sani1
|
Dobro jutro ženske! No mi pa smo bili včeraj pri zdravnici. Je Manja dobila po telesu urtikariko (pikice) in je očitno alergična na nekaj. Po vsej verjetnosti na jagode? In mi je sestra že po telefonu vzdignila pritisk, ko je kar določila 6 bolezen. In potem ko sem rekla, da nima vročine je pa rekla, da ima 5. In sem rekla, da jo pripeljem pokazat, ker to ni ne 5 in ne 6 bolezen ampak je alergija ali kaj drugega. No pa mi je zabrusila po telefonu, da naj jo kar pripeljem ampak da je gužva in naj se pripravim, da bo Manja pokasirala še kaj. točno to bi naredila v tistem trenutku. Ko pa smo prišli tja je bila pa zgodba čisto druga. A ja, to ste vi? so bile njene besede. Dala nas je čakat med zdrave otroke in smo bili kar hitro na vrsti. Dobili sirup in šli domov. Alergija- ampak na kaj pa ne vemo... Danes je gospodična že v vrtcu jaz grem pa kofetkat... Pride zdej zjutraj kolegica iz Celja potem pa še iz Dravograda... Tako, da jutri bo sigurno sneg... ga bomo mi pridelale... vaney- jaz dajem ta ameriški slamnik in ti moram povedat, da sem zelo zadovoljna. Tako, da ti ga priporočam. So mi ga priporočali v lekarni potem mi je pa še kolegica rekla, da je to super zadeva (ona res obvlada vse glede zdravil in kaj je dobro in kaj ni za otroke ) Imava pa ta Bimbi sirup. Vsako jutro tri male žličke. Probaj pa boš videla. Škodil ne bo... Pa naj se tvoj mali mož čimprej pozdravi. suzana- lepo, da si se oglasila. Sem mislila nate. dašabina- ... Le tako naprej. Seveda si pridna. triš- joj ta tvoj direktor. Bi ga jaz po riti zaradi plače. Upam, da ti jo čimprej nakaže... anitav- si me ful nasmejala. Kot da zbiraš prijave za kakšen izlet. Jaz se nič ne javim, da bi imela še enega otročka... Bom pa z vami vesela, ko boste srečke ... toplomer- mi imamo navadnega, navadnega. Tistega z živim srebrom, ko je treba 5 minut čakat, da izmiri. Je najbolj točen in res 100%. Jaz prisegam nanj. Vem, da sem starokopitna ampak izkušnje z vso to tehnologijo so me pripeljale do zaključka, da je ta najboljši... Zdej pa grem kofetkat... Lep dan vsem!!!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|