|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.2.2009 12:07:04   
dašabina
Patrik user posted image user posted image user posted image  pa le k zdravniku, če si negotova, da se ne boš še zaradi tega sekirala, nič hudega če ne je, da bo pil, pa le pazi!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
13.2.2009 13:26:03   
lutiropan
No, sem mogla še jaz malo s službe pridit pogledat. Dašabina pssssttt....user posted image ne me zašpecat....user posted image

ljubljana   jaz se pa lahko kar prilagajam...pa se lahko za kakšno kavico med malico zmeniva.... 

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
13.2.2009 13:31:27   
dašabina
Lutiropan, da ne boš ti mene, jaz sem tud tle, delovna vnema je na dnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
13.2.2009 13:37:59   
lutiropan
Kriza danes....Se mi zdi, da bo drugi teden bolj noro....Vsi čakajo plačo se mi zdi.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
13.2.2009 13:38:20   
dašabina
se globoko opravičujem, ampak tole mi je zdajle poslal mož in sem čist solznauser posted image user posted image user posted image , pa še WC nam ne delajo, da se še polulat ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

"ženske za volanom!!!!"

http://www.chilloutzone.de/files/09012401.html

RADA VAS IMAM!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 13.2.2009 13:39:15 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
13.2.2009 13:52:42   
lutiropan
Jaz pa imam wc, pridi k meni.  Sem se nasmejala tudi do solz. Prav polepšala si mi ta dolgočasen petek 13. Ups, a je katera vraževerna....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.2.2009 14:03:59   
koala
ljubljana, nisem nič slabega mislila,ljudje smo zmotljivi, samo imam malo(niti ne tak malouser posted image ) pika na imena.

Patrik,pa kaj jaz zdaj to berem, bogi pikiec,pozdravi se pa hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Jakob ti tudi,ubogi pikieci ko jih tako matra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
13.2.2009 14:14:16   
koala
dašabina noro dober klip, samo jaz resnično piiikice dobim ko se kdo tako k prakiranju spravlja, 4 minute je rabla pa ni sparkirala tiste male kište,jao jao.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
13.2.2009 16:22:54   
martinca
midva sva že nazaj od P. ima pa Patrik zelo vneto grlo. in zato si je zaslužil Antibiotik Amoksiklav. mml, po kolikem času misliš da mu bo že boljše? dajat pa mu ga moram na 12 ur. jaz upam,da čimprej. pa veš kaj me še zanima, ali  Patrik spije dobolj tekočine? v celem dnevu in noči spije nekje 700 ml samega čaja. pa kolikor je še ko Linota je, pa jogurt.... a je to dovolj tekočine za njega? ali bi ga še morala bolj silit?
sem pa študiralal, da če bi šla šele v sredo prvič k zdravniku, pa bi mu že mogoče takrat dala AB. saj ne vem več, v glavnem hudo mi je, ko ga vidim kak bogi je.user posted image

ljubljana, hvala  za tolažbo. vidim, da je pri tebi tudi pestro. zato pošiljam user posted image user posted image da se JAkob čimprej pozdravi.

dašabina, ja si mene tudi nasmejala s tem linkom. ene so pač štoraste za volanom, kaj češ.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
13.2.2009 16:27:43   
mml
martinca učinek AB se pokaže nekje po 36 urah, po 48 urah pa bi moral biti Patrik brez vročine. Po mojem spije kar zadosti, če ti poleg linotov in podobnega spije še 700ml čaja, tako da ga jaz ne bi bolj silila. Držim pesti, da bo čisto kmalu zdrav. Verjetno ne bi bilo pa nič drugače, če bi šla že v sredo k P.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
13.2.2009 17:13:14   
ljubljana
od zdravnice:

Dobili calpol proti vročini in ospen začnemo dajat jutri, če bi mu spet vročina na 40 zrasla. Me pa skrbi, ker ima drisko in mu bo antibiotik še bolj razturil črevesje. Pozabila sem pa kupit sinekot za umiritev kašlja user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
13.2.2009 18:52:33   
ljubljana
Lutiropan seveda se lahko kaj zmeniva, ni panike.  naslednji teden še nisem v službi. tam enkrat med 23. in 27.2. dopoldne pšo 1.3. sem pa na Vrhniki.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
13.2.2009 20:01:11   
Alfabeta
ČER!!!

