|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
14.2.2009 8:58:46   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
Aja novica dneva PIKICASTONOGA JE PO NOVEM KRATKOLASKA!!!

O a res? HOČEMO FOTKE user posted image user posted image

Se podpišem pod tole!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
14.2.2009 8:59:54   
jolly123
Mandek če ti ne dajo napotnice, kar sploh ne vem zakaj je ne bi...mislim kr neki no!! So pa res butli! Pojdita pa na bioresonanco, tam tudi ugotovijo na kaj je otrok alergičen. 

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
14.2.2009 9:43:13   
Mandek
Jutro!

Se mi zdi, da bi blo bolš, če nič ne pišem, ko sem tak skupek negativne energije...
Upam, da ste dočakale svoje valentninčke, mi2 sva dan začela s poštenim kregom in to zaradi njegove mame. Ko smo šli, je namreč nametala vse naše stvari v ene vrečke (tudi en umazan pekačuser posted image )in tko sm včeraj iskala pumpico, ker sem dala mali Am. Sredi noči ugotovim, da je mojo prekuhano in spravljeno pumpico vrgla v eno Hoferjevo vrečo in to samo nekaj delov, ostalo pa bog ve kam. Sem rekla mojemu, da je to tko tipično za njo in da naj jo pokliče, da pove, kam je dala ostalo pa sva se skregala. Da sem histerična in da zganjam paniko (hm, spim ne že 1 mesec, ampak to najbrž nima nobene povezave) in naj jo sama pokličem. In bolš, da je nisem, ker nisem ravno najboljše volje in bi ji še kako preveč rekla. Hvala bogu, da smo šli. Čim manj jo vidim, bolje bo.  Zelo, zelo grenak priokus je pustilo vse skupaj in ne počutim se več fajn v njeni bližini...

V glavnem, zbolevam, zdaj sem začela še kašljati. to je superfino v moji situacijiuser posted image .

Lepo praznujte tale dan pa čimveč pozitivnih misliuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
14.2.2009 10:34:56   
Lovely
Dobro jutro vsem skupaj.

Pikicastonoga je rekla, da bo dala danes fotke na FB. Komaj čakam, da vidim to spremembo.

Mandek, kljub temu da zbolevaš, a obstaja varianta, da greš za 1 uro na masažo? Ali pa zraven še pol urce savne, da gredo bacili ven iz tebe? Mislim, da si MORAŠ vzeti mali time out, ker te Zala potrebuje, taka ji pa ne boš koristila. Si morda brala/gledala Secret? Priporočam v takih trenutkih, filmček traja kako urico in si ga lahk z neta potegneš. In glejta skupaj z dragim. Pri nas deluje, ponavljava, ko vidiva, da rabiva. In na hladilniku imava zlata 3 pravila...

Meni je pa za valentinovo dragi prinesel 7 lepih rdečih vrtnic in vijolice (sem rekla zadnjič, da bi rada pomlad v hiši, pa mi je prinesel tulipane - zelo lepo a ne?). Jaz sem mu pa dala en tak obesek za telefon (ga bo imel kar na ključih je rekel) - srček k se da na pol in ima vsak svojo polovico... Je bil kar presenečen, ker ponavadi je on tisti, ki me preseneti.mene vedno dobi pri skrivanju al kaj takega...

Mi je pa pisal en kolega, ki ga nisem videla ene 7 let, da bi me rad danes videl... user posted image user posted image user posted image  Sem mu malo narisala situacijo, da to pa glih ni primeren tajming in to... Eni pa so face ej.

Dream, ful me zanima kako bo s tem korenčkovim mlekcom, poročaj OK?

Lep dan vam želim bejbike.

Lovely

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
14.2.2009 11:03:55   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
Aja novica dneva PIKICASTONOGA JE PO NOVEM KRATKOLASKA!!!

O a res? HOČEMO FOTKE user posted image user posted image

Se podpišem pod tole!

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Sicer pa lep dan!

