|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
14.2.2009 9:24:15   
katee
dobro jutro!

Jaz sem pokonci že od 6.30, Žan Luka in user posted image sta pa spala skoraj do 9h. Jaz sem vmes kopalnico počistila, pa kuhinja se mi tako sveti, kot že dolgo ne, perilo je zlikano.

Mi še vedno pred spanjen pijemo mleko po flaški, zobke si pa po kopanju umijeva.

Danes dobimo obisk - Suzana in Aljaž prideta.

Lep dan želim vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
14.2.2009 10:58:40   
sani1

Lepo VALENTINOVO vsem!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
14.2.2009 11:49:41   
martinca
dober dan!

no najprej vam moram par slik pokazat. sva bila včeraj z Urošom na Janovem koncertu v Mariboru. je bilo tako lepo, ampak sva šla po kar kmalu domov ker je Patrik tako bruhal in nič ni hotel jest.
user posted image

user posted image

user posted image

mml, hvala za odgovore. user posted image no ti pa moram povedat, da PAtrik ne odgovorja Amoksliklav. sva mu ga dvakrat dala in ga je izbruhal. tako da sem šla danes dežurnemu zdravniku po Hiconcil, ker tega je že imel decembra in ga je dobro prenašal. bomo videli kako bo sedaj. danes ob 2 ga dobi prvič.

ljubljana, ojoj. bogi Jakob. jaz upam, da se mu ta driska umiri in da kmalu zdrav. user posted image

alfabeta, mi je bilo zdaj tak fajn tvoj post brat, ko si pisala kako se Filip in Ajda igrata, pa kako je Ajda pridna za jest. same take lepe stvari. no saj parket pa boš že s čim premazala pa se ne bodo več črte videle.

karatina, mi smo bili že trikrat "orng" pri frizerju. za tiste tri laske pa bi PAtrika kar sama doma postrigla. 

Miha hitro se pozdravi!user posted image user posted image

katee, lepo pozdravi Suzano in ALjaža. pa naj se kaj javi na RR, ker jo že res pogrešam.

pa hvala vsem za pikapoke in objemčke. pa upam, da bodo kmalu pomagali.

< Sporočilo je popravil martinca -- 14.2.2009 11:50:56 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
14.2.2009 12:03:06   
klepetkaa
oJ,

Lana se že počasi  prebuja, zato samo par besed, ker šibamo ven na so nce, ker je tako lepo.Bova mahnile peš do Ribnice, ker sva sami doma.
Upam da bo jutri tud, ker imamo namen iti nekam na izlet. Vejetno na Bleduser posted image

vsi bolančki, želim vam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

lunca, user posted image ne lomi ga no preveč s kakšno mojo nosečnostjo, nouser posted image

nana, user posted image
ursalara ,user posted image

martinca, ste uživali, vidimuser posted image . Bogi Patrik.Upam da mu AB hitro primeuser posted image user posted image

katee, pridna že navsezgodajuser posted image .Pa lepo pozdravi Aljaža in Suzano.
sani, hvala enakouser posted image

dovoj... sonce vabi

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
14.2.2009 18:15:05   
katarinas
Hoj!

Mi smo doma vsi 3jeuser posted image . AB imamo do petka, ko imamo še kontrolo, potem bomo pa videli. V vrtec je pa še lep čas ne bo, mora priti malo k sebi.
Je pa v avtu zaspala in sem jo samo prestavila v posteljico in je spala dve uri. Zdaj se je fajn najedla, zdaj pa laufa po stanovanju, po moje sploh ne more verjeti, da ima končno toliko prostora.

Za valentinovo pa sva obe z Laro dobili rožici, očiju sva dali pa mon cheriuser posted image

Tudi vam vsem želim lep valentinov večeruser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
14.2.2009 18:47:29   
klaja
Katarinas super, da ste doma!

Martinca naj se Patrik čim prej pozdravi, da bo spet mali mamin nagajivček!

