Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.2.2009 19:00:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Oh, ah, uh. Bom raje bebiju učke doj držala tačas ... Lepo, lepo, leeepoooo! Saj sem upala na tak odgovor pri tebi Naše skoraj testerke - še malo, še malo!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.2.2009 19:43:08
|
|
|
|
Grethy
|
Tolk čist mal še manjka do dneva D
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.2.2009 19:47:14
|
|
|
|
Nončika
|
Manjka še samo 2dni. jeeeee!!! pol pa sprejemamo samo + ali pa . Sekica, hugica po naše. je san tuj v Mb odla, znaš ka. tan san se tak pokvarila. na vsaj moj dragi tak pravi.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.2.2009 20:49:26
|
|
|
|
spelka12
|
Ne vem, a bom kej prej lulala. Kaj mislite ve? A bom zdržala? žižika kaj praviš? Bova al ne bova? Bomo jutri vidl.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.2.2009 21:55:33
|
|
|
|
ledenka
|
pravzaprav tule kar diši po nosečkah nekak na vodi čutim, da bo poztiven tale februar
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.2.2009 22:01:56
|
|
|
|
murkica
|
No tole je bil pa čvekav vikend... Jaz se nisem nič uspela javljati, ker me praktično nič ni bilo doma... Z dragim sva na polno izkoristila ta sončen vikend in sva se samo potepala... Včeraj sva bila pri mojih na vikendu na dolenjskem, danes pa sva si zjutraj najprej na sončku privoščila kavico, potem pa sva obula superge in sva se odpravila na sprehod in sva se vrnila šele ob 16-ih... Tako, da sva bila že pošteno lačna in sva se odpravila še na kosilo... Tako, da nama je bilo res prijetno in ko sva prišla domov sem bila tako utrujena, da sem se kar malo ulegla pred televizijo in kinkala... No zdaj pa sem čisto budna in ne vem čisto kako bom zaspala, jutri pa služba ... Po mojem se bom šla še enkrat najest in pol bom pa itak kr padla dol Punce res še malo in boste lulale... Mene že bolijo pesti od tiščanja... Resnično upam, da vse zagledate debele +.... Na koncu mora biti naš seznam resnično obarvan ves v roza... Res bi pa lahko padla kakšna nova slikica od naših nosečk!!! Le hitro fotoparat v roke in slikce na RR, da mal vidimo vaše bušije Nič punce, po mojem bom šla spečt palačinke, ve pa lepo pančkajte in se seveda kaj več beremo jutri
< Sporočilo je popravil murkica -- 15.2.2009 22:02:51 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 7:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTROOOOOO!!!!! Kaj je zdej nosečke in še ne nosečke? Nončika... V Soboti man taščo pa tasta... Ampak na FB san pa vidla da, či smo mi na vikendi v Filovcih smo skoraj sosedi... Moji zakonski starši so namreč original iz Filovec Se*kica Če se ti bojiš bušija nalimat, pol ga jaz nikoli ne bom smela Ne boj se pupa.... Nas buši zanima, ne pa celulit ali strije po njem Ostale? Žižika in Špelkina??? Kako se držita?? Nončika pa ti? Že kaki znakci?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 7:39:42
|
|
|
|
murkica
|
No pa še jutro z moje strani.... Jaz sem seveda tako kot vsak ponedeljek že v službi in sem mogla mal pridt pogledat na RR, dokler imam še čas... Živa ti si pa zgodnja, a nisi na bolniški? Zdej bi se mogla čim bolj naspat, ker še malo, pa bo spanje skozi noč preteklost :) No midva z mojim pa greva jutri na spermiogram.. Se mi zdi, da je moj kar malo živčen... No pa sej je logično tako. Namreč, ko grem jaz na kakšen pregled me tudi na polno zvija, ker nikoli ne veš kaj bodo našli... Ampak sej jaz se ves čas hecam, da bom jaz nosečka tako ali tako že ta mesec in se