|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
14.2.2009 12:08:36   
lučka 25
lara, jaz sem v redu, le zeloooo sem zaspana. Sem se kar malo polenila. Tako, da mi 1 urni sprehodi na izi prav pašejo. Še dobro, da imava blizu poljsko pot, da ne hodiva po mestu. Čutim pa sedaj vsak dan kako se mi širi maternica. Tako, da dete pridno raste, vsaj tako kaže.user posted image

bbpikica, vrjamem, da so ti postopki, ki jih imaš sedaj bolj na izi. Boste pa našli sigurno kak folikel z zmagovalno celico. To pa sigurno. Zdaj vsaj veste kaj narediti, da ga ujamete. Tu je pa meni Reš všeč, ker se n boji eksperimentirat, iskat rešitve. Mislim,da glede na to, da ni prišlo sedaj do punkcije, da se to ne šteje kot postopek. Me pa zanima, kaj pravijo druge.

Greti, veselo valentinovo tudi tebi. Midva se nič ne obdariva n ta dan, ampak me pa moj heca, da zvečer, ko bodo vse trgovine zaprte, da ga bo pa prijelo, da bi mi kaj kupil, pa bo šel na Petrol in bodo mel samo še Vitreks. Ja, še vsen bolj kot nič, je rekel.  user posted image

Blanč, vidim da is ti že iz svojih izkušenj povedala bbpikici. Se pravi sem prav razmišljala.

Drugače sem pa danes dobila eno lepo pošto. Mi je komisija podaljšala bolniško do 9.4., čeprav je moj osebni zdravnik napisal samo do 30.3. Moj G pa itak vedno napiše , da mi jo morajo dat do konca, pa ga ne ubogajo.user posted image  Važno, da imam podaljšano, potem pa mogoče samo še enkrat. Ker mam še nakaj ta starega dopusta za porabit, drugače bo šel v nič. Sem pa že dobila odločbo za letošnji dopust in se mi otrok že šteje. Imam sedaj kar 30 dni dopusta. Se mi kar smeji.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.2.2009 12:09:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce vsem želim eno lepo valentinovo sobotouser posted image

Hvala enako. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.2.2009 12:11:56   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Mismis ti boš zihr vedla a se men zdej ta neuspeli spontani postopek šteje al ne štejeuser posted image , a sem še vedno v 6.postopku IVF-ICSI, al bom naslednji mesec ko bomo ponovno poskusli že v 7.postopkuuser posted image

Ti bom kar jaz odgovorila, ker se mi je isto zgodilo v spontanem postopku, da sem zaman prišla na punkcijo. če se punkcija ne nardi potem se to ne šteje za postopekuser posted image .

Vsem forumkam želim lepo, veselo in sončno valentinovo soboto. Jaz sem od mojga valentinčka dobila velik paket lepih rdečih jagod.

Blanč hvala za odgovoruser posted image  Kako ste pa vi trije že kaj brcata mamico?

Najprej dober dan vsemuser posted image

bbpikica, sem ti ravno hotla odgovorit. Tudi meni so sestre na GK rekle, da se šteje za postopek če je narejena punkcija. Tako se tudi zamrznjenčki štejejo v tisti postopek v katerem si jih pridobila.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.2.2009 12:16:23   
MBT1979
vsem pupikam poklanjam en velik šopek user posted image  vsem skupaj pa želim prelep user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.2.2009 12:20:44   
blanč
bbpikica, mi smo zaenkrat dobro, brcata pa še ne, bo treba še kakšnih 20 dni počakatuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.2.2009 12:24:49   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Živjo!

Ker nisem dobila nobenega odgovora, bom še enkrat preizkusila srečo in upam, da mi bo katera pomagala...

NA tej temi me še ne poznate, mogoče pa se me katera spomni  iz pred pribljižno enega leta , na temi Klomifenke.