Lep valentinov večer!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   Sončki januarčic 08 - 5. del
14.2.2009 19:44:56   
karatina
Dober večer

Karin spi, ata je šel v nočno, mami pa na RR user posted image

Klaja, sem gledala tvoje trakce, ti boš pa imela med vsemi otročki manj kot dve leti razlike. Ful dobro user posted image  in pogumno user posted image

Striženje, no sem pričakovala, da me boste opogumile in bo večina povedala, da sama striže, ampak si sama vseeno ne upam. Sem se odločila, da bom tudi jaz Karin kar k frizerju odpeljala.

Mariborčanke, ima jutri popoldan katera čas, da se nama s Karin pridruži? Ima ata neko pomembno delo za službo in sva mu obljubili mir, pa greva še brez cilja malo ven user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
14.2.2009 19:57:34   
klaja
Karatina sem pozabila napisat glede striženja. Jaz obe sama strižem, s tem da sem Hano še samo enkrat. Drugače pa Julijo ponavadi dam v tuš kabino in jo slečem (striževa se ponavadi pred kopanjem), ji dam nekaj igrač in potem pač koliko mi pusti, toliko uspem porezat, potem se še malo kregava zraven, ker jo revico že vse pika, ampak mami pa še zmeraj vstraja.
Ko se bo dojenček rodil bo Julija stara 3 leta in 2 meseca, Hana pa 1 leto in 8 mesecev. Uf bo pa pestro!
Za jutri pa ti težko kaj rečem, sicer bi rada šla v bolnico na obisk k bratrancu, ampak ne vem kako bo s spanjem moji dveh, tako da še to ne vem če bomo speljali.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
14.2.2009 20:04:21   
katee
Suzana vas tudi lepo pozdravlja. Bo ta teden prišla kaj na RR pogledat.

Da vam povem, kaj se mi je zgodilo v avtopralnici. Že tako ali tako imam slab občutek - beri klavstrofobijo- med vsemi valji, ki brizgajo šampon in vodo. Skoraj čisto na koncu steze meni že začne sušiti avto in gledam avto pred sabo, ki se ne premika, ne spelje. Začnem kričati v avtu, naj že enkat spelje, avto kar stoji. In seveda, moj butne v stoječega, ampak ta se še vedno ne premakne. Avto mi je kar privzdignilo, ko se je zaletel v sprednjega. Potem gledam v vzvratno ogledalo in vidim, da se mi avto zadaj približuje in...bummmm. Jaz sem mislila, da me bo kar zmečkalo notri. Iz avta pa nisem mogla, ker sem bila ravno med šobami. Končno ustavijo celo stezo, da je ženska pred mano končno speljala. Jaz sem se pa čisto tresla v avtu. Sploh nisem do konca počakala, da mi je posušilo avto, ampak sem samo ven zapeljala. Prisežem, da ne bom šla nikoli več živa v avtopralnico!!! Ko sem stopila ven, sem se še pol ure tresla. Avto ima hvala bogu samo malo praskico zadaj. Živemu človeku se res vse zgodi!

V glavnem, ŽAn Luko sem peljala k mojim, kjer bo prespal, midva z user posted image greva pa na pijačo v mesto.

Lepo se imejte vsi zaljubljenci!!!

klepetka: kako luštne slikice si mi poslala!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
14.2.2009 20:36:47   
martinca
dober večer!

klepetka, upam, da sta z Lano uživali na sprehodu.

katarinas, user posted image user posted image da je Lara že doma. user posted image user posted image user posted image da bo čimprej čisto zdrava.

karatina, midva bi imela čas, samo je Patrik bolan. pa drugič.

katee, ojoj kaj berem. boga reva. a ti sediš v avtu ko je avto v avtopralnici? no jaz še tega nisem poskusla in bi rada enkrat.  no pa da le avto ni poškodovan.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
14.2.2009 21:27:25   
nana35
Alfabeta,tale občasen PMS imajo kar vsi po malem,sploh kadar imamo me Muser posted image . Sem pa vedela,da misliš,da si ti kriva,da te ni na gmailu.