Vidim, da je stanje bolničkov še kar user posted image . Zato vse veliko user posted image user posted image user posted image

ljubljana, daj Jakobu probiotične jogurte. Ti fajn umirijo črevesje in vzpostavijo nazaj ravnovesje

muzika, mi smo vse sami plačali, ker je bil nazadnje notri decembra 2007, ta zakon pa velja mislim, da od julij 2008. Moram rečt, da je bolnišnica imela kar nekaj fajn prihodka od nas.user posted image  Glede zakona pa je itak čist mim.....samo naši otroci bodo že veliki ko se bo kaj spremenilo pri nas. Upam, da ne bo nobenemu treba več tja.

jaz tudi nimam kaj rečt, čez NM bolnišnico, pediatrijo.....no, ja. Vsaj glede določenih ne, za koga bi pa že kaj imela. Sem kar precej videla.

nana, zanemarjaš me...al pa mogoče tud nisi ti krivauser posted image user posted image user posted image

dašabina, super za Mihata, da ne joka več. user posted image  Naša je pa taka kot vaš. V javnosti tako, doma pa kontra. Samo HB jo Filip kar precej zamoti in to z veseljem.
JO posede na eno tako prevozno sredstvo in jo vozi po stanovanju gor in dol. In če gre prepočasi ali pa da se ustavi, tamala tako štrajka, zavpije, da naj pohitiuser posted image . Jo pa tako vozi hitro, da na ovinkih skoraj dol pade, ampak ona vriska, se reži, mali tudi uživa, mami tud ko ju sliši, edino oči ko potem zvečer vidi parket, je bolj nejevoljen, ker je polno črt po tlehuser posted image

No, moram vam povedati kaj oz, koliko je naša miss danes pojedla. Ob 17 uri 2 tavelika Fruchtzwergeja, potem pa ob 17.30 polovico globokega krožnika gostega gresa, 2 normalna kosa pice, pol stekleničke (150 ml) soka, potem sem pa rekla, da sedaj ji pa ne dam več, ker je bila že po gresu sita....No, pa si je izposlovala še nekaj žličk Monteja od bratca user posted image user posted image user posted image  Jaz ne vem kam daje, no sicer se ji kar vidi, da rada je. tudi v vrtcu poje vse kar ji dajo.

Moram še tole povedati....So danes delali srčke iz slanega rdeče obarvanega testa in ko se zavohala, da nekaj diši po hrani je šla med igrače in vzela žličko in jo prinesla, da bo jedla.user posted image  Jaoo, lakotnica moja user posted image user posted image user posted image

Poštemljala sem se, gremo dalje user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
13.2.2009 20:57:30   
mala pikica
dašabina si mi večer polepšala s temi ženskami user posted image  user posted image  user posted image Mi solze tečejo, pa še trebuh me zraven boli user posted image

Patrik in Jakob upam, da hitro ozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes po dolgem času spet jedli večerjo na žličko. Me ta flaška ob poznih urah v spanju tako matra, predvsem zaradi zobkov. Pa je kar šlo danes, upam da se je dovolj najedel za celo noč in da bomo lepo spali.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
13.2.2009 21:06:17   
dašabina
Me veseli, da sem vas nasmejala.....user posted image
Drgač pa je zdaj spet Miha zakuhal, mu spet teče iz noska, u glavnem je tečkan sam sebi HB je zaspal....
Kar se pa tiče zob vedno pozabim napisat - drage moje, ne se tolk sekirat.. ta veča Ana je imela flašo do 4let in pol, pila sladkane čaje, sokove, vodo, kar je bilo, pri 12 letih nima še nobene plombe, zobe ko bisere, velike kot konj (po meniuser posted image ), ta mala Maša flaša do 2,5 leta, isto pila kot Ana, ima 3 plombice, zobi že na videz drugačni (manjši - po možuuser posted image )  umivanje pri obeh same oz, mojo pomočjo, če smo prej zaspal (takrat smo delal hišo), pač niso bili zobi umiti,  u glavnem jaz sem prepričana, da ni vse v umivanju, ampak tle svoje naredi genetika.........tako da ne se sekirat, če popije tisto flaško v spanju....jaz tud MIhatu zdajle ko je razdražen mi na pamet ne pride, da bi mu umival tistih 6 zobkov.....
Nočko...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   Sončki januarčic 08 - 5. del
13.2.2009 21:10:53   
karatina
Dober link s temi ženskami user posted image