V ponedeljek štartam z IVF  pri Rešu in sicer s sprejem Suprefact, pa me zanima, če ste vse začele  z 22. dnem ciklusa?

JAz imam namreč predviden datu M okoli 19.2 (dan gor ali dol ), naročil mi je pa naj pridem 16.2. ob petih zjutraj k njemu z vsemi zdravili.
Ker me pa tam doli že kar pošteno zvija, se mi zdi, da bo M ta mesec prišla že pred ponedeljkom!
Ali je v tem primeru postopek ogrožen?

Hvala za pomoč.

Lu33, ne vem kakšno prakso in izkušnjo imajo druge punce ampak pri meni je bilo nekako takole. Tudi jaz sem začela s Suprefactom 22 dan ciklusa in tudi pri meni je prišla v 1. postopku M prej kot pričakovano, ampak sem prišla na UZ tisti dan kot so mi rekli na GK. V 2. postopku, ko sem prav tako začela jemati Suprefact 22 dan je M prišla točno na dan ko sem imela UZ in so mi Suprefact podaljšali za par dni. Tako da moje mnenje je, postopek ni ogrožen. Sicer je pa res, da ne vem kakšno prakso ima dr. Reš.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.2.2009 12:27:28   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Marjetka cvetka čestitke.....lepo je prebrati takšno zgodbouser posted image
Arneja za prvo špikicouser posted image
Serependy za user posted image
LL kako smouser posted image
Gigi jaz navijam za tebe

Špelka,Grethy ,dvojne 1979,Pija 76,Reby,Zarja,Mismis,Abra,Sonček,Zvezdica,Dakec,Pikovit,Kruce,in vse ki sem vas pozabla napisat mislim na vasuser posted image user posted image

Glorija, tudi mi mislimo nate pupa

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.2.2009 12:27:42   
miska73
Moje poročilo:

Danes na GK nobene gužve, tak na izi vse...

Dr. V je reku, da mam lepe folikle,
ampak da še niso čist zadost veliki in da bi me jutri spet rad videl.

Naslednji UZ nedelja 15.02.
Prognoza je pa, da bo punkcija verjetno v torek ali pa najkasneje v sredo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.2.2009 12:35:58   
miska73
BibaTolstojBond joj, kolk je blo tebe spet lepo prebrat...

Noki tvoje zgodbice so tudi tolk luštne za brat.

Zvezdica
uau... tvoj pa zna... saj fotko sandalov boš pa zrihtala, a ne?
Pa seveda še fotk od našega ljubkega nečaka.

Mlinčka hvala za pogostitev in dopoldansko stimulacijo

BBPiki upam, da z atejem v naslednje pogruntata in izpeljeta uspešen postopek.

Vsem, ki praznujete današnji praznik, veliko užitkov.
Tistim, ki ga ne, prav tako.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.2.2009 12:37:41   
spelka12
podganca naj rastejo, naj rastejo.....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.2.2009 12:40:07   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Živjo!

Ker nisem dobila nobenega odgovora, bom še enkrat preizkusila srečo in upam, da mi bo katera pomagala...

NA tej temi me še ne poznate, mogoče pa se me katera spomni  iz pred pribljižno enega leta , na temi Klomifenke.

V ponedeljek štartam z IVF  pri Rešu in sicer s sprejem Suprefact, pa me zanima, če ste vse začele  z 22. dnem ciklusa?

JAz imam namreč predviden datu M okoli 19.2 (dan gor ali dol ), naročil mi je pa naj pridem 16.2. ob petih zjutraj k njemu z vsemi zdravili.
Ker me pa tam doli že kar pošteno zvija, se mi zdi, da bo M ta mesec prišla že pred ponedeljkom!
Ali je v tem primeru postopek ogrožen?

Hvala za pomoč.

