|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
12.2.2009 22:18:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Za gor dat so pa menda navodila not...user posted image

...pri nas so izvidi krvi takoj gotovi, za urin pa ne vem...smo pri zasebnem pediatru s koncesijo.....

ja, urin je še prej pregledan. Samo en testni listič not namočijo in barve pogledajo user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.2.2009 22:18:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kolk gramsko? Jaz imam 800 g aptamila za pribl 1 teden (ko še ni jedel nič drugega)

400g

Ja sej pol smo pa nekje na istem-kupi večjo pakungo pa boš mela za pribl cel tedenuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.2.2009 22:19:02   
arabela*

Za gor dat so pa menda navodila not...user posted image

...pri nas so izvidi krvi takoj gotovi, za urin pa ne vem...smo pri zasebnem pediatru s koncesijo.....

vseeno kdaj neseš,samo svež mora bit.Mi imamo v ponedeljek posvetovalnico,do takrat pa bojo tud izvidi tam...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.2.2009 22:20:42   
*bubi*

kak pa te to zgleda sploh? a to majo ločeno za spola al je kar unisexuser posted image

user posted image user posted image user posted image  unisex je. Jaz si ne predstavljam, kak user posted image user posted image  to naštimaš user posted image  Upam, da ji bo sestra. Joj, se spomnim, da sem bubiju morala sama, pa je vse šlo mimo. In preden se je znova polulal user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.2.2009 22:21:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Ej, a se men sam vidi - ker ne poznam zgodbice o naši kokici - al ona neki bluzi user posted image ???user posted image

Oh, mi pa poznamo kar nekaj zgodb...user posted image user posted image user posted image ...sam ne vemo kera je prava... user posted image user posted image user posted image in definitivno-bluziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.2.2009 22:21:15   
*bubi*

Ej, a se men sam vidi - ker ne poznam zgodbice o naši kokici - al ona neki bluzi user posted image ???user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.2.2009 22:21:59   
arabela*

Ja sej pol smo pa nekje na istem-kupi večjo pakungo pa boš mela za pribl cel tedenuser posted image

ja saj.Se mi zdi,da še samo mleko kupujemo,vsake 3 dni 10 eur....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.2.2009 22:22:29   
anchy82
Kolk jim pa res naredite ml v flaško? Pa na kolk časa papajo? Kr Vita poje 150 ml Aptamila, lačna pa je na 3-4 ure, kadar smo zunaj pa zdrži še mal dlje. Čaja pa mi noče preveč piti...samo, če je mlačenuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.2.2009 22:22:37   
*bubi*
Kaj je nič več ne dojiš? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.2.2009 22:23:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubi, vidim, da se delaš, da te ni tle gor ampak, bi te vseeno prosila za mnenje. Ne vem, če si prebrala...Lovru so začele danes slozice tečt iz desnega očesa in proti večeru se mu je začel nabirat bel gnojček.... Zaenkrat sem mu samo sprala s prekuhano vodo in zloženci....

Kak dan, dva lahko sama tako čistiš. Za vsako vzami nov zloženec in potegni od zunaj proti nosku. Lahko tudi s (sterilno) fiziološko spiraš. Če v dveh dneh ne bo bolje ali pa bo še bolj gnojno, pojdita raje k zdravniku.

Hvala!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.2.2009 22:23:22   
arabela*

Oh, mi pa poznamo kar nekaj zgodb...user posted image user posted image user posted image ...sam ne vemo kera je prava... user posted image user posted image user posted image in definitivno-bluziuser posted image user posted image user posted image

ma....puste ljudem veselje.........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.2.2009 22:24:02   
gold fish

Samo en testni listič not namočijo in barve pogledajo user posted image  

user posted image  .....user posted image

lahko tebiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
12.2.2009 22:24:17   
*bubi*

