|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
12.2.2009 7:43:13   
vila MaLiNa
Dobro jutro drage user posted image ,

seznamček mi nekaj nagaja pa ga bom kasneje posodobila. Bravo za vse preglede user posted image user posted image user posted image
Drajau a ti pa kar dvojno?user posted image  Ko sem bila sama prvič na pregledu, sem samo "upala" da ne bo dveh, pa je potem moj dragi rekel, ja potem sem pa to slabo narediluser posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.2.2009 8:14:01   
baby blue
Drajau to bo pa dvojno veselje potem pri hiši... user posted image user posted image

tudi moja ginekologinja še ni izračunala PDP-ja takod a ostanem kar pri mojem izračunanem in sicer 13.9 pa recmo recimo do 15.9 user posted image user posted image

drugače sem imela pa zvečer preden sem zaspala kot neke krče ampak ne v trebuhu pač pa malo višje... kako mi je uspelo zaspati pa še ne vem :) drugače je pa počutje solidno

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.2.2009 8:22:39   
vila MaLiNa
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. ,?. )   NAS. PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3.user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1.user posted image   , 0.user posted image )       06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)             (1.user posted image , 0.user posted image )        03.03.     12.02.
user posted image    31.08.  veselka (27)           (1. user posted image , 0.user posted image )       02.02.    18.02.
user posted image   01.09.  Tanchy (?)                 ( 2. user posted image , 1.user posted image        ??
user posted image   02.09.  vila MaLiNa (26)       (1.user posted image , 0.user posted image )     04.03.  20.02.
user posted image   02.09.  eva Ana (27)             ( 1.user posted image , 0.user posted image )    19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)              (1.user posted image , 0.user posted image )     22.01. 
user posted image   03.09.  barika (24)                (2.user posted image , 1. user posted image )    23.01.  23.02.
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)               (3.user posted image , 1.user posted image )      16.01.
user posted image   04.09.  Kruce Fiks (37)          (2user posted image . , 1. user posted image )     24.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                   (2.user posted image , 1.user posted image )       11.02.
user posted image   06.09.  pingi (29)                    (2.user posted image , 1.user posted image )      17.03.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)            (3.user posted image , 2. user posted image )     ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                       (?.user posted image , ?. user posted image )      04.02.    
user posted image    07.09.  oktavija (28)              (2.user posted image , 1. user posted image )     27.03.   26.02.
user posted image    07.09. škorpijončica (20)       (1user posted image . , 0.user posted image )    11.03.   02.03.
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)        ( 1. user posted image , 0.user posted image )    05.03.   24.02.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)                (1. user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (24)           (1.user posted image , 0. user posted image )    02.03.   26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)       (?.user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image   04.03.   06.03.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)                 (3.user posted image , 2.user posted image   30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)               (?.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)                (1.user posted image , 0.user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (25)                (1user posted image . , 0.user posted image )   13.02.
user posted image   12.09.  Chebelzza (?)              (2.user posted image , 1.user posted image )    02.02.   
user posted image user posted image    12.09.  darjau (28)         (3. user posted image , 2. user posted image )   11.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                 (4.user posted image , 1.user posted image )    20.01.    02.03.
user posted image   13.09.  Anonimen user posted image  (28)  (4.user posted image , 2.user posted image )    19.01.   02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   11.02.  03.03.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
user posted image   13.09.  mojgal (30)                 (?.user posted image , ?. user posted image )     12.02.
user posted image   13.09.  indy0024 (25)            (1.user posted image , 0.user posted image )     02.0204.03.
user posted image   14.09.  Sarchi (28)                   (?.user posted image , ?. user posted image )    30.0304.03.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
user posted image   19.09.  Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. 
user posted image    19.09.  zorion  (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     25.02.  19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )     13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   16.02.
user posted image   12.09.  Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     12.02.  
user posted image   21.09.  laraa (24)                    (2.user posted image , 1. user posted image )     16.02.
user posted image    21.09.  nussy (28)                   (?.user posted image , 1. user posted image )     03.02.  10.03.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   24.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      09.03.  18.03.
user posted image   25.09.  *kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image   26.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      11.03.
user posted image    26.09.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.
user posted image    27.09.  Anonimnauser posted image   (31)   (?.user posted image , ?. user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna  user posted image (?)       (2.user posted image , 1. user posted image )       24.02.
user posted image   27.09.  Anonimna  user posted image (?)     (3.user posted image , 1. user posted image )       09.03.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       19.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (x. user posted image , 3.user posted image )     04.03.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1. user posted image , 0.user posted image )     06.03.  
user posted image   xx.xx.  Anonimna D (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )        26.02.
user posted image    xx.xx.  črviček (?)                   (1.user posted image , 0.user posted image )       19.02.
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  majica (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  Mat3ja22 (?)                (2.user posted image , 1. user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?. user posted image )        26.01.