Če začneš 22 dan v ciklu pomeni, da boš imela dolgi postopek. Ponavadi reš v prvo da dolgega, da vidi kako reagiraš na zdravila. Kasneje, če ne uspe pa preideš na kratki postopek (ponavadi).
Če bo tetka prišla prej ni problema, takoj ko pride ga pokliči in bosta šla v kratki postopek. Veliko uspeha ti želim, če pa želiš še kaj izvedeti, pa lahko pišeš na zs, tukaj včasih sfalimo vprašanjauser posted image  

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.2.2009 12:41:17   
ledenka
hello, pupe moje user posted image  smo dolgo spali, moj je šel ven ob 8h, mačkona in jaz pa smo odprli oči šele ob 12h user posted image  komaj čakam, da minejo še tile 4 tedni, potem bo to vsakodnevna rutina user posted image  

zvezdica user posted image  lep je tale tvoj medo, in imaš zlatega možeka! slikco od manolk bi pa rada videla user posted image

marjetka cvetka user posted image user posted image user posted image  to mi deli! čestitam, zdaj pa lepo mirno do konca!

bbpikica user posted image  tole pa je zanimivo, me zanima, če bo ratalo s stopko pri 15... držim pesti, da bo!

miška user posted image  se terapija jajca+pivo obrestuje, naj bo jutri dan za stopko!

lučka user posted image  fino za bolniško, porabit moraš pa tak stari in novi dopust, drugače ti tudi letošnji propade - sam do 30.6. naslednje leto ga lahko porabiš

lara, sta tvoja dva pikca kaj bolj živahna? moj se zbudi ene parkrat na dan, takrat ma fešto, sicer pa lepo spanča user posted image

noki, na tole daljše poročilo o nedojenju še čakamo user posted image

pija, vidva pa aprila v nove boje?

se moram počasi spravit, moram na trg, pa je dobro it čim prej user posted image  uživajte to čudovito soboto!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.2.2009 12:46:05   
Naska
Živijo,

no zdaj sem vas pa našla. Nisem se dolgo javljala, ker so se mi stvari nekaj spreminjale. Izkazalo se je, da grem skozi krajši postopek, ki sem ga pričela 1.2., 12.2. sem imela punkcijo. Štirje fulikli - štiri celice. danes so mi povedali, da se ena celica lepo razvija, in da ostale niso bile zrele. transfer imam v torek 17.2.
Prosim mislite tudi name,

držte se,
Naskauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.2.2009 12:47:29   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Živijo,

no zdaj sem vas pa našla. Nisem se dolgo javljala, ker so se mi stvari nekaj spreminjale. Izkazalo se je, da grem skozi krajši postopek, ki sem ga pričela 1.2., 12.2. sem imela punkcijo. Štirje fulikli - štiri celice. danes so mi povedali, da se ena celica lepo razvija, in da ostale niso bile zrele. transfer imam v torek 17.2.

držte se,
Naskauser posted image

navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.2.2009 12:48:10   
spelka12
naska navijamo, navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.2.2009 13:07:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hello, pupe moje user posted image  smo dolgo spali, moj je šel ven ob 8h, mačkona in jaz pa smo odprli oči šele ob 12h user posted image  komaj čakam, da minejo še tile 4 tedni, potem bo to vsakodnevna rutina user posted image  
A ti boš še 4 tedne delala? Sicer pa ti bo verjetno hitro minilo. A veš pupa, da se midve pa še nisva v živo vodeli. Bo treba to enkrat popravit.
miška user posted image  se terapija jajca+pivo obrestuje, naj bo jutri dan za stopko!
He, he... ali pa uspešna fotostimulacija...
Ja, danes mi je moj dragi prinesel pivo k kosilu.
Pa vmes me kontrolira, da ne spijem preveč user posted image

se moram počasi spravit, moram na trg, pa je dobro it čim prej user posted image  uživajte to čudovito soboto!
A ti temu praviš zgodaj? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.2.2009 13:08:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Živijo,

