|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
15.2.2009 19:00:31   
Serendipity
Oh, ah, uh. Bom raje bebiju učke doj držala tačas ... Lepo, lepo, leeepoooo! user posted image user posted image user posted image

Saj sem upala na tak odgovor pri tebi user posted image user posted image user posted image

Naše skoraj testerke - še malo, še malo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
15.2.2009 19:43:08   
Grethy
Tolk čist mal še manjka do dneva D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.2.2009 19:47:14   
Nončika
Manjka še samo 2dni. jeeeee!!! pol pa sprejemamo samo + ali pa user posted image .

Sekica, hugica po naše. user posted image user posted image user posted image  je san tuj v Mb odla, znaš ka. tan san se tak pokvarila. user posted image user posted image user posted image  na vsaj moj dragi tak pravi.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.2.2009 20:49:26   
spelka12
Ne vem, a bom kej prej lulala. Kaj mislite ve? A bom zdržala?user posted image  žižika kaj praviš? Bova al ne bova?user posted image
Bomo jutri vidl.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.2.2009 21:55:33   
ledenka
pravzaprav tule kar diši po nosečkah user posted image  nekak na vodi čutim, da bo poztiven tale februar user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.2.2009 22:01:56   
murkica
No tole je bil pa čvekav vikend... Jaz se nisem nič uspela javljati, ker me praktično nič ni bilo doma... Z dragim sva na polno izkoristila ta sončen vikend in sva se samo potepala... Včeraj sva bila pri mojih na vikendu na dolenjskem, danes pa sva si zjutraj najprej na sončku privoščila kavico, potem pa sva obula superge in sva se odpravila na sprehod in sva se vrnila šele ob 16-ih... Tako, da sva bila že pošteno lačna in sva se odpravila še na kosilo... Tako, da nama je bilo res prijetno in ko sva prišla domov sem bila tako utrujena, da sem se kar malo ulegla pred televizijo in kinkala... user posted image  No zdaj pa sem čisto budna in ne vem čisto kako bom zaspala, jutri pa službauser posted image ...

Po mojem se bom šla še enkrat najest in pol bom pa itak kr padla doluser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce res še malo in boste lulale... Mene že bolijo pesti od tiščanja... Resnično upam, da vse zagledate debele +....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na koncu mora biti naš seznam resnično obarvan ves v roza... user posted image user posted image user posted image user posted image

Res bi pa lahko padla kakšna nova slikica od naših nosečk!!! Le hitro fotoparat v roke in slikce na RR, da mal vidimo vaše bušijeuser posted image user posted image user posted image

Nič punce, po mojem bom šla spečt palačinke, ve pa lepo pančkajte in se seveda kaj več beremo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 15.2.2009 22:02:51 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
16.2.2009 7:28:49   
Anonimen
JUTROOOOOO!!!!!

Kaj je zdej nosečke in še ne nosečke?

Nončika... V Soboti man taščo pa tasta... Ampak na FB san pa vidla da, či smo mi na vikendi v Filovcih smo skoraj sosedi... Moji zakonski starši so namreč original iz Filovec user posted image user posted image user posted image

Se*kica user posted image user posted image user posted image user posted image   Če se ti bojiš bušija nalimat, pol ga jaz nikoli ne bom smela user posted image user posted image Ne boj se pupa.... Nas buši zanima, ne pa celulit ali strije po njem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale?  Žižika in Špelkina??? Kako se držita??  Nončika pa ti? Že kaki znakci?

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
16.2.2009 7:39:42   
murkica
No pa še jutro z moje strani....

Jaz sem seveda tako kot vsak ponedeljek že v službi in sem mogla mal pridt pogledat na RR, dokler imam še čas...

Živa ti si pa zgodnja, a nisi na bolniški? Zdej bi se mogla čim bolj naspat, ker še malo, pa bo spanje skozi noč preteklost :)

No midva z mojim pa greva jutri na spermiogram.. Se mi zdi, da je moj kar malo živčen... No pa sej je logično tako. Namreč, ko grem jaz na kakšen pregled me tudi na polno zvija, ker nikoli ne veš kaj bodo našli...
Ampak sej jaz se ves čas hecam, da bom jaz nosečka tako ali tako že ta mesec in se bo šel na spermiogram samo malo pozabavat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam njemu se to ne zdi tok smešen user posted image

Vidm, da vse ostale še pridno spančkate in da ni ne duha ne sluha o vas... Tako, da takoj ko se boste zbudile se morat javiti na RR in malo poročati vaše stanje... No pa naj res pade kje kakšna slikica.... Da bomo nenosečke (no nikoli se ne ve) mal gledale kako rastejo vaši bušiji...

