|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
12.2.2009 14:53:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček85 ti bom jaz povedala kje je junonauser posted image ...se spomniš, da sem včeraj urnebes za rd malo zaplesala???user posted image  (če se ne, poglej enih 2-3 strani nazaj) in junono sem ful navdušila s tem plesom...se ji je zdelo ful fajn, da v 8 mesecu tako lepo migam s ta zadnjo in se je večraj cel dan trudila pa ji glih ni šlo...sedaj pa nadaljuje z vajo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona sem zadela v polno?user posted image ...kako pa ti gre danes kaj ta moj ples od rok?user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej se mi je zdel da bo to ta ples,se spomnem k je včeraj napisala da se trudi in ji ne rata.Zdaj vadi za v P k bomo skp da bo plesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona:ja vem da te je čakala,mi je rekla da kmalu prideš ,sam nisem počakala k sem šla domov jest krofffffffffff in kakav,pa kajzerico in tirolsko(ja to vse sem pojedla)user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmm dobro kosilooooooooooooo,jaz sem pa pr tašči jedla ričet ,jutri pa delam makaron flajš(po domače)user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.2.2009 14:54:06 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.2.2009 15:03:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha

uuuuu super darilo...sam pazi, da ne bosta pretiravalauser posted image user posted image user posted image ...mogoče pa te dragi preseneti pa bo naredil kakšno akrobacijo že v sobotouser posted image ...moj lubi pa se čedalje bolj izogibauser posted image ...sicer nič ne reče, ampak imam občutek, da ga je strah, da bi user posted image  kaj naredil...sicer, ko ga kaj tako vpr. se samo tako nedolžno nasmeji pa reče "ja, strah me je, da bi user posted image  se kaj zgobilo, če bi user posted image "....najboljša je bila gin., ko mi je enkrat razlagala kako so moški glede user posted image ...na začetku, če je kaj narobe pač prepove user posted image  in takrat se moškim meša...ko pa je čas, da bi bilo treba user posted image  spravit na svet pa noče ven pa reče, da naj doma user posted image  pol pa moški odpovejo, jih je strah,da bi poškodovali glavico user posted image , ne znajo se zraven spravit, imajo 1000 izgovorov...ej to je tkao dobro razlagala, da sve se obe režali, kot nori...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.2.2009 15:25:31   
sonček85
detelja:ja tko je pr nas,sem rekla dragemu v petek bomo pa telovadili ,pa me butast vpraša kak to,pa rečem ja domača naloga pa spet butast vpraša kaj to(sem vedla da ve točno kaj pa se heca) in potem rečem ja seksal bomo pa se je začel izmikat  in smejat.
pol pa vprašam  če ga je strah pa reče da ja da ga je strah da nebi bilo potem kaj narobe z bebijem in da raje nebi.Sem pa rekla user posted image user posted image user posted image ja zadnji mesec bomo pa veselo vsak dan da bom šla čim prej v porodno in se je začel smejat,

Ja res je naše dece očitno strah da bi kaj poškodovali,no saj bo naloga narejena če je pa v soboto valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.2.2009 15:28:07   
ella.
punčkice drage,

kok klepetate, pa vse nekaj kuhate in gnezdite in ste sploh pridne user posted image Jest bom to, ko nastopim porodniško, zdaj moram pa še pridno delat user posted image

čakam pa danes brigitko, da javi, da je vse ok bilo na pregledu...Brižitka, javi čimpreeeeej.

Detelja, tole si pa napisala kot bi moj jezik govoril user posted image Pri nas je ista situacija, le to bi še dodala....ne samo moj dragi, tudi jaz malo cvikam...in potem tudi jaz najdem kdaj kak izgovor, zakaj ne user posted image user posted image Saj imamo še toooooooook časa za lupčkanje, a ne? user posted image user posted image

Sonček, a ta ogtt test je kej strašnega? Baje so ene slabosti???? i

papa, smrkljice luštne

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.2.2009 16:00:25   
sonček85
ne ni nič grozn ,men je prav pasal .Res je malo šok ko zagledaš pol kozarca sladkorja ,sam je prav dober za pit.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.2.2009 16:02:26   
malcekvita
ojla bejbe, samo na hitrico vas pozdravim in šibam domov...
jst mam jutri pregled pri G, upam da mi bo kaj več povedala o medenični vstavi in o tem, kakšne so možnosti za CR, če se naš user posted image do poroda ne bi prav obrnil... Če sem čisto iskrena, bi rada, da se sinko pravilno obrne in gremo normalno rodit, če pa ne, bi pa raje videla, da se mi omogoči carski rez, še posebej zato, ker imam tako ozke boke user posted image . Res me je malo strah.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
12.2.2009 16:18:23   
sonček85
vso srečo jutri na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.2.2009 16:29:21   
detelja
sonček85 in ella. saj dobro vemo, da če ne bi bile noseče se nas ne bi tako izogibali (bi skakali in nas prosili kot me zdaj njihuser posted image )še prej bi kaj zatežili, če kaj ne bi dobiliuser posted image ...sedaj pa so samo tiho pa še dotaknit si me ne upa povsod, ker si verjetno misli, da ne bi slučajno pomislila na sexuser posted image user posted image ...če pa bi imela prepoved pa bi verjetno non stop kaj jamral...tam po porodu pa bodo spet revčki, ker bodo vedeli, da ne moremo ali pa ne smemo (odvisno, če bomo rezane, če bomo dolgo krvavele itd) oni pa bi....kdo bi razumel te naše moškeuser posted image ...moj za valentinovo dela tako, da ne bo nič...edino, če ga jutri privežem na posteljouser posted image user posted image user posted image

