|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
13.2.2009 22:31:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

meta, tole tvoje zdravstveni poročilo je res srhljivo. še sreča, da ste našli vzrok in da zdravila čimprej začnejo delovat. saj bo user posted image Praviš, da te v četrtek ne bo v tivolija? jaz sem ti pa hotela muffine spečt user posted image

Mmmmmm... lahko naslednji četrtek?user posted image

Drugač mi je pa že žal, da sem sploh pojamrala pa da spet neki morim ampak, če pa znate tak fajn poslušat pol pa človeka kar potegneuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
13.2.2009 22:31:41   
Olivija*
jaz sem pa tako razočarana zaradi spremembe dojenja... prej je bilo vedno tako lušno, ko se je user posted image stisnila k meni in sva se malo pocarkljali med dojenjem, zdaj je pa čisto druga pesem... odkar sem prejšnji teden dobila to rdečo nadlogo user posted image , se user posted image tako upira dojenju, zvija se v vse smeri in obrača glavco stran, zraven pa vrešči,kot dabi ji silo delala... res sploh nimam več veselja se k dojenju spravit. mislila sem, da bo to hormonsko neravnovesje trajalo kak dan ali dva, a se kar stopnjuje že cel teden. pol ure se matrava z dojenjem, a na koncu je punca še vedno lačna in poje tudi 150ml novalaca!? upam, da se kmalu uredi, čeprav sem že kar v skrbeh, da bova mogoče morali zaključiti kariero dojenja user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
13.2.2009 22:33:34   
meta21
nosečka, pa še maš M?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
13.2.2009 22:34:46   
Olivija*
ma ja, kar ne neha se!

čist sem že user posted image , ful zmatrana...se mi zdi, da mi bo vse železo odplaknilo....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
13.2.2009 22:36:54   
meta21
Menda ima mleko dokler traja M drugačen okus. Saj bo hitro minilo... Mogoče si črpaj, da ti ne bo količina upadla, dokler noče jest...

< Sporočilo je popravil meta21 -- 13.2.2009 22:37:13 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
13.2.2009 22:42:48   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Menda ima mleko dokler traja M drugačen okus. Saj bo hitro minilo... Mogoče si črpaj, da ti ne bo količina upadla, dokler noče jest...

ja, saj to sem tudi jaz prerala in upam, da je res to vzrok. ampak danes je že 8. dan, od mene pa še kar teče... grrrrr

ma, dost jamranja. jutri bo bolje! mora bit user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 13.2.2009 22:47:55 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
13.2.2009 22:49:09   
Olivija*
kahlo, ti imaš vozićek hartan, kajne? si zadovoljna?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
13.2.2009 23:02:14   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ojla !!

no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt user posted image user posted image user posted image

No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že user posted image user posted image iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih.....
druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj?????

mogoče pa očija pogrešauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
13.2.2009 23:04:44   
lana luna

leda, jest se teb zmeri tolk narežimuser posted image user posted image user posted image

namig: jaz sem si sprintala naš seznam in si zraven dopisujem kakšne malenkosti kot so kraji od koder katera prihaja in podobno....saj ne da si delam kakšen seznam komu bom pisala za veliko noč, le ne bi rada vedno znova postavljala istih vprašanj in npr. povabla na kavo Lare in Me to you nekje sred Kranjauser posted image

kaj maš ti doma svoj FBI, pa tkole zbiraš podatke... ti ti lumpauser posted image user posted image user posted image ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!!

to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
13.2.2009 23:05:36   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,pride katerauser posted image

v hladilniku imam poln pladenj tiramisuja...in    zdaj grem žret..... user posted image

že tečem!!!! packa si mi zdej skomine nardila. jest že ceu večer iščem, kaj mi fali, pa kaj bi še požrlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
13.2.2009 23:07:04   
lana luna

namig: jaz sem si sprintala naš seznam in si zraven dopisujem kakšne malenkosti kot so kraji od koder katera prihaja in podobno....saj ne da si delam kakšen seznam komu bom pisala za veliko noč, le ne bi rada vedno znova postavljala istih vprašanj in npr. povabla na kavo Lare in Me to you nekje sred Kranjauser posted image

pa zdej vemo skrivnost tvojega dobrega spominauser posted image user posted image user posted image kaj sem že večerjala 30.8.2008user posted image meta ti zihr vešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
13.2.2009 23:09:55   
lana luna

