|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
13.2.2009 21:50:10   
Pija76
Sonček kakšen cuker. Lepo se rihtajta!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.2.2009 22:16:51   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

Skratka, zgodilo se je nekaj nepričakovanega!!!!!!! user posted image  In to pomeni, da je še upanje tudi za vas!!!!!

user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke marjetka cvetka, to nam čakajočim res veliko pomeni, da ne izgubimo upanja. Čisto prav je, da se pohvališ, jaz ti iz srca privoščim.

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
13.2.2009 22:16:55   
spelka12
marjetka cvetka čestitam user posted image
kruce 11 tednov. wuuuuaaaaw. A že kej vzhajata?user posted image
dakec čestitam za pupouser posted image
Se* user posted image  za dober pregled, zdej se moreš pa res počasi začet redit. A ti pridem kuhat?user posted image
jutrišnje akterke - dobro opravite.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
13.2.2009 22:17:18   
Aljonka
lana70 Ko boš dobila M boš poklicala, povedala to številko in ti bo sestra povedala, kdaj in kam prideš v Lj. So tako prijazne in vse tako lepo razložijo, da se ti ni treba nič bat. Držim pesti, da bo vse ok.

Marjetka tako lepa zgodbica, nas mal spomne, da se je treba vrnit v naravo, kar pa je še bolj pomembno, da se znamo sprostit in uživat v vsakem dnevu posebaj, Iskrene čestitke in lepouser posted image  ti želim!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
13.2.2009 22:18:24   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Pozdravljene punce!

Glede na to, da sem nova (od danes), sem veliko zvedela od vas že preko samega foruma, saj vas berem že cel mesec ....od novembra...in moram priznati, da natipkate kar dosti strani za en dan....ni kaj. Obračam se pa na vas z enim vprašanjem in sicer. prejšnji teden sem dobila domov pošto, da moram poklicati po prejetju obvestila zadaj navedeno številko. ker sem bila drugi dan v Lj, sem šla kar osebno in dobila št.57 ter navodila, da pokličem prvi dan M,...no tukaj pa nastaja problem: kaj to pomeni? da bom prvi dan M klicala v LJ in letela gor po injekcije ali kaj??? Ni mi jasno, kaj delam s tisto številko. Hvala za odgovore.

L

Najprej, ISKRENE ČESTITKE marjetka cvetka!!!! Bravo puncauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa mislim, da gre takole in naj me punce popravijo če se motim.
Prvi dan M pokličeš sestro Miro in poveš tisto številko nakar te ona naroči mislim, da na 22 dan (sem že malo pozabila) in takrat dobiš tudi vso municijo za naprej.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
13.2.2009 22:20:09   
MBT1979
Ojla, pozdravljena Špelka12, kako kaj? Kakšno je počutje?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
13.2.2009 22:43:07   
n74
Da še malo pokomentriram.

biba, a.jrad - sem že zasledila na forumu, da ata pokliče, če se nobena celica ne oplodi, da se zastonj ne hodi v Postojno. Tako, da sem jaz naslednje jutro v strahu čakala, da ne dobim njegov klic. Pa ga nisem. Tko, da bibabond, če se je meni obdržala ena celica do ET (no potem v meni se je premislila), ni vrag, da tebe ne počakata vsaj dve in potem še dve za zamrznit.
arneja - vidim, da bove medve potem skupaj trepetale, jaz sem dobila taprvo špikico v sredo. Pa še nekaj skupnega imave, menda se obe sedaj bolj zdravo prehranjujeve, tako da mora iz tega kaj pametnega ratat
mišmiš-nisem imela oblečenega šala. Si bom pa zapomnila tvoj nasvet o parkiranju, sprobam takoj v ponedeljek
šuki, dakec - vama pa še nisem čestitala, novopečeni mamici, čimprej nalimajta stimulacijo za nas še nenosečke
zvezdica, sonček33- vedve sta tako pridne, ko sta takoj postregle z vajinimi srčki
TI1979 - vidim, da se ti bliža dan D, navijam za plusek

Čaki mal, mene pa ni na seznamu? Ja čisto prav mi je, saj sem pozabila napisat datum UZ-ja. A bo katera tako dobra, pa me napiše za torek 17.2.-1.UZ?

