|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
12.2.2009 13:23:52   
Lorian
Oj punce! Tak ste pridne, da vas sploh ne dohitevam. Vsaj preberem ene dve strani nazaj, da sem malo na tekočem. za seznamček me lahko napišete 27.02. naslednji pregled, ter NS, potem pa 24.03. AC.  A je kateri že kaj manj slabo? Jaz sem se že bolje počutila zdaj sem pa spet dva dni kot da me je vlak povozu.
Čestitkauser posted image  za dvojčke. Ja tudi moj se je nekaj trudil in sanjal in je bil kar razočaran ker nista dva.

Lepo se imejte user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.2.2009 13:31:54   
Sarchi
čau srečke, sem že cel teden v postli, viroza - gorza. ful gre počas na bolš k se sam z travcami zdravim. me že vse boli, jej hrbtenica v ledvenem predelu ful. še dobro da sm meli prvi pregled prejšnji teden, tko da zdej res skrbim da ful počivam in upam da se čim prej pocajtam. Darjau bravoo čestitke za dvojno srečo! Se še kaj oglasim. Drugače pa mi tiste slabosti pojenjujejo in upam da bom hmal mela tud več energije in volje.papa

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.2.2009 13:46:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ej user posted image , kok je pa z zlaganjem ...oz. bi bila tolk dobra, pa bi mi povedla kok je  širok ta vozek?

za marelo boš pa verjetno mclarna ali pa bee-ja kupila, a?user posted image user posted image
pa bemtiš, zdej bi bil že čas, da se razkriješ.user posted image

user posted image

oj Barika, ne bee mi pa nikakor ne potegne, res da se nisem ne vem kaj spuščala vanj, sam mi že na oko ni všeč, tako da odpade, si pa zadela z Maclarnom, verjentno bo padel Quest, samo barve še ne vem, ker so mi 2009 bolj všeč, je pa 55 EUR razlike v ceni, tak da se bom verjetno za 2008 odločila user posted image  No, moram preverit če so tudi kake razlike v funkcionalnosti....

Kar se tiče zlaganja bugabooja ni noben bau  bau, čist enostavno, pa lahek je user posted image  Mislim da je kar nekaj ožji od Quinnija (nisem merila), vsaj na oko no user posted image  Ko boš kaj po LJ hodila zavij v Bušija in pojdi pogledat, al pa če kako mamico ogovoriš ko jo srečaš user posted image  Meni je všeč ker je košara kar dolga in bo fajn za naše septemberske user posted image , da bodo lahko dolgo notri in jih ne bo zeblo in jih ne bo treba v vreče tlačit user posted image

Tako, zdaj se grem pa razgovor s šefico pripravit - držite pesti user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.2.2009 13:48:49   
sontschica
haj user posted image

moram rečt da ste ble danes kar pridne s pisanjem, sem vas prebrala, komentirat pa nisem imela časa.

Anya22, škorpijončica, nincika in darjau čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted imagedarjau tebi pa user posted image user posted image  za dvojčka.

vidim, da se že o vozičkih pogovarjate. midva ga bova pa dobila od njegovga prijatelja, ki ima že dva otročka in je voziček še čist lepo ohranjen.

tolk za sedaj.

papa

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.2.2009 14:40:19   
barika
Lorian, vidim, da si iz Celja, iz katerga konca pa si?

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.2.2009 15:54:37   
Anonimen
user posted image

