|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
13.2.2009 20:59:49   
benika
Spelka je zakon, zdaj pa še moram sesterco spoznat, da vidim, če sta si kaj podobne. user posted image

O sta si...kot lepotica in zveruser posted image user posted image user posted image user posted image Edin žleht sta približno obe glihuser posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
13.2.2009 21:31:49   
Nončika
joj, punce, ženskice moje. udarile ste tako debato, da o slikcah sploh ne govorim. juj!!! jaz pa v službi!!!

beyba, ne mi več med delovnim časom hrane omenjat. jaz pa lačna, brez malce. user posted image user posted image user posted image  tvoj je pa vse zmazal. pacek!!!
ela je pa zakon. to delaj mamici, da bo vedla kaj to pomeni čistoča. ma, boš vidla, ko bo sama pričela jest, kaj bo še pol. moja je enkrat jedla punding in je čokolada bla še na vrhu njene glavice. to smo se smejali.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
13.2.2009 21:48:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Spelka je zakon, zdaj pa še moram sesterco spoznat, da vidim, če sta si kaj podobne. user posted image

O sta si...kot lepotica in zveruser posted image user posted image user posted image user posted image Edin žleht sta približno obe glihuser posted image

benika, ja kako pa ti govoriš!!! joj joj... po slikah sodeč sta obe lepotici!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.2.2009 22:27:01   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Preštela... 14 slikc... vseh mojih 14 foliklov (kot jih je nazadnje preštel Vogler)
je prezadovoljnih. user posted image

Uf to bo jajčk, za izvoz. Bravo podganca. Vidm, da stimulacije deluje pr tebi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.2.2009 22:28:56   
MBT1979
Spelka12, te lovim po vseh možnih temahuser posted image user posted image . Povej, kako kaj trepetalka. Ti si bila na punkciji z mojo prijateljico T1979, pa me malo zanima kako se držiš tele dni?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.2.2009 22:39:12   
spelka12
MBT maš zs.
fargi kdaj lulaš? Vem uradni datum ampak a boš kej prej? Znaki a so?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
14.2.2009 7:58:52   
Stella Rossa
Dobro jutro pupike

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
14.2.2009 8:59:35   
benika
Ljubezen je kot ptica,
kot angel iz neba,
ljubezen je kot čudež,
želja brez meja...

Želim vam lepo valentinovo

user posted image  

< Sporočilo je popravil benika -- 14.2.2009 9:01:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 2058
14.2.2009 12:44:31   
ledenka
hello, borkice moje user posted image  se vam na hitro javljam, predno grem pod tuš - sem si privoščla izdatno mero spanja user posted image  še 2 mesca in pol, potem bo pa vse čisto drugače! zdaj šele dojemam...

uživajte tole soboto, naj vas sonček ogreje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
14.2.2009 12:47:09   
spelka12
veselo valentinovo punce.user posted image  a se boste kej cartal z user posted image ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
14.2.2009 12:49:36   
Kliki
Hoj se še jast prefočkam grem sicer zdaj počas v službo pa tako lep dan je vzunaj. Sm kr malo žalostna da bom zaprta noter, pa kaj čmo tako je življenje.
ledenka ti kar izkoristi še ta dva meseca in si privošči obilo spanca.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
14.2.2009 12:53:26   
Stella Rossa
Za mene bo cartanje komaj jutri, ker dans delam cel dan pa še jutri dopoldanuser posted image
popoldan pa ima, da me razvaja ko 100 hudičev.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
14.2.2009 12:56:06   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Za mene bo cartanje komaj jutri, ker dans delam cel dan pa še jutri dopoldanuser posted image
popoldan pa ima, da me razvaja ko 100 hudičev.....user posted image user posted image user posted image

O potem sva pa na istem. Kak šit so teli delovni vikendi za znoret.

Neposredna povezava do sporočila: 2063
14.2.2009 13:02:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hello, borkice moje user posted image  se vam na hitro javljam, predno grem pod tuš - sem si privoščla izdatno mero spanja user posted image  še 2 mesca in pol, potem bo pa vse čisto drugače! zdaj šele dojemam...

uživajte tole soboto, naj vas sonček ogreje!

