|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
8.2.2009 19:56:03   
Sunny Morning
Smo na drugi strani.

Pa kje ste vse?user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.2.2009 20:20:31   
vaney
čer...

Meni se pa meša....meša meša mešauser posted image  od srede sem že skoz notri, dan in noč, večinoma sama z Anžetom in se mi bo počasi zmešalouser posted image  največji hec pa je, ker potem moj dragi možek še pričakuje, da ga bo čakalo extra zdravo in dobro kosilo, v nulo zglancano stanovanje ipd., ker sem "itak cel dan doma in z Anžetom se da vse naredit, če je le volja"user posted image uff.....saj jutri dopoldne grem na kavo, da se mi res kje ne obrneuser posted image

Imamo pa jutri kontrolo pri P, da vidimo, kako so ušesa in kdaj gre lahko v vrtec.

mesec, tašča pa 3 meseceuser posted image  No, zdaj ga imamo kakšen teden, oni pa 3 dniuser posted image

Aja, mi smo pa danes prvič probali z večerjo na žlico, ker ga moram odvadit tega smotanega nočnega obroka. Res se mi več ne zdi potrebno, da mora med 2h-5h stankat še 240ml mleka, meni se pa tudi več ne da vstajat, sploh ko moram ob 5h vstat za službo. Pa bomo danes videli, če bo po gosti večerji kaj drugače, drigače mu bomo pa probali dajat manj mleka v vodo (a la ursulina), pa bomo videli, če bo to delovalo.

Saj sploh nimam nič pametnega za napisat, Anže spi, jaz sem delala še za službo, zdaj pa počasi še malo pred tv in spat. Aja, mi imamo tudi Siolovega trojčka, je prav super, pride pa 40€ na mesec, smo pa čakali na njega 1 mesec in ga dobili prejšnji teden, tašča pa je morala čakat 3 mesece, so ga dobili 3 dni nazaj.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.2.2009 20:48:47   
mml
vaney upam, da bo jutri na pregledu P ugotovil, da je z Anžetovimi ušesi že boljše. Ti se pa le spravi ven in na čvek, da se malo shladiš in dobiš malo energije user posted image

triš ampak ti bi pa res lahko sodelovala v kakšnem natečaju za super mamo user posted image

lusa bravo za Dašino kakanje na stranišče user posted image

limma mi je sporočila, da sta z Nežo v bolnici, ker je Neža zakuhala na 40°C in nič ne je in ne pije, tako da je na infuziji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klepetka kdaj te bo pot spet kaj zanesla v LJ? Bo čas spet za kakšno kavo in klepet user posted image . Super, da je bila Lana tako pridna, bosta morala z user posted image  večkrat izkoristit babi servis user posted image

lunca upam, da je Luka že boljši in se kašelj in hropenje umirjata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

očki na bolniški...hmmmmmm jaz si ravno mojega ne predstavljam, čeprav če bo treba, bo mroal ugrizniti tudi v to....sicer bo pa tako ali tako marca en teden doma, ko bo čuval Matica, me prav zanima, kaj bosta počela...

sani kako kaj tvoj hrbet? Si še kar na FTH?

Sicer smo pa mi dan preživeli več ali manj doma, popoldan smo imeli obisk, tako da je deževje hitreje minilo in je prav pasalo...

No jutri je pa spet ponedeljek in bo spet kup prevažanja in oblačenja in slačenja...ah bo že user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
   Sončki januarčic 08 - 5. del
8.2.2009 20:49:41   
karatina
Tudi mi končno že hodimo user posted image
Je že lep čas kazalo, da bo, pa se ni in ni hotela spustit, danes pa kar naenkrat. Je pa ful smešna, gre proti tebi in se ves čas poleg buni user posted image

Klaja čestitke za novo ginekologinjo. Upam, da bo tukaj boljše.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
karatina, jaz se ti opravičujem sem prihajajočega user posted image kar za pupiko določla.user posted image

Ni panike user posted image
Kaj pa vaši plani? Že kaj kaže na uspeh? Če se zdaj dobro zraven spravita, boš mogoče ostala januarčica user posted image .