katarinas,upam,da sta z Laro doma in da sta uživali v dnevu,pa da je sreča spet popolna pri hiši.

mala pikica,kar striži Gašperja,dokler je še priden in sploh ne ve kaj se dogaja...verjemi,kasneje bo cel halo,jaz to večkrat doživim v službi.Zadnjič je bil en mali dečko star 2 leti,pa se je tako drl in jokal,pa vse mogoče delal,da ne bi bil postrižen,kot da to boli,da ga je mama držala v naročju,povrhu vsega še ogrnjen seveda ni hotel biti,komaj,komaj da je moja šefica nekaj ustvarila,da je bilo kolikor toliko ok.Jaz bom Klemna zdaj še tudi strigla,če pa se kasneje ne bo hotel,pa ga ne bom in bo imela tako dolge lase,dokler se spet ne bo rad strigel.

Jaz sem Valentinovo preživela sama v družbi mojega Klemna in nama ni prav nič manjkalouser posted image ,sva se malo obdarila,predvsem sem obdarila Klemna,kakor ponavadi.Drugače smo imeli v službi takoooo gužvo,da sploh nisem jedla malice,ker enostavno ni bilo časa jest,čas je pa kar odletel mimo.

IZVIRNO SPOROČILO: katee

.

Mi še vedno pred spanjen pijemo mleko po flaški, zobke si pa po kopanju umijeva.

Tako je tudi pri nas.

sani ,hvala ti za lepe valentinove srčke.Vračam nazaj kakšnega.user posted image user posted image

martinca,Jan je pravi tip,včasih mi sploh ni bil všeč,pa sem ugotovila,da vedno bolj ko je star boljše izgleda.Leta mu pristojijo in tistih par gubic prav tako. Verjamem da sta uživala,no,jaz za koncerte sploh nisem in ne hodim na njih,rada pa kakega pogledam po TV.
Patriku pa dajaj AB po brizgalki,Klemen noče po žlički,pa 1x mi je tudi neki sirup zbruhal,ko sem mu ga dala po žlički,kasneje pa sem mu vedno dajala AB po brizgalki in ni bilo problemov.
A ti nikoli ne sediš v avtopralnici v avtu???Kako pa potem pere avto tale avtosteza?Ti verjetno ne hodiš v take pralnice,kajne?user posted image

Grem še likat ,lahko noč.

klepetka,hvala za user posted image ,ga vračam nazaj user posted image .

karatina,žal bom juti doma,ker bom uživala edini prosti dan v tednu.No,zame ni žal.Bom dala vse štiri od sebeuser posted image .

katee,no,tega v avtopralnici se jaz vedno bojim.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
14.2.2009 21:55:02   
muzika
Martinca, le kako ti uspe Patrika prepričat, da spije 700 ml čaja???? Naš Jakob spije max 2 dcl.user posted image

Alfabeta, bodi vesela, da tako rada papa.user posted image

Karatina, hvala za odgovor. Si me prav potolažila. Boljše pozno kot nikoli.user posted image  Jutri pa ti tudi jaz žal ne morem delati družbe, ker gremo na nek rojstni dan. Res žal, ker mi tja ni za it, pa kar se mora....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
14.2.2009 21:59:41   
ljubljana
katee, ma groza jaz bi verjetno bolj trobla kot kričala al pa kr oboje skupaj. Nisem pa nikol mislila, da bi se mi lahko zgodilo kaj takega

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
14.2.2009 22:38:35   
aaaaaaa
lep pozdrav vsem skupaj!
Odkar hodim v službo, ne da ni časa za ringaraja, še to več ne vem, kaj je kompjuter-razen v službi..:D...pa saj je prav tako....
lahko vam pa povem, da smo bolani non stop-odkar smo šli v vrtec, že en mesec..vmes morda kak teden pavze...potem pa spet smrkanje, vročina, driskica, suh kašelj, bruhanje.....prvo leto tud enga kihca ni bilo..sedj pa tole....
kar se tiče žabice..hodimo še ne...tud enga koraka še ni naredila....a je še kak januarček, ki ne hodi??....razume pa vse kar ji rečemo....