Skupaj:
68
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  
    pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 09.02.2009
    Rožica82

torek 10.02.2009
    cukr07

sreda 11.02.2009
    Anya22
    baby blue
    Betty11
    enaS
    ninicka
    S1902
    yenny
    zadovoljnalana

četrtek 12.02.2009
    Casiopea
    *kinnie*
    tulpek

petek 13.02.2009 
    Anonimnauser posted image
    jpincy
    larilu

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 12.2.2009 8:23:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 1378
    12.2.2009 8:33:41   
    barika
    Jutro!

Nincika, ti se kr naroč na NS.

Neposredna povezava do sporočila: 1379
    12.2.2009 8:35:42   
    vila MaLiNa
    Anonimne a ve ste pa skoraj vse štartale na 27.9.? user posted image
    Cukr07 luštna slikica user posted image user posted image  A jo velikokrat pogledaš a?user posted image
    majica, Mat3ja22 in user posted image  čestitke za ugledane user posted image /user posted image .
    sontschica tako kot sama praviš: kakorkoli se bo odvilo tako mora biti. Vse je za nekaj dobro pravijo user posted image  Upam samo, da mi ne bo dooolgčas, če ne bom bila zaposlena. Kok hitr mi bo še žal za te besede auser posted image user posted image  Glede nakupovanja pa... me prav zanima koliko časa bomo zdržale, moja tašča (napačen izraz zanjo, ker je dobra kot med al kako že pravijo...) me že priganja kdaj bomo šli posteljico kupituser posted image .
    user posted image  sej vem, da so 2x letno akcije v Leclercu, samo druga bo sigurno takrat, ko bo moje user posted image  dete že na svetu user posted image user posted image
    larilu bravo za optimizem, tako je trebauser posted image
    Anya22, škorpijončica in nincika user posted image user posted image user posted image za preglede, upam, da ste uživale ob pogledu na svojeuser posted image .
    Darjau boš pa najlepše darilo dobila malo prejuser posted image . Kakšni so bili pa občutki, ko si na ekranu zagledala user posted image user posted image ? A sta že zadihala?user posted image  

Meni se pa danes samo smeji user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1380
    12.2.2009 8:38:25   
    barika
    Vila malina, punce zelo veliko naročajo opremo pri Recinku. www.recinko.si, midva boma mogla tud posteljo kupit, pa nov vozek, mater, zdej sem se zagrela za bugabooja, pa je cena malo preveč zasoljena.user posted image user posted image

Jaz še kr skrivam, bodo mogl počakat do 23.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
    12.2.2009 8:48:51   
    vila MaLiNa
    Uff... pol pa bo 23. enega objemanja pa čestitanjauser posted image  Dobra si, da zdržišuser posted image  Dobro zgleda tale bugaboo, dober okus imaš, samo cena je pa res malo visoka, pa sem že mislila, da je PP gt3 med dražjimi. Mogoče bodo pa imeli kakšno akcijo.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1382
    12.2.2009 8:53:18   
    Anonimen
    user posted image
    dobro jutro.
    Darjau a imate v družini dvojčke? si pričakovala ali bila presenečena? a si se kaj drugače počutila? namreč midva z mojim imava po obeh straneh možnost dvojčkov.
    no jaz pa še en dan user posted image in pregled je tu, končno.

Neposredna povezava do sporočila: 1383
    12.2.2009 9:06:14   
    Lenck
    Dobro jutro, punce!

