|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
13.2.2009 10:05:45   
sontschica
tulpek, kje si pa bila na NS? a je potrebno prinesti s seboj tudi materinsko knjižico?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.2.2009 10:12:18   
tulpek
Bila sem v Velenju pri G Kseniji K. Mohorko (ZD Velenje).
Js sem imela materinsko zraven in mi je noter vpisala rezultate, ni pa nujno. Je rekla, da bi si jih lahko tudi sama vpisala. So pa želeli zdravstveno kartico. Ti jo kar imej zraven (MK), saj je ni težko vzet.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.2.2009 10:16:05   
vila MaLiNa
Dobro jutro drage user posted image .

Danes sem doma in sem zgleda bila toook zmatrana, da sem skoraj do zdele spalauser posted image  Je pasalouser posted image
user posted image  me veseli, da šefica razume in da sta se lepo pogovorili, sedaj si najbrž tudi ti mirnejša. A vi greste prej kam na morje? Ja vem... že morje sanjamuser posted image  Ja kaj ko pa tako lepo sonček sije in greje skozi okno.
ANABOJAN vsaj, da kakšne stvari delujejo proti zgagi in slabosti. Glede kil se pa ne sekiraj, ni pravi čas za touser posted image . Pa čestitke za pregleduser posted image
yenny saj zato pa je forum, da malo pojamramo in se potem bolje počutimouser posted image  Boš videla kako bomo še vse uživale v nosečnosti. Bravo za pregled.
tulpek bravo za tak izčrpen opis in seveda dobre rezultateuser posted image  Komaj čakam naslednji petek, da tudi sama spet vidim našega čmrlja/čmrljo. Kam pa sta šla na NS?

kepica tudi tak je moj trenutni obseg trebuha, ampak šele zvečeruser posted image  In sem si šla tudi že hlače kupit ampak v La vie, kakšne si bom dala pa najbrž še delat. Pa uživaj še na dopustuuser posted image

Oktavija ti kar kuhaj kavico in zajtrkeuser posted image  Me smo zgleda preveč leneuser posted image  Jaz bom kar čaj, ker kave ne pijem. Pa pravilno si se odločila, da si ostala doma.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.2.2009 10:16:10   
Anonimen
user posted image

lp, matr sem živčna. Spet se mi je pokazal rjav izcedek in me fulll skrbi. Pa še v sluzbi sem in ne vem, a čem sploh klicat G al kaj naj. Je pa problem, ker moja G dela dopoldan.

Mah sej vem, zdej sem zamorila sam nekam sem mogla iz sebe dat.

Lepo bodite. Pa čestitke vsem za dobro opravljene prve preglede in NS.

Sej se še kaj oglasim.

Pa pa

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.2.2009 10:19:43   
vila MaLiNa
user posted image  ti kar pokliči pa povprašaj, da boš mirna. Če ti je pa melagodno pred sodelaci pa vzami GSM pa pojdi na WC.

tulpek a za spol sta že zvedla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.2.2009 10:19:54   
sontschica
user posted image

ti kar pokliči svojo G, ker drugače se boš sam sekirala. upam, seveda da po nepotrebnem in da je vse v redu s tvojo pikico. meni je G naročila, da če bo kakršnikoli rjav ali krvav izcedek, naj se nmudoma oglasim pri njej ali pa v bolnici pri dežurnem G. 

a drugače se ti je že pojavil? pa si bla takrat tudi pri G?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.2.2009 10:20:32   
eva Ana
Ojla punce!
tako dolgo vas nisem brala, da si moram uro časa vzet, da vidim kaj se sploh dogaja!!
Mene pa desni jajčnik muči že od včeraj popoldne user posted image . Tak da samo ležim in čakam da mine. Vsake toliko časa me stisne pa spet spusti, pa stisne in spet spusti.....brezveze!!