bo šel na spermiogram samo malo pozabavat Sam njemu se to ne zdi tok smešen Vidm, da vse ostale še pridno spančkate in da ni ne duha ne sluha o vas... Tako, da takoj ko se boste zbudile se morat javiti na RR in malo poročati vaše stanje... No pa naj res pade kje kakšna slikica.... Da bomo nenosečke (no nikoli se ne ve) mal gledale kako rastejo vaši bušiji... GIGI in ŠPELČI pesti še vedno držim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 7:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Živa ti si pa zgodnja, a nisi na bolniški? Zdej bi se mogla čim bolj naspat, ker še malo, pa bo spanje skozi noč preteklost :) Ja zgodnja sem, ker sem danes dragega peljala v službo, saj rabim avto Ampak ravno razmišljam, da vas bom zapustila ins e še malo v posteljo zavlekla Mi kar oči skupaj vleče
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 8:36:31
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! Kako ste punce? za vse,ki boste v teh dneh lulale na palčko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 8:55:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Res bi pa lahko padla kakšna nova slikica od naših nosečk!!! Le hitro fotoparat v roke in slikce na RR, da mal vidimo vaše bušije da ne boš rekla,da te nobena ne obrajta
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 8:57:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Jao kakšna stimulacija za vikend!! Ste pa res nalepile enih skušnjav gor, tako da se je moj dragi komaj mal oddahnil . Ste bile pa zgodnje danes. Jaz sem se komaj skupaj sestavila. Me je kar strah kako bom ponoči.ko bo otroček tu....bom ko zombi okol hodila Murkica...držim pesti, danes bo itak vse ok. In ti boš nosečka ta mesec, brez panike. Ajsi...a ti tud vohaš februarske nosečke? Ajsi a pri sadju se moraš tudi nazaj držat? Špeli ....moja, moja!!!! Žiži....a boš lulala kaj prej??? Voham nosečko!!! Živa...ti si kar še mal privošči, zdaj moraš vse not prinest, ker pol odpade spanje, ko bo bebi tu!! Erin...kako Tilen? Beyba...kako bejba jr.? Sonček33...mali Lovro? Priden? Mi je kar hudo, ker te ne morem vprašat kaj bomo kuhal? Kako je blo na porodu zaradi učkov? Se*...a mate sončka v prekmurju? Kako počutje? larilu...javi se, da vidimo kako je s tabo!!! miška....mah pa ti si res super koko...pa kaj se meniš, veš da bo kvalitete še za izvoz v hladilnik. Držim pesti, da bo punkcija čim manj bolela in da imajo vaši otroci radi luč k seksajo .... Oktavija..vozički Jane, ne vem če so cenejši v Zg, sam če dobiš pa popust na gotovino in vrnjen davek, so pa definitivno cenejši kot pri nas. Kako si drugače? V službi? spps...jaaaaaaaaaaaaaoooooooo, še malo, pa gremo dihat s tabo!!!! Me že daje nervoza!! Komaj čakam. Kako se počutiš? Si vredu? JAVI SE KAJ. pikiO...kuku? Kje se potepaš? Kako napredujemo..pridi mal na RAPORT!! Aqua...kdaj lulamo? Navijam, navijam....mislim, da vas bo kar nekaj februark....vam kar privoščim, boste potem skup na temi nosečnosti. Kaj bo to enga čveka!! sonček 85...kaj je v planu za ta teden? S kom si filala kifeljčke...res so dobro izgledal. Punce lep dan vam želim, čeprov je tukaj prav smotano vreme. papa
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 16.2.2009 9:01:30 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:03:11
|
|
|
|
spps
|
ja še malo pa bomo dihali po pravici komaj čakam,ker že imam poln kufer nespanja(no sej pol se bo to nadaljevalo,ampak pol bo vsaj pameten razlog ),bruhanja (včeraj zvečer sem spet mela laufarijjo do wc-ja...sem se s kumarcami pregrešila ),zaprtost,,,,ni da ni Če odštejemo to vse,sem pa kr ok sem pa že fejst nestrpna,predvsem moj in mala,komaj čaka,da dobimo dojenčka k hiši