držte se,
Naskauser posted image

Sam tole je bilo pa hudo ekspresno.
Naj bo tudi uspešno.
V katerem centru pa si ti?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.2.2009 13:21:18   
mateja_goljev
ojla punce....
Pri meni je takole: folikli zrasli na račun piva in jajčk. Estradiol pada, no danes sem morala poklicat za rezultate in je mal narastu od zadnjič, tako da je Dr. V reku da bomo prekinil. Ko pa sem ob 10 klicala za rezultate je Tomaževič bil tam in je vidu  in je takoj reku, da ni šans da prekinmo, naj počakamo do ponedeljka, ko morm dat kri in potem na UZ, ki mi ga bo verjetn naredu on. Bomo vidl, bom pridno pupala pivo in jedla jajčka vse do ponedeljka.

hvala za navijanje.

Lepo valentinovo vsem....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.2.2009 13:23:06   
Anonimen
Ojla. user posted image

Serendipity, čestitke za utripe in za minus 1 kg!! user posted image

Dakec, čestitke za malo pupiko!!! user posted image  Sedaj pa prosimo za kakšno slikico.user posted image

marjetka cvetka, to je pa res lepa novica!! Bravo za user posted image  in čuvaj sedaj svojega user posted image !!!!

zvezdica, to je pa tako lepo prebrat. Zgleda, da je tvoj res super možek! Malo ga pocartaj danes zvečer, pa se mu boš oddolžila.  Tamal je pa čisti cuker!!! user posted image user posted image

tassi, močno, močno držim pesti za torek!!!!! user posted image

kruce in mlinčka, hvala za postrežbo! user posted image

lučka, tole si pa dobro zrihtala z bolniško.. A 30 dni dopusta? user posted image   user posted image  To je pa ful.. V naši firmi ga mamo veliko, pa ga imam komaj 24 dni. user posted image

miška, dobro ti kaže. Torek bo pa itak kmalu tu. Si že zelo podobna user posted image ? user posted image  Obvezno danes za večerjo jajce in pivo!!user posted image

naska, tudi jaz navijam in držim pesti.

šuki se še vedno ni javila ali sem jo jaz kje izpustila?? user posted image   user posted image   user posted image

Lep dan vsem!! Pa lepo praznujte, tiste, ki praznujete.

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.2.2009 13:23:12   
Stella Rossa
Navijam 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.2.2009 13:29:55   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce....
Pri meni je takole: folikli zrasli na račun piva in jajčk. Estradiol pada, no danes sem morala poklicat za rezultate in je mal narastu od zadnjič, tako da je Dr. V reku da bomo prekinil. Ko pa sem ob 10 klicala za rezultate je Tomaževič bil tam in je vidu  in je takoj reku, da ni šans da prekinmo, naj počakamo do ponedeljka, ko morm dat kri in potem na UZ, ki mi ga bo verjetn naredu on. Bomo vidl, bom pridno pupala pivo in jedla jajčka vse do ponedeljka.

hvala za navijanje.

Lepo valentinovo vsem....

Pol pa vedi kaj je prav? user posted image
Mateja, te je bilo lepo spet videti. Me veseli, da ti niso prekinili postopka.
Držim pestke za tvoj folikelček in še bolj za tvoj endometrij, da se pošteno okrepi za sprejem pingvinčkov.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.2.2009 13:31:43   
miska73
Suzi helou... kaj pa ti danes na netu?
Me zanima po čem ti sodiš tisto podobnost z nosečkami... user posted image
A po glasu al po stasu al samo na vodi čutiš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.2.2009 13:50:29   
Anonimen
miška, samo na vodi. user posted image   user posted image   user posted image  Danes sem šla na net, da vidim kaj je z šukico, pa za eno srečanje smo se dogovorili na nekem drugem forumu... Tako, da sem se na hitro mal "prklopla". user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.2.2009 13:57:43   
Grethy
user posted image

user posted image

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.2.2009 13:59:28   
Grethy

user posted image

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......