Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:42:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:42:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sigurno se pripravlja za snidenje v Tivoliju. kdo.....misliš mene al mačko Ne, ne. Misli kokico ja,pa da vidimo to čudo...ker ženska to ni
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 12.2.2009 22:45:10 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:43:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem mu dala pa prej četrt al pa mogoče tretjino banane pa sem se ful bala, da je preveč, ker je pol pojedel še 90ml mleka. Oboje je bilo namesto običajnih 150ml mleka. To mi je ful grozno, ker ne vem kaj je primerljivo s čim. Jasno mi je, da 130 ml AM ni isto kot npr. 130ml riževe kašice, ampak se mi pa ne sanja KOLIKO PA JE primerljivo . In zdaj pri sadju in zelenjavi isto... Je pa taka faca, ko mu dajem za jest, da nikol ne vem kdaj ma dost, kdaj se mi pa kar tko mal smeje...k je pač prijazen . jaz tud ne vem kaj je primerljivo....sem si poenostavla....160 ml mleka je 80 ml kašice ...nekak tak ....naš pa pokaže kdaj mu ni več za jest..... ni neki ekstra jedec...čeprav bedrce pa že ma take fuzbalerske
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:43:52
|
|
|
|
gloria
|
Ej, a se men sam vidi - ker ne poznam zgodbice o naši kokici - al ona neki bluzi user posted image ???user posted image
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:43:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj jim boste začele meso dajat? uF ne še... že tko prehitevam.... do šestega meseca ji bom samo sadje in zelenjavo dajala...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:45:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj jim boste začele meso dajat? uF ne še... že tko prehitevam.... do šestega meseca ji bom samo sadje in zelenjavo dajala... jaz sem pa od zadaj ... naš bo v torek 6 mesecev, v sredo pa napad na meso
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:45:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ko je ravno na mizi dam kakšno reč za probat Kaj mu daš isto hrano, kot jo vidva jesta? Jaz ni ne dam nič soli, olja... Ne glih... Sebi sem npr. jabolčni kompot kuhala, pa sem mu dala za probat k mu drugač še ne bi ampak je bil glih pri roki. Banano sem jaz jedla pa sem še njemu dala za probat... Edino korenček sem mu dala iz juhe, priznam ampak pri nas je vse tko minimalno soljeno, da po mojem ni panike. In ko mu dam tkole za probat potem isto živilo samo za njega pripravim ponavadi še naslednje dva dni, da speljem zadevo do konca, če že začnem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:45:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj jim boste začele meso dajat? uF ne še... že tko prehitevam.... do šestega meseca ji bom samo sadje in zelenjavo dajala... jaz isto,ima čas za meso
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:45:41
|
|
|
|
gold fish
|
ne vem al bojo sv. reberce al bi rajši biftek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:46:06
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa ima najrajši korenčkovo kašico in od hrušk viljamovk..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:46:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem al bojo sv. reberce al bi rajši biftek tebe meče fiška
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:46:36
|
|
|
|
gold fish
|
...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:46:53
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sigurno se pripravlja za snidenje v Tivoliju. kdo.....misliš mene al mačko Ne, ne. Misli kokico ja,pa da vidimo to čudo...ker ženska to ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:47:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tebe meče fiška samo kaj ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:47:51
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes jaz sem pa mislila, da si to za kokico napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:48:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes je zmazala celi mali Frutek + jaz ji malo zgostim z Rižolinotom. kar v fruteka daš malo rižolinota bom jutri probala...ker meni ta sadna kašica tudi tak prazna deluje kaj ji pa zraven bučke daš? tud kar rižolino? Ja, rižolino je univerzalen. Bom probala še kake druge žitarice (brez mleka seveda). Oz. bom kmalu začela riž dajat in krompir.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:48:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tebe meče fiška samo kaj ne vem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:48:51
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes a si se ga končno napila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:48:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem al bojo sv. reberce al bi rajši biftek Začni rajši bolj počasi...npr. s pohano kurjo bedro Za olje in maslo sem pa jaz tud brala, da bi ga naj uporabljali (Velika knjiga o dojenčku-sem jo glih dobila za darilo k sem se včlanla v svet knjige pa sm mal pametna)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:49:02
|
|
|
|
gold fish
|
babe...če tu v postu nekoga omeniš....a se da tak nastavit, da pol temu nekomu to nekak javi...ko da mu zvonec pocingla ...idi ..beri....bluzi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:49:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes a si se ga končno napila? ne še
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:50:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem al bojo sv. reberce al bi rajši biftek Začni rajši bolj počasi...npr. s pohano kurjo bedro Za olje in maslo sem pa jaz tud brala, da bi ga naj uporabljali (Velika knjiga o dojenčku-sem jo glih dobila za darilo k sem se včlanla v svet knjige pa sm mal pametna) pa kislo smetano tud...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:50:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes jaz sem pa mislila, da si to za kokico napisala Ti bi ji kaj postregla . Jah pol pa najboljš, da še mufine spečeš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:50:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes a si se ga končno napila? ne še a se ga sploh bom kdaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:50:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma saj veste, da se hecam....sem malo adijo danes a si se ga končno napila? ne še a si spet noseča, da se tako izogibaš pjače
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?