|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
12.2.2009 22:05:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..pri nas je danes tud blo ful mrzlo, je ful pihalo tu pri nas...nisma šla nič ven danes....mama cepljenje ddrug teden, pa se malo merkamauser posted image

pri nas pa je bilo super,sonček in toplo.

saj sonček je bil.....samo pihalo je prevečuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
12.2.2009 22:05:48   
arabela*
danes sem si malo računala,da naša poje škatlo novalaka v treh dnehuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
12.2.2009 22:06:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Boš mogla it k maš v nedeljo!user posted image

se ne spomnim kdaj sem bla nazadnjeuser posted image .....nimam pojmauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
12.2.2009 22:07:04   
arabela*
kaj zdaj je spet cepljenjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
12.2.2009 22:07:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi od kod pa ti? Si prišla v nočnouser posted image

eh, to malo špegam sem. Fotoknjigo delam bubiki. user posted image  Sem naredila že 6 strani in platnico. Še samo 20 strani user posted image

a bom lahko kar na tistem linku od zadnjič pol firbcala user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
12.2.2009 22:08:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju

user posted image

Ker je J pretežno v družbi pobov, se morava naslednjič pridružit takim fejst gospodičnam. Danes je imel celo čast, da si je še s tremi fanti delil družbo ene punce.

Ja... saj ne da bi se važla...ampak mislim, da je imela oči samo za Lovrauser posted image . Sploh pa, upam, da se ne pritožuješ na družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
12.2.2009 22:09:19   
meta21

jap-3x zaporedoma

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
12.2.2009 22:10:09   
gold fish

midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urinuser posted image ...a to mu moram dat tam sama goruser posted image ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala....   Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
12.2.2009 22:10:29   
meta21

danes sem si malo računala,da naša poje škatlo novalaka v treh dnehuser posted image

Kolk gramsko? Jaz imam 800 g aptamila za pribl 1 teden (ko še ni jedel nič drugega)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
12.2.2009 22:11:10   
gold fish

Kolk gramsko? Jaz imam 800 g aptamila za pribl 1 teden (ko še ni jedel nič drugega)

jaz tud

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
12.2.2009 22:11:34   
Lara Croft

croftova ...........  a štrajkaš al kaj?user posted image

Te bom po riti.... berem, berem....
Sem danes malo kasneje prišla, ker sem likala... sem na dnu golide najdla še dve nosečniški majčki.... pa ene cotke, ki mi jih je dala frendica že zdavnaj... jasno, da je Lari to že vse premalo.... ajmemeni...
user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4336
12.2.2009 22:12:00   
lana17

user posted image

Ker je J pretežno v družbi pobov, se morava naslednjič pridružit takim fejst gospodičnam. Danes je imel celo čast, da si je še s tremi fanti delil družbo ene punce.

Ja... saj ne da bi se važla...ampak mislim, da je imela oči samo za Lovrauser posted image . Sploh pa, upam, da se ne pritožuješ na družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ne...J je pa tud zadovoljen...sam mu pa privoščim tud kakšno pupiko...pol, ko je J odšeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
12.2.2009 22:12:03   
meta21

midva ga imava, pa urin, pa kri mu bodo pogledali......bo dobil tisto vrečko za urinuser posted image ...a to mu moram dat tam sama goruser posted image ...še sploh nisem nikoli videla, ne da bi še gor dajala....   Mi je pa sestra naročila, naj imam zraven flaško čaja, da bo pil in posledično lulal...

Meni je pa rekla, da naj to en dan prej popoldne naredim in ko bo polna takoj prinesem v laboratorij pa je. Bojo izvidi že kar pri P, ko pridemo na cepljenje. Za gor dat so pa menda navodila not...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.2.2009 22:12:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ker sem likala...

user posted image user posted image user posted image

....oproščeno....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.2.2009 22:13:52   
lana17

Pr nam moraš kr sam to doma naredit in potem v laboratorij nest kak dan prej...kri pa seveda vzamejo v laboratorijuuser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.2.2009 22:14:33   
gold fish

Za gor dat so pa menda navodila not...user posted image

...pri nas so izvidi krvi takoj gotovi, za urin pa ne vem...smo pri zasebnem pediatru s koncesijo.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.2.2009 22:14:53   
lana17

Meni je pa rekla, da naj to en dan prej popoldne naredim in ko bo polna takoj prinesem v laboratorij pa je. Bojo izvidi že kar pri P, ko pridemo na cepljenje. Za gor dat so pa menda navodila not...user posted image

ma si me prehitelauser posted image

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.2.2009 22:15:38   
gold fish

Pr nam moraš kr sam to doma naredit in potem v laboratorij nest kak dan prej...kri pa seveda vzamejo v laboratorijuuser posted image

pri nas je pa vse na licu mesta...torej tud čitanje navodil in samo montiranje vrečkeuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.2.2009 22:15:44   
*bubi*

bubi, vidim, da se delaš, da te ni tle gor ampak, bi te vseeno prosila za mnenje. Ne vem, če si prebrala...Lovru so začele danes slozice tečt iz desnega očesa in proti večeru se mu je začel nabirat bel gnojček.... Zaenkrat sem mu samo sprala s prekuhano vodo in zloženci....

Kak dan, dva lahko sama tako čistiš. Za vsako vzami nov zloženec in potegni od zunaj proti nosku. Lahko tudi s (sterilno) fiziološko spiraš. Če v dveh dneh ne bo bolje ali pa bo še bolj gnojno, pojdita raje k zdravniku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.2.2009 22:16:02   
arabela*

to smo mi v torek nesli,pa kri so ji vzeli...mojuser posted image je naši pupi to doma naštelal,v laboratoriju pa smo ji samo dol vzeli.

Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.2.2009 22:16:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem danes malo kasneje prišla, ker sem likala... sem na dnu golide najdla še dve nosečniški majčki.... pa ene cotke, ki mi jih je dala frendica že zdavnaj... jasno, da je Lari to že vse premalo.... ajmemeni...
user posted image

Vem, kako je... Ko po likanju ugotovim, da v bistvu mam kar nekaj cunj, samo jih tak poredko vidim, da jih že pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nosim pa sam une ki jih ni treba likat (flis jopceuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.2.2009 22:16:58   
gold fish
kak pa te to zgleda sploh? a to majo ločeno za spola al je kar unisexuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.2.2009 22:17:11   
meta21

ma si me prehitelauser posted image

A pr vas je tud tko?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.2.2009 22:17:11   
arabela*

400g

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.2.2009 22:17:57   
anchy82

user posted image

Kak sta luštkani!!!! iiiiiiiiii.... Punce, super, da ste se danes tako dobile v Tivoliju! Vreme je bilo res čudovito za sprehode z našimi sončki! Js sem tud popoldne izkoristila za to dejavnost...user posted image Bom mogoče kakšno kilo dol dala, če bom dost migalauser posted image user posted image user posted image

Ampak kaj, ko pa sem prišla domov, sem se pa spravla pečt pecivo...Hvalabogu, da sem ga odnesla k svoji mamici in ateku, tak da nimam sladkarij domauser posted image user posted image

Ej, a se men sam vidi - ker ne poznam zgodbice o naši kokici - al ona neki bluzi user posted image ???user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?