Pa seveda navijam tudi za jutrišnje akterkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 13.2.2009 22:51:26 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
13.2.2009 22:45:21   
spelka12
dobro, maš zs.
mene pa zanima, kako so ostale trepetalke kaj?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
13.2.2009 23:05:22   
lara light
Marjetka cvetka, super!user posted image Iskrene česitke za srček!user posted image user posted image user posted image

Špelka, Pikovitek,Gigi, Pija, Mismis, miška, netka, zarja, shuka, lučka, sonček, zvezdica, noki, hedi, ajsi, arneja, daisy, oktavija, mlinčka, želvica, blanči, senčka,....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ojla Larči, no pa je bila šola, da ne smeš pretiravati, Srce. Ipak si dvojna nosečka, Mi smo se dobro zmenili, enkrat v bližnjih mesecih gremo v dolg postopek, ki ima da je uspešen.

Tako se govori!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
13.2.2009 23:14:17   
gloria
Marjetka cvetka čestitke.....lepo je prebrati takšno zgodbouser posted image
Arneja za prvo špikicouser posted image
Serependy za user posted image
LL kako smouser posted image
Gigi jaz navijam za tebe

Špelka,Grethy ,dvojne 1979,Pija 76,Reby,Zarja,Mismis,Abra,Sonček,Zvezdica,Dakec,Pikovit,Kruce,in vse ki sem vas pozabla napisat mislim na vasuser posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
13.2.2009 23:15:31   
gloria
user posted image

ZA MOJE LEPOTIČKE

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
13.2.2009 23:43:26   
Zvezdica
Ojla lepotičkeuser posted image ...

Jast vas berem, ampak pisat mi rata bolj malo....komentirat pa ne zmorem sproti, ker en post pišem 3 ure...pol mi pa eror pravi in sm potem takauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pizzzz..... in tko naprejuser posted image

Naprej marjetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je prava stimulacija za naše rožice. Veselo in zdravo nosečnost in potem enega zdravega dojenčka.

Pr nas je pa tkole.... malega napenja ampak kljub vsemu je cuker priden. Sicer smo se masirali ene 4 ure... ampak ta ootrok ne joče. Se krči in zvija, ampak mučeniško prenašauser posted image Cuker moj mali.

Jast sem pa prav ganjena. Sej nočem, da zgleda kot hvala ampak v resnici je tole čisti hvalospev mojemu možeku. In ker ste moje best forum frendice vam bom mal hvalila svojga user posted image ...ni pa nujno branje tole...da se razumemo.user posted image

Sem najprej napisala cel roman ampak potem zbrisala, da ne smetim. v glavnem je zlat in sploh oh in oh. Sej drgače se sploh ne bi poročila z njim, če ne bi bil tak srčekuser posted image no ampak point je v tem, da je danes moj možek meni dal na mizo dvoje manolo Blahnik sandale....user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se mi je skor utrgal. Pa ta je nor. Enkrat sem si jih ogledala na spletu in si je zapomnil in glej...zdaj mi jih je podaril. In zdaj sem spet tam... Kako naj ga nagradim za vse? Za vse kar naredi zame?

Tako, grem mal mojga masirat pol pa spat. Če ne druzga si to definitivno zaslužiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
13.2.2009 23:50:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ojla lepotičkeuser posted image ...

Jast vas berem, ampak pisat mi rata bolj malo....komentirat pa ne zmorem sproti, ker en post pišem 3 ure...pol mi pa eror pravi in sm potem takauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pizzzz..... in tko naprejuser posted image

Naprej marjetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je prava stimulacija za naše rožice. Veselo in zdravo nosečnost in potem enega zdravega dojenčka.

Pr nas je pa tkole.... malega napenja ampak kljub vsemu je cuker priden. Sicer smo se masirali ene 4 ure... ampak ta ootrok ne joče. Se krči in zvija, ampak mučeniško prenašauser posted image Cuker moj mali.

Jast sem pa prav ganjena. Sej nočem, da zgleda kot hvala ampak v resnici je tole čisti hvalospev mojemu možeku. In ker ste moje best forum frendice vam bom mal hvalila svojga user posted image ...ni pa nujno branje tole...da se razumemo.user posted image

Sem najprej napisala cel roman ampak potem zbrisala, da ne smetim. v glavnem je zlat in sploh oh in oh. Sej drgače se sploh ne bi poročila z njim, če ne bi bil tak srčekuser posted image no ampak point je v tem, da je danes moj možek meni dal na mizo dvoje manolo Blahnik sandale....user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se mi je skor utrgal. Pa ta je nor. Enkrat sem si jih ogledala na spletu in si je zapomnil in glej...zdaj mi jih je podaril. In zdaj sem spet tam... Kako naj ga nagradim za vse? Za vse kar naredi zame?

Tako, grem mal mojga masirat pol pa spat. Če ne druzga si to definitivno zaslužiuser posted image

...saj prav da ga hvališ.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem vesela za vajuuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.2.2009 0:55:31   
Zvezdica
Aja..pa še moj sonček

Pol grem pa spat, ker bom zjutraj  Jutrišnje akterke pa GO GO GO GO

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.2.2009 4:40:19   
Kruce Fiks
Evo ljubice moje!
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.2.2009 6:26:14   
kozica
Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za lepe besede in navijanje, čez pol ure grem po mojega Valentinčka user posted image .