Ajsi miška, kdaj pa ti startaš s predporodniškim dopustom?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
14.2.2009 13:09:08   
Stella Rossa
Kaj bote dobrega jedle za kosilo? Jaz sem si pravkar naročila lignje
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
14.2.2009 13:22:06   
sonček85
punce drage Happy Valentine's day

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2066
14.2.2009 14:08:59   
Nončika
Veselo Valentinovo!!! naj vas vaši dragi čimbolj cartajo!!! pa ne samo danes, ampak danes še posebej!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
14.2.2009 14:10:45   
beyba
Špelka pa benika-se vama vidi da sta sestre namreč imela priložnost obe spoznat , pa sta obe prejkleto fejst babe. O kakšni lepotici in zveri ti govoriš....Mi ni čist jasno Benikauser posted image .  Špelči,gigi, aqui...lularke kaj zdej kdaj se lula.....

Ajsi kar privošči si potem te bo bejbei metal ob pol sedmih pokonci, tako kot je mene dans...tako da nič cartanjauser posted image --valentinovo darilo-lahko je do devetih spal, jst sem pa ob pol sedmih vstala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kosilo...danes smo kuhali za elo pirekrompir, peso, pa pišačnčka....za mami špageti z belo omakico, za očija špaguser posted image tis pesto omakico....

Kaj sem še pozabla koemntirat....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
14.2.2009 14:25:09   
Grethy
Vsem en lep pozdrav ...

grem na valentinovo  kosilce al boljše večerjico ...

vam pa vsem en lep

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
14.2.2009 15:30:14   
spelka12
moje kosilo danes. Špinača, pire pa 2 jajčka na uč. mmmmm dobr je blo. Ampak mi je težko kuhat samo za enega, zmerej je preveč, pol se pa nabašem kot pujs.
ajsika ti samo spi revca, pol nas boš itak samo spraševala, kako to že zgledauser posted image
kje ste pa ostale? RR na žalost res zamirauser posted image . Žalostna sem ker je tko.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
14.2.2009 15:40:32   
Stella Rossa
spelka dans je Valentinovo pa se vse crkljajo.......za razliko od nas ta pridnih , ki delamo ko črne živine

user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
14.2.2009 16:00:46   
benika
kje ste pa ostale? RR na žalost res zamirauser posted image . Žalostna sem ker je tko.user posted image

Mogoče pa ene delajo, se crkljajo, šopingirajo...pismo, nimajo vse cajta na RR visetuser posted image user posted image user posted image Sej bo kmal pestro spet tule gor. A si pozabila, da bo februar mesec veselja, kolk bo novih nosečk, pa....Pol boma pa navijale, ploskale, jokale, skupaj pričakovale, luštno bouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
14.2.2009 16:05:51   
Fargesia
Špelka, ne upam prej lulat zarad stopke...da ne bi bil test slučajno lažno pozitiven...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
14.2.2009 16:15:54   
Nončika
Res je mal zatišja na RR. ene smo oddelale svojo soboto, drugi še delajo, ene pa uživajo. tako ali drugače.

Špelka, tvoj dan je 18.2, a ne? jaz ne čakam M, ampak user posted image  19.2. se ti pridružim. še kera????

jaz danes spet lečem non stop na WC. me kar pogosto lulat tiši.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
14.2.2009 16:28:43   
Serendipity
Uh, Borba nič ne zamira! Ne sme! user posted image user posted image user posted image Mislim, da se pol punc cajta pri svojih user posted image ! Pa še čez vikend je ponavadi bolj švoh tu! user posted image user posted image user posted image

Mmmm - špinača, pire pa jajce vrženo na uč - fino, fino... Jaz sem pa kuhala zelenjavno juhco. Je kar spasala. Sva je pojedla cel veeeliiik lonec user posted image Zdaj, pa čakam, da se moj poslovi od lubice, pa greva na eno lahko večerjo.. Mnjami!

*hugs* mojim skoraj nosečkam, ženosečkam in mamicam!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......