|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
13.2.2009 17:08:41   
mbd0411
Kot ste že napisale,smo tudi mame samo ljudje.Vse ima svoje meje.
Ta teden sem tudi jaz imela grozen.Res grozen,najslabši,stresen.Sem imela neke zadeva glede zapuščine,pa neki s sodišča,pa kar neki no....
Danes pa se hvala bogu obrača na bolje.Vikend me čaka,pa teden počitnic ima tavečji...Tudi jaz sem Niku že parkrat zabrusila,češ kaj se dere ko pa mu prav nič ne manjka,ker pa noče veš moje zize,sem mu še to zabrusila,da ker noče,naj pa lepo počaka na mleko,da ga naredim.user posted image user posted image Seveda se je drl kot grešna duša,ker kar ni bilo gotovo,jaz pa nimam 100 rok,ane...Pa še nervoza in seveda tudi naspana ne preveč...In to je to.Nismo slabe meme NE.
Pa nisem naspana,a moj Nik se samo 1x do 2x zbudi kakor kdaj.Sem sama kriva,ker se zvečer ne morem spravit spat.user posted image
Poslušam koliko je otročkov bolanih.Katerega poznam ali je v bolnici ali pa na pravi poti do tja..Nič kaj spodbudno.Si ne upam nikamor.Samo zunaj se počutim varno pred bacili.user posted image Naša dva sta zaenkrat še oba zdrava kot ribiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TRKAM NA LES(tok,tok,tok...)

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
13.2.2009 17:22:05   
afnica mala
timnala- jaz sem se tudi že 2 x zadrla nanjo, pri nas je to zaradi hrane- čist ven padem. Pa bogica ne more, jaz jo pa nadiram. Pol me je pa sram, da bozga otročka sekiram.

valentinovo- zjutraj se bova šli k user posted image  pocrkljat in mu dali darilo. Prejle sem šla na pošto po majico, sem embalažo kar tam pustila, majico pa sem dala v torbo- sem šla peš, mož je pa Neli pazil. Dopoldan dobimo obiske, popoldan pa prideta dedi in babi za ene 3 ure pazit na pupo. Midva greva pa na pijačko in kakšen sprehod.

Danes sva bili pri bioenergetiku. Je rekel, da ima Neli vneto sluznico v želodčku. Naj ji dam zajesti riž skuhan na vodi. Druge stvari bom pa še počakala kakšne 10 dni in če teža ne bo šla gor, bomo poskusili še kaj drugega. Ker potem ne preotane drugega kot gastroskopija in podobna sranjauser posted image  To pa rs ne bo fajn.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
13.2.2009 17:54:50   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

VAL od mamice LUČKA1

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
13.2.2009 18:04:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

In zdej se pocutim kot najslabs primerek mame, k sm se "drla" na tamalga user posted image

Ce je mela ktera podobno izkusnjo, mi bo zlo dobrodoslo, da nisem edini zmaj tukaj..

Joj Timnala veš kolikokrat sem imela jaz take epizode...na začetku je bilo pri nas itak groza na kubik...nonstop dretje, če sem spala dve ure je bilo veliko in en dan mi je tako film počil, ven sem šla v totalno groznem vremenu, nikjer nobenega, jaz pa z njim samo zato da se mi ne bi drl...hodim dve ure se usedem na klopco, samo da sem se ustavila se je začel dret, ko sva prišla domov, sem si res zaželela vsaj vročega čaja, če že jesti in pod tuš ne morem in on se je še kar drl in sem ga res na grobo prijela, se začela dret nanga in v tistem trenutku bi ga bila pomoje sposobna zabrisati v steno. Pa je hvala bogu pes takoj skočil name v tistem momentu ko sem ga na grobo prijela. drugače še danes ne vem kaj bi bilo...user posted image
Tako da nisi edina in mislim, da te tukaj čisto vse zastopimo. Definitivno pa poskusi iti ven na sprehod s še kakšno mamico, ali pa se zmenimo med sabo, saj ne vem točno s kje si, pomaga veš...da ni vsak dan monoton, pa da se malo pogovoriš...;)