Ja, mala pikica, trebušček je že kar velik user posted image . Se mi zdi, da v drugo res hitreje raste. Čeprav pri kilah se tak ne pozna, jih imam v 28. tednu 3+. Sicer je pa pri meni še kar zaloge user posted image

Danes je tudi pri nas cel dan dež user posted image . Bi se vlilo in zlilo, koliko se ima pa konec, ne pa ves čas neko pikanje... Mi gre že prav na živce.

Vsi bolančki in poškodovančki user posted image naj hitro mine.

Karin že pridno panča, jaz pa se grem še malo stisnit k user posted image pred TV.

Lep pozdrav in lahko noč vsem

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.2.2009 21:08:23   
lutiropan
limma mi je sporočila, da sta z Nežo v bolnici, ker je Neža zakuhala na 40°C in nič ne je in ne pije, tako da je na infuziji

O boga Neža.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi drugi bolančki - hitro se pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Očki na bolniški...Pri nas je bil mož vedno na bolniški za otroke, jaz nikoli. Saj po eni strani mi je to kar nerodno povedat, ampak pri nama je bilo tako, da je lažje on šel na bolniško kot jaz. Sem bila vedno mogoče še preveč solidarna s kolektivom. Ali pa sem smeno menjala, mož je pa uro ali dve prej iz službe hodil. Hvala bogu ni bilo velikokrat, za norice, pa še ene dvakrat v vseh teh letih...Upam da tako ostane.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.2.2009 21:09:06   
lutiropan
Tudi mi končno že hodimo

Bravo Karin!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.2.2009 21:40:13   
dašabina
BOLANČKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSI HODALČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.2.2009 21:56:00   
mala pikica
Kot je že mml sporočila, sta limma in Neži v bolnici. Upam, da vročina kmalu pade in bosta kmalu doma v atijevem objemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.2.2009 22:00:23   
vaney
limma in Nežauser posted image user posted image user posted image

lahko noč vsemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.2.2009 23:07:06   
ljubljana
limma in Nežauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.2.2009 5:17:12   
TRIŠ
Sunny morning začnem ob 12.00.Bom prav vesela da te vidimuser posted image .Mi ja zadnič polepšala dan slikica Filipa in Ajde od Alfabeteuser posted image .

mml zdejle si me pa nasmejala na tešče s tole super mamouser posted image .Mogoče teden dva potem pa bi pregorela vrjami miuser posted image user posted image user posted image

katarinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hojo,sedaj bo pa akcijauser posted image .A ti si že kar 28 teden.Kukulele kako čas beži,komaj si povedala da si noseča in boš že kmalu rodila.Ja prav lepouser posted image

limmauser posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Nežo,da čimprej prideta domov

Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.2.2009 8:09:41   
katarinas
Sam tole sporočim, ker sem na šihtu:
Sunny (ali Sunny v službiuser posted image )  sem ti naročila just, verjetno dobim že danes.

Vaney tole sem ti še dolžna: krema materina dušica stane 15 €.

Limma in Neža user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.2.2009 8:36:00   
martinca
dobro jutro!

limma, user posted image user posted image user posted image za Nežo da se čimprej pozdravi in da prideta spet hitro domov z bolnice. user posted image user posted image pa zate.

karatina, user posted image Karin za samostojno hojo. zdaj je bolj na mirovanju bi jaz temu rekla. sem že jaz tudi to študirala,samo bi se morala aprila zraven dat da bi res bilo kaj. samo zdaj (danes) imam ravno en razgovor za eno službo, pa še na eno upam,te pa bova malo počakala. 

nana, hvala za včerajšnji obisk in darilo za Patrika. je bilo fajn pokramjat. se zdaj že res dolgo nismo vsi skupaj dobili. upam, da čimprej ponovimo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.2.2009 8:39:59   
Alfabeta
Dan!

No, se javljam po bolniškem vikendu. Me je ujelo user posted image . Komaj diham, ampak tipkam pa še lahko. Sem pa pokonci od 3 zjutraj, ko me je pričelo trest, pa zvijat, pa slabo,.... Ampak sem vseeno na delovnem mestu. Saj imam wc blizuuser posted image

Ajdo še vedno mučijo zobki, nikakor nočejo predret dlesni, pa ko joka se jih že od daleč vidi.user posted image  Ven pa nočejo.

Filip je tudi ok, je že pozabil da je sploh kje biluser posted image

Novega ni nič....

