano  (tavečo) tako da imamo pestro....
nočko....vsem bolančkom in mojemu Mihcu kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
15.2.2009 21:30:48   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
nana, mast sem hitra, ti si frizerka?

Res si hitra...user posted image

Sem tudi jaz vesela,da imam Klemna doma in ne v v rtcu,je lepo zdrav in se ne sekiram,kdaj bo spet treba na bolniško,to bi bila moja šefla vesela,ko bi hodila vsake toliko na bolniško...
Danes sem pospravljala po res dolgem času,umila sem okna,pode,jih lepo namazala,da se svetijo,pa balkon in stopnice zunaj sem umila,posesala vse,tudi naše stopnice gor in to temeljito!,pa igračke sem prestavila v Klemnovo sobico,samo knjige sem pustila v dnevni sobi pa pametnega kužka in nič druga.Orbitrek sem zvlekla v spalnico,naj se tam praši,v dnevni je pa več prostora...Perilo sem posušila na balkonu,je trajalo dobro uro in je bilo suho,tako je bilo lepo vreme.Počistila sem kavč,pobrisala prah,obrisala vse omare...v glavnem naredila sem veliko,ampak še ne vse.

Alfabeta za Ajdo user posted image user posted image user posted image

Toliko za danes.Lepo noč vsem.In veliko zdravja.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
   Sončki januarčic 08 - 5. del
15.2.2009 23:56:54   
karatina
Je končno tudi moj dan pri koncu. Do tu sem prebrala. Pokomentirala bom pa jutri, ker mi oči že pošteno skupaj vleče user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
16.2.2009 7:14:04   
TRIŠ
Evo mene sem v zaostanku petih dniuser posted image .Upam da mi uspe prebrat preden se Žan zbudiuser posted image

Klaja čestitam in ti pošiljam en velik objem za tako lepo odločitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

dojenje odkar je bil ati z njim na bolniski se noče več dojituser posted image ,kako veliko pomeni atijeva prisotnost,ja seveda če se pa non stop ukvarja z njim,ker nima forumauser posted image in je vse narejenouser posted image

nanauser posted image user posted image user posted image user posted image za Klemenove korakce.

Katee kako luškane slikice iz morjauser posted image
limmauser posted image user posted image user posted image user posted image

Anchikaa vi ste šele iznajdljivi.Sem se prav iz srca nasmejala vašemu sankanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katarinas ravno tako je bilo z Žanom le da se je od polnoči pa do treh drl kot da ga dajemo iz kože.Potem zjutraj uredu brez vročine v vrtcu pa 40.Možu je dala napotnico za vsak slučaj če bi bilo slabše  ampak sta naslednji dan dobila antibijotik,ker je bil uhec malo vnet.Drugače pa mu ni bilo nič in se je komaj odločila ali naj ga da ali neuser posted image .Sedaj je boljši,le kašljat je začeluser posted image .Upam da ste sedaj dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

lusa ko berem kako so naši januarčki vsi po vrsti bolani se tolažim da bo minilouser posted image .Za Dašo pauser posted image user posted image user posted image user posted image

ljubljana krasne slikice tvojih sončkovuser posted image user posted image user posted image user posted image .Glede šefa pa kapo dol.Jaz bi tudi takega imelauser posted image

anitav kako lepo si napisala o družini z več otroki.Sem vesela za najino kolegicouser posted image

dašabinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kilogramčke.Jaz sem tudi na 65user posted image mi je tako luštno ko lahko vse oblečem kar mi je lepouser posted image

ursalara držim pesti da se stvari pri tebi uredijo.Tako kot se boš odločila je pravuser posted image user posted image user posted image za vsakim dežjem posije sončekuser posted image

O marija koliko nosečnic jeuser posted image ,da se ne bom še jaz kaj nalezlauser posted image .Prav lep seznamčekuser posted image user posted image user posted image

Dašabina in Ljubljana čez tri leta se vama pa lahko tudi jaz pridružimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta
pa sem imela lepo ponedeljkovo jutro,ko sem poslušala pesmico

Sunny morning lepo te je bilo srečat še lepše pa delat slikice male Nejeuser posted image

Sedaj pa grem kuhat ker drugače ne bo danes kosilauser posted image .Ati je na bolniškem za Žana Matic in Lana pa imata počitnice user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
16.2.2009 7:46:35   
klaja
Jutro!

