Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 10:48:45
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 11:06:48
|
|
|
|
Olivija*
|
tele valentinove čestitke pa kar padajo.... upam, da lepo praznujete.tudi jaz vam želim en tak srečen in vesel dan! midva z peljeva popoldne našo pupo v varstvo k tašči, potem se greva pa malo potepat. zdaj sva same doma, ker je tudi moj moral nujno nekam skočit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 11:08:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro! Evo spet sem 1 uro rabla, da sem vas prebrala, pišuka. Lija je bila ponoči (po 3. dneh) končno spet pridna in sva se malo bolj odpočila . Danes je spet ful lep dan in komaj čakam da se zbudi in da gremo na sprehod. Meta21: upam, da bo kmalu boljše. Saj ne vem a si že kaj pisala o tem - a imaš kakšne tablete za to težavo oz. a kaj pomagajo?? Aja, pa škoda glede Tivolija. , te bomo pogrešali! Kahlo: tudi pri nas pridejo taki dnevi - en na teden sigurno. Pojma nimam, kaj ji takrat dogaja....oz. kaj bi hotla. Mislim, da še samatočno ne ve... Nosečka08: jaz bi glede dojenja še kar mal vztrajala. Zadnjič ti sicer nisem uspela povedati, ampak pri meni je okrog 3. meseca skoraj 3 tedne odklanjala hrano in delala točno to, kar ti opisuješ. Sem bla že vsakič ko je nastopil čas hranjenja čisto znervirana in na robu joka. Ampak je na srečo kar en dan tudi minilo. So, hang in there... No, lep dan vsem želim, pomoje da se oglasim šele zvečer. Pa lepo se imejte s svojimi DESCI kot jim pravite in s svojimi seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 13:20:49
|
|
|
|
anchy82
|
Jaz vas pa tudi za danes ( najverjetneje) zapuščam...Grem malo pospravit po stanovanju, zvečer me pa pelje na nočno kopanje Vita bo pa pri mojih v varstvu! Tak da...uživajte s svojimi in s svojimi !!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 13:27:55
|
|
|
|
arabela*
|
dan. Jaz pa sem bila danes že zjutraj malo na sončku z babikama. Imamo tu pri nas reko z polno labodi.In smo jih šle hranit. sem kar nosila,brez vozička in me je pošteno roka bolela,je že težka babnca.. Zdaj pa grema uživat,sva same do večera
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 13:30:55
|
|
|
|
arabela*
|
valentinovo,jaz sem itak proti takim "prisilnim " praznikom meni so to in 8 marec zdi vse skup tak "umetno in pocukrano". Jaz se imam z mojim dragim lepo in si vsak dan izkazujema ljubezen in si tu občasno kaj podarima,da pa bi si morala ravno takrat,na določen datum,,,pa mi je čist mimo.... (no moje skromno mišljenje)
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 13:59:49
|
|
|
|
monika30
|
Pozdravček. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya valentinovo,jaz sem itak proti takim "prisilnim " praznikom meni so to in 8 marec zdi vse skup tak "umetno in pocukrano". Jaz se imam z mojim dragim lepo in si vsak dan izkazujema ljubezen in si tu občasno kaj podarima,da pa bi si morala ravno takrat,na določen datum,,,pa mi je čist mimo.... (no moje skromno mišljenje) Se strinjam. Ampak tistim, ki si boste danes privoščile kej posebnega s svojimi dragimi, želim nepozaben večer. Midva si kr težko utrgama čas zase, prej je blo lažje, ko je bil sam eden otrok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 14:03:50
|
|
|
|
monika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Dobro jutro!!!!! A še vse spite? Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spi Jaz bi tudi tko ponoči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 14:18:47