Pri nas pa je petek 13. minil prav posrečeno-Lovro je za svojo obmesečnico prvič buden iz športnega vozička opazoval okolico (je pop spal skoraj 2 uri namesto običajnih pol), ob 2h je pojedel riževo kašico in ob 6h sadno ter celo popoldne nič poliluser posted image , okica se mu je praktično že pozdravla (hvala bubi!user posted image ).... Ne morem opisat, kako zelo novo doživetje je za naju z user posted image  to da LOvro popoldne ne poliva. Danes sta se igrala avionček, Lovro je atiju ležal na trebuhu, dvigoval ga je v zrak nad sebe in žgečkal... Mali se je tako krohotal, da sem bla kar solzna.... Vsega tega mi do zdaj nismo mogli počet, ker se je vedno končalo enako....s skutastim izbljuvkom po Lovru, po nama, po tleh in seveda z jokom.... In lahko je do onemoglosti pasel kravceuser posted image

Zdaj pa ne vem, naj v torek vseeno grem na gastro in se samo posvetujem z zdravnikom ali naj v pon pokličem, da nas sploh ne bouser posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Lovro!!! kaj pa če bi poklicala na gastro in rekla da se je stanje čez noč močno izboljšalo in če lahko odpoveš pregled, al pa ga prestaviš za nedoločen čas.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
13.2.2009 23:12:17   
lana luna
vprašanje seveda je, kdaj se reče, zdej je pa dost, gremo bolj natančno pogledat.
IZVIRNO SPOROČILO: leda

n se samo posvetujem z zdravnikom ali naj v pon pokličem, da nas

poklič svojega pediatra. nas morda čaka podobna zgodba, le da naša, kot sem že pisala, raje čaka do konca, preden pošlje na preiskave...vprašanje seveda je, kdaj se reče, zdej je pa dost, gremo bolj natančno pogledat.

mogoče takrat, ko se otroček neha redit.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
13.2.2009 23:15:01   
lana luna

No jaz sem pa druga zgodba... Tale zadevščina s ščitnico me vsak dan bolj žalosti... Zunaj se začenja lepše vreme, jaz pa nimam kaj oblečt, redim pa se že skoraj od vodeuser posted image . Oči in obraz imam vsak dan bolj zatečene (mi je dragi prej rekel, da mi za valentinovo kupi sončna očalauser posted image -najboljš da una k so čez cel obraz). Zdi se mi tudi, da vsak dan težje govorim-kot da bi imela debel jezika al kaj... Ful hitro se utrudim in nobene moči več nimam... Zadnjih par dni ugotavljam, da si še zob ne morem umit...me začne tolk roka bolet, da moram počivat vmes... Sej sem optimist in vem, da bo kmal boljše ampak pride pa trenutek, ko bi kar mal popiuser posted image . Še dobr, da mam tegale mojga sončija, da se mi nasmeje in mi je vseeno, če mam 500kil...pa njemu tudiuser posted image

ja kako pa to da še ne gre na boljše? a ne bi mogu zdaj antibiotik že začet prijemat??

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
13.2.2009 23:16:24   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

No jaz sem pa druga zgodba... Tale zadevščina s ščitnico me vsak dan bolj žalosti... Zunaj se začenja lepše vreme, jaz pa nimam kaj oblečt, redim pa se že skoraj od vodeuser posted image . Oči in obraz imam vsak dan bolj zatečene (mi je dragi prej rekel, da mi za valentinovo kupi sončna očalauser posted image -najboljš da una k so čez cel obraz). Zdi se mi tudi, da vsak dan težje govorim-kot da bi imela debel jezika al kaj... Ful hitro se utrudim in nobene moči več nimam... Zadnjih par dni ugotavljam, da si še zob ne morem umit...me začne tolk roka bolet, da moram počivat vmes... Sej sem optimist in vem, da bo kmal boljše ampak pride pa trenutek, ko bi kar mal popiuser posted image . Še dobr, da mam tegale mojga sončija, da se mi nasmeje in mi je vseeno, če mam 500kil...pa njemu tudiuser posted image

ja kako pa to da še ne gre na boljše? a ne bi mogu zdaj antibiotik že začet prijemat??

user posted image user posted image user posted image

...joj Meta si pa res bogauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
13.2.2009 23:18:23   
gloria

jaz sem pa tako razočarana zaradi spremembe dojenja... prej je bilo vedno tako lušno, ko se je user posted image stisnila k meni in sva se malo pocarkljali med dojenjem, zdaj je pa čisto druga pesem... odkar sem prejšnji teden dobila to rdečo nadlogo user posted image , se user posted image tako upira dojenju, zvija se v vse smeri in obrača glavco stran, zraven pa vrešči,kot dabi ji silo delala... res sploh nimam več veselja se k dojenju spravit. mislila sem, da bo to hormonsko neravnovesje trajalo kak dan ali dva, a se kar stopnjuje že cel teden. pol ure se matrava z dojenjem, a na koncu je punca še vedno lačna in poje tudi 150ml novalaca!? upam, da se kmalu uredi, čeprav sem že kar v skrbeh, da bova mogoče morali zaključiti kariero dojenja user posted image

