škorpijončica
|
Živjo! Tudi jaz sem bila danes na pregledu, že drugič na ultrazvoku, dragi pa ni smel it zraven, čeprav mi je danes gledal čez trebuh. Ne vem zakaj ne, ker bi ful rad šel zravn.. Saj bo lahko videl na NS. Izvedla sem, da je plodek ravno velik za 10. tednov, kdaj naj bi bil rok, si pa še nihče ni vzel časa izračunat. Ultrazvok je tak, ki meri tudi NS, tako da se je ful lepo vidlo rokice in nogice, kako plava, za NS je še prezgodaj, mi je pa rekel, da je dober znak, če ima plodek nosek, ker naj bi to pomenilo da je vse v redu. Saj bi vam pripela slikco, pa ne vem kako, mogoče bi mi kruce fiks znal povedat, ker sem vidla, da je njemu že uspelo na forum prilepit. Naslednji pregled imam 11.3, NS pa 2. 3, Vila MaLINa, prosim, dopiši na seznam, pod pdp pa napiši 7. 9., sem si kar sama izračunala, da ne bom na koncu seznama z xxx. Mene tudi matra, da bi si na valentinovo privoščila kakšno razvajanje, pa ne vem če bo kaj iz tega. Če si pet let z fantom skupaj ti ni do romantike.. na začetku sem vsaj kdaj pa kdaj dobila kakšno vrtnico, to leto je pa še na najino obletnico pozabil in šel ven pit s prijatli, tako da brezveze karkoli planirat. Aja pa Barika, ne bi ti rada uničla načrtov, tako da oprosti, ampak poznam kar tri prijatle, ki so zaradi kebaba staknili salmonelo, naredi kot hočeš, ampak jst se ga ne bi upala jest, ker je nevarno. Ful lepo, da si mu dragemu kupila rubikovo kocko, če boš še kaj kupovala take stvari ti svetujem trgovino Črna lukna (poljanska cesta, lj), jst tam zmeraj kaj najdem, ravno par dni nazaj sm kupila majhno rubikovo kocko, ki je hkrati obesek za ključe. Fajn se imejte!
|