Jaz sem pomoje ugotovila zakaj se je moj začel spet toliko zbujati ponoči, prej sem ga dala spat za pol ure in on se zbudi in začne najprej malo stokat in pol jamrat in grem gledat in gledam od daleč in vidim, da se je zbudil in da se hoče obrnit na trebuh pa mu še ne rata. In ga mam na sumu, da to dela tud ponoči in valda da pol ko ne rata začne tulit...user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
13.2.2009 18:40:50   
timnala
Heja!

Uf..vidim, da gremo vse skozi podobne dogodke..

No, jst sm precej boljse, morm rect.. Je pomagalo, da je bil user posted image  doma pa cevapcice je prinesel user posted image user posted image user posted image  Sm pa ze tud skor zdrava in jutr grem ven!!!

Se strinjam z vsako, kar je napisala (glede obcutkov in nasvetov)..ampak men je videt tale teden, ker sm bla zraven se bolna, prestoplo meje.. drugace sm pa vsega skupaj do sedaj ene parkrat sam tak bolj jezno govorila s user posted image ..ce je res bil tecko za brezveze, ampak sm se vedno tako slabo pocutila.. user posted image
Drugace pa jst v takih primerih zavzamem tako drzo, da poskusam cist izklopit custva in ga mam lepo na rokah, ga nosim, mu govorim, ampak sm bolj apaticna, dokler me "jeza" ne mine, da lahk spet normalno komuniciram z njim, sam dans pa tega nisem zmogla in sem mu pac povedla svoje..ah ja..

Pa jst sploh nimam kaj jamrat (pri nas vse stima, razen da jemo kr naprej user posted image  in da zarad tega nisem naspana)..problem je res bolj pri tistih, ki se vam to vlece.. recimo Afnica mala ma skoz probleme z Nelino nejescnosjo, Alma z Zalo, da ne govorim o Jolly prve mesece.. Punce, dobre ste!!!

Mam pa eno kolegico, k skor vsak dan vozickava skup pa je tud fajn mal stvari podelit in zluftat glavo, kot je rekla PikicaStonoga, sam zdej sm bla pa cel teden skor notr..
Zdej grem pa nas domek mal uredit.. Hvala vam! Ste zlate, k vam lahk takle povem pa da dobim odgovore nazaj, da nisem sama v tem..

Lepo panckajte,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
13.2.2009 19:02:38   
Dream
Čer!

Vidim, da ste že vse dobile majice. No, k nam je prišla ravno v času, ko sem se potepala z vozičkom, ker nisem računala, da bo tako hitro prispela. Pa jo je prevzel tast in k sreči ni nič spraševal, kaj to je user posted image

Danes sem končno šla v lekarno, ker imam pol kufer tega, da se driska ne pozdravi. Je sicer bolje kot je bilo, ker kaka le še 3x dnevno. Torej, lahko vam povem, kaj se dobi proti driski (ali diareji). Od Milupe je mleko HN 25 z okusom korenčka, pri čemer se priporoča 3-5 dnevno hranjenje, potem pa se lahko nadaljuje z mlekom, kakšno se je dajalo pred drisko. Poleg tega sem vzela še rehidracijsko sredstvo, ker naš mulo noče pit ne čaja, ne vode, to mu bom pa tlačila, ker mora pit pa amen. Zadeva se imenuje Reidrato in je od Pharmalife.

