Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 20:19:04
|
|
|
|
barbaw
|
AAAALLLLLOOOOO KKKKKJJJJJJEEEEEE SSSSSTTTTEEEEE????? Ja, kričim. Kaj ste šle vse čagat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 20:29:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Halo barbaw, malo sem na hitro prebrala, ne vsega seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 20:31:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Halo barbaw, malo sem na hitro prebrala, ne vsega seveda Sem ravno hotela v bano se namakat. Kako je bilo????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 20:34:55
|
|
|
|
barbaw
|
Grem se namakat. Čez kake pol ure bom nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 20:43:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako poročilo: sem se kar fajn nagarala v tisti vroči kmomori, čeprav vsako vajo samo z 10 ponovitvami. Potem pa še v sauno, kjer je bilo tako vroče kot sto . Svetovanje o hrani, kaj ja in česa ne in predvsem koliko. Dieta ni ločevalna, ješ lahko vse, samo pravilno zaporedje mora bit 5-6 obrokov na dan in seveda miganje Zaenkrat sem OK, zadovoljna, bo pa treba kar fajn spremenit stil življenja . špelin@: na začetku te stehtajo in potem greš v termoslim (komora s konstantno temperaturo 37 st in IR žarki Tam izvajaš določene vaje, ki ti jih predpiše tvoj osebni trener, ki jih s reboj izvaja. Vaje so brez uteži, z urežmi, žogo..... po končani vadbi (cca25 min) greš pod tuš in nato v sauno, ki zgleda kot sarkofag, le glavao imaš zunaj. Notri je 45 sopinj in počasi dozirajo neka eterična olja in ne vem še kakšen stuff. Tu si 15 min, potem pa greš na ohlajanje in ponovno tehtanje. Vmes moraš pit pred vadbo, po vadbi vsaj po 2dcl vode, da se nadomesti izguba tekočine. In današnji rezultat -0,7kg po terapiji Merjenje obsega telesa je na vsakih 5 obiskov. Včasih greš namesto v termoslim na thermo byke ali na neko tresočo zadevo in gor vadiš. Drugače je pa tu KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:00:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Halo barbaw, malo sem na hitro prebrala, ne vsega seveda Sem ravno hotela v bano se namakat. Kako je bilo???? to tud mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:03:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako poročilo: sem se kar fajn nagarala v tisti vroči kmomori, čeprav vsako vajo samo z 10 ponovitvami. Potem pa še v sauno, kjer je bilo tako vroče kot sto . Svetovanje o hrani, kaj ja in česa ne in predvsem koliko. Dieta ni ločevalna, ješ lahko vse, samo pravilno zaporedje mora bit 5-6 obrokov na dan in seveda miganje Zaenkrat sem OK, zadovoljna, bo pa treba kar fajn spremenit stil življenja . špelin@: na začetku te stehtajo in potem greš v termoslim (komora s konstantno temperaturo 37 st in IR žarki Tam izvajaš določene vaje, ki ti jih predpiše tvoj osebni trener, ki jih s reboj izvaja. Vaje so brez uteži, z urežmi, žogo..... po končani vadbi (cca25 min) greš pod tuš in nato v sauno, ki zgleda kot sarkofag, le glavao imaš zunaj. Notri je 45 sopinj in počasi dozirajo neka eterična olja in ne vem še kakšen stuff. Tu si 15 min, potem pa greš na ohlajanje in ponovno tehtanje. Vmes moraš pit pred vadbo, po vadbi vsaj po 2dcl vode, da se nadomesti izguba tekočine. In današnji rezultat -0,7kg po terapiji Merjenje obsega telesa je na vsakih 5 obiskov. Včasih greš namesto v termoslim na thermo byke ali na neko tresočo zadevo in gor vadiš. Drugače je pa tu KLIK , vidiš da ni bilo tako hudo tebe pa je zgrabila panika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer sem vam prišla zaželet lahko in dolgooo noč, jaz s svojim pregledam film, potem pa spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:04:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw AAAALLLLLOOOOO KKKKKJJJJJJEEEEEE SSSSSTTTTEEEEE????? Ja, kričim. Kaj ste šle vse čagat? pazi na glasilke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:05:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varjo pa muči zobek, ki še ni pokukal na plano. V posteljici je spala 10 minut, zdaj pa nadaljuje na mojih rokah.....ko jo odložim pa auf bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:05:36