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:08:58
|
|
|
|
jazzz27
|
spps, saj je prav, da komaj čakata dojenčka. Še me tu na borbi komaj čakamo sveže slikice lepo dišečih dojenčkov . Porem si all inclusive! Ti kar mal zavidam ko si že tako blizu, sicer pa gre čas tako hitro, da bom jaz tudi vsak čas tam. Si prvo deklico kaj prej rodila ali si šla čez rok? A je to sploh merilo za naslednjega . Jaz sem včeraj že konkretno čutila našega malega tolovajčka kako se not premika...se mi zdi da je kar trebuh skakal . Ti moraš sedaj že šteti gibe, ane? Kdaj začneš s CTGji?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:09:07
|
|
|
|
murkica
|
Kakšen lepi bušek!!!! No vidiš tako je treba... Upam, da se danes še katera opogumi in prilepi slikice!!!! Punce jst sem tako zmatrana... Najhuje mi je to, da se monavadi zbudim s kavo, mi je pa zadnje dneve po kavi ful slabo in se je upam pit... Tako, da bomopač očitno mal potrpeli... Samo je pa pol hudič to, ker sem toliko navajena na kavo, da imam potem cel glavobol zaradi tega, ker je nisem spila. Tako, da sem v riti V bistvu mi je celo kava začela smrdet.. Mislim, da se mojim hormončkom spet mal meša... Zdej že dolgo nisem imela nobenih znakcov, pa se morajo spet kaj pojavit.... Kako ste kaj danes punce drugače? Ste dobro spale? Jaz sem se zbudila ob 4-ih zjutraj in nikakor nisem mogla zaspati nazaj... Ludnica... No in seveda ko sem končno zaspala je že zvonila budilka in sem se mogla odpravit v službo Jst bi pa še tako pančkala... Nosečke dejte mal povedat kakšna imena ste kaj izbrale oziroma med katerimi se odločate Prosim, prosim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:10:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Sonček, tale na 24 ur je pa kriza. 13-letnik? zgleda pa kao kak 8letnik. mi smo se že zmrazili, ko sta v naši neposredni bližini dobila dojenčka 16-letnica in 17-letnik. fant je zdaj star 7let in njegov očka je res odgovoren in ga je dejansko on čuval, hranil, ... saj je mamica bila še v šoli. ja kaj akega si ne želim ,ali svojemu otroku,najprej šola,služba,.... jazzzz:ja daleč stran živim ,meni bi tudi tile pasali tko slastno zgledajo ,a ne? jih pa nisem pekla jaz ,bi jih pa z veseljem ,ta teden pri meni padejo kremšnite ker ima moj rd v petek imamo pa aprilske nosečke srečanje na Trojanah ,se bom krfov najedla Tle najdeš pa recept za te rogljičke:http://www.kulinarika.net/recept.asp?id=5843
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:17:24
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček...a tako si ti mene? Ah, se vidi da se mi je apetit povečal, pa k vidim kako tako slikci zraven avatorja enostavno mislim, da si bla ti lasnica tihle lepotcev . Joooooooooooj, krofi..jaz sem tako LAČNA!!!! Se mi je apetit povečal, skoz bi nekaj grizla...samo problem je v tem ko mi rojijo po glavi same take redilne dobrote!!! murkica...sem vedla, da voham nosečko!! Tole je dober znakec, če ti kava ne paše! Mal se pojdi po ulici gor pa dol sprehodit in te bo prav tako zbudilo!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:20:49
|
|
|
|
sonček85
|
evo midve z spps zelo ubogava . spps:kako lep buši ,smao moj je pa mali proti tvojmu ,se vidi da si za 7 t pred mano Naš buši danes v 30t3d
