|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
14.2.2009 8:19:59   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ah, pozabla vprašat, sem čenča... od stopke naprej imam sila občutljive prsi, pa bradavički sta kot dva žmigovca.... po punkciji ni nič bolje....a je to normalno? A lahko s tem v zvezi kaj naredim?

To je učinek stopke. Nič ne moreš narest!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.2.2009 8:23:45   
Stella Rossa
Dobro jutro babike...

user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.2.2009 8:29:38   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ah, pozabla vprašat, sem čenča... od stopke naprej imam sila občutljive prsi, pa bradavički sta kot dva žmigovca.... po punkciji ni nič bolje....a je to normalno? A lahko s tem v zvezi kaj naredim?

To je učinek stopke. Nič ne moreš narest!

Pija, kolko časa bo pa še trajalo?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.2.2009 8:54:04   
Reby
Dobro jutro punce in fanta in vsem želim

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.2.2009 9:00:26   
Reby
Marjetka Cvetka - čestitke user posted image  user posted image  user posted image , to je pa res lepo slišat in je čudovita vzpodbuda za vse akterke
Biba007 - to še bo kar en čas trajalo, ker boš imela še transfer
Zvezdica - pa sej zgleda že kot 2 meseca star dojenček, je pa res Liamu podoben. Tvoj user posted image  se je pa tako lepo spomnil nate, res je zlat. Pridno se cartajte!
Kozica - čestitke za Valentinčka, pridno ga čuvaj in grej
Tassi - ti pa še kar počakaj vsaj do 12. dne, da ne bo kakšne slabe volje za brezveze ...
Kruce in Mlinčka - hvala za postrežbo.
Vsem en lep dan, upam, da bo zame danes malo lepši... Dopoldan še nekako gre, po 12. uri pa gre vse ven iz mene, kar pojem :(

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.2.2009 9:01:04   
anci banci
dobro jutro dekleta...
sonček že sije in danes bo prav lep dan ... pa še valentinovo je

zvezdica ta tvoj sonček je pravi cukr:)

biba007...mene je reško sam vprašal koliko mi jih vstavi ... pa sem rekla da 2....pa je sam rekel da če želim tudi 3... ampak sem rekla da bi raje 2 še pustila (imela sem jih 4) da vidimo ali bosta bila dovolj dobra za zamrznitev...
kar se tiče občutljivih prsi... ja sem jih tudi imela in je verjetno to čisto normalno
in še bolečine pri ET ... ni bilo nobenih posebnih, razen tistih ki so ostale po punkciji(pa še te niso bile ne vem kaj)

trepetalke in akterke navijam za vasuser posted image user posted image

p.s. sploh ne morem verjet še 1 teden in pol in bomo na polovici... kako gre čas hitro

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.2.2009 9:09:15   
Lu33
Živjo!

Ker nisem dobila nobenega odgovora, bom še enkrat preizkusila srečo in upam, da mi bo katera pomagala...

NA tej temi me še ne poznate, mogoče pa se me katera spomni  iz pred pribljižno enega leta , na temi Klomifenke.

V ponedeljek štartam z IVF  pri Rešu in sicer s sprejem Suprefact, pa me zanima, če ste vse začele  z 22. dnem ciklusa?

JAz imam namreč predviden datu M okoli 19.2 (dan gor ali dol ), naročil mi je pa naj pridem 16.2. ob petih zjutraj k njemu z vsemi zdravili.
Ker me pa tam doli že kar pošteno zvija, se mi zdi, da bo M ta mesec prišla že pred ponedeljkom!
Ali je v tem primeru postopek ogrožen?

Hvala za pomoč.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.2.2009 9:26:39   
Goldy
Jutro dekleta!

lu33 - Reševke, na pomoč! Jaz hodim/sem hodila na Gk, tako da ti ne morem pomagat. Saj se bom javila katera od njih in ti povedala. Drugače pa dobrodošla!