Upam da pa VE uživate na sončku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.2.2009 10:25:49   
sontschica
eva Ana upam da bo s tvojim jajčnikom kmalu boljše.

ne, žal ne uživam na sončku, moram bit kar v službi. user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.2.2009 10:38:27   
baby blue
tudi jaz sem v službi in gledam skozi okno kako lepo sonček sije... bom pol na hitro en obhod po vrtu naredila... da se malo sončnim žarkom nastavim...

drugače pa dobro jutro sonosečke...
tudi midva z mojim komaj čakava NS... moj tako lepo skrbi zame da je že malo pocukran he he... da o debatah med njim in naraščajem v trebuščku ne govorim... user posted image user posted image ju je prav lepo gledat in poslušat

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.2.2009 10:50:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

tulpek a za spol sta že zvedla?

Bila sva v Velenju pri  Kseniji K. Mohorko (ZD Velenje). Za spol pa nisva vprašala. Bova počakala do avgusta.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.2.2009 11:03:41   
oktavija
user posted image user posted image user posted image  Ve se kar hvalite da se niste nič zredile...user posted image  jaz pa se bom pohvalila da sem v treh mesecih pridobila 3 kg, na katere sem ponosna...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam nevem če bom tako ponosna ko jih bo treba izgubljat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.2.2009 11:05:25   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Ojla punce!
tako dolgo vas nisem brala, da si moram uro časa vzet, da vidim kaj se sploh dogaja!!
Mene pa desni jajčnik muči že od včeraj popoldne user posted image . Tak da samo ležim in čakam da mine. Vsake toliko časa me stisne pa spet spusti, pa stisne in spet spusti.....brezveze!!

Upam da pa VE uživate na sončku!

Ej meni se dogaja isto samo da bolj na levi strani... sem brala da špikanje povzroča rast maternice...user posted image  Upam da je res samo to in nič hujšega...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.2.2009 11:15:45   
eva Ana
oktavija, torej sva nekje na istem, tud jaz upam, da je to sam raztezanje, je pa čud občutek, ko grem na wc, skoz čekiram kake barve je kaj user posted image .
Upam, da bo čim prej ok, drugače mam pa v četrtek G, pa user posted image jo bom vseeno vprašala. Sam ono, da si ziher user posted image .
Kdaj imaš pa NS? Jaz jo imam 24.2. komaj čakam!!!!user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.2.2009 11:37:44   
soncek_25
Dobro jutro sonosečke!
Vidim, da ste nekatere bile celo že na NS...Čestitke, da je vse ok!!!!
Tudi mene kdaj pa kdaj špikne in zaboli v trebuščku, ampak ni panike, samo da pikica raste.
Jaz sem se pravkar naročila k Pušenjaku na nuhalno in jo imam 10.3., naslednji pregled pri ginekologu pa 17.2. in upam, da je z malim/malo vse v redu in da bomo počasi ven iz "najhujšega":):):)

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.2.2009 13:38:26   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

oktavija, torej sva nekje na istem, tud jaz upam, da je to sam raztezanje, je pa čud občutek, ko grem na wc, skoz čekiram kake barve je kaj user posted image .
Upam, da bo čim prej ok, drugače mam pa v četrtek G, pa user posted image jo bom vseeno vprašala. Sam ono, da si ziher user posted image .
Kdaj imaš pa NS? Jaz jo imam 24.2. komaj čakam!!!!user posted image

Ja super kr vprašaj, da nebom še jaz letala pa zdravstvenem domu...user posted image user posted image user posted image  Ja drugače imam jaz NS 26.2. v Domžalah... Komaj že čakam da vidim najino pikico... Pa za spol bi rada vedela če se bo videlo, me tak firbec user posted image matra kaj bomo imeli...user posted image
Ej a ve katera če je lahko ati zraven na NS? Naš ati bi rad bil..user posted image user posted image da vidi svoj ponos!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.2.2009 13:47:14   
barika
Punce, kok bote pa povedale, da steuser posted image , in kdaj imate rok itd,,,
midva se morema zmenit, da boma rekla, da je rok nekje na sredini oz. bolj proti koncu meseca, ker pri Martinu sem skor živčnega fasala, ko sem bila čez rok in so me vsak dan kr naprej klical, če je že.user posted image user posted image
Za spol boma vprašala, če ne prej, na morf., ampak verjetno tud za spol ne boma povedala,user posted image , da o imenih sploh ne govorim.user posted image

