|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
12.2.2009 21:48:48   
miska73
Dejmo še neki za naše bolj resne dekline...
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.2.2009 21:50:10   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

zdaj si jih lahko pa izbirateuser posted image user posted image
user posted image

[/quote]

Tole bi pa pasalo tudi na naslednjo stran...
da slučajno kera ne spregleda... user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.2.2009 21:51:31 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.2.2009 21:51:17   
miska73
Pa tale je bil včasih naši blančki všeč...

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.2.2009 21:54:22   
mismis
no in zadnja nocojšna garnitura bo samo zame...
user posted image

gledanje ob priloženem štikelcu: http://www.youtube.com/watch?v=ug6KdO0TyOI
to je po mismis-ino user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne vem, kako ve stojite z njem, ampak meni je všeč

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.2.2009 21:55:08 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.2.2009 21:57:46   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa tale je bil včasih naši blančki všeč...

user posted image

J kr pripomogu k rasti jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam taleeeeeeeje pa naredu, da sta dva
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.2.2009 21:57:50   
lučka 25
Ojla.
Se na hitro javim.

Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, pravi cuker je ta tvoj mali sinek.  user posted image

mismis, z mano je vse O.K. Rabim samo malo odklopa.

miška, bravo z folikle.user posted image

Vse ostale, držim pesti, da bo čim več lepih novic. Čauči.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.2.2009 22:01:13   
mismis
tale bi poskrbel, da bi bila tudi pri meni dva user posted image user posted image user posted image  

user posted image

a čmo se probat v naslednjem postopku stimulirati s tem, nekako se mi zdi, da je moj Colin malo zatajil, zgleda da so mu dosti njegovi trije sinoviuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
12.2.2009 22:01:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mismis, z mano je vse O.K. Rabim samo malo odklopa.

Razumem, drži se mi...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
12.2.2009 22:02:33   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

tale bi poskrbel, da bi bila tudi pri meni dva user posted image user posted image user posted image  

user posted image

a čmo se probat v naslednjem postopku stimulirati s tem, nekako se mi zdi, da je moj Colin malo zatajil, zgleda da so mu dosti njegovi trije sinoviuser posted image user posted image

Miška 73 evo nam ukaz za naslednji mismisin postopekuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
12.2.2009 22:03:41   
miska73

user posted image Super. Se mi zdi, da se talo malo raje fotoaparatu nastavlja.
Ja no, pa tudi slab ni.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
12.2.2009 22:06:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image Super. Se mi zdi, da se talo malo raje fotoaparatu nastavlja.
Ja no, pa tudi slab ni.

da ne bo pomote, Colin je še vedno prvi, sem se ravno včeraj stimulirala z njim, naš pa trpel ob njem, je pa res, da mi pa včasih prav paše pogledati tega malega Nikcauser posted image user posted image user posted image  oops, upam da ni maliuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
12.2.2009 22:07:33   
miklarom
Drage moje,
jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. 

Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! user posted image user posted image user posted image Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge.....

Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!!

Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. 

Vaš teddy

zarči -  moja kmalu se vrni nazaj , pogrešala te bomuser posted image user posted image user posted image , in rada te imam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
12.2.2009 22:08:14   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Drage moje,
jaz sem se odločla, da za nekaj časa odklopim RR. Res mi je bilo nadvse lepo in ene ste mi res zlezle pod kožo in se mi zapisale v srce. Enostavno se je name očitno preveč zvalilo in počasi šele prihaja do mene...sem tolk obremenjena z vsem, s seboj...da enostavno ne zmorem. Vse preveč se mi je življenje pričelo vrteti okrog tega. In zato ta odločitev. 

Moje pupe ste zakon, take babnice, da jih iščeš po svetu!!!!!! user posted image user posted image user posted image Skoz pripravljene na vse, nasveti, tolažba, veselje, ljubezen. Prave kulinarke in zafrkantke. Sploh naša teta Grethy in Mismis. Gigi mi je skor starejša sestra...skoz najde tapravo misel zame. In Mojsonček in Zvezdica sta odpiljeni asici, Lučka tolk iskrena, Larči tolk srčna in sočutna, Mišek73 tolk prijetna, Blanči tolk borbena in lepa. Ajsi tolk pridna in vse ostale tud moje 79 in druge.....

Rada vas mam, mučo fejst!!!!!!!!!

Glede moje najdražje Shuki pa sem obljubila, da molčim. To spoštujem in upam, da počakate da se ona javi in pove svojo zgodbo. 