Sem vas brala, ampak sem vse pozabila....

limma, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Neži.
Nas v takih primerih rešuje ravno dojenje, ker noče ko je bolna nič jest in nič pit, edino doji se. Tudi sedaj ko so zobki je podobna situacija, ker jo žvečenje ful boli. Tako da jaz sem vesela, da se še dojimo

Toliko za enkrat....grem delat naprej...pridem še pol

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 21:44:12 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.2.2009 8:58:39   
martinca
karatina vse najboljše za tvoj rojstni dan!
lepo nosečnost in zdravega user posted image ti želim. in veliko cartanja s Karin in tvojimuser posted image .
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.2.2009 8:59:35   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Novega ni nič....Aja edino to, da bom v nekaj dneh postala zastopnica za Just, tako da če bo katera kaj potrebovala.....Lahko pove. katarinas, saj ne bom tebi odžirala strank user posted image

user posted image  za zastopstvo! Men pa sigurno ne boš odžirala strank, ker jih sploh nimam. user posted image Tole je ratalo čist tko slučajno, k jst poznam eno in potem pač vprašam če kdo kej rabi...in tako naprej. Ampak se men zdi, da bomo kmal vse pr teb naročale, vključno z mano, ker si mi ti celo najbližjeuser posted image

user posted image  za Filipa, da je tako hitro minilo.

user posted image pa da Ajdi hitro pririnejo zobki ven, Lara se tud spet ful slini, mislim, da spet nekje nekaj rine ven...

šibam....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.2.2009 9:00:09   
martinca
iiiiii midva pa imava danes 6-obmesečnico poroke.user posted image kak hitro cajt mine. 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.2.2009 9:02:36   
klaja
Karatina čestitke Karin za hojo!!! Zdaj bo pa postalo zanimivo! Pa tudi tebi vse najlepše ob tvojem prazniku!!!!

Limma in Neža user posted image

Martinca držim pesti, da dobiš službo!

< Sporočilo je popravil klaja -- 9.2.2009 9:04:51 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.2.2009 9:20:18   
klepetkaa
KARATINA, VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM OB TVOJEM PRAZNIKU.
user posted image

limma in Neži, upam da je vročina že  padla in bosta šli lahko domovuser posted image user posted image user posted image

(včeraj  popoldne sem ravno razmišljala, da sva bili z Lano točno pred letom dni v bolnici, ko prileti limmin sms, da sta z Neži v bolnici.user posted image SEm rekla, da moram črne misli stran odpodituser posted image )

mml, bi se spodobilo spet kakšno kavo spit, ja in en čvek bi spet prav pasaluser posted image . Tam proti koncu tedna(še najraje petek, ker so otroci najdlje odsotni in imam največ časauser posted image ), če si za, ker imam it namen Lani čevlje kupit, ker so ji premajhni, in v tej naši Ribnici ni za dobit čevlja 19. št, ker baje še ni nove robe.
alfabeta, veliko user posted image  tudi k vam, da boš čimprej spet ok. iN da Ajdici nehajo zobki nagajatuser posted image

jao.. zdajle se mi je pa ena najavila po tel. na obisk, jaz pa atomsko bombo v bajtiuser posted image  Moram  it odkidat, če ne bo prej tle

lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.2.2009 9:22:57   
katee
Dan!

Hvala za objemčke in pikapoke za Žan Luko. Je veliko bolje, ustnice nima skoraj nič več zatečene.

Sem se pa jaz zelo prehladila. Upam, da je samo prehlad in ne viroza.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.2.2009 9:39:52   
koala
Dan!

Se javljam po naaaaaaaaaapooooornem vikendu. V soboto smo še pri drugi babici praznovali Alexovo prvo svečko, gospod so spali čez dan samo slabe pol ure, pa sem mislila da bo zvečer padel v posteljo, jok brate odpade. Je norel in vriskal do 22.30, potem pa se zbujal na uro in pol, jaz pa sem bila čist povožena, no v nedeljo pa sva se z dragim spičla zaradi (ne)ješčosti našega otroka in smo imeli pokvarjen TV, slika je bila, zvoka pa ne............ Uf je že malolažje, čeprav sem bila včeraj takoooo razočarana da me je minil apetit do kosila pa še net je štrajkal,pa dež je bil, tako da niti ven nisva mogla.