Huh, vidim, da se pregledi kar vrstijo... pa dokaj redno jih imate. Lepo, in čestitam za take lepe zdrave pikice oziroma parček! user posted image

Mene je fant včeraj presenetil. Pozno prihaja domov, in ko sva šla malicat, začne: "ja, kateri dan je danes" - "sreda" - "ja, ampak kateri" - "enajsti" - ja, in še kateri" - "knjige sem podaljšala v knjižnici, sem poklicala" - "ja, pa kaj je še, a" - "???" - "no, kaj se danes zaključuje" - "???" - "ja, končujemo enajsti teden, ne! jaz vse štejem!" user posted image user posted image user posted image "aja, saj res..." In potem smo šli gledat v tabelico, koliko je beba velika in koliko bo velika za njegov rojstni dan konec februarja in moj konec maja in... user posted image
    Ta je bolj noseč(niški) od mene user posted image Čeprav sva sedaj malo zaskrbljena. Jaz nisem zaposlena in ne dobivam nobenega nadomestila/pomoči, in ker sem do porodniške "na bolniški", se sedaj tudi, če bi slučajno (pa kot da bi jo) našla možnost, ne bi zaposlila. Tako da je edini dohodek njegova plača, pa so javili, da bodo enega v njegovem oddelku odpustili, ne ve se še, koga. Hec je v tem, da imajo vsi osali družine, on pa še nič ni povedal, in če bi šli na solidarnost, bi seveda on kot "samski" (sicer s punco, pa kaj je to) najprej izpadel. Sem mu rekla, da naj kar pove, da je noseč, ker nosečnic se ne sme odpuščat user posted image

user posted image Ne vem, kako vam uspeva še skrivat, jaz sem včeraj iz naftalina potegnila dvojne hlače, ki sem jih nosila, ko sem imela 10 kg več kot sedaj, pa so mi v pasu ravno ravno prav. Drugje sicer konkretno mahedrajo, pa glavno, da imam kaj, kar lahko oblečem in zapnem, bom že kake dolge majice ali puleverje dala čez, da se ne bo videlo praznih vreč na riti/nogah user posted image Pa ravno danes planiram naval v omaro, da malo pregledam, kaj bo prišlo v poštev in kaj lahko že kar sedaj dam v najtemnejši kot, da čaka eno leto... user posted image Upam, da bom kak kos lahko tudi fino prekrojila, pa morda najdem kak kroj za kaj luštnega in enostavnega za zašit, čeprav raje ustvarjam iz že narejenega. Pa ve, sedete kdaj za šivalni stroj?

Zdaj pa moram pospravit po včerajšnji žurki, je brat prišel in sta poba gledala nogomet ter zabavala mene user posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1384
    12.2.2009 9:43:04   
    Anonimen
    user posted image

Jutro user posted image

Slabooooooooo user posted image

Sem videla da ste se nekaj o bugaboojih pogovarjale...gaz ga zdaj 1 leto uporabljam in je kot nov, pa smo res več zunaj kot notri user posted image  Če vam je res všeč vam predlagam, da morda ob vprašanjih staršev ali pa bližnjih, kaj naj vam podarijo, poveste da si želite ta in ta voziček, ki je malo dražji in da boste veseli prispevkov zanj user posted image  Jaz osebno lahko rečem, da je bila naložba 1 A user posted image

Nič, jaz sem grem zdaj naprej sama sebi smiliti od teh slabosti, ob 14h imam pa letni pogovor s šefico in ji bom karpovedala kako in kaj, da ne bo imela kakih hudih planov za to leto z menoj, ker me ne bo veliko v službi, računam da bom najdalj do 1.7. v službi, če bo šlo po načrtih user posted image  Me prav zanima kako bo... user posted image
    Sem se odločila da je najboljše da ji povem, ker potem grem konec naslednjega tedna na dopust in me ne bo 14 dni, pa bo mal čudno če s trebuhom nazaj pridem in rečem da nisem vedela user posted image  user posted image

pobožajte bušije in uživajte user posted image

(odgovor članu Lenck)
      Neposredna povezava do sporočila: 1385
    12.2.2009 9:43:47   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Uff... pol pa bo 23. enega objemanja pa čestitanjauser posted image  Dobra si, da zdržišuser posted image  Dobro zgleda tale bugaboo, dober okus imaš, samo cena je pa res malo visoka, pa sem že mislila, da je PP gt3 med dražjimi. Mogoče bodo pa imeli kakšno akcijo.