GIGI in ŠPELČI pesti še vedno držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
16.2.2009 7:56:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Živa ti si pa zgodnja, a nisi na bolniški? Zdej bi se mogla čim bolj naspat, ker še malo, pa bo spanje skozi noč preteklost :)

Ja zgodnja sem, ker sem danes dragega peljala v službo, saj rabim avto user posted image user posted image   Ampak ravno razmišljam, da vas bom zapustila ins e še malo v posteljo zavlekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi kar oči skupaj vleče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
16.2.2009 8:36:31   
spps
Dobro jutro!
Kako ste punce?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse,ki boste v teh dneh lulale na palčkouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.2.2009 8:55:10   
spps

Res bi pa lahko padla kakšna nova slikica od naših nosečk!!! Le hitro fotoparat v roke in slikce na RR, da mal vidimo vaše bušijeuser posted image user posted image user posted image

user posted image  da ne boš rekla,da te nobena ne obrajtauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
16.2.2009 8:57:14   
jazzz27
Jutro!!!

Jao kakšna stimulacija za vikend!! Ste pa res nalepile enih skušnjav gor, tako da se je moj dragi komaj mal oddahniluser posted image user posted image user posted image .
Ste bile pa zgodnje danes. Jaz sem se komaj skupaj sestavila. Me je kar strah kako bom ponoči.ko bo otroček tu....bom ko zombi okol hodilauser posted image user posted image

Murkica...držim pesti, danes bo itak vse ok. In ti boš nosečka ta mesec, brez panike.

Ajsi...a ti tud vohaš februarske nosečke? Ajsi a pri sadju se moraš tudi nazaj držat?

Špeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....moja, moja!!!!

Žiži....a boš lulala kaj prej??? Voham nosečko!!!

Živa...ti si kar še mal privošči, zdaj moraš vse not prinest, ker pol odpade spanje, ko bo  bebi tu!!

Erin...kako Tilen?

Beyba...kako bejba jr.?

Sonček33...mali Lovro? Priden? Mi je kar hudo, ker te ne morem vprašat kaj bomo kuhal? Kako je blo na porodu zaradi učkov?

Se*...a mate sončka v prekmurju? Kako počutje?

larilu...javi se, da vidimo kako je s tabo!!!

miška....mah pa ti si res super koko...pa kaj se meniš, veš da bo kvalitete še za izvoz v hladilnik. Držim pesti, da bo punkcija čim manj bolela in da imajo vaši otroci radi luč k seksajouser posted image ....

Oktavija..vozički Jane, ne vem če so cenejši v Zg, sam če dobiš pa popust na gotovino in vrnjen davek, so pa definitivno cenejši kot pri nas. Kako si drugače? V službi?

spps...jaaaaaaaaaaaaaoooooooo, še malo, pa gremo dihat s tabo!!!! Me že daje nervoza!! Komaj čakam. Kako se počutiš? Si vredu? JAVI SE KAJ.

pikiO...kuku? Kje se potepaš? Kako napredujemo..pridi mal na RAPORT!!

Aqua...kdaj lulamo? Navijam, navijam....mislim, da vas bo kar nekaj februark....vam kar privoščim, boste potem skup na temi nosečnosti. Kaj bo to enga čveka!!

sonček 85...kaj je v planu za ta teden? S kom si filala kifeljčke...res so dobro izgledal.

