tulpek
|
jpnincy, js sem bila zadovoljna. Sicer še drugje nisem bila, tako da ne morem primerjat, ampak mi ni nič žal, da sem izbrala to G. Prijazna je, vse razloži, sicer je najprej vse na hitro pogledala, da je videla sama, če so glavne stvari na mestu in že takoj rekla, da bo potem razložila in da se sedaj tako lepo vidi, da mora pogledat (če bi se potem slučajno v kakšno čudno pozo postavil). Pa je cel čas mali fajn poziral, tako da smo vse videli. In polazala je vse: nogice, rokice, prstke, možgane, srčka, popkovino, mehur, želodček, nuhalno-kaj se sploh meri... In tudi, če sva kaj vprašala, je razložila in pokazala. Ker se želodček ni hotel takoj pokazati, smo čakali, da je nekaj popil in se prikazal (če je prazen, se ne vidi). Bebi se je fajn videl na ekranu in tudi na slikicah se fajn vidi, nekaj sem jih dala v album, ampak so slabše kot original, ker sem jih slikala s fotoaparatom, da sem jih spravila v digitalno obliko. Partner lahko gre zraven, moj je nekaj časa še snemal video, tako da imava tudi posnetek. Ti svetujem, ker je fajn potem pogledat in poslušat njeno razlago in svoje komentarje . In še nekaj precej pomembnega: na vrsti sem bila točno ob uri. Nič čakanja po nepotrebnem.
|