Presenečenje z majčko je uspelo, je bil čist paf, ko jo je zagledal, ker sem Maticu dala vrečko z srčkom v roke in mu je je res sam dal user posted image  Jaz sem mu dala bonboniero, dobila pa sem DVD-je in torbico za DVD-je )ker skoz tarnam, da mam full slik od našega malega na računalniku) in pa seveda bonboniero pa še tortico v obliki srčka user posted image user posted image user posted image  Itak sem se takoj pregrešila, ker načeloma ne jem več sladkarij, da spravim to nadsležno zalogo maščob s sebe user posted image  Aja, rož mu ne pustim kupovat, ker to mi je res najbolj bedasta varianta darila - itak, da ovenejo in potem nimaš nič od tega, ampak se ne drži vedno user posted image user posted image user posted image

Ko se Matic zbudi, se najemo in gremo v hribe na obisk k enemu sodelavcu od user posted image , ki ima 2 meseca starejšega fantka in bomo malo vozičkali na svežem zraku, da ne bomo kar naprej vdihavali izpušnih plinov.

Mandek mislim, da si upravičeno "znorela", bo pa zate res najbolje, da to tvojo ljubo taščo odklopiš iz misli in se posvetiš Zali, ki te veliko bolj potrebuje v normalnem stanju. Verjamem, da je hudo, ker nisi naspana in JA, to ima povezavo s tem, da si še bolj razdražljiva. Sej nismo roboti, da bi lahko m,irno prenašali čisto vsa bremena, ki nam padejo na glavo. Jaz že cel teden ne spim dobro, ker se še podzavestno žrem zaradi Matičeve driske. In sem se sedaj pač sprijaznila, da v ponedeljek ne bomo cepljeni. Kaj moremo... Savne ti ravno ne priporočam, kakor je svetovala Lovely, ker se telo preveč utrudi že v zdravem stanju, v bolnem pa še bolj in lahko še huje zboliš.

Lovely zaenkrat je dobil samo 3 obroke in se v tem času seveda še ni moglo kaj več pokazati razen oranžnih cunj (ker poliva) in oranžnega kakeca user posted image user posted image user posted image  Bomo videli čez dan, kako bo. Mislim pa, da gre počasi na bolje, ker ne kaka več po vsakem obroku. No, ni pa izključeno, da spet kaj ne dobi, saj je user posted image  včeraj zvečer spet pričel sedet na wc školjki... Tale tvoj kolega je pa res faca, ja user posted image user posted image user posted image  Verjetno niti ni vedel, da imaš sedaj otročka, ne?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
14.2.2009 11:36:26   
janja 27
za lepga valentinčkauser posted image user posted image user posted image

user posted image

in seveda

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
14.2.2009 14:40:28   
timnala
Heja punce!

Joj sm vesela, ko vidim, da ste tak radostne na Valentinovo in da so presenecenja uspela.. user posted image

Mi2 sva se pa ze od zacetka odlocila, da tega praznika ne bova praznovala, ker nama je ful komercialen in praznujeva gregorjevo (12.3.) - takrat se pticki zenijo user posted image  In ravno lani sva na ta dan vsem domacim povedala, da bomo zibali, tako da je bil lani sploh en tak res lep dan! user posted image

Je pa nas user posted image  dans spal od pol 10h do 1h in potem do 6h user posted image user posted image user posted image  Kr verjet ne morem, sam gresa ze pa skor videt ne morm vec..uf..aja, pa pol je jedel sele nekaj do 11h..ocitno je bla res moja prehrana kriva oz. premalo hrane user posted image

Valla. kak ste kaj vi? Aja, jst bi tud mela info za programcek prosim. Aja pa zadnjic ko si rekla, da mava teckote od zacetka pa da je lazje, k si navajen..jst pa mislim, da nimava ravno teckotov, ampak pac user posted image , ki ne spijo ravno velik pa radi velik jedo user posted image user posted image  Ker nas pravzaprav res ni tecko, nasprotno je ful dobrovoljcek, edino ce mu kej res ne stima, potem zna bit tecen..verjetno tvoj isto user posted image

Mandek..uf..mi je kr tezko tole vaso situacijo brat, sploh ker se vaju z dragim spomnim iz materinske sole in sta delovala najbolj zaljubljena in najbolj mlada in srecna..res sta bla tolk prisrcna! Sej se boste uredili pa bo tud pomlad najbrz prinesla mal pozitive zraven! Zdrzi se! user posted image

Mi smo bli pa ze zunaj..sem user posted image  fejst oblekla pa dala dezno prevleko gor, da ni veter prisel zraven pa sebe zadekala pa smo sli na sprehod z atijem.. Sli smo ob 12h in tamal se kr spi.. user posted image

Papa.. user posted image  se je zbudil user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
14.2.2009 17:48:23   
PikicaStonoga
Čao čao!

