|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
11.2.2009 11:11:38   
sontschica
cukr07 men se je tut mal velik zdel tvoj user posted image , ker mal berem pri avgustovkah in imajo pri NS velike user posted image  6 cm. a so se že vidle rokice pa nogice pa glavca?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
11.2.2009 11:30:19   
Pia67
Dekleta, hvala za vzpodbudo in pozitivne misli.user posted image
Res je, da sva se trudila le en mesec in sva bila vesela hitrega bodočega naraščaja, vendar je riziko prevelik. Ko si postavljen pred omenjenim dejstvom, začneš drugače razmišljati. Če bi se otroček normalno razvijal (v 10. tednu je bil velik 1,8 cm in je imel še rumenjakovo vrečko, formiran je bil lepo, vse se je videlo, roke, noge), bi bilo ključno v 20. tednu, ko bi dobila rezultate AC. Vprašanje je, kaj bi bilo, ker mi je že po defoltu dana možnost 1:7 za DS. Ko sem začela krvaveti, mi je bilo takoj jasno. Mislim, da je moj primer na srečo osamljen in se vam res ni potrebno obremenjevat z njim. Lepo potrepljajte svoje user posted image trebuščke in pogumno v nov dan.

Tako, da bom dala prednost stvarem, ki sem jih počela pred novim letom, otroke že imava in se bova posvetila njim in seveda nama.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
11.2.2009 11:39:28   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

cukr07 men se je tut mal velik zdel tvoj user posted image , ker mal berem pri avgustovkah in imajo pri NS velike user posted image  6 cm. a so se že vidle rokice pa nogice pa glavca?

Ja vse se je že lepo in razločno videlo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1353
11.2.2009 12:57:04   
majica
pozdravljene, še ena septemberka. božiček nam je prinesel darilo! imamo že 10 mesečnega fantka user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
11.2.2009 13:15:31   
sontschica
dobrodošla majica med nami

(odgovor članu majica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
11.2.2009 13:18:55   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Dekleta, hvala za vzpodbudo in pozitivne misli.user posted image
Res je, da sva se trudila le en mesec in sva bila vesela hitrega bodočega naraščaja, vendar je riziko prevelik. Ko si postavljen pred omenjenim dejstvom, začneš drugače razmišljati. Če bi se otroček normalno razvijal (v 10. tednu je bil velik 1,8 cm in je imel še rumenjakovo vrečko, formiran je bil lepo, vse se je videlo, roke, noge), bi bilo ključno v 20. tednu, ko bi dobila rezultate AC. Vprašanje je, kaj bi bilo, ker mi je že po defoltu dana možnost 1:7 za DS. Ko sem začela krvaveti, mi je bilo takoj jasno. Mislim, da je moj primer na srečo osamljen in se vam res ni potrebno obremenjevat z njim. Lepo potrepljajte svoje user posted image trebuščke in pogumno v nov dan.

Tako, da bom dala prednost stvarem, ki sem jih počela pred novim letom, otroke že imava in se bova posvetila njim in seveda nama.

pia 67- če nisem preveč radovedna, a na NS si že bila ali kaj in ti je izračunalo tako tveganjeuser posted image user posted image  pa je potem pikici nehal bit srčekuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
11.2.2009 14:08:03   
Anonimen
evo mene punce od dohtarce!
jah nč kej dobrga ni blo,izvid je bil mal boljši ampak imam apatično virozno pljučnico zdej je mal bolj ampak se boji da bi se spet poslabšal in da ne ve kolk še lahk pljuča prenesejo k me že zdej vse boli tko da če bo slabi morm takoj nazajuser posted image
pia user posted image pa naj vama to ne vzame upanja za še kakšnega otročkauser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.2.2009 14:20:37   
vila MaLiNa
baby blue bravo za vredu izvide in pregleduser posted image . Kdaj bomo pa me kakšno slikico videle?user posted image
altaja se čisto strinjam s tabo, sej ponavadi sem bolj odločnauser posted image .
sontschica na razgovoru je bilo kar malo čudno vse skupaj, prijavila sem se na mesto tehnologa, ko pa pridem tja "smo" se pa pogovarjali o delu na registraciji zdraviluser posted image  Pa ravno nevem, če me to zanima. Sej mogoče, ko si enkrat v tem, da ti še zanimivo rata. Sicer pa da se bomo še slišali, ker imajo še razgovore in tako sem bila v 20min konec. Sedaj me pa še en čaka. Kako je bilo pa pri tebi?
user posted image  ja super, bova pa skupaj vozičkali user posted image  Kdaj boš pa kaj več povedala?user posted image
cukr07 ni zakajuser posted image  Sem tudi jaz napačno cifro vn trofnla, ki sem jo slišala od ginekologa. Je bila tudi moja pikica kar pika user posted image  Še dobro, da kaj zapišejo.
Pia67 prav je takouser posted image  Glavo pokonci in uživaj v družbi najboljših. Če se bo pa še kdaj prikazal magični plusek pa toliko bolje.user posted image  za srečo.
Joj larilu ti pa tudi imaš "srečo". Malo user posted image user posted image user posted image , da se kmalu pozdraviš in da bo s tvojim user posted image  vse vredu. Pazi naseuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.2.2009 14:29:17   
vila MaLiNa
aja... a je katera od vas dobila Leclercov katalog? Ful imajo stvari za dojenčke, pa me mika, da bi šla že kar zdej kaj kupituser posted image  A mislite, da je še prekmalu?user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.2.2009 14:47:10   
sontschica
vila MaLiNa, pri meni so še vse poti odprte. neki se govori, da bi mi dali kar pripravništvo. več bo znano enkrat v marcu...niti sama ne vem. no pa nisem nobenem v službi povedala za user posted image . kakorkoli se bo odvilo, mora bit že tako.