malo me skrbi tole s hojo, po drugi starni pa razumem, saj je na vseh štirih tako okretna, da trenunto niti nima potrebe po hoji., pa še nosimo jo povsod....vrstikov v vrtcu ne posnema,..niti po hranjenju niti po obnašanju...je malo samosvoja..ko drugi jejo, se sama igra, ko se drugi igrajo, ona je....če so drugi otroci v enem kotu sobe, je ona v drugem.......je pa trenutno zelo neješča..se bi samo dojila..tako podnevi kot tudi ponoči....tako, da imam kar problem, sploh v službi, ko samo čakam, da mi raznese bluzo..user posted image .ponoči se še ful dojiva...šele sedaj pri enem letu smo tudi komaj prišli do tega, da jo lahko uspava tudi mož....
me pa res malo skrbijo tele viroze....ne vem..nekako tega nismo pričakovali..aja..pa še zobki so sedaj začeli ven lezt ko gobe po dežju (sedaj, ko sta dva naenkrat prišla, jih imamo šele 6..), tako, da je vse skupaj..viroze, zobki, novo okolje.....skratka pravi šok za malo žabico.....in tudi za naju....naj mi kdo reče, da je vse to normalno..:).....mah komaj čakam pomlad, sonce in toplejše vreme.....

lepo se imejte, bolančki, pozdravite se .srečke nosečke...blagor vam..jaz bi tudi....:)....

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
14.2.2009 22:56:09   
majra
Čer!

Evo še mene po dolgem času...

Najprej veliko user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke.

Pri nas smo imeli pestre zadnje dni, najprej je Katja zakuhala, potem so jo zobki matrali, jedla ni takorekoč nič, se mi je mešalo. Se je pri Katji stanje popravilo, sem pa jaz zakuhala in me je po 2 dnevih v službi z vročino pamet srečala in sem šla na bolniško.
Mi je pa ful grozno, ker sem doma, pa se ful izogibam stika s Katjo, da ne bi spet kaj fasala. Komaj čakam pomlad, sonce, da se končajo te bolezni.

Klaja, čestitke za user posted image . Želim ti čim mirnejšo in lepo nosečnost.

Ostale januarčice pa prav lepo pozdravljam, sem predelala gradivo, a mi ni za komentirat. Sem še vsa nikakva in grem spat.

Lahko noč

(odgovor članu aaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
15.2.2009 8:23:22   
lutiropan
Dobro jutro!

Lepo preživele valentinovo?

Midva sva včeraj peljala fantine na počitnice-  vsi trije so pri mojih doma....So komaj čakali. Med tednom se jim bo ful dogajalo, imajo že vse splanirano kaj bodo delali.user posted image   V petek pop. greva pa še midva z user posted image   in s Kajo dol, bomo še malo v Čatež šli, za zaključek počitnic.

Je prav preveč tiho po hišiuser posted image , Kaja pa samo hodi po sobah pa išče....user posted image Res se vidi, da so ful navezani eden na drugega. Se mi zdi, da jih bo kar pogrešala ta teden.

Danes bo pa spet lepa nedelja za izkoristit, samo upam ,da ne bo spet preveč pihalo.

So mi pa včeraj tak velik šopek zvončkov nabrali, dol pri nas.user posted image Sem potem še malo tašči dala, pa sosedi, seveda z dovoljenjem nabiralcev....user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 15.2.2009 8:24:12 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   Sončki januarčic 08 - 5. del
15.2.2009 12:23:14   
karatina
Pozdravček

klaja, martinca, nana in muzika, ni panike. Sva se z babi zmenile, da gremo skupaj na Pobrežje, pogledat, kako se imajo v našem bloku, kjer smo prej stanovali, pa če bo čas in volja bomo obiskali še tete, ki stanujejo tam blizu. Pa drugič user posted image

nana, mast sem hitra, ti si frizerka?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
15.2.2009 15:41:29   
ljubljana
Evo pri nas je zbolel še Martin, možeka sem poslala na Šmarno goro, da si nabere moči, da bo potem 1 urco z dvema bolančkoma in bom šla jaz rolat ven, da se malo razmigam.