Punce lep dan vam želim, čeprov je tukaj prav smotano vreme.

papa

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 16.2.2009 9:01:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
16.2.2009 9:03:11   
spps
user posted image user posted image user posted image ja še malo pa bomo dihali user posted image user posted image user posted image po pravici komaj čakam,ker že imam poln kufer nespanja(no sej pol se bo to nadaljevalo,ampak pol bo vsaj pameten razloguser posted image ),bruhanja (včeraj zvečer sem spet mela laufarijjo do wc-ja...sem se s kumarcami pregrešilauser posted image user posted image ),zaprtost,,,,ni da ni user posted image user posted image

Če odštejemo to vse,sem pa kr ok user posted image user posted image user posted image sem pa že fejst nestrpna,predvsem moj in mala,komaj čaka,da dobimo dojenčka k hišiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.2.2009 9:08:58   
jazzz27
spps, saj je prav, da komaj čakata dojenčka. Še me tu na borbi komaj čakamo sveže slikice lepo dišečih dojenčkovuser posted image .
Porem si all inclusive! Ti kar mal zavidam ko si že tako blizu, sicer pa gre čas tako hitro, da bom jaz tudi vsak čas tam. Si prvo deklico kaj prej rodila ali si šla čez rok? A je to sploh merilo za naslednjegauser posted image . Jaz sem včeraj že konkretno čutila našega malega tolovajčka kako se not premika...se mi zdi da je kar trebuh skakaluser posted image . Ti moraš sedaj že šteti gibe, ane? Kdaj začneš s CTGji?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.2.2009 9:09:07   
murkica
Kakšen lepi bušek!!!! No vidiš tako je treba... Upam, da se danes še katera opogumi in prilepi slikice!!!!

Punce jst sem tako zmatrana... Najhuje mi je to, da se monavadi zbudim s kavo, mi je pa zadnje dneve po kavi ful slabo in se je upam pit... Tako, da bomopač očitno mal potrpeli... Samo je pa pol hudič to, ker sem toliko navajena na kavo, da imam potem cel glavobol zaradi tega, ker je nisem spila. Tako, da sem v ritiuser posted image

V bistvu mi je celo kava začela smrdet.. Mislim, da se mojim hormončkom spet mal meša... Zdej že dolgo nisem imela nobenih znakcov, pa se morajo spet kaj pojavit....

Kako ste kaj danes punce drugače? Ste dobro spale? Jaz sem se zbudila ob 4-ih zjutraj in nikakor nisem mogla zaspati nazaj... Ludnica... No in seveda ko sem končno zaspala je že zvonila budilka in sem se mogla odpravit v službouser posted image user posted image  Jst bi pa še tako pančkala...

Nosečke dejte mal povedat kakšna imena ste kaj izbrale oziroma med katerimi se odločateuser posted image user posted image user posted image  Prosim, prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.2.2009 9:10:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Sonček, tale na 24 ur je pa kriza. 13-letnik? zgleda pa kao kak 8letnik. mi smo se že zmrazili, ko sta v naši neposredni bližini dobila dojenčka 16-letnica in 17-letnik. fant je zdaj star 7let in njegov očka je res odgovoren in ga je dejansko on čuval, hranil, ... saj je mamica bila še v šoli.
ja kaj akega si ne želim ,ali svojemu otroku,najprej šola,služba,....

jazzzz:ja daleč stran živim ,meni bi tudi tile pasali tko slastno zgledajo ,a ne?user posted image user posted image jih pa nisem pekla jaz ,bi jih pa z veseljem ,ta teden pri meni padejo kremšnite ker ima moj rduser posted image user posted image user posted image user posted image v petek imamo pa aprilske nosečke srečanje na Trojanah ,se bom krfov najedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tle najdeš pa recept za te rogljičke:http://www.kulinarika.net/recept.asp?id=5843

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
16.2.2009 9:17:24   
jazzz27
sonček...a tako si ti mene? user posted image user posted image  Ah, se vidi da se mi je apetit povečal, pa k vidim kako tako slikci zraven avatorja enostavno mislim, da si bla ti lasnica tihle lepotcevuser posted image user posted image . Joooooooooooj, krofi..jaz sem tako LAČNA!!!! Se mi je apetit povečal, skoz bi nekaj grizla...samo problem je v tem ko mi rojijo po glavi same take redilne dobrote!!!

murkica...sem vedla, da voham nosečko!!user posted image user posted image  Tole je dober znakec, če ti kava ne paše! Mal se pojdi po ulici gor pa dol sprehodit in te bo prav tako zbudilo!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
16.2.2009 9:20:49   
sonček85
evo midve z spps zelo ubogava .

spps:kako lep buši ,smao moj je pa mali proti tvojmu ,se vidi da si za 7 t pred manouser posted image