no držim pesti, da se pri tebi razreši tako, kot si sama želiš.user posted image user posted image

larilu ti si pa res bogica. želim ti čimprejšnje okrevanje. kako je pa pri tebi v službi? a so sodelavke ša kar našpičene proti tebi ali se je stanje kaj stabiliziralo?

Neposredna povezava do sporočila: 1360
11.2.2009 14:48:10   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

aja... a je katera od vas dobila Leclercov katalog? Ful imajo stvari za dojenčke, pa me mika, da bi šla že kar zdej kaj kupituser posted image  A mislite, da je še prekmalu?user posted image

jaz sem rekla, da bom mogoče kej kupla po NS, ostali del pa v poletju, če bo zdržala do takrat. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
11.2.2009 14:50:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Malinca, sej še bo, vsako leto je vsaj 2x taka doza otroških zadevic user posted image  

Ejo, ne vem še kdaj bom kaj več povedala, mogoče 25.2. mogoče pa šele v drugi polovici marca, po NS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
11.2.2009 15:23:49   
Anonimen

larilu ti si pa res bogica. želim ti čimprejšnje okrevanje. kako je pa pri tebi v službi? a so sodelavke ša kar našpičene proti tebi ali se je stanje kaj stabiliziralo?

zdej sm na bolniški pol pa če bolniško ne bom dobila bom dala pa odpoved,sej jo bom dala itak in tko kljub bolniški da mi ne bi kej kompliciral ker prvo je otrok pol pa vse ostalo,bom že dobila kje drugje kakšno službo,gledam optimistično naprej k tam pa če mi dajo ne vem kolk denarja ne grem delat k mi zdravje otroka več pomen k pa denaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.2.2009 16:11:24   
Mat3ja22
Lp

Tudi jaz se vam bi pridružla.
Rok imam nekje v sredini sep., točno bom izvedela na NS, ker M. niso bile redne, zato po tem ne morem računat. en pregled sem imela že prejšni teden, naslednjega pa imam nasledni teden.
Doma pa imam že 14 mesecev starega sinka, tako da je to zame 2. nosečnost.

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
11.2.2009 17:58:30   
cukr07
Tukaj najdete sliko najine pikice:

http://www.moj-album.com/uredi/soncnica81/14901484/?os=14901486

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
11.2.2009 19:22:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Tukaj najdete sliko najine pikice:

http://www.moj-album.com/uredi/soncnica81/14901484/?os=14901486

user posted image , ful  fajn se že vidiuser posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
11.2.2009 20:15:58   
Anonimen
Hej...na hitrco se še jaz javim....se že kar nekaj časa nisem...
Tudi mi smo prestali uspešno prvi pregled...zaenkrat je vse v najlepšem redu...

Doma imamo norišnico sploh več ne vem kje se me glava drži, od kar je pa naša punca začela vrtec hodit je pa itak skoz bolna in imamo vsi polne roke....

Tako da tej nosečnosti zelo težko sledim user posted image ...kr naenkrat mine 14 dni...pa sploh ne vem kam je šlo..se spomnim k sem bila prvič noseča...sem dneve (skor ure) štela kok sem noseča in kok imam do konc...zdej pa sploh včasih ne vem v katerem tednu sem user posted image

laraa jaz sem bila na prvem pregledu v 8t (7t5d) in je bil plodek velik 12,33 mm.

Jaz sem bila v 7t4d in je bila pikica velika 8,4 mmuser posted image user posted image user posted image

NS-definitivno bom šla in zraven verjetno še na dvojni hormonski test...

Tok zaenkrat zdaj vas grem pa naprej brat...
aja pa naj bom jaz anonimna user posted image  (pdp 27.9) pregled 9.3. (3user posted image , 1user posted image )

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1367
11.2.2009 20:23:36   
Anya22
Punce, tudi mi smo prestali prvi pregled in sicer sem noseča 7t 6d, velika pa je naša pikica 17 mm, torej po velikosti naj bi bila tam nekje 8t 3d, tako da mi je po UZ dala drugi PDP in sicer 20.9, vendar jaz bi na seznamu pustila kar 24.9, tako kot je bilo prvotno.

