Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 20:59:49
|
|
|
|
benika
|
Spelka je zakon, zdaj pa še moram sesterco spoznat, da vidim, če sta si kaj podobne. user posted image O sta si...kot lepotica in zver Edin žleht sta približno obe glih
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 21:31:49
|
|
|
|
Nončika
|
joj, punce, ženskice moje. udarile ste tako debato, da o slikcah sploh ne govorim. juj!!! jaz pa v službi!!! beyba, ne mi več med delovnim časom hrane omenjat. jaz pa lačna, brez malce. tvoj je pa vse zmazal. pacek!!! ela je pa zakon. to delaj mamici, da bo vedla kaj to pomeni čistoča. ma, boš vidla, ko bo sama pričela jest, kaj bo še pol. moja je enkrat jedla punding in je čokolada bla še na vrhu njene glavice. to smo se smejali.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 21:48:43
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Spelka je zakon, zdaj pa še moram sesterco spoznat, da vidim, če sta si kaj podobne. user posted image O sta si...kot lepotica in zver Edin žleht sta približno obe glih benika, ja kako pa ti govoriš!!! joj joj... po slikah sodeč sta obe lepotici!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 22:27:01
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Preštela... 14 slikc... vseh mojih 14 foliklov (kot jih je nazadnje preštel Vogler) je prezadovoljnih. Uf to bo jajčk, za izvoz. Bravo podganca. Vidm, da stimulacije deluje pr tebi.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 22:28:56
|
|
|
|
MBT1979
|
Spelka12, te lovim po vseh možnih temah . Povej, kako kaj trepetalka. Ti si bila na punkciji z mojo prijateljico T1979, pa me malo zanima kako se držiš tele dni?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 22:39:12
|
|
|
|
spelka12
|
MBT maš zs. fargi kdaj lulaš? Vem uradni datum ampak a boš kej prej? Znaki a so?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 7:58:52
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro pupike
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 12:44:31
|
|
|
|
ledenka
|
hello, borkice moje se vam na hitro javljam, predno grem pod tuš - sem si privoščla izdatno mero spanja še 2 mesca in pol, potem bo pa vse čisto drugače! zdaj šele dojemam... uživajte tole soboto, naj vas sonček ogreje!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 12:47:09
|
|
|
|
spelka12
|
veselo valentinovo punce. a se boste kej cartal z ?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 12:49:36
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj se še jast prefočkam grem sicer zdaj počas v službo pa tako lep dan je vzunaj. Sm kr malo žalostna da bom zaprta noter, pa kaj čmo tako je življenje. ledenka ti kar izkoristi še ta dva meseca in si privošči obilo spanca.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 12:53:26
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Za mene bo cartanje komaj jutri, ker dans delam cel dan pa še jutri dopoldan popoldan pa ima, da me razvaja ko 100 hudičev.....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 12:56:06
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Za mene bo cartanje komaj jutri, ker dans delam cel dan pa še jutri dopoldan popoldan pa ima, da me razvaja ko 100 hudičev..... O potem sva pa na istem. Kak šit so teli delovni vikendi za znoret.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 13:02:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hello, borkice moje se vam na hitro javljam, predno grem pod tuš - sem si privoščla izdatno mero spanja še 2 mesca in pol, potem bo pa vse čisto drugače! zdaj šele dojemam... uživajte tole soboto, naj vas sonček ogreje! Ajsi miška, kdaj pa ti startaš s predporodniškim dopustom?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 13:09:08
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Kaj bote dobrega jedle za kosilo? Jaz sem si pravkar naročila lignje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 13:22:06
|
|
|
|
sonček85
|
punce drage Happy Valentine's day
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 14:08:59
|
|
|
|
Nončika
|
Veselo Valentinovo!!! naj vas vaši dragi čimbolj cartajo!!! pa ne samo danes, ampak danes še posebej!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 14:10:45
|
|
|
|
beyba
|
Špelka pa benika-se vama vidi da sta sestre namreč imela priložnost obe spoznat , pa sta obe prejkleto fejst babe. O kakšni lepotici in zveri ti govoriš....Mi ni čist jasno Benika . Špelči,gigi, aqui...lularke kaj zdej kdaj se lula..... Ajsi kar privošči si potem te bo bejbei metal ob pol sedmih pokonci, tako kot je mene dans...tako da nič cartanja --valentinovo darilo-lahko je do devetih spal, jst sem pa ob pol sedmih vstala..... Kosilo...danes smo kuhali za elo pirekrompir, peso, pa pišačnčka....za mami špageti z belo omakico, za očija špag tis pesto omakico.... Kaj sem še pozabla koemntirat....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 14:25:09
|
|
|
|
Grethy
|
Vsem en lep pozdrav ... grem na valentinovo kosilce al boljše večerjico ... vam pa vsem en lep
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 15:30:14
|
|
|
|
spelka12
|
moje kosilo danes. Špinača, pire pa 2 jajčka na uč. mmmmm dobr je blo. Ampak mi je težko kuhat samo za enega, zmerej je preveč, pol se pa nabašem kot pujs. ajsika ti samo spi revca, pol nas boš itak samo spraševala, kako to že zgleda kje ste pa ostale? RR na žalost res zamira . Žalostna sem ker je tko.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 15:40:32
|
|
|
|
Stella Rossa
|
spelka dans je Valentinovo pa se vse crkljajo.......za razliko od nas ta pridnih , ki delamo ko črne živine
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 16:00:46
|
|
|
|
benika
|
kje ste pa ostale? RR na žalost res zamirauser posted image . Žalostna sem ker je tko.user posted image Mogoče pa ene delajo, se crkljajo, šopingirajo...pismo, nimajo vse cajta na RR viset Sej bo kmal pestro spet tule gor. A si pozabila, da bo februar mesec veselja, kolk bo novih nosečk, pa....Pol boma pa navijale, ploskale, jokale, skupaj pričakovale, luštno bo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 16:05:51
|
|
|
|
Fargesia
|
Špelka, ne upam prej lulat zarad stopke...da ne bi bil test slučajno lažno pozitiven...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 16:15:54
|
|
|
|
Nončika
|
Res je mal zatišja na RR. ene smo oddelale svojo soboto, drugi še delajo, ene pa uživajo. tako ali drugače. Špelka, tvoj dan je 18.2, a ne? jaz ne čakam M, ampak 19.2. se ti pridružim. še kera???? jaz danes spet lečem non stop na WC. me kar pogosto lulat tiši.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.2.2009 16:28:43
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, Borba nič ne zamira! Ne sme! Mislim, da se pol punc cajta pri svojih ! Pa še čez vikend je ponavadi bolj švoh tu! Mmmm - špinača, pire pa jajce vrženo na uč - fino, fino... Jaz sem pa kuhala zelenjavno juhco. Je kar spasala. Sva je pojedla cel veeeliiik lonec Zdaj, pa čakam, da se moj poslovi od lubice, pa greva na eno lahko večerjo.. Mnjami! *hugs* mojim skoraj nosečkam, ženosečkam in mamicam!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......