Kolk jim pa res naredite ml v flaško? Pa na kolk časa papajo? Kr Vita poje 150 ml Aptamila, lačna pa je na 3-4 ure, kadar smo zunaj pa zdrži še mal dlje. Čaja pa mi noče preveč piti...samo, če je mlačenuser posted image

približno enako. S tem, da sva že zamenjali en dnevni obrok za sadnega/zelenjavnega in večerni obrok za mlečno kašico. Tako da čez dan spije 3 flaške mleka po 150ml. Pa ponoči 90.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
12.2.2009 22:24:46   
lana17

...po Trebnjem...al pa tud neuser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.2.2009 22:24:50   
arabela*

mene mislišuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.2.2009 22:25:16   
*bubi*

mene mislišuser posted image

ja, tebe. In Mariso user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.2.2009 22:26:22   
gold fish

kak pa te to zgleda sploh? a to majo ločeno za spola al je kar unisexuser posted image

user posted image user posted image user posted image  unisex je.

pa nena se mi reži, če ne vem.......   pa če gledam slike na netu so same take male luknje..kak mu ga naj tam not nacentriramuser posted image ...

daj bubi najdi eno veliko sliko pa mi jo pripopaj tu gor, da si ogledam to vrečkouser posted image ....prosim...jaz po moje ne gledam pravih....so podobne tisti, ki sem jo jaz imela v šok sobiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.2.2009 22:27:08   
arabela*
bubi,ne več.Tisti zlo mali ostanek mleka si sčrpam,ker ne moram nehat......zjutraj in zvečer,čeprav je vse skupaj nič...user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.2.2009 22:27:23   
Lara Croft
Meta... a ti boš pa kar z banano začela.... jaz sem ji banano danes prvič dala... pa še to en centimeter banane v jabolko, ker samo ji je šlo tako težko dol.... no pa tudi z banano ni blo v redu, zgleda, da ji sladko ni preveč všeč... za kosilo pa je jedla fižolete s korečnkom.... njam, njam, kako je odpirala ustka in cmokala...

Sigurno ste že vidla v kakem fimu, če ne v lastni kopalnici... žensko, ki leži v banji, stegne gor nogo in si jo pogladi... no, tako je danes naredila moja Lara.... haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.2.2009 22:27:30   
gold fish

naš ma tud aptamil, poje pa 150ml+5 žličk aptamila not...pa tud nekje na 3-4 ure

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.2.2009 22:28:00   
meta21

Lovro poje 28-30 žličk aptamila na dan (5 x 150-180ml) oz. zdaj samo še 4 in en obrok kašice.

Nekje sem brala, da naj bi pojedli 120-150ml dnevno na kg telesne teže. Torej, če ima 8 kg naj bi dnevno pojedel 32-40 žličk, kar pa mi ne dosegamo pa je vseeno menda malce bolj rejen

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.2.2009 22:28:13   
arabela*

pa nena se mi reži, če ne vem.......   pa če gledam slike na netu so same take male luknje..kak mu ga naj tam not nacentriramuser posted image ...

daj bubi najdi eno veliko sliko pa mi jo pripopaj tu gor, da si ogledam to vrečkouser posted image ....prosim...jaz po moje ne gledam pravih....so podobne tisti, ki sem jo jaz imela v šok sobiuser posted image

ti si čist adijo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.2.2009 22:28:14   
anchy82

user posted image user posted image user posted image Ne....user posted image user posted image Zdej že dobrih štirinajst dni nč... Pa fuull pogrešam to. Ampak sem pa lahko vesela, da nama je sploh steklo dojenje, saj sem imela prvih štirinajst dni fuul probleme, ker Vita sploh ni znala zagrabit zize.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.2.2009 22:28:28   
*bubi*

bubi,ne več.Tisti zlo mali ostanek mleka si sčrpam,ker ne moram nehat......zjutraj in zvečer,čeprav je vse skupaj nič...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  dolgo si se trudila. Nisi ti kriva, da je imela M take težave s polivanjem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.2.2009 22:29:48   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sigurno ste že vidla v kakem fimu, če ne v lastni kopalnici... žensko, ki leži v banji, stegne gor nogo in si jo pogladi... no, tako je danes naredila moja Lara.... haha

user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?