Majra in Triš hvala za čestitke!

Nana ti si se pa konkretno spravla k pospravljanju, super, tudi to je včasih treba naredit, zdaj boš pa imela lepo.

Dašabina čim prej se znebite bacilov, upam da Ana ne bo zbolela!

Pri nas pa se Hana že kako uro in pol pogovarja v postelji, ne vem kaj ji je, zdaj mi je pa še Julijo zbudila in se pogovarjata (po svoje). Drugače pa jima lepo gre v isti sobici, sploh ni težav, tako kot sem pričakovala. Zvečer zaspita brez težav, tudi če se katera joka, se druga ne zbudi, edino čez dan, ko gresta spat, rabita malo več časa, da zaspita, ker kar naprej nekaj čebljata.

Midva pa še kar čakava na posteljo, še kaki teden ali dva, omaro pa že imava, vsaj to, da nimam cot nametanih po celem. Ni pa najbolj prijetno za spat, ker spiva na blazini in dve odeji imam dani, pa je vseeno trdo, komaj čakam na posteljo.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
16.2.2009 8:13:15   
martinca
dobro jutro!

Patrik je že boljše. vročine nima več od petka zvečer. zdaj še samo kašlja. ponavadi dobi napad kašlja ko se zbudi, takrat mu je taka sila da še bruha poleg.user posted image no je pa vsaj jest začel, čeprav ga morava malo silit in pa z nečim zamotit, da pozabi da je.user posted image  

nana, mi imamo zdaj drugi AB ker je po tistem vedno bruhal. zdaj pa ima Hiconcil in je v redu. jaz res ikoli ne edim v avtu v avtopralinci. hodim pa v te ki so na Petrolu ali Omv-ju.
madonca si pa bila res pridnauser posted image . kdo pa je imel Klemna tist čas? R?

muzika, Patrik je spil sedaj toliko čaja ko je bil bolan. se mu kar dajala za pit. potem pa enkrat je hotel, drugič pa spet ne. saj zdaj ko mu je pa že bolje, ko nima več vročine, pa ne spije več toliko. ampak je še vseeno nekje 400-500 ml.  Patrik največ spije ko gre spat in pa ponoči. čez dan pa bolj tako tako.

ljubljana, user posted image user posted image user posted image za Jakoba in MArtina.

golobček, user posted image user posted image user posted image za Nino.

alfabeta, user posted image user posted image user posted image za Ajdo. pa hvala za tale link, smo zdaj vsi poslušali doma. imamo mi tu v Mariboru eno tako skupin, ki ne vem zdaj kako se ji reče, ki igra samo te pesmi o klape Maslina. smo bili pred dvema letoma na rojstnem dnevu pri naših prijateljih in je mož svoji ženi pripravil presenečenje in je povabil to skupino da so prišli igrat. men je bilo tako lepouser posted image . res take lepe pesmi, full noro. sva že mislila z Urošom neko tako varianto met na poroki, pa sva si potem premislila, ker večino gostov nebi bila za tako glasbo. user posted image

katarinas, jaz imam kar navaden termometer. no ne tisti ki mu moraš merit 5 minut. ampak takega ki mu meriš ene 2 minuti. prej ko je bil še mali sem mu merla v ritki, zdaj pa mu že kar lep čas merim pod pazduho. in mi pusti.
ojoj boga Lara. za na konec pa še to. ti pa si nič ne očitaj, ker to je bila samo sestra kriva , da ji je zapestnico tako fejst zategnila. ti boš samo za drugič vedela, da boš na to bolj pozorna.

dašabina, user posted image user posted image user posted image    za Mihata in ANo.

klaja, upam, da čimprej dobita posteljo, da se bosta v redu naspala. 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.2.2009 8:15:19   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Jaz sem tudi na 65user posted image mi je tako luštno ko lahko vse oblečem kar mi je lepouser posted image

Iz prve roke lahko povem, da ženska zgleda UAU!

