Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:00:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* TUKAJ je en link samo zate OK, pupe - se vidimo next Friday! BTW - sam bi ga pa bilo potrebno malo poredit. Kak je suhcen v pasu...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:00:48
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Greti sem te sem zvabla s tipčki? Evo še enga zate Gigika ... tle mi je pa tko mal hecen ... kukr primabaletnik ... mu ne paše glih preveč tale white varianta ...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:02:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Greti sem te sem zvabla s tipčki? Evo še enga zate Gigika ... tle mi je pa tko mal hecen ... kukr primabaletnik ... mu ne paše glih preveč tale white varianta ... Primabalerina
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:03:43
|
|
|
|
beyba
|
Pa enega za Se* user posted image tale je zakon... Sam sej pravim da moj pride šele drug teden na vrsto, ker je teta s krvavca na obislu....tako da to valentinovo suša.... Krofi pa če jih bo katera delala iz pirine moke ne vzhajajo toliko kot iz navadne in zato jih je treba manj razvaljat....bo drugo soboto popravni izpit....bomo vidli....slikam pa boste ocenle.... SE* ti kar prileti v soboto jih bom della abodo še topli
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:04:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* TUKAJ je en link samo zate OK, pupe - se vidimo next Friday! BTW - sam bi ga pa bilo potrebno malo poredit. Kak je suhcen v pasu... Men so pa glih suhci všeč Kolk je sploh ta dečko star? Z dolgimi laski bi ga še jaz za svojega vzela
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:06:41
|
|
|
|
beyba
|
SE* kampa greš na počitnice?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:07:17
|
|
|
|
gigi1
|
No pupike...men se pohana piška nevarno približuje . Grem jest Lep večer
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:08:23
|
|
|
|
beyba
|
še tole morm pokazat ka je tko dobra takole namreč zgleda ko jo hrani oči :
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:10:24
|
|
|
|
beyba
|
opala pozabla slikico pripopat....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:10:41
|
|
|
|
miska73
|
Moram še mal za našo Žiži naštimat stimulacije... Tle je pa tolk simpatičen, da bi bil kr za popapcat Tle pa pozira samo za naši Žiži
< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.2.2009 19:17:51 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:11:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Moram še mal za našo Žiži naštimat stimulacije... Tle je pa tolk simpatičen, da bi bil kr za popapcat Tle pa pozira samo za naši Žiži Njami še bi mami Pa vseen morm dodat...a ni tole najlepši telešček, kar ste jih videle?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.2.2009 19:13:44 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:11:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba opala pozabla slikico pripopat.... Saj sploh ni panike... V večjem delu je še vedno čisto. Bravo za očija
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:12:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba opala pozabla slikico pripopat.... A tole je pa... Njami še bi ati? No, zdej grem pa res na pohano piško
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:15:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Njami še bi mami Pa vseen morm dodat...a ni tole najlepši telešček, kar ste jih videle? Eden lepših... ni pa najlepši.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:15:38
|
|
|
|
murkica
|
No punce zdej ste mi pa res lušte naredile, tako po hrani kot po mmmmmmmm ... Pa nimam doma nič pametnega za jest, niti mojga ni doma... Tako, da bemtiš bom čist na suhem ostala... Prišla sem vas samo pozdravit, zdej pa šibam delat, pol pa greva po mojo sestrco, k je danes na zabavi v Atlantisu... Bodite vse lepo, upam, da bo vikend sončen in da se boste lahko naužile njegove toplote... Papa P.S.- upam, da vas danes ne bo kaj strah (morte vsaj kakšno grozljivko pogledat, že paše na tak dan)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:18:22
|
|
|
|
Serendipity
|
beybi - nikan nejdem. Doma me bo moj razvajal, jaz pa uživala v tem gigi - aja? Nč ne povem koliko je star! Prste vstran!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:18:45
|
|
|
|
murkica
|
Evo pa še ena od mene:
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:31:27
|
|
|
|
beyba
|
ja mogoče se na tej sliki sklabo vidi....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:34:08
|
|
|
|
beyba
|
tuki se bolje vidi kako ni skori nič čisto...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:36:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba tuki se bolje vidi kako ni skori nič čisto... Še vedno ni kritično.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:37:10
|
|
|
|
sonček85
|
zdaj vem kaj me čaka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 19:38:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba opala pozabla slikico pripopat.... DOBRA!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 20:19:00
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Danes sem spoznala spelko in moram rečt, da je super punca..... Fullllll držim pesti zate.........in seveda za vse ostale tud
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 20:50:07
|
|
|
|
benika
|
beyba, a lahko podam moj komentar na Elo........................................evo Stella, a ne da je Špelka fejst babnca? Sej drugačna ne more bit, ma fejst sestro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.2.2009 20:54:00
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika beyba, a lahko podam moj komentar na Elo........................................evo Stella, a ne da je Špelka fejst babnca? Sej drugačna ne more bit, ma fejst sestro se kar podpišem pod komentar na Elo.... Spelka je zakon, zdaj pa še moram sesterco spoznat, da vidim, če sta si kaj podobne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......