Vaš teddy

zarči -  moja kmalu se vrni nazaj , pogrešala te bomuser posted image user posted image user posted image , in rada te imam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.2.2009 22:25:37   
pika.po
čeeeeeeeer

vidim, da je vroče danes tu gor user posted image

dober izbor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
12.2.2009 22:43:28   
pika.po
mismis jest se pa v Mamamii nad tvojim Colinom slinim ...user posted image

So cute...user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.2.2009 23:20:23   
Aljonka
Hvala vam punce za dobrodošlico. Lepo je vedet, da si lahko pred spanjem tule mal očke spočinem. Zelo zelo lepi fantje. No jaz sem se opogumla tako, da jutri pokličem v Lj, da mi povejo, kdaj lahko pridem po zmrznjenčke. Zdej ko je odločitev padla komaj čakam, da jih dobim. Nekako mam zelo dober občutek.

Lepo spančkajte!

Za tiste, ki boste to prebrale šele zjutraj pa želi čudovito dobro jutro!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.2.2009 6:30:55   
Reby
Dobro jutro!!! Jeeee, pa sem vsaj enkrat prva :)

user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.2.2009 6:48:55   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Biba007 pozdravček še od mene;

predvidevam,da si bila na punciji pri Rešu (nisem brala nazaj); tudi sama začnem drug teden s špikanjem in potem s punkcijo in me je strašansko strah, sedaj še bolj, ko sem prebrala tvoj mail.  Grem prvič zato je verjetno še strah toliko večji; sama premišljujem, da bi vzela kake pol ure pred punkcijo tabletko ketonala, ampak bomo videli.........Punce pomagajte moj strah pregnat..... user posted image user posted image user posted image

lp,

Draga moja, nič panike glede punkcije....če te ginekološki pregledi (in npr. jemanje brisa ipd.) načeloma ne bolijo preveč, je tud punkcija bolj nuisance kot kaj drugega. Mislim, nima smisla, da bi te strašili, je pa prav, da veš kaj pričakovat, če te informacije rabiš za boljše počutje (vsaj zame je negotovost precej sitna). Če te zanima in ti lahko pomagam, evo, beri spodaj, sicer pa gladko preskoči.

Torej. Prideš v Postojno, najdeš Bolnišnico za ženske bolezni in porodničarstvo, se pozanimaš, kje je ordinacija dr. Reša (kar ti, iz meni povsem neznanih razlogov, ne uspejo pojasnit na informacijah, ampak te pošljejo v sprejemno pisarno) in se po labirintih sprehodiš mimo vseh mogočih kotlovnic, skozi dvoje protipožarnih vrat, si spotoma misliš, da tole pa že ne more bit, saj zgleda kot rahlo zakamrano krilo vzdrževalcev, no, potem si pa na cilju. Počakaš. Ata pokliče naslednji, in greš. Tvoj spremljevalec hop v akcijo, ti pa za zavesico in na mizo (nič preganjanja za brzinski troskok, čeprav sem zdaj najbrž že tako izurjena, da ni potrebe....mimogrede, daleč so časi, ko sem še, naivnica, nosila žabice...so absolutno preveč komlicirane za gorindoldajanje). No, potem pa pride še nekdo, meni je bil predstavljen kot magister (hm, se sprašujem, če bi se moja malenkost tudi morala začet predstavljat zgolj z akademskimi nazivi, bi blo tkole nekako bolj iz bibabond stila, ane?). No, potem mi je dal atej injekcijo, nekako vbogajme, in mi razložil, da bo tole najbrž bolj bolelo kot cel postopek. Ni. Potem si moraš pritisnit pest na trebušček, kar naj bi fiksiralo jajčnike. Pa nič trzat, ko te zbode. Načeloma. Meni tale del ni šel ravno za hvalit. Potem pa napolni epruvetke s tekočino iz folikelčkov, mister magister pa jih spotoma nosi v lab user posted image in ti lahko izplen vidiš na monitorju. Zraven precej navijaško vzklikata, joj, pa tlele je še eden, pa tegale bi tud...kar je bil najbrž najprijetnejši del, če odmislim svinjske bolečine.

No, in potem je končno vsega konec. Sem od olajšanja skoraj oddirkala z mize, pa me je atej ujel, češ da moramo še preverit, kako je s krvavitvami. Ni blo hudega. Potem pa štarta z ubernajs tretmajem...ja, a bi se usedla, pa tamle imamo še posteljo za počitek, pa nič torbice nosit...Mislim, ni da ni user posted image . Ampak z mano je blo od trenutka, ko me ni več štokal, vse ok. Pač čutiš malo špikanja. Se izogibaš napenjanju prepone, pa je. Malo sitno, malo cuka, ampak je kar za zdržat.

