Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:49:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 zdej mi je koncno zaspala boga revcka cist zmatrana rdece ucke nosek rdec, sm pol se js zravn jokala ko je tok hlipala boga res....sploh ne vem od kje je to prslo pa kar naenkat od druge ure popoldan naprej upam da bo cim dlje spala da se spocije ja mal se upira ko vidi flasko-tisto mini fiziološko od niveje v sredo bo stara 5 mesecev pa jo bom sla kar vagat mene tud zanima kok se je zredila nazadnje je mela 5500 tko da gremo pocasi gor......tko da, lara najini pikici ze zdej gledata na linijo bosta manekenki ratali nc grem hitr pod tus da mal k seb pridem pol se grem pa mal k mozu stisnt pa spat....no pa je valentincek minl... sladko in predvsem mirno nocko vsem ..revčka mala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:49:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? za trojčice ne vem......mokatelo sem pa nazadnje videla, ko smo imeli UZ kolkov - konec novembra.....so zgledali vsi štirje OK , drugače pa ......si lahko prebereš tukaj... http://www.ringaraja.net/forum/m_3212612/mpage_1/key_/tm.htm#3690772 .....ne morem verjet, da sta šišnili mojga pikeca po kg , pa taki miceni sta bili, ko sem ju nazadnje videla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:50:35
|
|
|
|
gloria
|
...o si le pršla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:53:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda No jaz sem pa druga zgodba... joj meta, sej verjamem, da je bad, ampak vsaj diagnozo maš in to upam da pomeni, da bojo hitro ugotovil, kako in kaj. in se boš poštimala. ma res, drži se. se kar podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:58:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria kje je pa danes malo je bla na odklopu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:00:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? ...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vem ...bolj na nedonošenčkih 2008
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:10:39
|
|
|
|
gloria
|
...babnce nočka.....grem spat danes mal prej ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:15:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...o si le pršla prišla, drugače bi blo preveč za brat.....se mi nekak ne da..niti brat niti pisat .... ...danes sem cel dan nekaj lutala...najprej z dragim in ..... potem popoldan pa še z mamo.... Sem kupila včeraj tisti kopalni obroč v leclercu in mi je čist ok....mali je pa že imel 2 suha treninga , pa še nekaj bodijev in drugih cotik, skratka cel dan športni dan... aja, pa čist sem not padla v avto.net ....pa samo nekaj hodim z mojim avte gledat, pa na testne vožnje.... V pon. gremo spet enga sprobat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:53:02
|
|
|
|
Olivija*
|
najino pohajanje v dvoje pa se je danes predčasno končalo, ker je tašča klicala, da ful joka in sva nazaj kot strela... ta teden smo se bolj malo videli s taščo in tastom, ker so bili v začetku tedna malo prehlajeni in nismo silili med viruse... zgleda se ju je tako hitro odvadila. prej je bila že večkrat pri njima, vedno brez problema, danes je pa ful jokala. zdaj sva sami doma, oči pa je šel dojenčka zapit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:55:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
....c.max Kaj pa corola verso? C max je tudi lep,... Senik pa tudi..... itak... hihi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:57:11
|
|
|
|
gold fish
|
babe..kaj ste že dobile od baby centra kake info o bonusih oz. dobropise za lansko leto ...so rekli,da jih bodo izdali konec januarja.... pf..ti dosti tam kupuješ....a si kaj dobila.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 22:58:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....c.max Kaj pa corola verso? C max je tudi lep,... Senik pa tudi..... itak... hihi samo ta dva sta v igri..... scenika pa že mam enga doma...tak da vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:14:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish samo ta dva sta v igri..... scenika pa že mam enga doma...tak da vem kaj pa teepee, že odpisan? pa mazda5?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:19:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish samo ta dva sta v igri..... scenika pa že mam enga doma...tak da vem kaj pa teepee, že odpisan? pa mazda5? mazda5 predraga, če čem met vso tisto opremo not kot jo imata zgornja dva , teepe odpisan , pa mislim, da berlingo tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:21:19
|
|
|
|
gold fish
|
nosecka ...že tak sem ......kar se izbire tiče, pa ko se že skoraj odločim...spet pride na mail malo popravljena ponudba kakega, k je že skoraj izven igre... pa saj bo počasi ...... no sicer se pa počasi daleč pride
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:22:11
|
|
|
|
gold fish
|
...grem zdaj pančat.....se mi neka tetka na obisk napoveduje ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:25:01
|
|
|
|
gold fish
|
...no pa še domača naloga... ..kje naj najdem krožnik za , ki se vakuumsko prime na podlago, pa neki normalni pribor...žlička, vilica..... ....pri prvem sem imela taki fajn krožnik, ga nikol ni prevrgel, zdaj pa ga ne najdem nikjer v nobeni trgovini..... ..prosim...predloge
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:28:34
|
|
|
|
gold fish
|
nosecka in lara ...lahko noč... sunny24 ...tebi tud..... pa za čimlažji porod.... Ko boš pa imela pikico/pikeca pri sebi pa sem nam le kaj javi.....al pa sporoči Lana Luni (upam, da nisem zdaj mimo pihnila )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 23:38:21
|
|
|
|
Olivija*
|
fiška, nočko! grem tut js v mižule...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 15.2.2009 0:38:17
|
|
|
|
sunny24
|
Ja hvala za pikapoko in pujska... Sej veš, da se bom javla, boste vse zvedle! Vas pridem vsake tolko malo pošnofat, da vidim kaj dogaja... Naša madam se ne da, smo upali na lunco, sam ni nič pomagala, tko da zdej čakamo, kdaj se bo odločla prit! Še 9 dni do uradnega PDP-ja... NOČKO!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 15.2.2009 8:43:54
|
|
|
|
*bubi*
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no pa še domača naloga... ..kje naj najdem krožnik za , ki se vakuumsko prime na podlago, pa neki normalni pribor...žlička, vilica..... V BC bi sigurno morali imet. Meni je bolj všeč tista podlaga, na katero daš krožnik, da ne drsi. http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=78&ParentClassID=74 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=155300 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168030 Pribor.... zaenkrat plastične žličke, ki sem jih od bubija izbrskala, za kasneje pa jo čaka rostfraj pribor. Pravzaprav dva, ker je en luškan komplet še dobila. Jaz sem kupila v Lidlu, imajo občasno akcije. Pa Merkur ima kaj v tem stilu.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 15.2.2009 8:44:19 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 15.2.2009 9:18:54
|
|
|
|
Marsy
|
Evo mene, spet po enem tednu primorske, zdej pa spet en teden doma. Mava cepljenje in patronažna se napoveduje. Zakaj pa mora priti spet? Predvidevam, da zarad uvajanja goste hrane? goldfish - kolk pa so cene S-maxa zdej (rabljenih)? Moj je čisto nor na ta avto in skos sanja, da ga bomo imeli... Lara, kaj si ti po poklicu (pa se opravičujem, če smo to že kdaj debatirale). Glede slovnice sva nekak enak živčne, pa me zanima . Jaz imam pa majhen strah, ki včasih postane velik... Včeraj, ko sem Kajo previla, ko se je pokakala, je bil v blatu rdeč madež. Drugega kot kri to ni moglo biti . Sicer je bilo tako malo, da niti kapljica temu ne morem reči, kot nitke je izgledalo - razmazano (sej veste kaj mislim...) A se to dogaja, da kakšna žilica poči ali je to kak alarm? Glede na to, da je mala nasmejana in živahna, odlagam skrb, po drugi strani pa so črevesne krvavitve nevarne, pa jih pogosto ne zaznamo, dokler ni že hudo...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?