biba007
|
Dobro jutro, drage moje Valentinčice! Marjetkica Cvetkica, imenitno, sem vesela zate. Madona, vama je ratal, zdaj pa samo obdržita grif. Bravo, bravo, kdor zna pa zna. Goriško, praviš? N74, hvala za info. Potlej praviš, da se lahko zavalim in začnem vadit starorimski slog na desnem boku? Zvezdica, super familija. Saj nam ti ne bi nalepla kakšne fotke Manolkic, mal za stimulacijo, pa mal za mušter za naše lubije? Kozica, držim pesti, pa fingerscrossed, pa vse to! Mismis, BibaTolstojBond se je hotla mal odkupit, ko pa bolj poretko piše. Sem bla v zaletu, sorči. Krem malo kontemplirat o konciznosti.... Miškica, da bi bla čim večja Mlinčka, kako je kaj z vašim forvildrajvom? Pa a kaj veš, katera ve, kako je z našo najljubšo superkau? Sem jo tkooooooo z veseljem prebirala, pa jo zato še tolk bolj pogrešam.... Zdaj pa še malo o mois. Rabim malo pomoči in spodbude. Torej : 1. Žižetka, a mi lahko malo poveš o bolečinah pri ET? Mi bo lažje, če vem kaj pričakovat... In kaj si misliš o moji samodiagnostistirani revertirani maternici? Pa a si Reškotu kaj omenila pred posegi, da bi te znalo boleti? Saj res, a lahko sploh kako drugače pristopijo? 2. A naj omenim, da bi 2 (seveda, če bo vse po sreči)? A je to kar standard? 3. Kam na kalamare? Ekola, že vnaprej hvala za pomoč. Grem malo trenirat izležavanje za naslednjih 14 dni. Lupčka vsem, BibaTolstojBond
|