Christian jutri odhaja za en teden v Tamar s šolo, tako da saj glede prevoza v in iz šole ne bom imela dodatnega dela. Pa nobenga ne bo treba v vrtec vozit... Se mi bo pa fuzlalo z Jakobom, ker prehaja iz faze nič ne morem v fazo tečen sem. Vsako stvar ki jo prime v roke zabriše čez celo sobo, pa ni važno a je moj mobi al pa kakšna žoga. Zadnjič na pregledu je zdravnico obmetaval s sestavljankami, so frčale po celi ordinacijami. user posted image

No vsaj čez dan nima več vročine 40. Mu zadostuje ena svečka paracetomola do večera. Driska pa še vedno edaina sprememba je to da je včeraj ponoči spil 1dl vode ker je imel 40,5 vročine. user posted image  Mi ej ena prijateljica k v Leku dela rekla da ima verjetno adeno virozo. No ja kaj pa vem sam da ni treba dat antibiotika, pa je dobr.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
15.2.2009 19:30:40   
Golobček
Mislim, da je glih en teden kar sem se nazadnje javla.Namesto da bi pisala kot nora da bi dobila tretjo zvezdico, nekaj mučkam, pa kaj čmo, če pa smo imeli delavce, in ni bilo časa za RR.

Ta teden pa bosta še J in N doma pa bo še bolj pestro.

Nina pa je spet zbolela, je bila v četrtek cepljena in je začelo tečt iz nosa, pa še malo vročine je dobila, tako da imamo spet nočno nespanje.

Vsem bolančkom pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdravite.

Katee ti pa res nimaš sreče.

Mala pikica sem ti poslala na ZS mere naše Nine pri enem letu 9330 g in 76 cm.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
15.2.2009 19:32:56   
Sunny Morning
Čer.

Mi zvečer ne uspe, da bi šla na net, v službi se pa še vedno nazaj držim. Pri nas ni nič novega, razen, da hodi Neja vsak dan z babi peš v trgovino in to je zdaj glavna fora. Tudi, ko prideva domov greva še kar en krog po ulici.
Danes smo bili na obisku pri tetah od user posted image . Neji se je ful dogajalo (kure, muce, krave, pujseki, kuža...).
Drugače je zdrava in mi to tako veliko pomeni, da si sploh ne predstavljam. So te babice res ful vredne.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
CRP še kar vztraja povišan

Jaz sem bolj en tumplek...kaj je to CRP?

Mi smo zvečer ponovno na flaški. Se je že odvadila, pravzaprav je zavrnila flaško in potem se je ponoči ful zbujala, ker je bila lačna. Zdaj povečerja in okrog 19.00 dobi še čokolino na flaško in potem je "zrela" za spat. Zjutraj se je pa tudi navadila, da je vedno najprej flaška.

Zobe umivamo skoraj vsak dan zvečer in včasih zjutraj, ker user posted image včasih pozabi. Se pa strinjam, da ni vse v umivanju.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Naše male biološke ure v ritkah so se že ob 6 zbudile. Kot za v vrtec.user posted image  Aja, mišleno je bilo Ajdina in Filipova ritka, moja ne šteje v to kategorijo, moževa pa še manjuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

pa v dveh so cigani (no....Romiuser posted image ), hvalabogu, ker drgač ne vem kako bi preživeli, če bi jih dali k nam v sobo...samo na hodnik stopijo in že vse smrdiuser posted image

Sem se, ko si omenila vonjave, spomnila ciganke, ki je bila na oddelku, tako kot midve lani. Se spomniš kakšne vonjave so bile v dnevni? user posted image

Mi smo doma vsi 3jeuser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Martinca, le kako ti uspe Patrika prepričat, da spije 700 ml čaja???? Naš Jakob spije max 2 dcl.user posted image

Naša že do 15.00, ko pridem domov, spije dve flaški po 260ml.