Vsem ostalim akterkam in trepetalkam pa držim pesti.

Kako lepi otročki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je res dobra stimulacija user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.2.2009 6:47:24   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

glede na to, da bom danes zvečer odsotna, grem bowlat, bom že zdaj navijala za jutrišnje akterke

Miška73 - UZ

lepo rast foliklov, ki bo potrdila, da pivo in stimulacija imata vpliv na velikost

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

mateja_goljev - UZ

želim ti, da bi tvoj folikel končno počil, da dobiš kmalu pikice v varstvo

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kozica - ETZ

uspešno odmrzovanje, nato pa cartanje, da bo plusek čez 14 dni

ŠE JEST

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.2.2009 6:53:22   
tassi1
Dobro jutro!!

Trepetalke- a boste kaj prej lulale?

Moram priznat, da imam v predalu že clearblue, sam ga šparam za torek ko bom 10 dan po et. Pa ve??
Znaki pri men - jih ni, tako da najbrž ne bo že spet nič .Pa kaj čemo, bomo pač šli v nove boje user posted image
Marjetka cvetka--- jupppi zate in za bejbija  user posted image user posted image user posted image
dakec- čestitke, pa baj d vej- ful dobr ime za princesko user posted image user posted image user posted image
Ostale, ki vas nisem omenila- vse ste v mojmu srčku user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.2.2009 7:19:52   
mlinčka
Dobro jutro!

Miška, mateja in kozica, en velik user posted image  za srečo! Naj gre vse po načrtih!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.2.2009 7:27:57   
mlinčka
Jaz sem ravno pri krucetovi kavici (hvala), če bi katera raje kaj bolj na izi, pa še en dišeč kakav

user posted image

in vroč čajček

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.2.2009 7:42:39   
mlinčka
Ne dam sicer kej dost na tole valentinovo, se mi zdi pa prov, da mal naša dva fanta pocrkljamo:

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.2.2009 7:44:18   
mlinčka
No, seveda, me si pa tud zaslužmo user posted image :

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.2.2009 7:47:38   
biba007
Dobro jutro, drage moje Valentinčice!

Marjetkica Cvetkica, imenitno, sem vesela zate. Madona, vama je ratal, zdaj pa samo obdržita grif. Bravo, bravo, kdor zna pa zna. Goriško, praviš? user posted image

N74, hvala za info. Potlej praviš, da se lahko zavalim in začnem vadit starorimski slog na desnem boku?

Zvezdica, super familija. Saj nam ti ne bi nalepla kakšne fotke Manolkic, mal za stimulacijo, pa mal za mušter za naše lubije?

Kozica, držim pesti, pa fingerscrossed, pa vse to! user posted image

Mismis, BibaTolstojBond se je hotla mal odkupit, ko pa bolj poretko piše. Sem bla v zaletu, sorči. Krem malo kontemplirat o konciznosti....

Miškica, da bi bla čim večja user posted image

Mlinčka, kako je kaj z vašim forvildrajvom? Pa a kaj veš, katera ve, kako je z našo najljubšo superkau? Sem jo tkooooooo z veseljem prebirala, pa jo zato še tolk bolj pogrešam....

Zdaj pa še malo o mois. Rabim malo pomoči in spodbude. Torej user posted image :
1. Žižetka, a mi lahko malo poveš o bolečinah pri ET? Mi bo lažje, če vem kaj pričakovat... In kaj si misliš o moji samodiagnostistirani revertirani maternici? Pa a si Reškotu kaj omenila pred posegi, da bi te znalo boleti? Saj res, a lahko sploh kako drugače pristopijo?
2. A naj omenim, da bi 2 (seveda, če bo vse po sreči)? A je to kar standard?
3. Kam na kalamare?

Ekola, že vnaprej hvala za pomoč. Grem malo trenirat izležavanje za naslednjih 14 dni.

Lupčka vsem, BibaTolstojBond

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.2.2009 7:57:27   
biba007
Ah, pozabla vprašat, sem čenča... od stopke naprej imam sila občutljive prsi, pa bradavički sta kot dva žmigovca.... po punkciji ni nič bolje....a je to normalno? A lahko s tem v zvezi kaj naredim?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.2.2009 8:19:18   
Pija76
Punce in fanta lepo valentinovo vam želim!

Kozica naj Valentinka ali Valentinček polepša tvoj life čez 9 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!!!

Miška kako jajčka?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......