Jaz imam pa danes leni dan, z malim sma bila cel dan pri pra babici, zdejle ko se naspi, grema pa še k mojim domov, pa pridema zvečer nazaj, moj ima pa nek sestanek v Lj.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.2.2009 13:48:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija
Ej a ve katera če je lahko ati zraven na NS? Naš ati bi rad bil..user posted image user posted image da vidi svoj ponos!!!user posted image user posted image user posted image

ja itaq, da lahko gre, pa na morfologijo tudi.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.2.2009 13:57:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

midva se morema zmenit, da boma rekla, da je rok nekje na sredini oz. bolj proti koncu meseca, ker pri Martinu sem skor živčnega fasala, ko sem bila čez rok in so me vsak dan kr naprej klical, če je že.user posted image user posted image
Za spol boma vprašala, če ne prej, na morf., ampak verjetno tud za spol ne boma povedala,user posted image , da o imenih sploh ne govorim.user posted image

Jaz imam pa danes leni dan, z malim sma bila cel dan pri pra babici, zdejle ko se naspi, grema pa še k mojim domov, pa pridema zvečer nazaj, moj ima pa nek sestanek v Lj.

user posted image

Jaz bom rekla da imam rok 1.10. user posted image   Ko jih šmirgla, pol mi pa sam smse nabašejo user posted image  user posted image  user posted image  Itak pa ne mislim prej rodit kot na rok user posted image  Je en tak lep datum user posted image
Za spol ne bova povedala, tudi pri 1. nisva, enostavno ne vem in pol me bili patak če mi verjamejo user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.2.2009 14:03:11   
oktavija

Ja midva sva že vsem raztrobla da bova starša v začetku septembra... Za ime imava tudi bolj kot ne izbrano in tudi to sem že povedalauser posted image user posted image

Ja drugače pa sem jaz danes za razliko od tebe bila zelo pridna,  saj sem vso stanovanje spucala in zdaj grem v HM pogledat kake hlače za mojo veliko rit in moj rastoči trebušček...user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.2.2009 14:10:42   
sontschica
a že vse kupujete nosečniške hlače? no jaz sem si glih na razrodajah kupila enbe navadne črne elegantne hlače, ki pa se pri trebuhu raztezajo, tako, da zdej večinoma kar one nosim. ostale hlače imajo pa itak nizek pas, tako, da me še ne tiščijo.

mi je blo pa prej prov smešno. ene sodelavke v službi (študentke) so me že nekaj časa tko čudn gledale v trebuh (ker karkoli oblečem, oprijeto ali pa malo bolj široko, se moj buši že pozna) in sem jih na kavici vprašala, če imam velik trebuh. in me najprej tko čudn pogledajo in rečejo, NE NE, ITAK DA NIMAŠ. no in potem rečem, da sem v 11 tednu. pol pa obedve rečejo, ja da so si ga ogledovale (trebuh namreč) in se spraševale če sem user posted image . torej jaz skoraj ne morem več skrivat da sem user posted image  in tut ne mislim več, nosečniškega trebuha se veselim in ga bom ponosno pokazala celemu svetu.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.2.2009 14:46:29   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ja midva sva že vsem raztrobla da bova starša v začetku septembra... Za ime imava tudi bolj kot ne izbrano in tudi to sem že povedalauser posted image user posted image