buši nima akcij, vsaj takrat, ko rabiš ne user posted image , babytrader jih ima po malo manj kot 700€, to je pa že skor ceneje, kot tak Jane.  bom začela počas šparat, pa ko bo čas .... me bo minil in si bom nagledala ke j druga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
    12.2.2009 9:49:43   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Ta je bolj noseč(niški) od mene user posted image Čeprav sva sedaj malo zaskrbljena. Jaz nisem zaposlena in ne dobivam nobenega nadomestila/pomoči, in ker sem do porodniške "na bolniški", se sedaj tudi, če bi slučajno (pa kot da bi jo) našla možnost, ne bi zaposlila. Tako da je edini dohodek njegova plača, pa so javili, da bodo enega v njegovem oddelku odpustili, ne ve se še, koga. Hec je v tem, da imajo vsi osali družine, on pa še nič ni povedal, in če bi šli na solidarnost, bi seveda on kot "samski" (sicer s punco, pa kaj je to) najprej izpadel. Sem mu rekla, da naj kar pove, da je noseč, ker nosečnic se ne sme odpuščat user posted image  

ja, moj se je tudi (pa že zdej) prvič pogovarjal s trebuhomuser posted image user posted image

nej te potolažim, jaz sem prvič zanosila kot študent s statusom, lepo sem dala status "nazaj", in se prijavila na zavodu (prej sem skoz delala preko študenta, ampak zaradi slabosti je bilo v času nosečnosti neizvedljivo, žal), prejemala sem socialno, potem se je rodil Martin in sem dobilvala starševsko nadomestilo, otroške, zdej pa nisem nikjer zaposlena, ker mali ni dobil v celem našem kraju vrtca, septembra, ko bo pa drugi, pa niti Martin še ne bo star 2 leti. Tak sma se odločla, da hočema imeti malo razliko med otrokoma, da boma pač z eno plačo malo stisnila in si ne boma privoščila luksuza, pa gre.  Važno je, da je za račune in hrano.user posted image

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 1387
    12.2.2009 9:51:17   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  

Sem videla da ste se nekaj o bugaboojih pogovarjale...gaz ga zdaj 1 leto uporabljam in je kot nov, pa smo res več zunaj kot notri user posted image  Če vam je res všeč vam predlagam, da morda ob vprašanjih staršev ali pa bližnjih, kaj naj vam podarijo, poveste da si želite ta in ta voziček, ki je malo dražji in da boste veseli prispevkov zanj user posted image  Jaz osebno lahko rečem, da je bila naložba 1 A user posted image

a potem praviš, da se splača. mene samo malo skrbijo mala kolesa, za makedam ,,,dobro, daš tavelika naprej in gre, a tamala se nič ne obrabijo??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1388
    12.2.2009 9:51:47   
    Lenck
    Jst bom pa kar sama voziček nardila, pri tehle cenah in da ne rečem, da ko samo pogledam ponudbo, me glava zapeče... grem raje študirat kak načrt, bom prej gotova user posted image Zdej če bi na kakšno košarco lepo kolesa namontirala... al pa samokolnico lepo obložila... hm, to bi že šlo. Samo v avto ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1389
    12.2.2009 9:57:17   
    Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: barika

ja, moj se je tudi (pa že zdej) prvič pogovarjal s trebuhomuser posted image user posted image

nej te potolažim, jaz sem prvič zanosila kot študent s statusom, lepo sem dala status "nazaj", in se prijavila na zavodu (prej sem skoz delala preko študenta, ampak zaradi slabosti je bilo v času nosečnosti neizvedljivo, žal), prejemala sem socialno, potem se je rodil Martin in sem dobilvala starševsko nadomestilo, otroške, zdej pa nisem nikjer zaposlena, ker mali ni dobil v celem našem kraju vrtca, septembra, ko bo pa drugi, pa niti Martin še ne bo star 2 leti. Tak sma se odločla, da hočema imeti malo razliko med otrokoma, da boma pač z eno plačo malo stisnila in si ne boma privoščila luksuza, pa gre.  Važno je, da je za račune in hrano.user posted image

No, pri nas imamo že nekaj časa večerni obred pogovarjanja očka z bebo. user posted image Je prav lepo videt, kako se menita... user posted image

Moja mati je nekje izbrskala nek članek, da se duša pripravlja na vstop v telo že 27 mesecev pred rojstvom, torej že 18 mesecev pred porodom. Da se zmeni z dušo enega ali obeh staršev in potem čaka na rami, da rata user posted image Pri nas je očitno čepela na očkovi rami, ker se imata tako rada, že zdaj user posted image user posted image