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning lepo te je bilo srečat še lepše pa delat slikice male Nejeuser posted image

user posted image  Meni je bilo tudi fejst, tako da bom najbrž bolj redno dajala slikice delat. user posted image  Sem doma ugotovila, da sem si pozabila dat naredit en dan Irskih slikic, tako da me lahko hitro pričakuješ. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
16.2.2009 9:05:54   
Lunca1
Jutro.

aaaaaaa meni je pediatrinja rekla, da je letos ekstra veliko viroz. No tudi mi smo skoz nekaj na bolniških.

Lutiropan kje ste pa vi že zvončke našli?

Katarinas mi imamo Braunov termometer za uho Termoscan in smo zadovoljni. Mogoče pokaže malenkost več. ne kupuj pa brezkontaktnega. Ta je nam na 3 mestih na čelu pokazal 3x različno temperaturo.user posted image

Bolančki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi bomo pa od jutri 3 dni sami, ker gre moj na službeno pot. Bo še pestro.

(odgovor članu aaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
16.2.2009 9:07:44   
martinca
a katera pozna koga ki proda Quinny-a Buzz-a?

hvala za informacije.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
16.2.2009 9:07:53   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
CRP še kar vztraja povišan

Jaz sem bolj en tumplek...kaj je to CRP?

Vesela bodi da ne veš, jaz sem izvedela ko je bil F prvič resno bolan....

CRP je parameter vnetja, pokazatelj. Kot sedimentacija, mislim pa da je do 8 enot normalna vrednost, pa ponavadi tudi ko se pozdraviš še kar vztraja okoli zgornje meje

Sem si kar oddahnila, ampak zdaj vsaj vem kaj to pomeni.

Bom kratka, ker sem šele sedaj uspela do rač., imam pa samo eno vprašanjeuser posted image . Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej.

Jaz imam ušesnega Braunovega in ga za zdaj nismo veliko rabili, HB. Imamo pa tudi enega digitalnega, ki ful hitro zmeri. Ponavadi uporabim kar oba.

Ajda user posted image user posted image user posted image , da se ne bi razvilo v kakšno sr....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
16.2.2009 9:08:47   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a katera pozna koga ki proda Quinny-a Buzz-a?

Si malo zamudila, TRIŠ je svojega prodala.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
16.2.2009 9:21:01   
martinca
sunny, pa veš kako mi je žal. saj sploh ne vem če je tu gor kaj povedala. sem ga zdaj samo po drugih forumih gledala.user posted image

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
16.2.2009 9:26:32   
Katrin
Jutro user posted image

dašabina: ni za kej user posted image  

Anže je šel danes v vrtec; zjutraj je pel in se pogovarjal tako, da je mož mislil, da poje Kaja user posted image  Neverjeten je! Ko kašlja, da roko pred usta user posted image  Se mu moraš prav nasmejat user posted image  Upam, da zdržimo sedaj nekaj časa brez viroz, drug teden sem pa itak doma, ker so počitnice user posted image

Vsem bolančkanim želim, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Lep dan user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
16.2.2009 9:29:01   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny, pa veš kako mi je žal. saj sploh ne vem če je tu gor kaj povedala. sem ga zdaj samo po drugih forumih gledala.user posted image

Je bilo nekaj govora, da ga prodaja, ko je spraševala za Zapp-a.
Kaj pa boš ti z Buzz-om? A Freestyle ni več ok?

klaja te vedno pozabim vprašat. A vaš user posted image je načrtovan ali se je zgodil sam od sebe?user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
16.2.2009 10:38:40   
nana35
Triš,včeraj zvečer sem se spomnila nate in sem mislila,kako bom danes napisala,da te pogrešam tule gor,pa si prebrala moje misli in se oglasila. Kar se tiče atijeve prisotnosti poleg otrok,ti povem,da je pri nas isto,ker se moj dragi non stop ukvarja s Klemnom,Klemen govori samo ati,ati,ko ga ni.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Nana ti si se pa konkretno spravla k pospravljanju, super, tudi to je včasih treba naredit, zdaj boš pa imela lepo.

