vaney
|
čer... Meni se pa meša....meša meša meša od srede sem že skoz notri, dan in noč, večinoma sama z Anžetom in se mi bo počasi zmešalo največji hec pa je, ker potem moj dragi možek še pričakuje, da ga bo čakalo extra zdravo in dobro kosilo, v nulo zglancano stanovanje ipd., ker sem "itak cel dan doma in z Anžetom se da vse naredit, če je le volja" uff.....saj jutri dopoldne grem na kavo, da se mi res kje ne obrne Imamo pa jutri kontrolo pri P, da vidimo, kako so ušesa in kdaj gre lahko v vrtec. mesec, tašča pa 3 mesece No, zdaj ga imamo kakšen teden, oni pa 3 dni Aja, mi smo pa danes prvič probali z večerjo na žlico, ker ga moram odvadit tega smotanega nočnega obroka. Res se mi več ne zdi potrebno, da mora med 2h-5h stankat še 240ml mleka, meni se pa tudi več ne da vstajat, sploh ko moram ob 5h vstat za službo. Pa bomo danes videli, če bo po gosti večerji kaj drugače, drigače mu bomo pa probali dajat manj mleka v vodo (a la ursulina), pa bomo videli, če bo to delovalo. Saj sploh nimam nič pametnega za napisat, Anže spi, jaz sem delala še za službo, zdaj pa počasi še malo pred tv in spat. Aja, mi imamo tudi Siolovega trojčka, je prav super, pride pa 40€ na mesec, smo pa čakali na njega 1 mesec in ga dobili prejšnji teden, tašča pa je morala čakat 3 mesece, so ga dobili 3 dni nazaj.