Tako, danes sem bila zelo pridna in sem ves prah pobrisala, pobrisala po tleh, zrihtala vse cunje, potem pa še v zovičkom naredila en velik krog. Vmer sva skočila še v trgovino po bonboniero za user posted image  Popoldne pa sva žagala in spravljala drva, da nam bo toplo in sem se kar precej narekreirala user posted image user posted image user posted image  

Tako, sedaj bo pa kmalu čas za kopanje in spanje, mene pa čaka še cel kup plenic za zlikat user posted image  Čez vikend se bomo verjetno potepali in je bolje, da danes naredim vse, da me ne bo v nedeljo zvečer še vedno vse čakalo. Upam le, da bo lep sonček.

Siol raje mi ne govorite, ker dobim "fleke", ko se spomnim na to, kolikokrat me vrže dol, nič bolje pa ni na FB...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
13.2.2009 19:34:12   
jolly123
Da ne boste mislile da je s T2 kaj bolje...sranje nonstop. Skoz nekaj crkuje user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
13.2.2009 19:42:55   
iraira
Ja,enako....T2 je groza, internet, televizija pa da ne govorim.....non stop ven meče pa šteka, ampak me imamo itak drugo delo in ni časa za tv......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nas itak hočejo skoz zase, vsaj pri nas je tako

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
13.2.2009 19:43:19   
Lovely
Ej a veste da pa meni amis čist OK dela.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 19:54:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.2.2009 20:31:48   
Lucka1
hm....mi imamo pa T2 optiko in tudi čisto ok dela večino časa - mogoče je TV 2x ven vrglo v enem letu?

jutri pa ne bo nič kaj posebnega - zvečer ko user posted image zaspi se bova sama mal pocartala naredila večerjico za dva in pogledala kak film....

lep petkov večer vsem - viiiiiiiiiiikend je, JUPI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
13.2.2009 20:51:46   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nam tudi Siol čist ok dela.

Meni pa zjutraj noče prijavit.Zato razmišljam ali bi šla sploh na trio,ker nekje ni treba plačati tiste zadeve za še eno TV.Pri Siolu pa je 150€

Zdaj neki probujem s tem citiranjem,če mi le uspeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
13.2.2009 20:52:23   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nam tudi Siol čist ok dela.

Meni pa zjutraj noče prijavit.Zato razmišljam ali bi šla sploh na trio,ker nekje ni treba plačati tiste zadeve za še eno TV.Pri Siolu pa je 150€

Zdaj neki probujem s tem citiranjem,če mi le uspeuser posted image

Juhuuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
13.2.2009 21:27:19   
Dream
No, tudi meni se je to zgodilo, pa sploh nisem pomislila na to, da sem zaradi tega slaba mama. Pač ni vsak dan popoln (še zdaleč ne) in včasih ti je dovolj samo pičica, pa lahko ponoriš. Meni je tečnaril, ko sem ga spreoblačila - skoraj gotova sva đe bila, ko mi je spet polil in sem mu itak mogla vse slečt in ga na novo oblečt. Seveda je bil naveličan mrcvarjenja po previjalni in slačenje, oblačenje, slačenje, oblačenje... Pa je tečkal za znoret in za povrhu še roke k sebi tiščal, pa noge v zrak, da ja nisem mogla bit kar se da hitro gotova. In sem povzdignila glas in mu rekla, da mora bit čist tiho, ker mu ni nič tolk hudega in da nisem kriva, če poliva. Začuda se ni še bolj jokal, ampak malo čudno gledal, kaj zdaj jaz to nekaj težim. Malo je probal še cmevkat in sem mu lepo rekla, naj se umiri, da bova prej gotova, če bo priden. Mal se je skuliral, ampak še zmer je neki probaval. Kot da bi vedel, da me je res ujezil.

