nana35
|
Alfabeta,tale občasen PMS imajo kar vsi po malem,sploh kadar imamo me M . Sem pa vedela,da misliš,da si ti kriva,da te ni na gmailu. katarinas,upam,da sta z Laro doma in da sta uživali v dnevu,pa da je sreča spet popolna pri hiši. mala pikica,kar striži Gašperja,dokler je še priden in sploh ne ve kaj se dogaja...verjemi,kasneje bo cel halo,jaz to večkrat doživim v službi.Zadnjič je bil en mali dečko star 2 leti,pa se je tako drl in jokal,pa vse mogoče delal,da ne bi bil postrižen,kot da to boli,da ga je mama držala v naročju,povrhu vsega še ogrnjen seveda ni hotel biti,komaj,komaj da je moja šefica nekaj ustvarila,da je bilo kolikor toliko ok.Jaz bom Klemna zdaj še tudi strigla,če pa se kasneje ne bo hotel,pa ga ne bom in bo imela tako dolge lase,dokler se spet ne bo rad strigel. Jaz sem Valentinovo preživela sama v družbi mojega Klemna in nama ni prav nič manjkalo ,sva se malo obdarila,predvsem sem obdarila Klemna,kakor ponavadi.Drugače smo imeli v službi takoooo gužvo,da sploh nisem jedla malice,ker enostavno ni bilo časa jest,čas je pa kar odletel mimo. IZVIRNO SPOROČILO: katee . Mi še vedno pred spanjen pijemo mleko po flaški, zobke si pa po kopanju umijeva. Tako je tudi pri nas. sani ,hvala ti za lepe valentinove srčke.Vračam nazaj kakšnega. martinca,Jan je pravi tip,včasih mi sploh ni bil všeč,pa sem ugotovila,da vedno bolj ko je star boljše izgleda.Leta mu pristojijo in tistih par gubic prav tako. Verjamem da sta uživala,no,jaz za koncerte sploh nisem in ne hodim na njih,rada pa kakega pogledam po TV. Patriku pa dajaj AB po brizgalki,Klemen noče po žlički,pa 1x mi je tudi neki sirup zbruhal,ko sem mu ga dala po žlički,kasneje pa sem mu vedno dajala AB po brizgalki in ni bilo problemov. A ti nikoli ne sediš v avtopralnici v avtu???Kako pa potem pere avto tale avtosteza?Ti verjetno ne hodiš v take pralnice,kajne? Grem še likat ,lahko noč. klepetka,hvala za ,ga vračam nazaj . karatina,žal bom juti doma,ker bom uživala edini prosti dan v tednu.No,zame ni žal.Bom dala vse štiri od sebe . katee,no,tega v avtopralnici se jaz vedno bojim.