Tako punce, jaz sem razgovor s šefico preživela, je bila malo presenečena, ker sem pred 3 meseci šele s porodniške prišla, me je imela pa namen vprašati kdaj je naslednji v planu, tako da sem ji prišparala vprašanje user posted image  Ji je tudi jasno, da dalj kot do 1.7. ne bom v službi, tako da sem kar zadovoljna in bom zdaj lažje delala, ker vem da bom imela dolgoooo poletje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.2.2009 17:11:54   
škorpijončica
Larilu, jst sm vsa popraskana, ker se muc igra, pa nehote s kremplčki zapne. Pa dobila sem ga, ko je na hodiku potepuška muca skotila in nam pustila 5 mladičkov, veterinarka mi je rekla, da je ful velika možnost, daje muc okužen, ker se toksoplazmoza prenaša tudi iz mame na leglo, vsi mladiči razen mojega mucka pa so pomrli zaradi bolezni. Upam samo, da sem se že takrat okužila, par mesecev preden sem zanosila, ker sem imela mladičke skoz po rokah. Saj vem, da me malo preveč skrbi ampak zelo si želim, da bi bilo s plodkom vse v redu... Kdaj mislite, da bom zvedla? A so vam že sporočili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.2.2009 17:42:17   
barika
škorpijončica, meni je G. rekla, da če je karkoli narobe predčasno kličejo na pregled zaradi izvidov.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.2.2009 19:04:27   
ANABOJAN
drage moje jaz vas glih ar dohitev, tko sem utrujena, da sploh nimam energije da bi se zvečer še nbila n leptop, v času sližbe pa si tega žal ne morem privoščit.
Našla sm rešitev za slabosti (sam da mi ni treba tolko jesti, res si ne želim bit traktor na koncu), že tako sem štartala pri 70 kg, grozljivka!!!
no skratka preden grem od doma si skuham ingverjev čaj (v muellerju) in mi čudežno pomaga. Me pa full peče zgaga ) takrat vzamem četrtinko reneja, in je ok!
skrataka pregled ok, srček bije..user posted image
sedaj sem v devetem ednu in čakam na naslednji pregled,
NS 10 marec
bodite lepo
poljubček
ana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.2.2009 19:22:49   
yenny
Da se še jaz pofočkam.Včeraj smo imeli prvi pregled,vse je v najlepšem redu,veliki smo ravno prav za 9 tednov in osebek je samo en.Ne vem,kaj je s temi moškimi,tudi moj je imel fiksno idejo,da bosta dva.Le od kje?user posted image Kako bi pa potem to zgledalo,pa raje ne pomislim.Naslednji pregled in NS je 10.3.PDP pa za sedaj en dan prej,se pravi 20.9.,bomo še videli kaj in kako.Upam,da se mi bo stanje s slabostmi v nekem doglednem času umirilo,počasi bi se zadeva lahko začela umirjati.Dosti imam,da hodim okrog kot zombi!user posted image Jamram,kaj morem!user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.2.2009 20:03:40   
Logi1
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dan
bom na hitro k sm spet slabi pa vročina še kr noče stran it
škorpijončica ne skrbi glede muce, to je mišljen za take ki so vzunaj in se zunaj potepajo,pa če je zraven tebe to še ne pomeni da boš dobila toxo eni pač mal pretiravajo,če te opraska je pa že večja možnost vendar če je skoz notri nimaš nobene skrbi.
jaz komi čakam jutr na pregled da vidim če je vse ok,pa da G mal povprašam k mam pljučnico da vidim ktere tablete lahk dobim da ne bi škodovala detetu,če pa ne bo šlo se bom pa že nekak pocajtala brez tablet.
no hvala bogu da lekadol lahk vzamem tko da sej nuca kej dost nič sam vsaj vročina mi ne gre čez 38, zaenkratuser posted image
nč grem ležat k komaj sedim
čestitke za uspešne preglede pa darji za dvono srečouser posted image

Pozdrvčke!

Larilu tudi sama sem pred kratkim prebolela plučnico in sem dobila antibiotike Hikoncil, kateri so bili testirani in naj ne bi bili škodljivi za plod.
Pa kaj ti tvoja zdravnica ni nič takega predpisala? Pravijo, da se s plučnico ni ravno za hecat, tak de jaz se ne bi cajtala brez antibiotikov.

Pa še za na seznamček NS 9.3 in pregled 10.3.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.2.2009 20:28:10   
tulpek
Pozdravljene punce,

sem iz nuhalne, pred pisanjem poročila (predvsem za altajo) pa sem si privoščila večerjo (jagode in skuto), tak da ni šlo hitreje.

ja, sem prva ;) se je začela sezona... saj vem, nekatere še pregledov niste imele, no js sem v enaki situaciji pri avgustovkah, tako da vas razumem. saj bo, čim manj razmišljat, pa bo hitreje minilo.

Rezultati so super, js sem pa še čisto zmedena, od gledanja male pike. Sploh ne vem, kaj naj pišem... No, najprej ko je videla, kaj se skriva v meni, je rekla, da se nosek lepo vidi, to je rekla še preden sem js ornk pogledala na ekran :))) To je bil že dober znak. Potem smo ugotovili, da mala pikica zelo miga, delala je salte, krilila z rokami... Po velikosti sem 4 dni naprej, kot sem mislila (ampak bom ostala pri vas, ker se mi zdi, da sem z vami na boljši valovni dolžini kot z avgustovkami, nekako bolj čutim, da sodim v to temo). Ko se je spravila merit nuhalno je že takoj rekla, da je zelo majhna in jo je večkrat merila na več mestih, pa je vedno prišlo okrog 1mm. Tako da skupno mi je prišlo 1:17272. Za ostala dva kromosomska para so tudi visoke cifre.