Aja pa naši pikici tudi že bije srček!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
11.2.2009 20:24:04   
Anya22
Naslednji pregled imam 9.3, NS pa 18.3 v PO!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
11.2.2009 20:38:37   
škorpijončica
Živjo!

Tudi jaz sem bila danes na pregledu, že drugič na ultrazvoku, dragi pa ni smel it zraven, čeprav mi je danes gledal čez trebuh. Ne vem zakaj ne, ker bi ful rad šel zravn.. Saj bo lahko videl na NS. Izvedla sem, da je plodek ravno velik za 10. tednov, kdaj naj bi bil rok, si pa še nihče ni vzel časa izračunat. Ultrazvok je tak, ki meri tudi NS, tako da se je ful lepo vidlo rokice in nogice, kako plava, za NS je še prezgodaj, mi je pa rekel, da je dober znak, če ima plodek nosek, ker naj bi to pomenilo da je vse v redu. Saj bi vam pripela slikco, pa ne vem kako, mogoče bi mi kruce fiks znal povedat, ker sem vidla, da je njemu že uspelo na forum prilepit. Naslednji pregled imam 11.3, NS pa 2. 3, Vila MaLINa, prosim, dopiši na seznam, pod pdp pa napiši 7. 9., sem si kar sama izračunala, da ne bom na koncu seznama z xxx.
Mene tudi matra, da bi si na valentinovo privoščila kakšno razvajanje, pa ne vem če bo kaj iz tega. Če si pet let z fantom skupaj ti ni do romantike.. na začetku sem vsaj kdaj pa kdaj dobila kakšno vrtnico, to leto je pa še na najino obletnico pozabil in šel ven pit s prijatli, tako da brezveze karkoli planirat. Aja pa Barika, ne bi ti rada uničla načrtov, tako da oprosti, ampak poznam kar tri prijatle, ki so zaradi kebaba staknili salmonelo, naredi kot hočeš, ampak jst se ga ne bi upala jest, ker je nevarno. Ful lepo, da si mu dragemu kupila rubikovo kocko, če boš še kaj kupovala take stvari ti svetujem trgovino Črna lukna (poljanska cesta, lj), jst tam zmeraj kaj najdem, ravno par dni nazaj sm kupila majhno rubikovo kocko, ki je hkrati obesek za ključe.
Fajn se imejte!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
11.2.2009 21:00:01   
darjau
Mi smo bili tudi danes na prvem pregledu: imamo dvojčke. Vse je vredu z njima. Majčken več sem noseča, kot sem računala ampak imam sedaj rok 12.9. (moj rojstni dan), čeprav se dvojčki prej rodijo tko da ne bom imela rojstnodnevnega darila. Sva še malo v šoku.
Ima katera izkušnje z dvojčki?

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
11.2.2009 21:06:23   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: darjau

Mi smo bili tudi danes na prvem pregledu: imamo dvojčke. Vse je vredu z njima. Majčken več sem noseča, kot sem računala ampak imam sedaj rok 12.9. (moj rojstni dan), čeprav se dvojčki prej rodijo tko da ne bom imela rojstnodnevnega darila. Sva še malo v šoku.

UUU, darjau, tole pa je novička user posted image  user posted image

Jaz nimam izkušenj z dvojčki, pa si jih zdaj, ko že imam 1 user posted image  doma, ne želim user posted image  Mi pa moj neki grozi da se je trudil user posted image  user posted image  user posted image  Sam mislim da se je premalo, na mojo srečo user posted image
A vi jih imate v familiji user posted image

No, pa imamo 1. dvojno septembersko user posted image , torej user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu darjau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
11.2.2009 21:19:16   
škorpijončica
darjau, čestita, ful lepo, kar dvojno veselje! Pazi nase in vse dobro ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
11.2.2009 23:22:28   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: darjau

waaa, čestitam... nimam, je bila pa moja velika želja!user posted image user posted image

Škorpijončica, nisem iz Lj, imajo pa tudi verjetno spletno stran, ne (črna luknja). Sem mu kr iz znalčka naročila.

za kebab ni panike ,,,, sem že vsega navajenauser posted image  (ne, heccam se), vedno  - že par let, ga jemljem samo pri ena in isti osebi, če ne pridem do tja, si ga sama naredimuser posted image , previdnost pa itak ni nikol odveč.

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.2.2009 6:21:15   
nincika
Jutro souser posted image ,
še jaz se malo javim, da me ne boste čisto pozabile. user posted image Včeraj sem imela prvi pregled, noseči smo 7t in 4dni, pikica je velika 8,4mm (6t6dni) in srček nam že veselo utripauser posted image user posted image user posted image  O točnem PDPju se še nisva pogovarjali, jaz mislim, da vseeno ostajam pri septemberkah. Več upam, da bom lahko povedala 6.3. ko imam nasledni pregled.
Sem pa začela doma razmišljat, da mi G ni nič omenila NS user posted image  Pa sem izračunala, da bom na drugem pregledu noseča 11tednov. Se bom morala prej naročit na NS, kaj menite ve?

Želim vam miren in lep dan

LP, NIna

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......