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Če verjamete ali ne, Gal je danes zaspal ob devetih . Sicer sem malo skeptična, a vseeno upam, da bo prespal noč kot ponavadi. Estrella tudi mene daje firbec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:06:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer sem vam prišla zaželet lahko in dolgooo noč, jaz s svojim pregledam film, potem pa spat čer vidva kar uživita pa nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:07:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Če verjamete ali ne, Gal je danes zaspal ob devetih . Sicer sem malo skeptična, a vseeno upam, da bo prespal noč kot ponavadi. Estrella tudi mene daje firbec priden Gal , moj je tud mrknil ene 15minut nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:09:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako poročilo: sem se kar fajn nagarala v tisti vroči kmomori, čeprav vsako vajo samo z 10 ponovitvami. Potem pa še v sauno, kjer je bilo tako vroče kot sto . Svetovanje o hrani, kaj ja in česa ne in predvsem koliko. Dieta ni ločevalna, ješ lahko vse, samo pravilno zaporedje mora bit 5-6 obrokov na dan in seveda miganje Zaenkrat sem OK, zadovoljna, bo pa treba kar fajn spremenit stil življenja . špelin@: na začetku te stehtajo in potem greš v termoslim (komora s konstantno temperaturo 37 st in IR žarki Tam izvajaš določene vaje, ki ti jih predpiše tvoj osebni trener, ki jih s reboj izvaja. Vaje so brez uteži, z urežmi, žogo..... po končani vadbi (cca25 min) greš pod tuš in nato v sauno, ki zgleda kot sarkofag, le glavao imaš zunaj. Notri je 45 sopinj in počasi dozirajo neka eterična olja in ne vem še kakšen stuff. Tu si 15 min, potem pa greš na ohlajanje in ponovno tehtanje. Vmes moraš pit pred vadbo, po vadbi vsaj po 2dcl vode, da se nadomesti izguba tekočine. In današnji rezultat -0,7kg po terapiji Merjenje obsega telesa je na vsakih 5 obiskov. Včasih greš namesto v termoslim na thermo byke ali na neko tresočo zadevo in gor vadiš. Drugače je pa tu KLIK dober začetek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:09:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw AAAALLLLLOOOOO KKKKKJJJJJJEEEEEE SSSSSTTTTEEEEE????? Ja, kričim. Kaj ste šle vse čagat? pazi na glasilke nočejo crknit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:09:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj čvekice! Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla. Čist sem že obupana . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo .... Joj Naty tako mi je hudo ob teh vajinih težavah Jaz res upam, da se čimprej iz tega izvlečeta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:09:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Če verjamete ali ne, Gal je danes zaspal ob devetih . Sicer sem malo skeptična, a vseeno upam, da bo prespal noč kot ponavadi. Estrella tudi mene daje firbec držimo pesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:10:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Če verjamete ali ne, Gal je danes zaspal ob devetih . Sicer sem malo skeptična, a vseeno upam, da bo prespal noč kot ponavadi. Estrella tudi mene daje firbec priden Gal , moj je tud mrknil ene 15minut nazaj Moja pa spi že dobro uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:10:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: kako vam pomagajo kroglice? Kolikokrat jih daš Maji na dan? Samo zvečer in ne vrešči več ponoči. Prej se je zbujala xxx krat zdaj pa se samo 1x zaradi kašlja. Čakamo pa drugače naslednji zob, ki ga še ene 2 tedna ne bo, če bo šlo tako počasi kot ta zadnji. za kroglice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:12:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw AAAALLLLLOOOOO KKKKKJJJJJJEEEEEE