Ekola, to je to. A sem pridna, a, tkole natančno...no, vse za filantropiizem in moje drage pupe.

Sicer pa Ratatujčica, pa Cukica, Goldy, Arneja, hvala za navijanje. Jest tud držim pesti za kvaliteto, če bi šlo 9/9, ampak tudi s 5/9 bi me absolutno osrečili. A kaj veste, a atej pokliče, če bi blo kaj narobe? Najbrž bi mi strlo srček, da pridem v Postojno samo po info...

Miškica, sem probala tvoje smajlije. So precej vražji, hvala za link user posted image

Ja, pa kje so moje manire, DOBRO JUTRO VSEM, bibabond ma vas rad. ja pa Reby, šepaše hvala za kofiko, paše na tale petek trinajsti user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.2.2009 7:08:47   
Pija76
Dobro jutro,

Mismis dan je lepši user posted image   user posted image  user posted image . Še sonček posije in neham delat, pol bo pa že popoln.

Vsem en lep petek želim!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.2.2009 7:18:54   
a.jrad
Biba007 hvala za natančen opis; jaz bom kar vzela kako uro prej tabletko Nalgesina;

ja to pa tudi mene zanima, če te po punkciji in do transfera pokličejo, če se nič ni oplodilo oz. ni dozorelo??!! Da ne hodimo 200 km brez veze?user posted image

lep dan vsem in upam, da bomo čimprej vse user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.2.2009 7:54:23   
Reby
a.jrad - predlagam, da se na punkciji zmeniš z Rešem, kdaj lahko pokličeš... Drugač pa, ne že zdej mislit na to, da se ne bi nič oplodilo...

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.2.2009 8:01:05   
Anonimen
Jutro.

Najprej ena kavica in rogljiček za vse, ki ste že pokonci. user posted image

Sedaj se pa spodobi, da se malo "predstavim". user posted image  Meni je G že v štartu povedala, da brez klomifena ne bom zanosila, ker sem ponosna lastnica PCO. Zato sem že prvi mesec poskušanja dobila K. Reagirala nanj sem različno - najprej z 2 tableti/dan bolj slabo, zato smo šli na 3. Učinek je bil po en folikel na mesec. Po 6 mesecih rezultata ni bilo, zato me je G poslala na HSG. Ta je pokazal neprehodne jajcevode, zato sem bila januarja operirana (laparo + histero). REzultat je še vedno isti - odstranili so mi pregrado, odpravili endometriozo, neprehodni jajcevodi pa so ostali. Tako, da tudi mene čaka IVF. Po operaciji so pregledali še hormone, ki pa so ok.

Mogoče se me nekatere spomnete, da sem vas že vmes malo "zasliševala". user posted image  In sem prav vesela, da sem vas, ker imam sedaj začetek marca že prvi posvet, pa moj ima spermiogram... Tako, da upam, da bom kmalu med vami tudi uradno. user posted image  Upam, da me sprejemete. user posted image

Pa še za seznam:
1. posvet: 6.3.
spermiogram: 11.3.
2. posvet: 30.3.

Glede na to, da imam opravljene vse preiskave, računam, da bojo šli papirji na konzilij že začetek aprila (če bojo seveda rezultati spermiograma do 30.3. user posted image   user posted image   user posted image ). Naslednji datum pa imava šele maja.

Tako, to je to... user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.2.2009 8:29:21   
a.jrad
DEkleta še eno pomoč; tiste ki ste že bile v postopkih- kdaj ste začele jemati folno ; Tifol ali podobne tabletke?

hvala, jaz začnem drugi teden s špikami pri Rešu, pa ne vem ,kdaj in kaj si naj kupim

hvala za pomoč, lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.2.2009 8:33:31   
arneja
Pupike,

naša tečka prišla že včeraj zvečer, tako da sem danes že ob 5-h zjutraj vstala in odjadrala k Rešu po prvo špikico. Me je skoraj kap zaradi zgodnjega zbujanja in sem šla doma samo nazaj spat in spala do zdajle. Prvi UZ pa v četrtek, 19. februarja - kako nas je Shuki lepo manir na RR naučila user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 13.2.2009 8:34:58 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.2.2009 8:36:35   
Reby
Arneja - bravo za prvo špikico, zdaj pa naj foliklčki pridno rasejo user posted image  user posted image  user posted image
A.jrad - jaz sem jemala folno že ful dolgo, priporočljivo pa je nekje vsaj 1 mesec pred postopkom. Ko sem zanosila, pa sem prešaltala na Elevit.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......