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya valentinovo,jaz sem itak proti takim "prisilnim " praznikom meni so to in 8 marec zdi vse skup tak "umetno in pocukrano". Jaz se imam z mojim dragim lepo in si vsak dan izkazujema ljubezen in si tu občasno kaj podarima,da pa bi si morala ravno takrat,na določen datum,,,pa mi je čist mimo.... (no moje skromno mišljenje) Jaz se tudi s tabo strinjam...meni osebno so ti "prazniki" kr neki...ce me ima rad, mi bo "pokazal" da me ima rad ...sproti...vsak dan...ne pa, da me "zasiplje" z ne vem kakimi darili samo ob v naprej dolocenih datumih...kr neki, no ... No, ampak vseeno mi je prinesel od Lacoste parfum...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 14:38:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna No, ampak vseeno mi je prinesel od Lacoste parfum... jaz pa sem rekla,da če že misli kaj kupovat,naj kdaj drugič...kar tak...brezveze....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 15:11:32
|
|
|
|
taja1235
|
veselo valentinovo še od mene js sm čist fertik moj je na smučanju js pa sama doma, mi je zbolela kašle z noska ji teče kjub dojenju je zbolela kr ne morm verjet od koga je zbolela, pa hrope fuul....sploh ne vem kaj nej nardim se mi že počasi meša zdej sva ble dva dni zunaj na zraku z vozičkom možno da je kaj po zraku pršlo ker obiskov nismo meli nič sm tok jezna obupana..da ni res..pa pravjo da dojenje ščiti...joj spet mi joka k dež pa jest tud noče kako nej ji pomagam mate kak recept.... lepo mi bodite in uzivajte s svojimi srčki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 16:12:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna moj tut ne mara polente... ... desci Moj jo ima pa rad... samo mora biti narejena na mleku pa maslo notri in sir... haha valentinovo,jaz sem itak proti takim "prisilnim " praznikomuser posted image meni so to in user posted image 8 marec zdi vse skup tak "umetno in pocukrano". Hvala enako!! Meni valentinovo danes samo zato nekaj pomeni, ker sva lani na valentinovo prvič vidla Laro na ultrazvoku... tak malo škampek je bla... tri cm velik.... Danes sem Laro preselila v športni del.... ko sem jo dala notri je jasno in glasno pokazala, da ji ni všeč... je začela praskat po stranicah in most delat... pa tudi kričala je zraven.... potem sem jo dvignila in nesla v košaro..... je blo takoj vse OK... No pa sem ji potem njeno kravico pojočo zavezala na špotni del, je bla takoj zadovoljna.... Tri ure sva pojajali... Jutri greva pa k morju...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 17:08:20
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 veselo valentinovo še od mene js sm čist fertik moj je na smučanju js pa sama doma, mi je zbolela kašle z noska ji teče kjub dojenju je zbolela kr ne morm verjet od koga je zbolela, pa hrope fuul....sploh ne vem kaj nej nardim se mi že počasi meša zdej sva ble dva dni zunaj na zraku z vozičkom možno da je kaj po zraku pršlo ker obiskov nismo meli nič sm tok jezna obupana..da ni res..pa pravjo da dojenje ščiti...joj spet mi joka k dež pa jest tud noče kako nej ji pomagam mate kak recept.... lepo mi bodite in uzivajte s svojimi srčki Joj, taja...jaz ti ne znam prav nic pomagati...nimam nasveta zate...jaz bi jo (ce bi bila na tvojem mestu) peljala k pediatru pokazat.... Moja je imela en dan vrocino...in sicer je bila reakcija na cepljenje...pa sem mislila, da bom cisto ..od nekega strahu, da se iz te vrocine, ne bo izcimilo kaj vec...na vso sreco, je bila LE reakcija na cepljenje..... Tebi pa zelim...oz. tvojemu ...naj se cim prej pozdravi, no...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 17:55:49
|
|
|
|
monika30
|
Taja, samo fajn ji noseka spucaj, da gre šmrkeljček ven. Kr večkrat na dan. Jaz našega kr posedem in mu špricnem skozi eno nosnico fiziološke, da priteče skozi drugo ven. Kašlja pa verjetno, ker se mu poceja po grlu dol. Lahko zvečer popražiš malo kamilice na olivnem olju in to, zavito v tetra pleničko daš na prsni koš. Ali pa malo materine dušice namažeš, če imaš. Meni je pediatrinja rekla, da mu lahko dam tudi malo slezovga sirupa, da se skašlja. Hrope verjetno zato, ker se ne zna izkašljat prav. Verjetno ima prehlad ali virozo. Vročino ima? Naš je ponoči kar meni v naročju spal, da je lažje dihal. Če pa boš zaskrbljena, pa kr pejdi k dežurnemu, da ga pogleda. Je pa res nerodno, ker si sama. Pa , da bo čimprej bolje. Lp.