...meni se že neki časa joče ko zmešan ko se dojimo pa nimam user posted image ...vse sem že probala pa nič ne pomaga...je pa zanimivo da to dela sam popodne in zvečer....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
13.2.2009 23:18:33   
lana luna

meta, tole tvoje zdravstveni poročilo je res srhljivo. še sreča, da ste našli vzrok in da zdravila čimprej začnejo delovat. saj bo user posted image Praviš, da te v četrtek ne bo v tivolija? jaz sem ti pa hotela muffine spečt user posted image

Mmmmmm... lahko naslednji četrtek?user posted image

Drugač mi je pa že žal, da sem sploh pojamrala pa da spet neki morim ampak, če pa znate tak fajn poslušat pol pa človeka kar potegneuser posted image

a dej nehi, sej zato pa smo tukaj da si pojamramo, pa da se poslušamo, pa da se nasmejimo, pa da si pomagamo... pa sej nobenga ne moriš. če komu ne paše nej pa pač ne bere...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
13.2.2009 23:23:53   
lana luna

probaj vsak dan spiti čaj za dojenje, pa polenta tut zelo pomaga pri nastajanju mleka. drugač je pa z mlekom tako: mi je sestra prvi dan po porodu rekla da je mleko v glavi, ne v hrani. tko da poij čaj, pa poletno si nared, pa odmisli mlek. ne razmišljaj o tem da ga zmanjkuje zaradi tardeče. držim pesti, da se ti povrne.

jest sem že parkrat mela precejšnje pomanjkanje, pa sem ga hvalabogu vedno nazaj prklicala mlek. Saro sem čimvečkrat pristavila, pojedla kkšn obrok polente, pa čaj sem si nardila. pa vse to, samo zato, da sem svojo psiho prepričala da naj mi vrne mlekcauser posted image

če boš pa mogla zaključit kariero pa tut nič hudega. dovolj dolgo si se trudila inprizadevala da si dojila. sej bo se tvoja pikica še vedno pri tebi pocrkljala pa pač na drugačen način.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.2.2009 23:24:52   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...meni se že neki časa joče ko zmešan ko se dojimo pa nimam user posted image ...vse sem že probala pa nič ne pomaga...je pa zanimivo da to dela sam popodne in zvečer....

Popolnoma enako pri nas! Zjutraj je še vse vredu, opoldne je že tako-tako, potem gre pa samo še na slabše

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.2.2009 23:25:27   
gloria
user posted image

...za ju3user posted image ...jaz vas zapuščam......nočka....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.2.2009 23:26:30   
lana luna
ja sem šla vse brat pa sproti komentirat, pa dobro da se je še GLoria mal oglasila, drgač bi sam monologe nabijala jestuser posted image

zdj pa grem... me moj lubi vabi, da grem z njim grozljivko gledat. pa sem mu rekla da bi blo boljš če greva svojo romantično komedijo ustvarit. pa bomo vidl kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.2.2009 23:27:14   
gloria

Popolnoma enako pri nas! Zjutraj je še vse vredu, opoldne je že tako-tako, potem gre pa samo še na slabše

...sem se že bala da sem sama kriva kker sem mu parkrat dala čaj po flaškiuser posted image ...in da se frajerju dopade ker bolj teče...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.2.2009 23:27:52   
Olivija*
lana luna, hvala za idejo. polente pa res že dolgo nisem skuhala (ker je user posted image ne mara). čaj pa vsako jutro, kar cel liter skuham.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.2.2009 23:27:56   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ja sem šla vse brat pa sproti komentirat, pa dobro da se je še GLoria mal oglasila, drgač bi sam monologe nabijala jestuser posted image

zdj pa grem... me moj lubi vabi, da grem z njim grozljivko gledat. pa sem mu rekla da bi blo boljš če greva svojo romantično komedijo ustvarit. pa bomo vidl kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image

nočko

...upam da bo po tvojeuser posted image ...nočka

Neposredna povezava do sporočila: 4599
13.2.2009 23:28:34   
lana luna

veš je možno da ti zaradi user posted image proti večeru začne zmanjkovati mleka, pa so dojke hitro praznein se otroček ne nasiti. za železp pa probaj piti sirup ali sok rdeče pese. sirup je ful njamiuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?