Mi pa večerjamo še vedno flaško. Sem ji že poskusila dat na žličko, pol mi pa čaj spije eno veliko flašo, da se uspava. Okoli enih pa tudi še vedno spije mlekec. Ji dam čaj ali vodo, pa je čez pol ure spet gor. Ji že paše. Se zaenkrat ne mislim obremenjevat. Imajo kolegice stare user posted image  po dve leti in več, pa se tudi še zbujajo ponoči za jest.

Imam pa še vprašanje. Vidim, da so nekateri vaši pikeci lepo postriženi - me Gašper ravno tako lepo gleda iz avatarja in sem se končno spomnila vprašat kdo vam jih striže. Predvsem tiste, ki nimajo ravno ful las, so pa že tu in tam predolgi. Naši Karin bi tudi že bilo treba malo pokrajšat, pa mi je smešno it k frizerju za te tri laske user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4666
13.2.2009 21:12:15   
Anonimen
Čer!

Lunca lep seznam si naredila in ja koliko je že nosečk, super!

Lusa sem ti nakazala denar na TRR včeraj. Pa še enkrat hvala in se priporočam še za drugo leto. Pa fajn, da je Daša boljša.

Jakob in Patrik user posted image user posted image user posted image , za mamici pa user posted image user posted image user posted image

Drgač pa smo fajn, jaz sem bila sicer danes cel dan odsotna, sem imela v LJ en seminar in sem prišla šele zvečer, da smo skupaj povečerjali in da sem moja dva sončka dala spat. HB da so sedaj počitnice in se bomo malo spočili....

Jan se je tudi že kr lepo navadil na vrtec, danes zjutraj ni več nič pojokcal, ampak je kr zakorakal v igralnico, pop pa ko ga pridem iskat že cel teden ne joka. Tam tudi pridno je in spi.

Jutri pa je valentinovo, a ste kupile kaj svojim dragim? Pa upam, da ga boste lepo preživele z vašimi najdražjimi.

Neposredna povezava do sporočila: 4667
   Sončki januarčic 08 - 5. del
13.2.2009 21:14:54   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
...  u glavnem jaz sem prepričana, da ni vse v umivanju, ampak tle svoje naredi genetika.........tako da ne se sekirat, če popije tisto flaško v spanju....jaz tud MIhatu zdajle ko je razdražen mi na pamet ne pride, da bi mu umival tistih 6 zobkov.....

Se popolnoma strinjam. Če bi bilo v umivanju zob res toliko, pol bi jaz tudi morala imeti lepe in močne zobe po knjigah, pa je daleč od tega...

< Sporočilo je popravil karatina -- 13.2.2009 21:16:13 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
13.2.2009 22:26:41   
katarinas
Dober večer!

Se nisem cel dan nič javla, ker koooončno nisem več v službi in nimam kompjutra skoz pri sebiuser posted image

Cel dan sem bila pri Lari, je še vedno notri. Popoldan sem šla malo domov, potem spet nazaj, zdaj je pa user posted image  spet čez noč ostal. Ga moram kar pohvalit, je res priden, vse nočne je tam naredil (sicer jih je pa vajen delat)...no pa saj za našo pikico vseuser posted image
Je pa zdaj tako; vročine ni imela več niti čez 38, AB je zgleda prijel, je ful živahna, malo je že tečna, ker je omejena na 4 stene (ja kdo ne bi biluser posted image ), drugač pa izgleda čisto zdrava, izvidi pa še niso čist ok. CRP še kar vztraja povišan, ampak je pa nekoliko padlo. No so pa obljubili, da bo šla jutri domov, verjetno pa dobimo AB še za domov. Uf HB, ker mam slab občutek tam notri na oddelku, da ne bi še kaj fasala, se mi zdi, da kar vidim vse tiste bacile in viruse, ki letajo po zraku - samo včeraj popoldne in zvečer so imeli 15 sprejemovuser posted image , se jim je kar rolalo.