No, pa lep romantičen dan!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.2.2009 9:26:43   
bbpikica
Lu33 pozdravljena. Ja nekatere štartajo tudi pred user posted image , tko da toj enormalno imenuje se pa dolgi postopek. Če pa boš slučajno dobila user posted image  pred ponedeljkom greš pa takoj naslednje jutro ob 5 k atu in boš imela pač kratki postopek, samo poveš mu da si user posted image  dobila prejšnji dan. Upam da sem ti kaj pomagala. Čim bolj uspešno špikanje in sprejanje ti želim.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.2.2009 9:35:06   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Aja..pa še moj sonček

Pol grem pa spat, ker bom zjutraj  Jutrišnje akterke pa GO GO GO GO

user posted image

...kok je slatkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ful me spominja na Nika ko je bil tak mali...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.2.2009 9:35:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

glede na to, da bom danes zvečer odsotna, grem bowlat, bom že zdaj navijala za jutrišnje akterke

Miška73 - UZ

lepo rast foliklov, ki bo potrdila, da pivo in stimulacija imata vpliv na velikost

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

mateja_goljev - UZ

želim ti, da bi tvoj folikel končno počil, da dobiš kmalu pikice v varstvo

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kozica - ETZ

uspešno odmrzovanje, nato pa cartanje, da bo plusek čez 14 dni

ŠE JEST

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.2.2009 9:38:52   
Stella Rossa
Miška73 - UZ

lepo rast foliklov, ki bo potrdila, da pivo in stimulacija imata vpliv na velikost

mateja_goljev - UZ

želim ti, da bi tvoj folikel končno počil, da dobiš kmalu pikice v varstvo

kozica - ETZ

uspešno odmrzovanje, nato pa cartanje, da bo plusek čez 14 dni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.2.2009 9:39:33   
gloria
user posted image

....lep dan babikeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.2.2009 9:44:17   
nokes
jutro babike, jaz načrtno ignoriram valentinovo, ta uvoz gnilega ameriškega potrošniškega imperializma user posted image , ampak, če bi dobila dvojne sandale z blahnik etiketo, bi ga pač morala proslavljat user posted image user posted image , la-la-la, lahko vam podarim samo ljubezen , la-la-la...

zvezdica, da ti napišem, kako sem vsaki dan želela pokukat k tebi, pa sem prišla najdlje do lifta. mogoče veš al pa ne, da sem ležala v sosednjem bloku (d), in sem vsak večer, v blodnjah izmučene matere, sprejela sklep, da jutri pa najprej poštimam otroke, potem pojem zajtrk, počakam vizito, grem črpat mleko, počakam na kosilo, grem črpat mleko, pridejo obiski, se cmerim očku na rami, saj veste, naval hormonov, pa jočemo od sreče, pa od veselja, pa od radosti, pa od ..., ni da ni, potem obiski grejo in večerja, pa črpat mleko, pa spat, ha-ha-ha, spat ja!!! aja, pozabila, vmes na 3 ure hranim mala zaspanca, to traja kako urco, pa previjanje, pa pristavljanje na prsi, pa malo crklanja, da še mama pride malo na svoj račun. aja, pa še to: če se res kje pokaže kakšna luknja, da se svet ne bo podrl, če me ni, potem skočim še pod tuš, pa na wc. user posted image  ups, da dokončam tale stavek, da dobi še rep: ...sprejela sklep, da potem, ko opravim vse zgoraj našteto, pridem k tebi na obisk v sektor C. lahko bi prišla nekje med 00.30 in 02.15 zjutraj, kar pa se baje ne spodobi. user posted image  

no, da povem direkt, ker to zgoraj je bolj zgodbica "kako se nismo dojili", žal mi je, da te nisem videla, ampak zdaj vem, kako te bom spoznala na sprehodu! po sandalcih vendar!!! ajdi zvezdič, LIMAJ slike, da začnem vzdihovat pred monitorjem, pa da mojemu namignem, s čim me lahko osreči! tvoj user posted image  je pa res super, vse pohvale!!! aja, patrik je super lep!

lu33, velkom, nimam pojma kako je pri rešu, počakaj malo, da pridejo njegove punce na rr, ti napišejo!

kozica, naj tvoj valentinček ostane pri tebi še dobrih 8 mesecev!

marjetkacvetka, ČESTITKE, takšne zgodbice so balzam za naša ušesa!!!

dakec, tudi tebi čestitke za punčko!!

na koncu pa pošiljam lepe želje in misli naši šukici, punca, pridi kmalu spet med nas!!! pa seveda teddy zarja tudi! user posted image user posted image  pogrešam vaju!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.2.2009 9:45:00   
Lu33
O, tisočkrat hvala za odgovore!!!