Velik je 55,7mm od glavice do trtice, z nogicami pa 7 cm. Ima noge, roke, prste na nogah in rokah, želodček in mehur, možgani so lepo razviti in vidni... v glavnem, rekla je, da je videt zdrav in živahen otroček. Veste kakšne salte je delal :)))

Dobila sem 10 slikic, fant je pa še nekaj časa snemal, tako da imava posnetek. Noter sva bila približno 20-25 min in vse nama je razlagala. Za to, da se je videl želodček, je mogel nekaj spit, ker je imel najprej praznega, in se ni videlo. Potem je pa mali (ali pa mala) pred nami nekaj spila in pokazala želodček :))) za spol nisva niti vprašala.

Čestitam vsem ostalim za pregleda in držim pesti za tebe altaja, pa tudi za vse ostale, ko pride vaš čas.

(odgovor članu Logi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.2.2009 20:35:46   
majica
pozdravljene. vidim, da ne bom na tekočem, ker res veliko čvekate user posted image tako je tud prav!
tokrat je v drugo vse drugače :)
plod je manjši, kasnej bo verjetno porod kot je PDP 16.9
tako da je res možnost da dobim darilo za 30RD
:)

PDP 16.9, NS 2.3, drugi pregled 26.3
prvi otrok je sin, takrat nisva vprašala, zdaj pa bova user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.2.2009 20:37:32   
majica
aja pa glede vozička - mi imamo bebe comfort - trikolesnik in smo FUL zadovoljni! glede na to, da je čist ohranjen, bo tud v drugouser posted image

(odgovor članu majica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.2.2009 20:40:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: majica

aja pa glede vozička - mi imamo bebe comfort - trikolesnik in smo FUL zadovoljni! glede na to, da je čist ohranjen, bo tud v drugouser posted image

a high trackauser posted image , ja tud ta mi je všeč, ampak ...
eh, sploh ne bom več o tem, september je še daaaleč (če verjamešuser posted image ), na koncu bo pa mali/mala kar v tejle mareli pa bouser posted image

(odgovor članu majica)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.2.2009 21:11:07   
kepica
Hej punce! user posted image   Joj, kako dolgo vas nisem bralauser posted image Cel teden smo bili odrezani od sveta, ker smo belili stanovanje in bili odklopljeni od interneta. Se mi je skoraj odpeljalo brez računalnikauser posted image

Najlepše je videt moj ticker po enem tednu. Ne moreš zgrešit, koliko je naš palček že zrasel, če ne drugače, pa pogledaš moj trebušček in ti je vse jasno. Komaj že čakam NSuser posted image

V ponedeljek sva bila z možem v šopingu v Lj na Rudniku in sem si v H&M kupila nosečniške hlače. Uf, kako dleže, ko me nič več ne tišči. Sem pa pridna, ker se nisem zredila še niti za gram. Obseg trebuščka pa je že 88cm user posted image

Danes mi je po 14 dneh spet slabouser posted image Sem že mislila, da je za mano, pa me na vsake toliko časa pride malo user posted image pogledat, da vem, da se nekaj dogaja. Edino prav, ker sem bila že kar malo zaskrbljena, ker sem se že par dni fino počutilauser posted image

Jutri je moj zadnji dan dopusta, v ponedeljek pa spet v službo. Sem se kar navadila doma..se bi dalo še malo zdržat, po drugi strani pa že komaj čakam, da grem spet malo med ljudi in da malo vklopim možgančkeuser posted image

Sem pa danes izvedela, da imajo pri nas v vrtcu škrlatinkouser posted image Jaz je še nisem prebolela in me je strah, da je ne bi mali prinesel domov. Sem govorila s splošno zdravnico. Pravi, da za enkrat ne moremo nič. Če pa bi dobila kakšne znake škrlatinke, pa bom dobila Ospene, ki baje plodu nič ne škodujejo. Malenkost sem pomirjena, ampak me je vseeno strah, da ne bi česa pokasirala.

