lučka 25
|
lara, jaz sem v redu, le zeloooo sem zaspana. Sem se kar malo polenila. Tako, da mi 1 urni sprehodi na izi prav pašejo. Še dobro, da imava blizu poljsko pot, da ne hodiva po mestu. Čutim pa sedaj vsak dan kako se mi širi maternica. Tako, da dete pridno raste, vsaj tako kaže. bbpikica, vrjamem, da so ti postopki, ki jih imaš sedaj bolj na izi. Boste pa našli sigurno kak folikel z zmagovalno celico. To pa sigurno. Zdaj vsaj veste kaj narediti, da ga ujamete. Tu je pa meni Reš všeč, ker se n boji eksperimentirat, iskat rešitve. Mislim,da glede na to, da ni prišlo sedaj do punkcije, da se to ne šteje kot postopek. Me pa zanima, kaj pravijo druge. Greti, veselo valentinovo tudi tebi. Midva se nič ne obdariva n ta dan, ampak me pa moj heca, da zvečer, ko bodo vse trgovine zaprte, da ga bo pa prijelo, da bi mi kaj kupil, pa bo šel na Petrol in bodo mel samo še Vitreks. Ja, še vsen bolj kot nič, je rekel. Blanč, vidim da is ti že iz svojih izkušenj povedala bbpikici. Se pravi sem prav razmišljala. Drugače sem pa danes dobila eno lepo pošto. Mi je komisija podaljšala bolniško do 9.4., čeprav je moj osebni zdravnik napisal samo do 30.3. Moj G pa itak vedno napiše , da mi jo morajo dat do konca, pa ga ne ubogajo. Važno, da imam podaljšano, potem pa mogoče samo še enkrat. Ker mam še nakaj ta starega dopusta za porabit, drugače bo šel v nič. Sem pa že dobila odločbo za letošnji dopust in se mi otrok že šteje. Imam sedaj kar 30 dni dopusta. Se mi kar smeji.
|