Sem takoj bolj mirna.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
14.2.2009 9:52:43   
bbpikica
No najprej sem vam dolžna eno manjše pojasnilo, zakaj sem bila malo manj na RR. Po katastrofalnem zadnjem postoku, ko mi je še pred punkcijo večina foliklov popokala, potem sta se pa še tisti dve bogi user posted image  nehali po 48 urah razvijat, se je naš ata odločil za neko eksperimintiranje, oziroma da gremo takoj poskusit s spontanim ciklusom. Tako sem 30. januarja začela s 1/2 klomifena na dan pet dni potem pa sem imela 9, 12, 14 in 15 dan ciklusa UZ kontrole, kjer sva spremljala rast foliklov in endometrija. Do 14 dne so folikli rastli zelo počasi največji je bil velik 14.7, potem pa je do naslednjega dne ful pospešil in je bil 15 dan velik 17,8 in tako sem si v četrtek ob 20 dala stopko, danes ob 7.30 pa bi mogla imeti punkcijo. Na žalost pa se je zgodba iz prejšnjega postopka ponovila in naš folikel je spet počil predno smo imeli punkcijo. V glavnem izid vsega skupaj je da so moji folikli v finišu prvaki, tako da bomo sedaj dajali stopko ko bodo veliki cca 15, pa nam mogoče ne bodo zbrisali. Pa do nadaljnega sva v spontanih postopkih in bomo videli kaj bo nastalo iz tega.

Lu33 če te bo še kaj zanimalo ti samo vprašaj, skupaj bomo že našle odgovoruser posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.2.2009 10:07:36   
lučka 25
Dobro jutro.

Najprej, vse današnje akterke, dobro opravite. user posted image

marjetka cvetka, čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  To je pa tako lepa in spodbudna novica. Še so čudeži. Zdaj pa glej, da boš lepo uživala, cartala buši in notri super  user posted image .

Kruce, a že 11 teden je. Joj gre hitro čas. Zdaj pa otroček že dobiva bolj človeško podobo, a ne.

Sonček, res imaš cukerčka doma. user posted image

n74, si mi velikokrat prideš na misel. Navijam. Za zmagovalni postopek, da greš po mojih stopinjah. Sem preverila, se moje stopinje še poznajo, samo sledi jim.user posted image

lara user posted image , kako si kaj 2xuser posted image ? Si zdaj vse vzela bolj na izi in ne pretiravaš preveč.user posted image

Zvezdica, user posted image  za najmljašega člana, user posted image  za starejšega bratca in user posted image user posted image  za moža, ki tako lepo skrbi za tebe in vse vas.

tassi, meni so se znaki začelkei šele 12 dan, pa še ti so spominjali na M znake. Tako, da nič volje zgubljat, ker CB bo pokazal +.

mlinčka, kako je kaj moja julijska sonosečka. Čeprav boš prehitela in rodila bolj blizu junija, ker imaš user posted image user posted image  princeski v bušiju. Pa hude valentinove fotke.user posted image

Reby, naj se vso to objemanje školjke čim prej konča. Vidim pa, da je to tudi tebe doletelo bolj pozno in ne v prvih mescih. Meni so se tudi slabosti začele nekje okoli 11. tedna in trajale do 16 tedna. Potem pa kar naenkrat nič, kot da mi sploh nikoli ne bi bilo slabo. Meni je G potem dal ene svečke, proti slabostim, da naj bi jih jemala. Ampa sem jih samo v skarjnih primerih in je pomagalo.

anci banci, res boš kmalu na 1" jaz pa ti vneto sledim.user posted image

Lu33, jaz sem začela s Superfactom celo prej kot pred predvideno M, oz. mi ga je prav Superfact zamaknil. Mislim, da prav pretirane panike naj ne bi bilo. Kaj pa če greš kak dan prej k Rešu in ne čakaš na 16.2. Ker on dela tudi v soboto, nedeljo,... Pojdi že jutri zjutraj tja in reci, da se ti zdi, da se že pripravlja na M in si raje prišlka prej, da ne bi bilo kaj narobe. Drugače pa naredi tako, kot ti je rekla bbpikica.

noki, vidim da vam kar gre. Še sandalci pa bo vse popolno. user posted image

bbpikica, naj v naslednjem postopku folikli ne popokajo, ampka lepo zrastejo in tako naj bo potem samo še vse lepše, ko bo test pokazal +. 