Vidim, da je tudi nekaj novih user posted image Čestitke vsem user posted image
Žal pa mi je za Pio67user posted image Tudi meni se je lani to zgodilo in ko sem prebrala novičko, me je kar stisnilo, ker sem se ustrašila, da bi se ponovno zgodilo. Še zazdelo se mi je, da so znaki nosečnsti izginili. Ja, strah žal ostane. Želim ti, da se ti rane čim prej zacelijo in se ti kmalu spet nasmehne srečauser posted image
darjau tebi pa čestitke za dvojno srečouser posted image
in seveda dobrodošlica Kruce fiksu in čestitke, da si je upal pridružiti babjemu čveku in branju naših tegobuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.2.2009 21:12:00   
altaja
Tulpek: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuu, suuuuuper...
Jooooooj kak nasmešek sem mela ko sem brala tvoj post. Sem te čakala  in sem res zelo, zelo vesela zate. Res super za tako lepe rezultate. Sem se dans večkrat spomnla nate in ti pošiljala lepe misli. Drugače si uredu?

Larilu in ostale s slabim počutjem:  želim vam čimprejšnje okrevanje!

Zdej pa naprej navijat za ACH volley user posted image

Lepo noč vsem

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.2.2009 21:26:17   
tulpek
Altaja, hvala za pesti, sigurno so pomagale. Jih bom jutri držala za tebe. še ena zanimivost: ko sva prišla domov, mi je fant rekel... zdaj pa pojdi napisat na RR, altaja že čaka :)))

Js sem boljše, ampak še vedno mi je nekoliko slabo. Se pa ne more primerjat s tistim pred tedni. Pa občasno se mi dviguje, utrujena sem pa še zelo. Nič čudnega, če mali tako pridno raste ;) Bo že boljše.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.2.2009 7:30:37   
sontschica
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. ,?. )   NAS. PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3.user posted image          27.02     24.03.
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1.user posted image   , 0.user posted image )       06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)             (1.user posted image , 0.user posted image )        03.03.     12.02.
user posted image    31.08.  veselka (27)           (1. user posted image , 0.user posted image )       02.02.    18.02.
user posted image   01.09.  Tanchy (?)                 ( 2. user posted image , 1.user posted image        ??
user posted image   02.09.  vila MaLiNa (26)       (1.user posted image , 0.user posted image )     04.03.  20.02.
user posted image   02.09.  eva Ana (27)             ( 1.user posted image , 0.user posted image )    19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)              (1.user posted image , 0.user posted image )     22.01. 
user posted image   03.09.  barika (24)                (2.user posted image , 1. user posted image )    23.01.  23.02.
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)               (3.user posted image , 1.user posted image )      16.01.
user posted image   04.09.  Kruce Fiks (37)          (2user posted image . , 1. user posted image )     24.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                   (2.user posted image , 1.user posted image )       11.02.
user posted image   06.09.  pingi (29)                    (2.user posted image , 1.user posted image )      17.03.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)            (3.user posted image , 2. user posted image )     ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                       (?.user posted image , ?. user posted image )      04.02.    
user posted image    07.09.  oktavija (28)              (2.user posted image , 1. user posted image )     27.03.   26.02.
user posted image    07.09. škorpijončica (20)       (1user posted image . , 0.user posted image )    11.03.   02.03.
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)        ( 1. user posted image , 0.user posted image )    05.03.   24.02.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)                (1. user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (24)           (1.user posted image , 0. user posted image )    02.03.   26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)       (?.user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image   04.03.   06.03.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)                 (3.user posted image , 2.user posted image   30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)               (?.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)                (1.user posted image , 0.user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (25)                (1user posted image . , 0.user posted image )   13.02.
user posted image   12.09.  Chebelzza (?)              (2.user posted image , 1.user posted image )    02.02.   
user posted image user posted image    12.09.  darjau (28)         (3. user posted image , 2. user posted image )   11.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                 (4.user posted image , 1.user posted image )    20.01.    02.03.
user posted image   13.09.  Anonimen user posted image  (28)  (4.user posted image , 2.user posted image )    19.01.   02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   11.02.  03.03.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
user posted image   13.09.  mojgal (30)                 (?.user posted image , ?. user posted image )     12.02.
user posted image   13.09.  indy0024 (25)            (1.user posted image , 0.user posted image )     02.0204.03.
user posted image   14.09.  Sarchi (28)                   (?.user posted image , ?. user posted image )    30.0304.03.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image    16.09.  majica (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )     26.03.    02.03.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
user posted image   19.09.  Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     10.03.   10.03.
user posted image    19.09.  zorion  (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     25.02.  19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )     13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   16.02.
user posted image   12.09.  Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     12.02.  
user posted image   21.09.  laraa (24)                    (2.user posted image , 1. user posted image )     16.02.
user posted image    21.09.  nussy (28)                   (?.user posted image , 1. user posted image )     03.02.  10.03.
user posted image   20.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )      11.02.  10.03.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   24.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      09.03.  18.03.
user posted image   25.09.  *kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image   26.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      11.03.
user posted image    26.09.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.
user posted image    27.09.  Anonimnauser posted image   (31)   (?.user posted image , ?. user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna  user posted image (?)       (2.user posted image , 1. user posted image )       24.02.
user posted image   27.09.  Anonimna  user posted image (?)     (3.user posted image , 1. user posted image )       09.03.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       19.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (x. user posted image , 3.user posted image )     04.03.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1. user posted image , 0.user posted image )     06.03.  
user posted image   xx.xx.  Anonimna D (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )        26.02.
user posted image    xx.xx.  črviček (?)                   (1.user posted image , 0.user posted image )       19.02.
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  Mat3ja22 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?. user posted image )        26.01.