No pa se javljam tud jaz po dolgem času ;)
Sem čist zaposlena in nimam časa na netu viset, ker mam za spremebo polno ljudi okol sebe in nisem samauser posted image user posted image user posted image
Jp, včerej sem se končno postrigla in se FULuser posted image  dobr počutim! Sam šment ko pridem ob 11h zvečer domov in grem s popolno frizuro v posteljouser posted image , zjutraj se pa zbudim vsa zmečkana hehe ...ma sem se vseeno slikala, čeprav so lasje vsi poležani, sam zdej morm iz vprašat svakinjo, če ma enak kabel za fotoaparat k jaz (s sabo ga pa nimam), da dam fotko na FB!  Je rekla frizerka, da se morjo lasje navadit, da mal na vn frčijo, da si jih bom mogla ene parkrat s krtači na vn navit, pol bo pa OK, ker sme jih zdej sigurno pol leta mela skoz v čopuuser posted image  Mah bo že ...sem mela že tako frizuro pred letiu, pa se bomo spet navadli ...user posted image user posted image

Se beremo še zvečer;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
14.2.2009 18:24:08   
PikicaStonoga
Evo, fotka je na FB!user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
14.2.2009 19:16:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.2.2009 19:31:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Mi je pa pisal en kolega, ki ga nisem videla ene 7 let, da bi me rad danes videl... user posted image user posted image user posted image  Sem mu malo narisala situacijo, da to pa glih ni primeren tajming in to... Eni pa so face ej.

user posted image user posted image Kva ga je baba pustila al kaj pa je rabu mal družbe za valentinovo...user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
14.2.2009 20:14:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pikicastonoga, ti paše ja! Ej, kdaj si mi SMS poslala?
Vam povem, kolk je blo hecno... Tamal me zbudi ob pol dveh zjutraj, jaz pogledam na mobitel kolk je ura in vidim SMS od Stonoge (ob polnoči ga še ni bilo). In najprej pomislim, kaj ne more spat, al kaj user posted image  Odprem in piše: Pred 20 min sem postala kratkolaska! user posted image user posted image user posted image  V prvi sekundi mi ni blo nič jasno, potem pa mi ušteka, da je tale SMS verjetno prišel z dolgo zamudo user posted image user posted image user posted image

Ja no domov sem prišla ob enajstih in sem poslala sms nekaj čezuser posted image user posted image user posted image Hodim k nei privat pa sva se zmenile da pridem po tem, ko dam Tijano spat :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
14.2.2009 20:20:48   
PikicaStonoga
Naša se je pa danes zjutraj prevalila iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image , samo še ne obvlada ...menda se je prevalila na trebuh in tako obstala, ker ni vedela kako roko ven izvlečt, pa ji je moj user posted image  pomagal nazaj na hrbet ...je barabinka ena, medve vsak dan pridno vadiva tale obrat, potem ga pa frajerka zjutraj, ko mene ni, pokaže atiju svojmu!user posted image user posted image

Lovely ...jah očitno mu je blo dolgčas, kot pravi jolly ga je ženska pustila ...meni se je zgodilo kak mesec nazaj, smo bli ravno nekje na obisku, da me en tip pokliče pa se ni predstavu ...user posted image pa me vpraša kako sem kaj počnem pa sem mu zabrusla da se ne bom z njim menila če ne pove, kdo je ...pa reče Bojan, pa jaz njemu nazaj ja sorry edinga Bojana ki poznam, je moj možuser posted image user posted image  pa reče A POROČENA SI? JA!!!!!!!!!!!!! Pa vmes Tijana zajoče? Pa reče A OTROKA TUD MAŠ? JAAAAAAAAAAAAAAA ...Mislim pa on men prbije pa si rekla nej te kej pokličem, pa jaz njemu ja mogoče sem ti to rekla pred 6 al pa več leti in tip reče JAAA! Mislim ...a je on sploh pravo bejob poklical? Mah ne vem ...kr neki ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.2.2009 22:19:13   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ALINA od mamice TEJČIKA29

ALYA  od mamice IRAIRA

MIA MAŠA od mamice SAFIRA 

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
14.2.2009 23:24:53   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Naša se je pa danes zjutraj prevalila iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image , samo še ne obvlada ...menda se je prevalila na trebuh in tako obstala, ker ni vedela kako roko ven izvlečt, pa ji je moj user posted image  pomagal nazaj na hrbet ...je barabinka ena, medve vsak dan pridno vadiva tale obrat, potem ga pa frajerka zjutraj, ko mene ni, pokaže atiju svojmu!user posted image user posted image   Na kakšen način pa to trenirata?

