nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: muzika IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Muzika a sp ti bila malo neznana imena. Jakob, še malo pa bo. Kaj pa to pomeni? ,to sem tudi jaz razmišljala,ko sem prebrala...Lunca,oprosti... Klaja,ti pa si vse skapirala,kar je Lunca mislila...Zgleda da sva obe z Muziko bolj blond... karatina,super,da ti bo dr.posnel in poslal 3D,joj,jaz bi bila tudi žalostna... Glede striženja laskov-jih kar sama postriži,mislim tiste predolge.No,jaz jih seveda sama postrižem,pa mislim,da zaradi petih laskov še ni treba k frizerju. dašabina,priden Miha,da te tako lepo pričaka,ko prideš ponj...Kar se pa tiče linka za žensko parkiranje...tu sem se pa nasmejala,pa še moj zraven . Lusa,tvoje napake sem tokrat spregledala,drugič ne bom tako milostna... martinca,joj,upam,da je Patrik bil pri P in da je vsaj malček boljši...vem,kako je, če je otroček bolan,jaz sem bila lani poleti tudi čisto fertik,ker nisem vedela,kaj naj še naredim,pa je bilo isto kot pri Patriku,s tem,da je Klemen še jeziček ven tiščak,slina mu je kar tekla,ker revček ni mogel požirat niti sline,kaj šele ,da bi kaj jedel.En dan sploh nič ni jedel. tole je za malega Patrika. Jaz pa kuham kosilo za jutri,moj gre v Nemčijo na motoristični sejem,tašča in tast sta na Pohorju,uživata že 3 dni v hotelu,moja mama gre jutri na neki izlet v Ljubljano,tako da bo moja svakinja pazila na Klemna,pa jima kuham kosilo.No,delam do 12h pa upam,da čimprej mine. Danes skoraj nič nisem videla mojega otročka,ker je zaspal,ko sem prišla domov,potem pa je šel z atijem in bratcem na Pohorje k dediju in babici na obisk.Ko je prišel domov,pa je že spančkal,tako da ga bomo jutri umivali. ljubljana ubogi Jakob,nisem vedela,da je tako slab....tudi zanj .Naj kmalu ozdravi!! Alfabeta,oprosti...ne zanemarjam te,enostavne te nikoli ni gor,ko sem jaz...sli se poslužuješ iste metode kakor jaz včasih?? Si pomislila,da pa je mogoče res in nisem jaz kriva...???Ampak mogoče me zanemarjaš ti?? Si me pa nasmejala s tvojo malo požrešnico ... Miha tudi tebi pošiljam da boš kmalu bolje!! Glede flaške-jaz se nič ne sekiram,če Klemen poje flaško med spanjem ali za večerjo niti ne ker pije čaj.Mu umijem zobke in je.Ne smem se preveč obremenjevati in to je to.Dašabina,se popolnoma strinjam s tabo,sem se sama tudi prej obremenjevala s tem,zdaj pa nič več,ker s tem škodim samo sebi... Anita,moj je meni že podaril en lep šopek rož in mi rekel,da me ima vedno rad,ker ga jutri ne bo doma,jaz pa sem njemu kupila en takle srček za na hladilnik-magnet,na njem pa piše,s tabo mi je lepo...no ja . Tako,zdaj odhajam,jutri spet delam 5 ur,tako da bo treba ajat,ker delam od 7h do 12h.Pa lahko noč.