Skupaj:
68
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  
    pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petek 13.02.2009 
    Anonimnauser posted image
    jpincy
    larilu

(odgovor članu tulpek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1419
    13.2.2009 7:32:53   
    sontschica
    tulpek superca za takšn fajn izvid NSuser posted image user posted image . zdej si pa verjetno ful pomirjena, tako, da zdej pa uživi na polno v svoji user posted image .

sej še malo, pa se bo tudi nam drugim kmalu bližalo obdobje NS. komaj čakam.

kako smo kej danes punce in fant?

Neposredna povezava do sporočila: 1420
    13.2.2009 7:34:15   
    sontschica
    altaja, ti tudi poročaj, kako ti bo danes šlo na NS!

tulpek, kdaj bomo pa vidle slikice?

Neposredna povezava do sporočila: 1421
    13.2.2009 7:54:01   
    oktavija
    Dobro jutro sonosečke!!!

Vidim da tukaj ni navada kuhat kavice in čaja...user posted image
    Zato se jaz prostovoljno javljam da vam danes jaz postrežem s KAVICO user posted image in ČAJEMuser posted image  in zdravim zajtrkom...
    user posted image
    Jaz sem bila ta teden v službi in sem po 4 dneh obupala in danes spet ostala domauser posted image .... V službi je prava živčna vojna in nihče se ne ozira na to če si noseč in malo bolj občutljiv, zato sem kar ostala doma... zdaj naj pa sami delajo če so pa freh...user posted image

Drugače sem jaz in moj bejbi dobro, mene samo skrbijo kile ki rasejo, pa jih nekako ne morem kontrolirat in to me spravlja v obup....user posted image user posted image
    Ja jaz tudi danes šibam v HM pogledat kake fajne hlače za mene...user posted image user posted image

Lep dan, pa se še beremo!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 13.2.2009 7:55:30 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 1422
    13.2.2009 9:10:38   
    Anonimen
    user posted image

jutro. no in jaz čakam, čakam ta moj današnji pregled, včeraj pa doma pošta, da naj danes pokličem, da dobim drugi datum, ker današnji pregled odpade.user posted image

pri meni se tudi po kilah še ne pozna, edino trebuh ni več tako raven kot je bil. hlače zaenkrat nosim še zmeraj iste.

kje to kupujete nosečniške obleke, v LJ, v HM?

(odgovor članu oktavija)
      Neposredna povezava do sporočila: 1423
    13.2.2009 9:32:04   
    barika
    JUtro!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1424
    13.2.2009 9:57:36   
    tulpek
    IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

altaja, ti tudi poročaj, kako ti bo danes šlo na NS!

tulpek, kdaj bomo pa vidle slikice?

Držimo pesti, altaja.

Slikce sem slikala s fotoaparatom, tak da se malo slabše vidi, do skenerja bom prišla šele v naslednjih dneh. Jih bom pa dala v naslednjih minutah v album.

Neposredna povezava do sporočila: 1425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......