No, po novem imamo vse cunje oranžne, ker itak spet poliva to mleko proti driski, ki ima dodatek korenčka. Tako da bom sedaj očitno še veselo namakala...
Grem še pod tuš in počasi v posteljo, pa nekak moram še majico pripravit, da mu jo jutri Matic da user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
13.2.2009 21:30:18   
Dream
Valla. a je to kak progrmaček, ki se ga da z neta dol potegnit? Bi se js tut lotila česa takega, če zaupaš.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
13.2.2009 21:39:26   
Mandek
hej

vse sm že napisala in sm neki prtisnila in evo ga, je šlo vse po gobe.
Cel dan že jokam. Dost mam tega nespanja, zbujanja in nemoči, da pomagam pupi. Tok je boga ponoč, da te mine. Šraufa jo, prdi in stoka zraven.
Danes sem poklicala v ordinacijo, ker pediatrinje ni in jim obrazložla, kaka je stvar. Da karkoli poje, postane flekasta in pikasta in da jo ponoči šraufa sto na uro. Da v spanju joče in jo potolaži edino, da jo dvigneš in se to se zvija in prdi, potem pa se umiri in spančka daljeuser posted image . Pa me vpraša, če pazim kaj jem. Seveda. Če si pišem. Hm, a za toast in prepečenec si morm pisat (ops, pa čaj za dojenje)???
je rekla, da je najbrž kakšna alergija (oh, bejžte, no, gospa sestra, kaj res?user posted image ) in, da naj bom pozorna na hrano (pa hudiča, tristokrat sm jo obrazložla, da nism tok pametna, razen, če pišem sestavine toastauser posted image ). In kakšen prašek uporabljamuser posted image user posted image user posted image . Najbrž je odveč govorit, da nisem bla na jasnem, če ona misli, da Zala je prašek, ampak ok...
Tako. Sem prosila za testiranje in je rekla, da ne ve, če bo odobrenouser posted image . sem rekla prav. Potem bom prenehala z dojenjem, ker je mala po AM čisto ok, pa si pište zasluge. Mislim, komaj čakam ponedeljek, da vse to povem pediatrinji. A jim je res tok težko nardit teste al kaj? Zakaj se morm js matrat in pretuhtavat o hrani, če pa bi mi iz prve roke povedali...pa vsem bi blo prihranjeno, ne vem, no...

Mah, komaj sem jo uspavala, dala sem ji AM, ker...upam, da bo kaj boljše. Upam, ja...
full je čudno to stanje...zala je jedla samo še enkrat na noč in spala od 8.zvečer do 8.,9.zjutraj...zdaj pa ta morija...user posted image user posted image user posted image

Poleg vsega sem pa še zbolela...grlo me boli in čutim, da sem čist povožena. Spala sem od 5. do 7., pa sej sm najbrž že kej povedala,a? še to več ne vem...

Mirno noč vsem skupajuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
13.2.2009 22:13:55   
Dream
Jooj, Mandek, pa kaj imamo res same šalabajzerje v naših preuser posted image  zdravstvenih ustanovah??? Upam, da te bo vsaj pediatrinja v ponedeljek poslušala!!!

Ma js sem tut neki razkurjena. Sem imela upanje, da se bomo jutri lepo malce poveselili, pa je spet vse splavalo po vodi zaradi te preuser posted image  službe user posted image user posted image user posted image  Ja, začela sem prav glasno preklinjati. Za nameček pa user posted image  nekaj daje in je šel ležat, sedaj pa sem videla, da že spi user posted image

In tako sem ostala sama, s kupom plenic in kaj mi preostane drugega, kot da vse zlikam, da mi mine čas, preden postanem zaspana user posted image

Eh, ja... Pa imejte vsaj ve lepo Valentinovo jutro!!!user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
13.2.2009 23:04:10   
mbd0411
Valla,jaz bi tudi ta programuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.2.2009 0:36:14   
*talcy*
OJLA BEJBIKE vidim da ste me pogrešale user posted image user posted image

joj jaz sem še zdaj pokonci od 8 zjutraj...samo pekla pekla in še enkrat pekla...zdaj sem si lase barvala pa čakam da si sperem ... ja malo pozna ura ma kaj čmo....

glede dretja na user posted image ...uf niti ne omenjam ... mojuser posted image je priden kot user posted image  pride tudi dan ko je siten ko user posted image  HB je malo takih dni .... in takrat se derem .... on se mi pa posmeje in kaj pol narest če se ti dobesedno smeje v glavo user posted image

sem pa tud jaz dobila majčko in je ful dobra ... bo user posted image  dal tatkotu danes user posted image

no zdaj grem pod tuš pol pa spaaaaaaaaaaaat !!user posted image !!!!!!!