Kar se tiče nadomestila: jaz ne dobivam ne tega ne socialne pomoči. Upam, da vsaj tisto starševsko nadomestilo bom user posted image Ah ne, saj ni panike, se da, itak delamo čudeže z denarjem, pa nam nič ne manjka user posted image Samo izgube službe si pa zdaj ne moremo privoščiti, tega pa res ne, je predrag špas user posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1390
    12.2.2009 10:02:14   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  

a potem praviš, da se splača. mene samo malo skrbijo mala kolesa, za makedam ,,,dobro, daš tavelika naprej in gre, a tamala se nič ne obrabijo??user posted image

user posted image

Tudi na makadamu ni problemov, niso tko švoh, kot zgledajo user posted image  Mi smo res veliko vozičkali do novembra in od tega je bilo tudi veliko makadama, da ne omenjam morja... Jaz ne vem če sem 2x obrnila "kolesa" oz voziček zaradi terena user posted image  Naša po 1 letu še niso zdrajsana, mogoče jih bom septembra zamenjala, odvisno kaka bodo, samo glede na to, da zdaj kupujemo marelo, verjetno niti to ne bo potrebno in bodo zdržala tudi tega user posted image . Meni je bilo rečeno, da naj bi se 3 leta bp uporabljala user posted image

Aja, pa da ne bo katera mislila da me Buši plača za reklamo user posted image  Nimam veze z njimi, je pa res, da pogosto tam kaj kupim, ker imajo res zelo uporabne zadeve, ki jih drugje ne dobiš. Imajo eno fajn brisačo za user posted image , ki si jo zapneš za vrat in tako ko user posted image  vzameš iz vode, takoj k sebi stisneš in oviješ v brisačo, daš kapuvo na glavo in se fino počuti...od kar smo mi kupili to brisačo se naša ni več jokala ko smo jo iz banje jemali, ker prej je bil pa jokkkkkk user posted image  Pri nas je res non stop v uporabi user posted image   Sem jo tudi podarila nekaj prijateljem in so bili čisto navdušeni... Je pa res, da imajo cene, ampak ekskluzivo tudi...zato si to lahko privoščijo user posted image

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 1391
    12.2.2009 10:03:08   
    Anonimen
    user posted image

Jst bom pa kar sama voziček nardila, pri tehle cenah in da ne rečem, da ko samo pogledam ponudbo, me glava zapeče... grem raje študirat kak načrt, bom prej gotova user posted image Zdej če bi na kakšno košarco lepo kolesa namontirala... al pa samokolnico lepo obložila... hm, to bi že šlo. Samo v avto ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejo, pa ne pozabi patentirat user posted image

(odgovor članu Lenck)
      Neposredna povezava do sporočila: 1392
    12.2.2009 10:13:39   
    barika
    ej user posted image , kok je pa z zlaganjem ...oz. bi bila tolk dobra, pa bi mi povedla kok je  širok ta vozek?

za marelo boš pa verjetno mclarna ali pa bee-ja kupila, a?user posted image user posted image
    pa bemtiš, zdej bi bil že čas, da se razkriješ.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1393
    12.2.2009 10:22:58   
    altaja
    Darjau: uuuuuauuu, super! Kr dva? Ko sva bla midva na pregledu in ko je G rekla da je en plod je moj reku naj še enkrat pogleda user posted image  - je upal da sta 2...

Danes se začne sezona NS. Tulpek, dobro opravi!