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:21:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sonček...a tako si ti mene? Ah, se vidi da se mi je apetit povečal, pa k vidim kako tako slikci zraven avatorja enostavno mislim, da si bla ti lasnica tihle lepotcev . Joooooooooooj, krofi..jaz sem tako LAČNA!!!! Se mi je apetit povečal, skoz bi nekaj grizla...samo problem je v tem ko mi rojijo po glavi same take redilne dobrote!!! ,sej sem ti pa recept poleg dala ,pa jih lahko narediš,meni se ne zdi težek postopek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:31:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps, saj je prav, da komaj čakata dojenčka. Še me tu na borbi komaj čakamo sveže slikice lepo dišečih dojenčkov . Porem si all inclusive! Ti kar mal zavidam ko si že tako blizu, sicer pa gre čas tako hitro, da bom jaz tudi vsak čas tam. Si prvo deklico kaj prej rodila ali si šla čez rok? A je to sploh merilo za naslednjega . Jaz sem včeraj že konkretno čutila našega malega tolovajčka kako se not premika...se mi zdi da je kar trebuh skakal . Ti moraš sedaj že šteti gibe, ane? Kdaj začneš s CTGji? jaz sem prvo rodila 5.dan čez rok,tistih 5 ni se mi je vleeeeeeeklo,kot cela nosečnost prej skupaj ni merilo,kak bo-lahk se zgodi ,da bo prej,lahk ,da čez rok ja jaz moram štet gibe,pa je včasih čist divji,včasih pa na easy ko mama sej je ful hitro preteklo,pa tud kar neki stvari še imam za opravit,pa ne vem kak mi bo vse skupaj ratalo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:31:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Nosečke dejte mal povedat kakšna imena ste kaj izbrale oziroma med katerimi se odločate Prosim, prosim Pri nas naj bi bil Marcel,če bi pa bila slučajno punčka pa Alina
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:31:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo midve z spps zelo ubogava . spps:kako lep buši ,smao moj je pa mali proti tvojmu ,se vidi da si za 7 t pred mano Naš buši danes v 30t3d jaz sem imela trebuhv prvi nosečnosti pol manjši kot sedaj-sem nosila v križu,sedaj pa imamo posteljico spredaj,za to je bolj izrazit buši
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:34:46
|
|
|
|
murkica
|
JAZZZ z veseljem bi se šla mal sprehodt samo sem v službi, pa to trenutno ni izvedljivo, ker imam kar gužvo... Že to goljufam, da čekiram RR zraven, namesto, da bi na polno delala Kakšni lepi trebuščki Ste mi kar polepšale dan
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:55:38
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček85..hvala za recept..imam pa šeeno nosečniško lastnost in ta je da sem lena! Buši je res fulll lušen. če si zamislim, da bom jaz tam čez dobra dva meseca...jej jej, kje je še to . Prej sem pozabila omenit, kremšnite.. ...njamsi, njamsi. Kaj boste še pekli? spps...jaz upam, da boš šla že pred rokom, da ne bo tako veliko čakanja. Kaj si se ti odločila za paket ali denar? Kaj imaš še za opravit? A tvoj bo prvih 14 dni doma? Vi boste naravno rodili, ane? murkica...tole je pa ilegala!!! Priporočam mal telovadbe ..pa naj bo to le s prsti za RR. Drugače pa ignoriraj zaspanost . Pri kom imata spermiogram? Jaz bom svojega bušija nalepila jutri, ko bom 20ti teden. Se mi pa tud že kar pozna..HB!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 9:59:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps...jaz upam, da boš šla že pred rokom, da ne bo tako veliko čakanja. Kaj si se ti odločila za paket ali denar? Kaj imaš še za opravit? A tvoj bo prvih 14 dni doma? Vi boste naravno rodili, ane? jaz tud vzela sem denar,moj pa bo 15 dni doma,če je že plačan dopust gremo pa natur rodit kot prvič
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......