Alfabeta hja ne vem koliko si ni bolnica opomogla od vaših prihodkov ,ker je baje še vedno v rdečih številkahuser posted image , bi mogoče še kaj primaknila? No saj nič hudega, pa nam pri plačah odtegnejo, pa se enkrat izravnauser posted image  Sej se sam mal hecam...al kako že pravjo, v vsakem hecu je pa tud mal resnice...

Danes sem izvedela, da imajo te ležalnike za starše na oddelku šele dve leti, prej so imeli pa samo stole. Groza, celo noč in dan si mogel presedet na stolu. Ampak tud ti ležalniki niso bogve kaj, dobr vsaj napol lahko ležiš, ampak jaz sem mislila, da so stari vsaj 15 let ker hudo škripajo in so nekam čudni no...

Ampak tvoja  Ajda pa je kot kakšen velik decuser posted image , pa sej ji itak vse sproti v riti zgori ne?user posted image

Umivanje zob: jaz sem se ravno danes spomnila, da Lara sploh nima ščetke v bolniciuser posted image , kar pomeni, da ji že od torka zvečer ne umivamo zob...ampak mi tale ščetka ni padla na pamet, ker je blo vse drugo bolj pomembno seveda...no bomo pa doma bolj drgnili. In tud jaz ne umivam zob v spanju, če zaspi pa zaspi, kaj naj.

Mi tud večerjamo flaško...četudi je večerjo na žlico. Četudi se napoka do sitega, bo hotla še malo mleka po flaški...po moje bolj za pocartat in ker se je navadla. Se pa tudi zbuja ponoči in pije po flaški, ne pa vsako noč.

Striženje: jaz strižem Laro sama, samo nekdo mi jo pomaga držat. Ostrižem jo samo spredaj, zadaj sem jo 1x, ker je imela puhek in se ji cofalo. Sem jo pa do zdaj postrigla že kar nekajkrat, pribl. 4-5x.

Patrik in Jakob čimprej okrevajta user posted image user posted image , ni hujšega kot nemočen gledati svojega bolnega otroka. Pa za mamice: user posted image

Zdaj grem pa jaz malo pospravljat, ker zjutraj ne bom imela veliko časa, ker grem v bolnico mojega zamenjat. Imamo pa tako kot smo pustili v torek, ker smo domov hodili samo spat...in je kot bi bomba treščla.

Princeske in princi lepo pančkajteuser posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 13.2.2009 22:29:51 >

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
13.2.2009 22:29:32   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Muzika a sp ti bila malo neznana imena.user posted image  Jakob, še malo pa bo. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to pomeni?

user posted image ,to sem tudi jaz razmišljala,ko sem prebrala...Lunca,oprosti...
Klaja,ti pa si vse skapirala,kar je Lunca mislila...Zgleda da sva obe z Muziko bolj blond...user posted image

karatina,super,da ti bo dr.posnel in poslal 3D,joj,jaz bi bila tudi žalostna...
Glede striženja laskov-jih kar sama postriži,mislim tiste predolge.No,jaz jih seveda sama postrižem,pa mislim,da zaradi petih laskov še ni treba k frizerju.

dašabina,priden Miha,da te tako lepo pričaka,ko prideš ponj...Kar se pa tiče linka za žensko parkiranje...tu sem se pa nasmejala,pa še moj user posted image  zravenuser posted image  user posted image  user posted image .

Lusa,tvoje napake sem tokrat spregledala,drugič ne bom tako milostna...user posted image

martinca,joj,upam,da je Patrik bil pri P in da je vsaj malček boljši...vem,kako je, če je otroček bolan,jaz sem bila lani poleti tudi čisto fertik,ker nisem vedela,kaj naj še naredim,pa je bilo isto kot pri Patriku,s tem,da je Klemen še jeziček ven tiščak,slina mu je kar tekla,ker revček ni mogel požirat niti sline,kaj šele ,da bi kaj jedel.En dan sploh nič ni jedel.user posted image user posted image user posted image tole je za malega Patrika.

