Mandek
|
hej vse sm že napisala in sm neki prtisnila in evo ga, je šlo vse po gobe. Cel dan že jokam. Dost mam tega nespanja, zbujanja in nemoči, da pomagam pupi. Tok je boga ponoč, da te mine. Šraufa jo, prdi in stoka zraven. Danes sem poklicala v ordinacijo, ker pediatrinje ni in jim obrazložla, kaka je stvar. Da karkoli poje, postane flekasta in pikasta in da jo ponoči šraufa sto na uro. Da v spanju joče in jo potolaži edino, da jo dvigneš in se to se zvija in prdi, potem pa se umiri in spančka dalje . Pa me vpraša, če pazim kaj jem. Seveda. Če si pišem. Hm, a za toast in prepečenec si morm pisat (ops, pa čaj za dojenje)??? je rekla, da je najbrž kakšna alergija (oh, bejžte, no, gospa sestra, kaj res? ) in, da naj bom pozorna na hrano (pa hudiča, tristokrat sm jo obrazložla, da nism tok pametna, razen, če pišem sestavine toasta ). In kakšen prašek uporabljam . Najbrž je odveč govorit, da nisem bla na jasnem, če ona misli, da Zala je prašek, ampak ok... Tako. Sem prosila za testiranje in je rekla, da ne ve, če bo odobreno . sem rekla prav. Potem bom prenehala z dojenjem, ker je mala po AM čisto ok, pa si pište zasluge. Mislim, komaj čakam ponedeljek, da vse to povem pediatrinji. A jim je res tok težko nardit teste al kaj? Zakaj se morm js matrat in pretuhtavat o hrani, če pa bi mi iz prve roke povedali...pa vsem bi blo prihranjeno, ne vem, no... Mah, komaj sem jo uspavala, dala sem ji AM, ker...upam, da bo kaj boljše. Upam, ja... full je čudno to stanje...zala je jedla samo še enkrat na noč in spala od 8.zvečer do 8.,9.zjutraj...zdaj pa ta morija... Poleg vsega sem pa še zbolela...grlo me boli in čutim, da sem čist povožena. Spala sem od 5. do 7., pa sej sm najbrž že kej povedala,a? še to več ne vem... Mirno noč vsem skupaj