Ja drugače pa sem jaz danes za razliko od tebe bila zelo pridna,  saj sem vso stanovanje spucala in zdaj grem v HM pogledat kake hlače za mojo veliko rit in moj rastoči trebušček...user posted image user posted image

jaz čakam "mulca" da se zbudi, pa tud grem verjetno mim hm-ja, (danes še imajo 20% popust .. kr reč za bon, da ti ga dajo), po on nosečniški trak... al pa jutri, ma ne vem, danes sem taaak lena, da je joj.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.2.2009 16:17:06   
jpnincy
Živjo punce! Po dolgem času se vam oglašam. Danes sem imela 2. pregled. Z mano in z user posted image  je vse ok user posted image , lepo rastemo, saj smo veliki že 3cm user posted image . Tudi izvidi krvi in vode so čist ok, krvno skupino pa imam A pozitivno. Bila sem presenečena nad tem, da tokse še nisem prebolela, ker imamo doma že 9 let mačko in sem vsak dan v stiku z njo. Tako, da mi je rekla, da naj se odpovem suhim salamam, surovemu mesu, itd... Žal mi je sam za suhe salame, ker jih imam ful rada v sendviču (mmmmm), ampak bomo že potrpeli. user posted image

NS imam 25.2.

Tulpek: videla sem, da si bila na NS pri K. Mohorko, tudi jaz grem k njej. Kako je? Je uredu, prijazna? Se je user posted image  fajn videl?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.2.2009 17:55:26   
tulpek
jpnincy, js sem bila zadovoljna. Sicer še drugje nisem bila, tako da ne morem primerjat, ampak mi ni nič žal, da sem izbrala to G. Prijazna je, vse razloži, sicer je najprej vse na hitro pogledala, da je videla sama, če so glavne stvari na mestu in že takoj rekla, da bo potem razložila in da se sedaj tako lepo vidi, da mora pogledat (če bi se potem slučajno v kakšno čudno pozo postavil). Pa je cel čas mali fajn poziral, tako da smo vse videli. In polazala je vse: nogice, rokice, prstke, možgane, srčka, popkovino, mehur, želodček, nuhalno-kaj se sploh meri... In tudi, če sva kaj vprašala, je razložila in pokazala. Ker se želodček ni hotel takoj pokazati, smo čakali, da je nekaj popil in se prikazal (če je prazen, se ne vidi).

Bebi se je fajn videl na ekranu in tudi na slikicah se fajn vidi, nekaj sem jih dala v album, ampak so slabše kot original, ker sem jih slikala s fotoaparatom, da sem jih spravila v digitalno obliko.

Partner lahko gre zraven, moj je nekaj časa še snemal video, tako da imava tudi posnetek. Ti svetujem, ker je fajn potem pogledat in poslušat njeno razlago in svoje komentarje user posted image .
In še nekaj precej pomembnega: na vrsti sem bila točno ob uri. Nič čakanja po nepotrebnem.

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.2.2009 18:19:58   
poloko
Živjo,

vsake toliko časa se beremo, kajti dela imam polo glavo. Služba, inštrukcije, dragega je tud treba te pa te pocartat....  - v glavnem polno zaposlena.

Tud sama komaj čakam na drugi ultrazvok, ki ga bom imela 19.2.2009, pa NS- 23.2.

Moj pa je čist srečen, sam da lahko gre zraven in da bo srčka vido.

Se beremo kaj.

lp

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.2.2009 18:51:19   
jpnincy
tulpek najlepša hvala za izčrpen odgovor. Hkrati ti čestitam user posted image  za dobro opravljen pregled, upam, da bo tudi z mojim user posted image  vse ok. Že komaj čakam, da grem na NS, ker se mi do 25.2 zdi ceeeeela večnost user posted image . Absolutno gre moj zraven, ker sam želi it, itak je bil že na 1. pregledu zraven, edino danes na drugi pregled ni mogel it, ker je zbolel.

poloko tudi jaz imam polne roke dela (služba) in skoraj ne utegnem vsega prebrat kar se piše. Kam greš pa ti na NS?

(odgovor članu poloko)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Izguba
Anjuša

Ali ste doživele izgubo ploda, če ste v kateri nosečnosti?

Nisem doživela tega (72%)

Pri prvi nosečnosti (13%)

Pri drugi nosečnosti (13%)

Pri tretji nosečnosti (0%)

Pri več kot tretji (2%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!