ella. ta test ogtt sploh ni tako grozen...nekatere pač ne prenesejo pa res bruhajo...drugače pa si predstavljaj, da pač zjutraj na tešče spiješ mrzlo pocukrano vodo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.2.2009 16:43:39   
ella.

Sonček,
hvala za info, kako dolgo pa to traja in kako? pPrašujem, da vem, koliko časa se bom jutri zamudila, ker moram čimprej v službo priti. A ti pa kar na koledarju obkrožiš, kdaj je čas za ljubljenje? user posted image

malcekvita
: tudi jaz stiskam pesti za jutri.

deteljica, sej veš, nikol ni tko, da bi bilo prav za naše drage user posted image Moram pa priznati, da jaz pogrešaaaaaaaam to aktivnost....ampak jo pogrešam v obliki, kot sva jo lahko izvajala prej...zdaj sem rahlo zadržana in tudi učinek ni tak, kot bi moral biti user posted image Moramo pa pridno Keglove vaje delat, da bomo v formi ob rojevanju in nas bodo čim manj rezali...da bomo kmalu spet seksi in fit za to super njami slončkanje user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
12.2.2009 16:45:43   
ella.
Brižitka, zdej me pa začenjaš malo skrbeti, porkasulatka ;) javi, da si ok...

jaz pa počasi šibam domov, danes je dan za novo rpedavanje na MŠ.

pridkane bodite.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
12.2.2009 16:53:32   
Piruri
Joj, kako fajn temo imate user posted image  ...povejte dragim, da je user posted image  koristno, ker baje, da njihova sperma mehča maternični vrat user posted image ...vredno poizkusiti, da bo čim manj šivov ob porodu user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.2.2009 16:56:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček85 ti bom jaz povedala kje je junonauser posted image ...se spomniš, da sem včeraj urnebes za rd malo zaplesala???user posted image  (če se ne, poglej enih 2-3 strani nazaj) in junono sem ful navdušila s tem plesom...se ji je zdelo ful fajn, da v 8 mesecu tako lepo migam s ta zadnjo in se je večraj cel dan trudila pa ji glih ni šlo...sedaj pa nadaljuje z vajo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona sem zadela v polno?user posted image ...kako pa ti gre danes kaj ta moj ples od rok?user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej se mi je zdel da bo to ta ples,se spomnem k je včeraj napisala da se trudi in ji ne rata.Zdaj vadi za v P k bomo skp da bo plesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona:ja vem da te je čakala,mi je rekla da kmalu prideš ,sam nisem počakala k sem šla domov jest krofffffffffff in kakav,pa kajzerico in tirolsko(ja to vse sem pojedla)user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmm dobro kosilooooooooooooo,jaz sem pa pr tašči jedla ričet ,jutri pa delam makaron flajš(po domače)user posted image user posted image

Pikolina, tale ples pa ubija, sem se komi spravla za računalnik.user posted image user posted image user posted image

A takele fajn zajtrke maš ti, Sonček? user posted image user posted image user posted image Js pa polnozrnato štručko in brezkofeinsko belo kavo. Mi paše to zjutraj jest, zvečer bi pa sendvič, ampak nema, sem včeraj jedla sadje in jogurt za večerjo. Danes pa se bašem. Zdajle buhteljne delam.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.2.2009 17:21:32   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Sonček,
hvala za info, kako dolgo pa to traja in kako? pPrašujem, da vem, koliko časa se bom jutri zamudila, ker moram čimprej v službo priti. A ti pa kar na koledarju obkrožiš, kdaj je čas za ljubljenje? user posted image

malcekvita
: tudi jaz stiskam pesti za jutri.

deteljica, sej veš, nikol ni tko, da bi bilo prav za naše drage user posted image Moram pa priznati, da jaz pogrešaaaaaaaam to aktivnost....ampak jo pogrešam v obliki, kot sva jo lahko izvajala prej...zdaj sem rahlo zadržana in tudi učinek ni tak, kot bi moral biti user posted image Moramo pa pridno Keglove vaje delat, da bomo v formi ob rojevanju in nas bodo čim manj rezali...da bomo kmalu spet seksi in fit za to super njami slončkanje user posted image user posted image ja, saj je pa to vse človeško pa je logično, da malo to pogrešamo...saj smo pa krvave pod kožo, a ne??