SSSSSTTTTEEEEE????? Ja, kričim. Kaj ste šle vse čagat? pazi na glasilke nočejo crknit ti jih kar čuvaj jih boš še rabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:12:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Če verjamete ali ne, Gal je danes zaspal ob devetih . Sicer sem malo skeptična, a vseeno upam, da bo prespal noč kot ponavadi. Estrella tudi mene daje firbec priden Gal , moj je tud mrknil ene 15minut nazaj Moja pa spi že dobro uro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:12:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za Majo dnevna soba ni več zanimiva. Je v njej prebila kar nekaj mesecev, zdaj pa se je "preselila" v Jakovo sobo. Skos hoče bit noter in se tam igra in mu vleče vse s polic in .... Pa še hrčke hodi gledat kolikor lahko vidi s svoje perspektive. Danes je celo enega pobožala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:13:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj čvekice! Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla. Čist sem že obupana . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo .... Joj Naty tako mi je hudo ob teh vajinih težavah Jaz res upam, da se čimprej iz izvlečeta enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:15:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako poročilo: sem se kar fajn nagarala v tisti vroči kmomori, čeprav vsako vajo samo z 10 ponovitvami. Potem pa še v sauno, kjer je bilo tako vroče kot sto . Svetovanje o hrani, kaj ja in česa ne in predvsem koliko. Dieta ni ločevalna, ješ lahko vse, samo pravilno zaporedje mora bit 5-6 obrokov na dan in seveda miganje Zaenkrat sem OK, zadovoljna, bo pa treba kar fajn spremenit stil življenja . špelin@: na začetku te stehtajo in potem greš v termoslim (komora s konstantno temperaturo 37 st in IR žarki Tam izvajaš določene vaje, ki ti jih predpiše tvoj osebni trener, ki jih s reboj izvaja. Vaje so brez uteži, z urežmi, žogo..... po končani vadbi (cca25 min) greš pod tuš in nato v sauno, ki zgleda kot sarkofag, le glavao imaš zunaj. Notri je 45 sopinj in počasi dozirajo neka eterična olja in ne vem še kakšen stuff. Tu si 15 min, potem pa greš na ohlajanje in ponovno tehtanje. Vmes moraš pit pred vadbo, po vadbi vsaj po 2dcl vode, da se nadomesti izguba tekočine. In današnji rezultat -0,7kg po terapiji Merjenje obsega telesa je na vsakih 5 obiskov. Včasih greš namesto v termoslim na thermo byke ali na neko tresočo zadevo in gor vadiš. Drugače je pa tu KLIK Bejba saj bo - začetek je najhujši potem bo pa že šlo. Go baby, go
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:18:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako poročilo: sem se kar fajn nagarala v tisti vroči kmomori, čeprav vsako vajo samo z 10 ponovitvami. Potem pa še v sauno, kjer je bilo tako vroče kot sto . Svetovanje o hrani, kaj ja in česa ne in predvsem koliko. Dieta ni ločevalna, ješ lahko vse, samo pravilno zaporedje mora bit 5-6 obrokov na dan in seveda miganje Zaenkrat sem OK, zadovoljna, bo pa treba kar fajn spremenit stil življenja . špelin@: na začetku te stehtajo in potem greš v termoslim (komora s konstantno temperaturo 37 st in IR žarki Tam izvajaš določene vaje, ki ti jih predpiše tvoj osebni trener, ki jih s reboj izvaja. Vaje so brez uteži, z urežmi, žogo..... po končani vadbi (cca25 min) greš pod tuš in nato v sauno, ki zgleda kot sarkofag, le glavao imaš zunaj. Notri je 45 sopinj in počasi dozirajo neka eterična olja in ne vem še kakšen stuff. Tu si 15 min, potem pa greš na ohlajanje in ponovno tehtanje. Vmes moraš pit pred vadbo, po vadbi vsaj po 2dcl vode, da se nadomesti izguba tekočine. In današnji rezultat -0,7kg po terapiji Merjenje obsega telesa je na vsakih 5 obiskov. Včasih greš namesto v termoslim na thermo byke ali na neko tresočo zadevo in gor vadiš. Drugače je pa tu KLIK , vidiš da ni bilo tako hudo tebe pa je zgrabila panika A tebe ne bi? Saj veš, to je strah pred neznanim
|
|
|
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!