Pa trepetalke, kako kaj kaže. Bi bilo fono na seznamu že videti, da imamo kako novo nosečko. user posted image

Gigi, mismis, miška, Goldy, Stella, Greti, Blanč, Pija, ............ vse ostale. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.2.2009 10:14:41   
lara light
Lepotičke in fanta, veselo valentinovanje, soboto, lep dan, karkoli pač praznujete!user posted image

Navijam za akterke, mislim na trepetalke!user posted image
Zvezdi, čudovit je mali!user posted image

Glorči, hvala, lp vsem tvojim!user posted image

Lučka, ja, točno kot si zapisala. Kako si ti?user posted image

Mejte se fajnuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.2.2009 10:39:27   
bbpikica
Lučka 25 hvala za lepe želje. Slej ko prej bomo že ujel en folikl ki ne bo tako brzinski. Zdaj sem čist bolj na izi, ker ta spontan ciklus je čist v redu ker ni nobene stimulacije tudi ni nobenih stranskih učinkov pa še minimalen strošek je do punkcije samo 12E za stopko. Stroški se začnejo šele s punkcijo, tako da sploh ni problem čakat da ga ujamemo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.2.2009 10:43:24   
bbpikica
Mismis ti boš zihr vedla a se men zdej ta neuspeli spontani postopek šteje al ne štejeuser posted image , a sem še vedno v 6.postopku IVF-ICSI, al bom naslednji mesec ko bomo ponovno poskusli že v 7.postopkuuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.2.2009 10:53:59   
Grethy
Lučkica helouuuuuuuuuuuu

Hvala za lepe pozdravčke ... jih hvaležno vračam in želim lepo Valentinovanje user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.2.2009 11:21:20   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Živjo!

Ker nisem dobila nobenega odgovora, bom še enkrat preizkusila srečo in upam, da mi bo katera pomagala...

NA tej temi me še ne poznate, mogoče pa se me katera spomni  iz pred pribljižno enega leta , na temi Klomifenke.

V ponedeljek štartam z IVF  pri Rešu in sicer s sprejem Suprefact, pa me zanima, če ste vse začele  z 22. dnem ciklusa?

JAz imam namreč predviden datu M okoli 19.2 (dan gor ali dol ), naročil mi je pa naj pridem 16.2. ob petih zjutraj k njemu z vsemi zdravili.
Ker me pa tam doli že kar pošteno zvija, se mi zdi, da bo M ta mesec prišla že pred ponedeljkom!
Ali je v tem primeru postopek ogrožen?

Hvala za pomoč.

Lujčica
, evo, še moja izkušnja. S Suprefactom začela prvi dan menstruacije - po atejevem načelu "ko veste, da niste noseča".  Potem pa drugi dan hop po injekcije.

Držim pesti, da se ti vse dobro izteče...

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.2.2009 11:47:08   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Mismis ti boš zihr vedla a se men zdej ta neuspeli spontani postopek šteje al ne štejeuser posted image , a sem še vedno v 6.postopku IVF-ICSI, al bom naslednji mesec ko bomo ponovno poskusli že v 7.postopkuuser posted image

Ti bom kar jaz odgovorila, ker se mi je isto zgodilo v spontanem postopku, da sem zaman prišla na punkcijo. če se punkcija ne nardi potem se to ne šteje za postopekuser posted image .

Vsem forumkam želim lepo, veselo in sončno valentinovo soboto. Jaz sem od mojga valentinčka dobila velik paket lepih rdečih jagod.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.2.2009 12:00:05   
pikovit
Punce vsem želim eno lepo valentinovo sobotouser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.2.2009 12:00:42   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Ti bom kar jaz odgovorila, ker se mi je isto zgodilo v spontanem postopku, da sem zaman prišla na punkcijo. če se punkcija ne nardi potem se to ne šteje za postopekuser posted image .

Vsem forumkam želim lepo, veselo in sončno valentinovo soboto. Jaz sem od mojga valentinčka dobila velik paket lepih rdečih jagod.

Blanč hvala za odgovoruser posted image  Kako ste pa vi trije že kaj brcata mamico?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......