Jaz pa kuham kosilo za jutri,moj user posted image gre v Nemčijo na motoristični sejem,tašča in tast sta na Pohorju,uživata že 3 dni v hotelu,moja mama gre jutri na neki izlet v Ljubljano,tako da bo moja svakinja pazila na Klemna,pa jima kuham kosilo.No,delam do 12h pa upam,da čimprej mine.
Danes skoraj nič nisem videla mojega otročka,ker je zaspal,ko sem prišla domov,potem pa je šel z atijem in bratcem na Pohorje k dediju in babici na obisk.Ko je prišel domov,pa je že spančkal,tako da ga bomo jutri umivali.

ljubljana ubogi Jakob,nisem vedela,da je tako slab....tudi zanj user posted image user posted image user posted image .Naj kmalu ozdravi!!

Alfabeta,oprosti...ne zanemarjam te,enostavne te nikoli ni gor,ko sem jaz...sli se poslužuješ iste metode kakor jaz včasih??user posted image Si pomislila,da pa je mogoče res in nisem jaz kriva...???Ampak mogoče me zanemarjaš ti??user posted image
Si me pa nasmejala s tvojo malo požrešnico ...user posted image

Miha tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image da boš kmalu bolje!!

Glede flaške-jaz se nič ne sekiram,če Klemen poje flaško med spanjem ali za večerjo niti ne ker pije čaj.Mu umijem zobke in je.Ne smem se preveč obremenjevati in to je to.Dašabina,se popolnoma strinjam s tabo,sem se sama tudi prej obremenjevala s tem,zdaj pa nič več,ker s tem škodim samo sebi...

Anita,moj user posted image je meni že podaril en lep šopek rož in mi rekel,da me ima vedno rad,ker ga jutri ne bo doma,jaz pa sem njemu kupila en takle srček za na hladilnik-magnet,na njem pa piše,s tabo mi je lepo...no jauser posted image .

Tako,zdaj odhajam,jutri spet delam 5 ur,tako da bo treba ajat,ker delam od 7h do 12h.Pa lahko noč.

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.2.2009 6:36:24   
Lunca1
Jutro. No Lukova notranja ura skrbi, da smo že vsi 4 pokonci.user posted image
user posted image  za vas.

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta vaša tamala je pa res ješča. No saj naš ji zna tud konkurenco delat.user posted image

Katarinas je ravno včeraj pisalo, da so vse bolnice lani za čuda končale v plusu in bodo morale plačat davek na dobiček.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.2.2009 7:26:12   
Alfabeta
Jutro

Naše male biološke ure v ritkah so se že ob 6 zbudile. Kot za v vrtec.user posted image  Aja, mišleno je bilo Ajdina in Filipova ritka, moja ne šteje v to kategorijo, moževa pa še manjuser posted image user posted image user posted image

katarinas, saj vem da si niso dovolj opomogli, ampak od cca.30 dni (niti ne vem točno več koliko časauser posted image )......Je kar nekaj....A ne? Sploh če sam plačaš...No, saj če ne bi hotli biti tam, ne bi....oz.............user posted image  Ležalnike pa ne vem, če imajo res 2 leti. No, morda tudi. Nisem ziher, ker sem imela vedno posteljo.

nana, saj je bilo mišljeno tako, da sem jaz kriva. Ampak ne zato, ker bi delala tako kot ti včasih, ampak ker me ni gor. Sem ponavadi po dolgem takrat, ker sem itak že cel dopoldan pred compom, potem pa če je mož zvečer doma,.....raje ne. Razen če je tečen, zgleda da ima občasni PMSuser posted image

Grem v trgovino, moram še nekaj kupit.....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.2.2009 8:17:10   
katarinas
Dobro jutro!