Trma jao naše dete se tak dere če ni kaj po njegovem, da je groza, samo ga dam na ignor pa se hitro pomiri, ampak bog ne daj da ga takrat ko je trma v izdihljajih pogledaš, gre vse jovo na novo.

Hrranjenje tema o kateri raje nebi, ker se mi že meša. Zdaj ma spet obdobje ko enostravno noče, delsni ima takooooooooo napete, zobka pa samo nočeta ven.

Neža in limma upam da sta bolje in se kmalu vrneta domov.

Žan Luka zate berem da si bolje, HB.

karatina vse naj naj ob tvojem prazniku,panaj se ti izpolnijo vseeee skrite želje.

martinca četitke za 6 mesečnico poroke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.2.2009 9:41:06   
sani1
Pozdravljene!

Po daljšem premoru sem zopet tukaj z vami...

Vreme čez vikend je bilo katastrofa in sem ga izkoristila za generalno čiščenje kuhinje. Tako, da se je vsaj nekaj dogajalo....

No danes sem pa zopet sama in v miru pijem kavico...  Tudi vsem vam ena za lepši začetek tedna...

mml- vidim, da greste danes na plavanje. Super. Pri nas je to misija nemogoče, ker je vedno nekdo bolan...  Upam, da do poletja bo, ko se bo treba spokat na morje...  Drugače imam pa FTH še ta teden. Tako, da drugi teden sem pripravljena na kavico če bo slabo vreme se pa vidva oglasita pri meni, ko oddata Manco- velja?

limma- držim pesti za nežo in upam, da prideta čimprej domov.  En velik zate.

klepetka- kaj pa drugi teden? Jaz v petek ne morem...

katee- super, da je Žan luka boljše. Ti pa se tudi čimprej pozdravi.user posted image user posted image

alfabeta- naj Ajdi čimprej prikukajo zobki na površje. Te 4 so res user posted image . Manjo je tudi grozno bolelo in sem ji dala kar polovice žličke Calpola, ker je mene srce bolelo, ker je bilo tako hudo. Glede Justa pa bom mogoče še jaz kdaj kaj naročila. Bom imela potem vzrok priti k tebi na kavico...user posted image

martinca- čestitke! Pa držim pesti, da dobiš službo.

triš- ja ko bo kje kakšno tekmovanje za super mami te bomo sigurno mi prijavile in glasovale. Tako, da sigurno zmagaš.

vaney- danes si pa le privošči kavico in čvek ter daj malo možgančke na off. Uživaj!

KARATINA vse najboljše za tvoj roj. dan! Čim lepšo nosečnost in naj se ti uresničijo vse želje, ki jih imaš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image   tudi za prve korake oz. hojo...

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.2.2009 9:45:21   
sani1
koala- pa sej veš, da za dežjem vedno posije sonce!user posted image user posted image user posted image   Glede hranjenja se pa nič ne sekiraj, ko bodo zobki zunaj ne boš utegnila kuhat tako bo jedel tvoj Alex...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.2.2009 10:04:50   
Alfabeta
Evo me spet user posted image

koala,  a se vidva ne dojita več? Sicer pa ko zobki nagajajo, tudi naša ne je nič, edino kako juhico, to obožuje, drugega pa nič. Še čokolešnika neuser posted image  Saj bo bolje, jaz imam doma eno lišpavo dete, tisto taveliko in vem kako je ko noče jest. Men mulo še sedaj tolikokrat zaštrajka, da bi ga najraje.....user posted image  Si zaželi, da skuham nekaj, recimo v soboto in nedeljo je kosilo po njegovih željah, potem pa malo poje in reče, da ne more več. Jaoo user posted image . Ampak tako je že od začetka, sedaj se vsaj ne sekiram več toliko, ker vem, da imajo otroci naravni občutek za lakoto, ki še ni pokvarjen kot pri nas odraslih, torej da pač jedo kolikor jim paše. Ne sekiraj se toliko. Saj bo! user posted image

sani, saj bi ti lahko tudi poslala. Ni panike, če pa potrebuješ izgovor za kavico....je pa tale doberuser posted image  Pa pridna, da si toliko pospravila

katee, super da je Žan Luka boljši!user posted image

klepetkaa, hvala! user posted image

na karatino sem prej pozabila .....

user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 9.2.2009 10:05:36 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.2.2009 10:11:49   
Sunny v službi
Neža
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?