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.2.2009 7:27:12   
jolly123
O kakšnem programu vi to? Sem spet kaj sfalila??

Moj mož je bil včeraj ful priden je celo kuhinjo v nulo zribal, danes pa baje še nadaljuje. Zdaj je šel k frizerju ampak če ga kaj poznam, vem da bo ziher kako rožico privlekel, jaz grem pa zdaj darilo zanga naštimat, da bo suprise user posted image
Pa kolegica je danes ponoči rodila punčko, a ni lep dan user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.2.2009 7:45:11   
laknerš
Dobro jutro!
Jolly upam da dobiš kaj lepega. Če bo šel v našo cvetličarno bo ziher dobil najlepšo rožico. Pa zgleda da si spala celo noč, ker si tako dobre volje. Jest rožico mogoče dobim ob enih.

Aja novica dneva PIKICASTONOGA JE PO NOVEM KRATKOLASKA!!!

Pogovarjajo se pa o programu za delanje filmčke.

Ja valla jest bi tudi.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.2.2009 8:05:32   
mbd0411
user posted image

Veselo Valentinovo vsem

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.2.2009 8:11:33   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Dobro jutro!
Jolly upam da dobiš kaj lepega. Če bo šel v našo cvetličarno bo ziher dobil najlepšo rožico. Pa zgleda da si spala celo noč, ker si tako dobre volje. Jest rožico mogoče dobim ob enih.

Aja novica dneva PIKICASTONOGA JE PO NOVEM KRATKOLASKA!!!

Pogovarjajo se pa o programu za delanje filmčke.

Ja valla jest bi tudi.

O a res? HOČEMO FOTKE user posted image user posted image Me je prej mož klical pa vpraša kaj hočem za valentinovo rožo ali krofe, sem se odločila za krofe user posted image user posted image jao...taktičen lih ni, ampak sem mu itak prepovedala kupovati karkoli user posted image user posted image
Spala pa lih nisem celo noč...naše dete ima po novem FUL nemiren spanec, še tisto prvo rundo ko je vedno spal kot top in ga sploh ni bilo slišati se zdaj kar neki premetava, no ampak tista ta prava budnica je bila potem okrog pol treh, ko smo vse porihtali je bila malo čez tri ko je šel nazaj spat, pa je spal do 6-tih. Tko da je čisto super.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.2.2009 8:30:41   
Pšemek
user posted image

Veselo Valentinovo jutro vsem želim!

Pri nas je presenečenje z majčko uspelo! Je bil tako vesel in ganjen, da mu je kar na jok šlo! Jaz sem pa tut neki fuuul dobrega dobila. Bonbonjerco (enako kot on user posted image ) pa novi CD od Tošeta!!!! Jeeeej, spet bo polna hiša Tošeta!

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 14.2.2009 8:44:45 >

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.2.2009 8:56:32   
Pšemek
Mandek - tukaj na RR sem brala, da nekateri P res zelo neradi delajo teste oz. dajejo napotnice za testiranje za alergije. ŽAL. In mamice, ki so dale to že skozi pravijo, da moraš biti zelo vztrajen, zahtevati in ne odstopiti od tega, saj je vsak upravičen do testiranja, sploh če sumi na kakršnokoli alergijo. Upam sicer, da ti ne boš imela težav in da vaju bo P prez problema dala testiranje. Sicer pa ti želim, da bi čim hitreje našli vzrok vaših težav user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?