Ja,kako dolgo le...

martinca,super da je Patrik boljše.Na črpalkah res ne sediš v avtu,sediš pa npr.pri Šerbineku tukaj na Teznu,kjer je pralna steza,ker moraš seveda potem odpeljati...
Kdo je imela Klemna ko sem pospravljala.Doma pri meni je bil...ja veš da,če verjameš.Na Pohorju so se spet sankali.user posted image

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
16.2.2009 11:14:07   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

klaja te vedno pozabim vprašat. A vaš user posted image je načrtovan ali se je zgodil sam od sebe?user posted image

user posted image je bil načrtovan, sem pri Lutiropan dobila navdih, ona ima tudi tako malo razliko v letih oziroma mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 4721
16.2.2009 11:34:03   
martinca
sunny, Freestyla bom prodala. imam že kupca. jaz pa si bom kupla Buzza. potem pa ko bomo imeli drugega user posted image pa še samo košaro zraven pa bo. user posted image

nana, se mi je zdelo da potem ti nebi tako vse pospravila če bi imela Klemena poleg. ker sama vidim kako je če sem sama s Patrikom pa bi rada kaj pospravla. sedaj pe je še težje, ker je bil bolan in smo ga malo več po rokah nosli in bi bil sedaj tudi samo na rokah. zdaj pa ga je še začel zob jezit, nikakor pa noče ven prit. no saj bo. je pa že danes eno lepo šalčko Linota pojedel. tak da bo počasi spet stari jedec. shujšal pa je v tem tednu kaj je bil bolan za 30 dag, to pa je za njegovih 8,5 kg, zelo veliko.

katrin, kako je Anže uvideven do drugih da si da roko pred usta ko kašlja. to mora bit res posrečeno za videt.

Neposredna povezava do sporočila: 4722
16.2.2009 11:38:36   
sani1
Pozdravljene ženske!

No, da se še jaz malo oglasim.

Manja je boljša in je danes že veselo odkorakala v vrtec. Jaz pa sem uradno na zasluženem dopustuuser posted image user posted image user posted image in verjele ali ne uživam doma. V miru in tišini popila kavico. Telefon mi je pregorel, ker je bilo potrebno poklicati veliko prijateljic... tako, da je prav fino... Vprašajte me konec tedna?user posted image user posted image user posted image

Vikend smo preživeli super in smo maximalno izkoristili sonček.

nana- ti pa si pridna ni kaj... Jaz sploh ne vem zakaj moramo toliko pospravljati?user posted image

klaja- res si pogumna. Vsaka ti čast... user posted image Jaz že z eno ne sfolgam in si sploh ne znam predstavljat da bi imela tri...

martinca- jaz prodajam Peg perego...user posted image   Joj, moram vse poslikat in dat na net.

katee- sem brala kaj se ti je prepetilo. Jaz bi znorela...

dašabina- super.user posted image   zate. Le tako naprej...  Jaz se trenutno nič ne držim ampak bo treba zopet zavihat rokave...  me lahko kregaš, ker preveč grešim...user posted image

Skratka vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite....user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
16.2.2009 11:52:48   
klepetkaa
oj,

da vas še jaz pozdravim in ponudim še vam en

user posted image

.Tudi jaz ga šele zdaj zasluženo pijem, ker ni bilo časa, sem imela kup opravkov.

Sva malo prej z Domnom od logopeda, zdaj je Lana zaspala in imam 5 min. zase.
Smo po starem, torej čisto ok.
Čakamo počitnice, ki se začnejo naslednji teden; jaz mogoče še bolj kot M&D.user posted image

Sem se pa odločila, da z Lano drug teden začneva hoditi na plavanje.user posted image Komaj čakamuser posted image

Naj bo dovolj .

Mogoče samo še ena Domnova cvetka od včeraj. Namreč do zdaj nisem vedla kaj imam doma(sani, lahko si mi fovšuser posted image ). Pa me je včeraj sine razsvetliluser posted image

Kuham kosilo, pa vpraša Domen user posted image  zakaj zmeraj samo jaz kuham in nikol on. Pa mu odgovori, da zato, ker ne zna. Domen je bil tiho, nakar pa izjavi:Ja, ati, ti si pa isti  kot Jan Plestenjak, on tud ne zna kuhat, likat tud ne, prat tud ne, in on rad spi dolgo  ob nedeljahuser posted image .
Od kje mu to, nimam pojma, važno pa je, da imamo doma provizorično kopijo Jana Plestenjakauser posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
16.2.2009 12:15:05   
lutiropan
Lutiropan kje ste pa vi že zvončke našli?

Pri nas doma v Krškem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?