Lovely ...jah očitno mu je blo dolgčas, kot pravi jolly ga je ženska pustila ...meni se je zgodilo kak mesec nazaj, smo bli ravno nekje na obisku, da me en tip pokliče pa se ni predstavu ...user posted image pa me vpraša kako sem kaj počnem pa sem mu zabrusla da se ne bom z njim menila če ne pove, kdo je ...pa reče Bojan, pa jaz njemu nazaj ja sorry edinga Bojana ki poznam, je moj možuser posted image user posted image  pa reče A POROČENA SI? JA!!!!!!!!!!!!! Pa vmes Tijana zajoče? Pa reče A OTROKA TUD MAŠ? JAAAAAAAAAAAAAAA ...Mislim pa on men prbije pa si rekla nej te kej pokličem, pa jaz njemu ja mogoče sem ti to rekla pred 6 al pa več leti in tip reče JAAA! Mislim ...a je on sploh pravo bejob poklical? Mah ne vem ...kr neki ... Svašta... Nekateri tipi so pa res usekani!!!

< Sporočilo je popravil Dream -- 14.2.2009 23:25:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.2.2009 7:47:48   
Pšemek
Sam tolk se vam oglasim, da vam eno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  skuham, pa enega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . No, pa naj vam bo še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa recimo, da ste še vse v posteljah in da bo zajtrk popoln, vam ga prinesem v posteljo pa zraven na pladenj spada še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Mam ravno čas. Nejka in ati e oba sladko spančkata, jaz pa ne morem več user posted image . Popldne pa zvečer bom pa spet vsa povožena.

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.2.2009 8:22:42   
PikicaStonoga
Dobro  jutro, lepo jutro!

Je Pšemek poskrbela za jutranje razvajanje, jaz vas samo pozdravim! :)
malo sme povožena , ker sem za 45 min zaspala med dojenjem ;) pa me zdaj vse boli, ker mi je piška spala na roki ...
Aja, vaja, za obrat, Dream, bo valla vedla kej več povedat, smo načeloma otroka pridemš tako kot po handlingu za previjanje in mu nakažešobrat, da mora dat nmogico čez in čće ti z zgornjim delom sledi,se itak obrne ;)

Nč, lakota kliče, moja in Tijanina :) Ampk itak je ona prva ...men pa mami ta čas jajšđke speče ;) Lepo jme, če ti kdo drug pripravi zajtrk ! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.2.2009 8:50:09   
jolly123
Jutro! Ne vem kaj je z našim otrokom..spet neki štrajka s spanjem...Evo vam pokažem v bistvu lahko samo slišite kako ga sračka ponoči zadnji teden. To dela praktično celo noč, ob tem se zvija, maha, krili z rokami...vse živo in to v spanju...in tisti pametnjakovič ki pravi da daš tole na ignore...rada bi ga vidla.

http://www.shrani.si/?1F/vd/4bIPwUG7/mov00033.3gp

Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.2.2009 8:51:55   
jolly123

Lovely ...jah očitno mu je blo dolgčas, kot pravi jolly ga je ženska pustila ...meni se je zgodilo kak mesec nazaj, smo bli ravno nekje na obisku, da me en tip pokliče pa se ni predstavu ...user posted image pa me vpraša kako sem kaj počnem pa sem mu zabrusla da se ne bom z njim menila če ne pove, kdo je ...pa reče Bojan, pa jaz njemu nazaj ja sorry edinga Bojana ki poznam, je moj možuser posted image user posted image  pa reče A POROČENA SI? JA!!!!!!!!!!!!! Pa vmes Tijana zajoče? Pa reče A OTROKA TUD MAŠ? JAAAAAAAAAAAAAAA ...Mislim pa on men prbije pa si rekla nej te kej pokličem, pa jaz njemu ja mogoče sem ti to rekla pred 6 al pa več leti in tip reče JAAA! Mislim ...a je on sploh pravo bejob poklical? Mah ne vem ...kr neki ...

