Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:05:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pri nas je danes tud blo ful mrzlo, je ful pihalo tu pri nas...nisma šla nič ven danes....mama cepljenje ddrug teden, pa se malo merkama pri nas pa je bilo super,sonček in toplo. saj sonček je bil.....samo pihalo je preveč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:05:48
|
|
|
|
arabela*
|
danes sem si malo računala,da naša poje škatlo novalaka v treh dneh
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:06:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Boš mogla it k maš v nedeljo! se ne spomnim kdaj sem bla nazadnje .....nimam pojma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:07:04
|
|
|
|
arabela*
|
kaj zdaj je spet cepljenje
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:07:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bubi od kod pa ti? Si prišla v nočno eh, to malo špegam sem. Fotoknjigo delam bubiki. Sem naredila že 6 strani in platnico. Še samo 20 strani a bom lahko kar na tistem linku od zadnjič pol firbcala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:08:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Ker je J pretežno v družbi pobov, se morava naslednjič pridružit takim fejst gospodičnam. Danes je imel celo čast, da si je še s tremi fanti delil družbo ene punce. Ja... saj ne da bi se važla...ampak mislim, da je imela oči samo za Lovra . Sploh pa, upam, da se ne pritožuješ na družbo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:09:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje jap-3x zaporedoma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:10:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:10:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes sem si malo računala,da naša poje škatlo novalaka v treh dneh Kolk gramsko? Jaz imam 800 g aptamila za pribl 1 teden (ko še ni jedel nič drugega)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:11:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes sem si malo računala,da naša poje škatlo novalaka v treh dneh Kolk gramsko? Jaz imam 800 g aptamila za pribl 1 teden (ko še ni jedel nič drugega) jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:11:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish croftova ........... a štrajkaš al kaj? Te bom po riti.... berem, berem.... Sem danes malo kasneje prišla, ker sem likala... sem na dnu golide najdla še dve nosečniški majčki.... pa ene cotke, ki mi jih je dala frendica že zdavnaj... jasno, da je Lari to že vse premalo.... ajmemeni...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:12:00
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Ker je J pretežno v družbi pobov, se morava naslednjič pridružit takim fejst gospodičnam. Danes je imel celo čast, da si je še s tremi fanti delil družbo ene punce. Ja... saj ne da bi se važla...ampak mislim, da je imela oči samo za Lovra . Sploh pa, upam, da se ne pritožuješ na družbo Jaz ne...J je pa tud zadovoljen...sam mu pa privoščim tud kakšno pupiko...pol, ko je J odšel
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:12:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal... Meni je pa rekla, da naj to en dan prej popoldne naredim in ko bo polna takoj prinesem v laboratorij pa je. Bojo izvidi že kar pri P, ko pridemo na cepljenje. Za gor dat so pa menda navodila not...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:12:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ker sem likala... ....oproščeno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:13:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal... Pr nam moraš kr sam to doma naredit in potem v laboratorij nest kak dan prej...kri pa seveda vzamejo v laboratoriju
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:14:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Za gor dat so pa menda navodila not... ...pri nas so izvidi krvi takoj gotovi, za urin pa ne vem...smo pri zasebnem pediatru s koncesijo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:14:53
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal... Meni je pa rekla, da naj to en dan prej popoldne naredim in ko bo polna takoj prinesem v laboratorij pa je. Bojo izvidi že kar pri P, ko pridemo na cepljenje. Za gor dat so pa menda navodila not... ma si me prehitela
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:15:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal... Pr nam moraš kr sam to doma naredit in potem v laboratorij nest kak dan prej...kri pa seveda vzamejo v laboratoriju pri nas je pa vse na licu mesta...torej tud čitanje navodil in samo montiranje vrečke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:15:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 bubi, vidim, da se delaš, da te ni tle gor ampak, bi te vseeno prosila za mnenje. Ne vem, če si prebrala...Lovru so začele danes slozice tečt iz desnega očesa in proti večeru se mu je začel nabirat bel gnojček.... Zaenkrat sem mu samo sprala s prekuhano vodo in zloženci.... Kak dan, dva lahko sama tako čistiš. Za vsako vzami nov zloženec in potegni od zunaj proti nosku. Lahko tudi s (sterilno) fiziološko spiraš. Če v dveh dneh ne bo bolje ali pa bo še bolj gnojno, pojdita raje k zdravniku.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:16:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal... to smo mi v torek nesli,pa kri so ji vzeli...moj je naši pupi to doma naštelal,v laboratoriju pa smo ji samo dol vzeli.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:16:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem danes malo kasneje prišla, ker sem likala... sem na dnu golide najdla še dve nosečniški majčki.... pa ene cotke, ki mi jih je dala frendica že zdavnaj... jasno, da je Lari to že vse premalo.... ajmemeni... Vem, kako je... Ko po likanju ugotovim, da v bistvu mam kar nekaj cunj, samo jih tak poredko vidim, da jih že pozabim . Nosim pa sam une ki jih ni treba likat (flis jopce )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:16:58
|
|
|
|
gold fish
|
kak pa te to zgleda sploh? a to majo ločeno za spola al je kar unisex
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:17:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zdaj je spet cepljenje midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urin ...a to mu moram dat tam sama gor ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala.... Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal... Meni je pa rekla, da naj to en dan prej popoldne naredim in ko bo polna takoj prinesem v laboratorij pa je. Bojo izvidi že kar pri P, ko pridemo na cepljenje. Za gor dat so pa menda navodila not... ma si me prehitela A pr vas je tud tko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:17:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kolk gramsko? Jaz imam 800 g aptamila za pribl 1 teden (ko še ni jedel nič drugega) 400g
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 12.2.2009 22:17:57
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Kak sta luštkani!!!! iiiiiiiiii.... Punce, super, da ste se danes tako dobile v Tivoliju! Vreme je bilo res čudovito za sprehode z našimi sončki! Js sem tud popoldne izkoristila za to dejavnost... Bom mogoče kakšno kilo dol dala, če bom dost migala Ampak kaj, ko pa sem prišla domov, sem se pa spravla pečt pecivo...Hvalabogu, da sem ga odnesla k svoji mamici in ateku, tak da nimam sladkarij doma Ej, a se men sam vidi - ker ne poznam zgodbice o naši kokici - al ona neki bluzi ???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?