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 20:02:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! Bom kaj več napisala, ko vas uspem prebrat. Tole pa bom kar takoj komentirala, da ne bom čez 3 dni mrzle juhe pogrevala IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Meni je pediatrinja rekla, da mu lahko dam tudi malo slezovga sirupa, da se skašlja. slezov sirup je za pomirjanje suhega dražečega kašlja. Za olajšanje izkašljevanja pa pride še najbolj v poštev vlaženje dihal (s kako inhalacijo recimo), da se sluz zredči in gre lažje ven.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 20:40:02
|
|
|
|
taja1235
|
hvala za nasvete se trudim kokr je mogoce cistim nosek inhaliramo sm pa ze ful zmatrana pa k zakasla ful joka boga res ;(
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 20:47:40
|
|
|
|
ključek
|
čer!! madonca, klofate k nore.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 20:51:43
|
|
|
|
ključek
|
mi imamo spet stari urnik......................ln je budna od 6.10 naprej..................... ...............jaz sem že blesava, tok sem neprespana...............in čez dan.........spi po max. 2 uri..................in v vozičku imamo isto štalo...........se dere k šoja.............pa sem jo dala v športni del, kupila žakelj, jo dam v na pol sedeči položaj, da ja vse okoli vidi, ji pojem............ona pa tuli.............. ................imam kr strah hoditi sama z njo na sprehode............pol pa vsak zja k da prvič sliši jokati..........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.2.2009 20:52:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 20:54:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 hvala za nasvete se trudim kokr je mogoce cistim nosek inhaliramo sm pa ze ful zmatrana pa k zakasla ful joka boga res ;( pa se pusti?? ker naša je............ ..............sam k vidi fiziološko al pa tist za vn vlečt, se začne dreti.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:11:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem danes vagala Laro...... 6400g ima.... sej neki je kr šla gor..... menda je pri 3in pol mesecih imela 5700.... V četrtek pa bo bolj natančno.... Danes je čist celo hruško pojedla....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:12:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni valentinovo danes samo zato nekaj pomeni, ker sva lani na valentinovo prvič vidla Laro na ultrazvoku... tak malo škampek je bla... tri cm velik.... ....................morm ploskati, pa še klanjam se ti................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:38:30
|
|
|
|
taja1235
|
zdej mi je koncno zaspala boga revcka cist zmatrana rdece ucke nosek rdec, sm pol se js zravn jokala ko je tok hlipala boga res....sploh ne vem od kje je to prslo pa kar naenkat od druge ure popoldan naprej upam da bo cim dlje spala da se spocije ja mal se upira ko vidi flasko-tisto mini fiziološko od niveje v sredo bo stara 5 mesecev pa jo bom sla kar vagat mene tud zanima kok se je zredila nazadnje je mela 5500 tko da gremo pocasi gor......tko da, lara najini pikici ze zdej gledata na linijo bosta manekenki ratali nc grem hitr pod tus da mal k seb pridem pol se grem pa mal k mozu stisnt pa spat....no pa je valentincek minl... sladko in predvsem mirno nocko vsem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:42:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
dRŽIM pesti, da bo pupika spala in se čim prej pozdravila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:45:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ojla !! no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih..... druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj????? pri nas je tut tako upam da bo čim prej minilo pri nas tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 21:48:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dobro, kaj je s to vašo deco?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?