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1394
    12.2.2009 10:50:17   
    Anonimen
    user posted image
    kako sezona NS, ene še prvega pregleda nismo imele. kar nas še zraven piši, sezona pregledov user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
      Neposredna povezava do sporočila: 1395
    12.2.2009 11:48:12   
    majica
    na zadnje sem bila bolj kratka - nam nagaja računalnik. upam, da spet ne bo crknil :P
    danes imam UZ - prvi in bom potem kaj bolj izščrpna. pa ne znam si nastavit obvestila o novi temi, pa morm skoz iskat to temo... no dovolj izgovorov... lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1396
    12.2.2009 12:57:44   
    škorpijončica
    Vila MaLINa hvala, da si posodobila seznam, super si!
    Tile vozički so pa res dragi...Moja mami pravi, da jst nism zdržala niti sekunde v vozičku, da sem postala čist histerična, pa ga je kar prodala in me naokoli nosila v kengurujčku, da sm vidla kaj se dogaja okoli mene. Če bo otroček po meni, je torej brezveze sploh šparat za voziček.
    Moj dragi je tudi čakal, da izve, da bodo dvojčki ampak mi je kar v redu, da niso, ker so tudi dojne skrbi...
    Barika tudi jaz sem študentka, tako kot ti pri pri Martinu. Zdaj bom končala 2. letnik, fant pa je fax sicer že končal ampak piše diplomo, tako da mene tudi malo skrbi kako bo. Jst bom ostala doma eno leto, pa naredila še kakšen izpit, če ga to leto ne bom mogla, ker ne morem it na jesenski rok (septembra), spomladi pa ne vem ali je sploh mogoče vse izpite narest- mogoče mi bodo pa prfoksi malo pogledali čez prste. Pa še v recesiji se bodo rodili naši dojenčki... sam sem kar optimistična, se zavedam koliko ljudi je še na slabšem, kot sem jaz. Upam, da bo fant hitro našel službo, ko bo diplomiral.
    Danes pride spet tašča, bom vidla če se je že kaj pomirila. Pa saj jo imam rada in dokler nism zanosila, sva bili prav prijatli, ampak zdaj ji pa njeno nesramno obnašanje kar precej zamerim, čeprav se trudim, da ji ne bi, ker je bila očitno tok v šoku, da ni vedla kaj govori. Pred tem nisem razumela zakaj je toliko zlobnih vicev o taščah, zdaj si jih je pa že moj fant nekaj izmislil, da sem se včeraj tako smejala, da me kar trebušne mišice bolijo.
    Nekaj me še zanima; včeraj sm dala kri za toxo, pa jo morajo še poslati v Lj na preizkavo. Koliko časa traja, da pridejo izvidi? A če sem slučajno na sveže okužena, me bodo poklicali? Upam, da bo vse v redu, ker so mi vsi domači, ko so izvedeli, da sem noseča, očitali, zakaj imam še vedno mačka.  Celo spi v postelji zraven mene, pa crkla se pri meni, ker sva tako pač navajena. Saj si skozi umivam roke, da imam že ćist razpokane. Držite pesti, da bo ok.
    Uf, sem dolga. Pojdite kaj na sprehod, ko je pa tak lep sonček, pa se tipkamo še kaj zvečer.
    Fajn se mejte!

(odgovor članu majica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1397
    12.2.2009 13:08:50   
    Anonimen
    user posted image

škorpijončica tudi jaz imam mačka, dva in tudi spita pri meni. pa tudi wc čistim ampak si zmeraj roke umijem. več kot to itak ne morem narediti.

(odgovor članu škorpijončica)
      Neposredna povezava do sporočila: 1398
    12.2.2009 13:10:08   
    barika
    Škorpijončica, ne boš verjela, dokler nisem zanosla, se mi sploh ni dalo učit, potem sem pa naredila 8 (osem) izpitov v parih mesecih, hotla sem še diplomo napisat preden bi rodila, pa se mi ni dal večuser posted image , tak da sem diplomirala lani septembra, ko je bil Martin star že skoraj 1 leto, pisala sem pa ponoči (oz tam do 1. zjutraj, sem oz. imam srečo, da hodi mali v posteljo že ob osmih zvečer - ritem, na katerega je nvajen od meseca in pol.)

tašče. .. moja je pa hinavska, nekaj se pogovarjama, potem pa ona vse okol pove in to čisto drugačno zgodbo kot je v resnici.

Neposredna povezava do sporočila: 1399
    12.2.2009 13:11:56   
    Anonimen
    dan
    bom na hitro k sm spet slabi pa vročina še kr noče stran it
    škorpijončica ne skrbi glede muce, to je mišljen za take ki so vzunaj in se zunaj potepajo,pa če je zraven tebe to še ne pomeni da boš dobila toxo eni pač mal pretiravajo,če te opraska je pa že večja možnost vendar če je skoz notri nimaš nobene skrbi.
    jaz komi čakam jutr na pregled da vidim če je vse ok,pa da G mal povprašam k mam pljučnico da vidim ktere tablete lahk dobim da ne bi škodovala detetu,če pa ne bo šlo se bom pa že nekak pocajtala brez tablet.
    no hvala bogu da lekadol lahk vzamem tko da sej nuca kej dost nič sam vsaj vročina mi ne gre čez 38, zaenkratuser posted image
    nč grem ležat k komaj sedim
    čestitke za uspešne preglede pa darji za dvono srečouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......