Še malo na RR preden grem v bolnico. Pa še v trgovino moram it da nafilam hladilnik.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
katarinas, saj vem da si niso dovolj opomogli, ampak od cca.30 dni (niti ne vem točno več koliko časauser posted image )......Je kar nekaj....A ne? Sploh če sam plačaš...No, saj če ne bi hotli biti tam, ne bi....oz.............user posted image   

Alfabeta sej veš, da sem se hecala ne?user posted image  Vem, da je bilo veliko za plačat, sploh za mesec dni. Se mi zdi, da bi mogli mamicam kar nazaj denar vrnit, ker nekako ni pošteno...ampak kaj čmo. Pa prav, da si imela posteljo. Zdaj so vse tiste enoposteljne sobe nažalost zasedene, pa v dveh so cigani (no....Romiuser posted image ), hvalabogu, ker drgač ne vem kako bi preživeli, če bi jih dali k nam v sobo...samo na hodnik stopijo in že vse smrdiuser posted image  žal, ampak tako je.

Lunca a res, da zdaj so pa v plusu? no pri nas so vsako leto tečnarili, da smo v rdečih številkah in je treba šparat...ja itak, denarja je dost samo treba ga je znat razdelit okol....npr. med delavce ha ha

okej grem zdej, da ne bom prepozna

Danes bo pa lep dan, pride moja pikica domovuser posted image

čao čao

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.2.2009 8:28:03   
mala pikica
Jutro vsem!

Je tak lep sonček, da sem že zjutraj zelo dobre volje user posted image

Gašper je pravkar zaspal, mami pa takoj na RR user posted image

zobki in flaške... se vidi, da sem zadnje čase spet čisto v tem. Vsak dan delam pri zobozdravnikih, potem pa ni čudno, da se sekiram. Sem ravno včeraj govorila z eno pedontologinjo in je rekla, da največ lisic nastane med letom in letom in pol. In da so najbolj problematične zgornje, zunanje ploskve, kjer slina nikoli ne pride zraven. Pol se pa sekiram, pa si mislim, da si bom enkrat očitala za nazaj. Vem pa, da ni vse v negi. Meni je mami začela umivat zobke nekje pri dveh letih in še danes nimam niti ene plombe user posted image Mami pa je imela obe protezi že pred 50.letom user posted image Na srečo nimam njenih zob user posted image
V glavnem... če bo Gašperju dovolj večerja na žličko, potem bomo tako delali. Če pa se bo zbujal, mu bom dala flaško in potem vsaj z vlažno krpico obrisala zobke. Sicer pa pri tretjem otroku verjetno ne bom več tako komplicirala, kajne user posted image

karatina na tistem avatarju pa je Gašper res bil ne dolgo nazaj postrižen. Pa zdaj je spet user posted image Jaz ga peljem kar k moji frizerki, sva ravno v sredo bila. In je tako priden tistih 10 minut, da ti ne morem povedat. Kar verjet nisem mogla.

valentinovo... jaz sem včeraj dobila tak lep spomladanski šopek. Sem se ga res razveselila user posted image Sem pa že na začetku tedna rekla, da ne rabi nič kupovat. Sem veliko raje, da si vzameva kak večer zase in tako uživama. Sva pa mislila iti včeraj zvečer na Danijelo, pa je moral user posted image žal danes zgodaj v službo. Danes zvečer pa je Severina v karnevalski dvorani, midva pa nimava varstva user posted image Če ne bosta mami in ati prepozno prišla domov, bova verjetno vseeno malo skočila pogledat.

Lepo valentinovo soboto vam želim!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.2.2009 8:30:39   
dašabina
Dober dan in vsem en lep zaljubljen dan.....
bRAVO za Larouser posted image
Naš Mihec zda spi, ima spet nos zabasan, sva se kar matrala ponoč, ampak če ne bo vročine, bova šla na sončka, če le ne bo pihalo...
Moj user posted image  pa me je presenetil z novo orhidejo - dendrobia, (katera je že orhidejeljubec LImmauser posted image ), az pa sem mojim ljubčkom nastavila čokoladne srčke in možeku nekaj za masirat...
Lepo bodite.......

< Sporočilo je popravil dašabina -- 14.2.2009 8:31:02 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?