Ej a pa si ti prepričana da te ni tvoj mož klical user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.2.2009 9:51:04   
Pšemek
PikicaStnonoga frizura je super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.2.2009 9:51:45   
PikicaStonoga

Ej a pa si ti prepričana da te ni tvoj mož klical user posted image user posted image

Je bil z mano! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 10:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.2.2009 10:51:39   
Lovely
Dobro sončno jutro jupiiiiiiiiiiiii user posted image

Kljub zelo čudni noči sem vsa sveža in nasmejana.
Inya se je zbudila ob 1h in kaj nekaj tečkala, sem jo previla, ker se mi je zdelo da je pokakana (pa ni bila) in se je seveda čisto zbudila. In še zmer tečkala. Sem poskusila če je žejna, je spila ful čaja. Sem poskusila če je morda lačna. No way mleko. Sem dala še malo čaja in ga je spila ene 40 ml! Ima pa novega, komarčkovega. Sem brala, da je za osvežitev in pomiritev. Zgleda, da ji je všeč. No in ko je končno kao zaspala se je spet zbudila ob 3h za jest... Po tem je pa non stop pljuvala dudo, težila, da jo hoče nazaj in tako je minilo do 6h, ko sem rekla, da mam dost in sem jo pustila pri miru. In se je valda zbudila. Kr neki. Do zdaj je pa imela en 45 min spanec in zdaj je spet zaspala. Vsa čast vam, ki imate take nočke kot konstanto. user posted image

Valla, hvala za nasvet za vajo za obrat na trebuh. Jaz jo itak tako obračam pri previjanju ampak še nisem poskusila tako do konca dat nogo na drugo stran. Ko se zbudi ekšn!

Ha ha, Pikicastonoga, tvoj čudak je pa tudi faca... Res, eni tipi so odpiljeni. Sem tega mojega "kolega" vprašala če ne bo šel s punco kam ven na Valentinovo pa je rekel, da ja. Tko da je bilo še bolj sick...

Včeraj sem šla v Mullerja. In potrjujem glede pleničk. Očitna razlika v enaki pakungi (razen tega, da je unicef znak na mullerjevih). Jaz kupujem 3ko Active fit in se prav vidi, da je različen material. Zelo boljša iz Mullerja. In cenejša.
Glede Hrane pa: Milumil 1 je v čist drugi pakungi z manjšo količino in je zato ceneje. Bom pa poskusila glede kvalitete.
Dream, sem videla Milumil Comfort (sem ga kar kupila za domačo lekarno), ki je tudi za drisko. A je pri vas kaj bolje?

Danes popoldne spet obisk, pred tem gremo na dolg sprehod z družinico. Morda se celo kam zapeljemo. Bomo videli kdaj se pikica zbudi.

Lep dan vam želim!

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
15.2.2009 15:02:49   
Dream
Dan!

Js sem pa danes kr nekak tečna, pa sploh ne vem zakaj user posted image  Kr neki me vse živcira, vse me moti, nč mi ne paše, po drugi strani pa bi si isto stvar želela. Res ne vem - al je to polna luna z zamikom al kaj user posted image  Upam, da se ne bo pojavila kakšna spomladanska utrujenost. Spala sem slabo, ker sem bila včeraj zvečer tako utrujena, da nisem  mogla zaspat, zjutraj pa me je vse tako bolelo kot da bi valjar peljal čez mene. Kr neki...

Jutri imamo sistematskega - 2. cepljenje, pa sploh ne vem, če je smisleno, da hodiva, glede na to, da imamo še vedno drisko. Najbolje, da zjutraj pokličem in vprašam, kaj drugega mi tako ne preostane...

Zdej sta šla Matic in ati na sprehod, jaz pa izmed vseh stvari, ki jih imam za naredit niti ene ne primem  v roke. Lahko bi si privoščila dat vse 4 od sebe, pa mi spet ne paše user posted image

Lovely danes mi spet nekak preveč poliva in 2x je bil že na polno pokakan, tako da ne morem reči, da je kaj bolje s tem mlekom. Mogoče bi res morali miniti 3 dnevi, da bi videla rezultat. Ali pa mu enostavno ne ustreza. Rehidracijsko tekočino pa zelo rad pije, ker je po okusu sladka. Logika, kajne?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
15.2.2009 15:04:42   
Dream
Valla. hvala; sem mislila, da je kaj drugega - pa kje ste ženske vse to izvedele? Bolj kot brskam po knjigah, manj najdem... Na sistematskem pregledu pa P itak ne pove nič pametnega, samo "teste" znajo naredit, da user posted image  uvrstijo med razvitega ali pač nerazvitega al kako user posted image  

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?