Naš buši danes v 30t3d

user posted image
user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.2.2009 9:21:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sonček...a tako si ti mene? user posted image user posted image  Ah, se vidi da se mi je apetit povečal, pa k vidim kako tako slikci zraven avatorja enostavno mislim, da si bla ti lasnica tihle lepotcevuser posted image user posted image . Joooooooooooj, krofi..jaz sem tako LAČNA!!!! Se mi je apetit povečal, skoz bi nekaj grizla...samo problem je v tem ko mi rojijo po glavi same take redilne dobrote!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sej  sem ti pa recept poleg dala ,pa jih lahko narediš,meni se ne zdi težek postopekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.2.2009 9:31:19   
spps

spps, saj je prav, da komaj čakata dojenčka. Še me tu na borbi komaj čakamo sveže slikice lepo dišečih dojenčkovuser posted image .
Porem si all inclusive! Ti kar mal zavidam ko si že tako blizu, sicer pa gre čas tako hitro, da bom jaz tudi vsak čas tam. Si prvo deklico kaj prej rodila ali si šla čez rok? A je to sploh merilo za naslednjegauser posted image . Jaz sem včeraj že konkretno čutila našega malega tolovajčka kako se not premika...se mi zdi da je kar trebuh skakaluser posted image . Ti moraš sedaj že šteti gibe, ane? Kdaj začneš s CTGji?
jaz sem prvo rodila 5.dan čez rok,tistih 5 ni se mi je vleeeeeeeklo,kot cela nosečnost prej skupajuser posted image  ni merilo,kak bo-lahk se zgodi ,da bo prej,lahk ,da čez rokuser posted image
ja jaz moram štet gibe,pa je včasih čist divji,včasih pa na easy ko mamauser posted image

sej je ful hitro preteklo,pa tud kar neki stvari še imam za opravit,pa ne vem kak mi bo vse skupaj ratalouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.2.2009 9:31:21   
spps

Nosečke dejte mal povedat kakšna imena ste kaj izbrale oziroma med katerimi se odločateuser posted image user posted image user posted image  Prosim, prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas naj bi bil Marcel,če bi pa bila slučajno punčka pa Alinauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.2.2009 9:31:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo midve z spps zelo ubogava .

spps:kako lep buši ,smao moj je pa mali proti tvojmu ,se vidi da si za 7 t pred manouser posted image

Naš buši danes v 30t3d

user posted image
user posted image
user posted image

jaz sem imela trebuhv prvi nosečnosti pol manjši kot sedaj-sem nosila v križu,sedaj pa imamo posteljico spredaj,za to je bolj izrazit bušiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.2.2009 9:34:46   
murkica
JAZZZ z veseljem bi se šla mal sprehodt samo sem v službi, pa to trenutno ni izvedljivo, ker imam kar gužvo... Že to goljufam, da čekiram RR zraven, namesto, da bi na polno delala user posted image

Kakšni lepi trebuščkiuser posted image user posted image user posted image  Ste mi kar polepšale danuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.2.2009 9:55:38   
jazzz27
sonček85..hvala za recept..imam pa šeeno nosečniško lastnost in ta je da sem lena!user posted image user posted image  Buši je res fulll lušen. če si zamislim, da bom jaz tam čez dobra dva meseca...jej jej, kje je še touser posted image . Prej sem pozabila omenit, kremšnite..user posted image user posted image ...njamsi, njamsi. Kaj boste še pekli?

spps...jaz upam, da boš šla že pred rokom, da ne bo tako veliko čakanja. Kaj si se ti odločila za paket ali denar? Kaj imaš še za opravit? A tvoj bo prvih 14 dni doma? Vi boste naravno rodili, ane?

murkica...tole je pa ilegala!!! Priporočam mal telovadbeuser posted image user posted image ..pa naj bo to le s prsti za RR. user posted image  Drugače pa ignoriraj zaspanostuser posted image . Pri kom imata spermiogram?

Jaz bom svojega bušija nalepila jutri, ko bom 20ti teden. Se mi pa tud že kar pozna..HB!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.2.2009 9:59:28   
spps

spps...jaz upam, da boš šla že pred rokom, da ne bo tako veliko čakanja. Kaj si se ti odločila za paket ali denar? Kaj imaš še za opravit? A tvoj bo prvih 14 dni doma? Vi boste naravno rodili, ane?
jaz tuduser posted image user posted image

vzela sem denar,moj pa bo 15 dni doma,če je že plačan dopustuser posted image user posted image
gremo pa natur rodit kot prvičuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......