Vsi bolančki, ki jih je še vedno nekaj
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4695
15.2.2009 19:41:40   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Vesela bodi da ne veš, jaz sem izvedela ko je bil F prvič resno bolan....

CRP je parameter vnetja, pokazatelj. Kot sedimentacija, mislim pa da je do 8 enot normalna vrednost, pa ponavadi tudi ko se pozdraviš še kar vztraja okoli zgornje meje

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 15.2.2009 19:50:49 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
15.2.2009 19:50:15   
Alfabeta
Čer!

Evo, še enega bolnika pofočkam....

Naša pikica je očitno zbolela. Včeraj ob 18 uri je namreč bruhala, ful, potem še 4x do pol 1, ko je izbruhala zeleno rumeno tekočino. Stanje se je nato umirilo. Ponoči se je normalno dojila, zjutraj pila, potem pa zeeelooo obilno pokakala, svetle barve in smrdeče. Potem ni jedla nič do kosila, pila pa je. No, potem je pojedla juho, ta pa je tudi ostala notri. Bruhala ni več, driskala tudi ne, ampak je pa imela temp 38,5C. Pa jeziček ima obložen z belim, pa lička rdeča,....tak da sem se že ustrašila, da ni slučajno kaka škrlatinka.user posted image  Upam, da ne.
Je pa precej boga, se samo pestuje, pa stiska, pa čisto miruje, kar ji ni v navadi...pa da ne govorim, da se nič ne smeje.....

Bova jutri peketali k dr, naj pove kaj ji je....Je čisto preveč out user posted image

Toliko za enkrat. Grem prebrat, če je kaj...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
15.2.2009 20:06:16   
katarinas
Hello!

Bom kratka, ker sem šele sedaj uspela do rač., imam pa samo eno vprašanjeuser posted image . Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Vesela bodi da ne veš, jaz sem izvedela ko je bil F prvič resno bolan....

CRP je parameter vnetja, pokazatelj. Kot sedimentacija, mislim pa da je do 8 enot normalna vrednost, pa ponavadi tudi ko se pozdraviš še kar vztraja okoli zgornje meje

No boljše tud jaz ne znam povedat, tako kot je Alfabeta rekla, normala je do 8, Lara ga je imela prvi dan do 100, ko smo šli domov pa še 38....postopoma bo padal.

Ajda da se hitro pozdraviš!!user posted image user posted image

Zdaj grem pa Laro zbudit, ker je revica zaspala, ampak mora zdajle AB vzetuser posted image , pa še v pižamo jo bom dala. AB sirup je ful grenak, ampak ga kar poje dol. K sreči ga ne izbruha, nekateri otroci ga izbruhajo in zato morajo do konca biti v bolnici, da ga dobijo v žilo.....

MOgoč pridm še kej pol...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
15.2.2009 20:06:28   
katee
alfabeta: upam, da bo Ajda kmalu zdrava.

Midva z user posted image sva včeraj preživela lep večer in sva prišla domov šele ob 2h ponoči. Dopoldne sva še uživala sama, potem je pa tak dolgčas ratal, da sva letela po Ž
an Luko. Mali je bil priden sto na uro pri dedku in omi. Sta rekla, naj ga večkrat pustiva tam user posted image

Sunny: se strinjam, da so babice zlate oz. veliko pomeni to, da so otroci doma in zdravi.

Zdaj grem pa še malo pred TV, potem pa spat.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
15.2.2009 20:07:52   
katee

Hello!

user posted image . Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej.

Jaz imam ušesnega in sem zadovoljna. Res v eni sekundi ti izmeri in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?