Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:18:40
|
|
|
|
Anitka
|
Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:19:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... Gal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:20:17
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella na kakšen način boš mogla spremenit življenski stil? Kaj imaš pa oblečeno v komori?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:31:44
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:32:42
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw danes me boš pa spet ujela , ker se jaz za danes poslavljam. Želim vam lepo, mirno noč in Jutri pa preživite lep Valentinov dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:34:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw danes me boš pa spet ujela , ker se jaz za danes poslavljam. ne bom, ne bom, ker nimam backupa, sama pa ne mislim toliko postov klofat. Boste mislile, da se mi je čisto utrgalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:36:58
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:37:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella na kakšen način boš mogla spremenit življenski stil? Kaj imaš pa oblečeno v komori? Kratke hlače in majčko top. Spremeniti popolnoma kar se tiče prehrane, redni obroki, količinsko primerni, čim več telesne aktivnosti v obliki gibanja in seveda sproščanje. Pa seveda disciplina preko dneva, da postane tak način rutina in ne gledanje na uro kdaj boš jedel in podobno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:38:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... Alči pa reče mama Sicer vem, da ne zavestno, pa vseeno je lepo slišat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:38:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:39:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella na kakšen način boš mogla spremenit življenski stil? Kaj imaš pa oblečeno v komori? Kratke hlače in majčko top. Spremeniti popolnoma kar se tiče prehrane, redni obroki, količinsko primerni, čim več telesne aktivnosti v obliki gibanja in seveda sproščanje. Pa seveda disciplina preko dneva, da postane tak način rutina in ne gledanje na uro kdaj boš jedel in podobno. Sproščanje je zame španska vas. Zdajle bi lahko ležala pa zlagam perilo zraven. Jest redno 5-6x dnevno meni ne bi nikoli uspelo v službi. Še doma mi ne rata le kaj bo šele potem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:39:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... Alči pa reče mama Sicer vem, da ne zavestno, pa vseeno je lepo slišat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:39:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... Alči pa reče mama Sicer vem, da ne zavestno, pa vseeno je lepo slišat A si ziher, da ni zavestno? Mene moja prav pokliče, če me rabi v posteljici recimo ali pa če me ne vidi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:40:17
|
|
|
|
mafi
|
Anitka: nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:40:49
|
|
|
|
mafi
|
kje je pa tally danes je ni nikjer na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:41:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella na kakšen način boš mogla spremenit življenski stil? Kaj imaš pa oblečeno v komori? Kratke hlače in majčko top. Spremeniti popolnoma kar se tiče prehrane, redni obroki, količinsko primerni, čim več telesne aktivnosti v obliki gibanja in seveda sproščanje. Pa seveda disciplina preko dneva, da postane tak način rutina in ne gledanje na uro kdaj boš jedel in podobno. sam volje ti ne sme zmakat pol pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:42:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje je pa tally danes je ni nikjer na vidiku Mogoče je bila v novem stanovanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:43:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... jaz sem mela danes obis in jim je Filip full mahu ko so se pa odpravlal domov je pa začel ploskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:43:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... jaz sem mela danes obis in jim je Filip full mahu ko so se pa odpravlal domov je pa začel ploskat je bil vesel, da bo mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:44:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje je pa tally danes je ni nikjer na vidiku Mogoče je bila v novem stanovanju. mogoče pa čupkotu puca zobke, ker je imela danes zobarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:44:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... jaz sem mela danes obis in jim je Filip full mahu ko so se pa odpravlal domov je pa začel ploskat je bil vesel, da bo mir dej men je blo kar mal nerodno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:45:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajo . Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan. A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa... jaz sem mela danes obis in jim je Filip full mahu ko so se pa odpravlal domov je pa začel ploskat je bil vesel, da bo mir dej men je blo kar mal nerodno meni bi bilo tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:47:19
|
|
|
|
mafi
|
zdej grem pa še Marka pošimat pol pa letim pod tuš . če se slučajno ne oglasim: želim vem majčicam mirno in dolgo noč brez zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:48:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa še Marka pošimat pol pa letim pod tuš . če se slučajno ne oglasim: želim vem majčicam mirno in dolgo noč brez zbujanja Ti bom rekla kar nočko, ker se odpovedujem straži. NOČKO!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 21:55:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella na kakšen način boš mogla spremenit življenski stil? Kaj imaš pa oblečeno v komori? Kratke hlače in majčko top. Spremeniti popolnoma kar se tiče prehrane, redni obroki, količinsko primerni, čim več telesne aktivnosti v obliki gibanja in seveda sproščanje. Pa seveda disciplina preko dneva, da postane tak način rutina in ne gledanje na uro kdaj boš jedel in podobno. sam volje ti ne sme zmakat pol pa bo Po vseh eurih ki so frčali za to, boklje, da me ne. Pol bi raj šla na Bora Bora in uživala za 14 dni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
HranabinyyKoliko denarja na mesec porabite za hrano?od 100 do 200 (
27%)
od 200 do 300 (
35%)
od 300 do 400 (
21%)
od 400 do 500 (
12%)
od 500 do 600 (
1%)
600 ali več (
4%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!