ja, to pravijo, da sperma mehča MV...sam mi bi rade zdaj še samo to aktivnost pa za kak mesec bi mehčali mi MVuser posted image user posted image  zdaj pa bi se še me drugače mal "mehčale"  z dragimiuser posted image user posted image ...izgleda, da nas že pomlad razganja, kaj pa še bouser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.2.2009 17:24:36   
brigita23
alo punce

Spet ste ble pridne danes, jst sem bila na UZ in izvedela da je vse v nalepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image . Moj sonček je težek 1,6 kg in je že obrnjen z glavico navzdol. Maternični vrat je supr prav tako se še nič ne odpiram. Naslednji pregled imam pa 16.3.2009 ob 8.30h. Jo kok mi je blo lepo videt user posted image  na UZ ko ga že od morfologije nisem. Je pa tale naš bikec-ica že prava trma, sva ga z G ene pol ure prosile, da bi pokazal obrazek, ko je ornjen proti hrbtenici, pa se ni zmenil-a za naju.user posted image user posted image user posted image
sonček-a res je tud od tam, pol pa vem da tudi pri vas ne manjka dobrotuser posted image . Ja včeraj sva si z dragim privoščila mal kalorij iz Mc, škoda ko ne vem kira je tvoja sestra. No če me je stregla pol se me ziher spolneuser posted image user posted image user posted image user posted image
junona-a ti si tud ritastauser posted image user posted image , jst odkar sem noseča, na vsako musko sam račke plešem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še to mi boke vn meče.
valentinovo-sem brala, da je kamasutra super darilo za naše drage al pa letna naročnina na kako moško revijo, sam midva sva zdej med nosečnostjo tok poz izumla da bi lahk svojo knjigo izdala. Bi blo pa v njej velik smehauser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
12.2.2009 17:27:01   
brigita23

NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha

uuuuu super darilo...sam pazi, da ne bosta pretiravalauser posted image user posted image user posted image ...mogoče pa te dragi preseneti pa bo naredil kakšno akrobacijo že v sobotouser posted image ...moj lubi pa se čedalje bolj izogibauser posted image ...sicer nič ne reče, ampak imam občutek, da ga je strah, da bi user posted image  kaj naredil...sicer, ko ga kaj tako vpr. se samo tako nedolžno nasmeji pa reče "ja, strah me je, da bi user posted image  se kaj zgobilo, če bi user posted image "....najboljša je bila gin., ko mi je enkrat razlagala kako so moški glede user posted image ...na začetku, če je kaj narobe pač prepove user posted image  in takrat se moškim meša...ko pa je čas, da bi bilo treba user posted image  spravit na svet pa noče ven pa reče, da naj doma user posted image  pol pa moški odpovejo, jih je strah,da bi poškodovali glavico user posted image , ne znajo se zraven spravit, imajo 1000 izgovorov...ej to je tkao dobro razlagala, da sve se obe režali, kot nori...user posted image user posted image

smo na istem, tok ko mojga zadne cajte glava boli ga prej 5 let niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
12.2.2009 17:30:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

smo na istem, tok ko mojga zadne cajte glava boli ga prej 5 let niuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti povej tvojemu, da je seks super zdravilo za glavoboluser posted image ...ej se mi zdi, da smo več ali manj vse na istem...joj, kako so zdaj tihi tile naši moški, ko bi me kaj rade...kar koli povem glede seksa je kar gluhuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.2.2009 17:46:36   
brigita23
detelja-sej mu skos govorim, pol mu pa naenkrat slabo rata pa zdi se mu, da ma vročino ko zdej ful viroze rasajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , smo boge ne, nam pa hormoni divjajouser posted image . Sem mu predlagala, da bi si za valentinovo erotično perilo kupila( no sej ne vem ki bi tako cifro doblauser posted image ), pa je reku, da nama bo masaža bolj koristila, zdej ko me tak v križu štiha, pa noge mi zatekajo pa bla, bla, bla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona- čufti pa pire, bi bla zdle jst tvoj dragi mam to ful radauser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
12.2.2009 18:27:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Joj, kako fajn temo imate user posted image  ...povejte dragim, da je user posted image  koristno, ker baje, da njihova sperma mehča maternični vrat user posted image ...vredno poizkusiti, da bo čim manj šivov ob porodu user posted image  user posted image ...

točno to sem jaz rekla mojmu  pa se je smejaluser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
12.2.2009 18:27:30   
sonček85
detelja:ja res je ,še prosli bi za kako domačo nalogouser posted image user posted image
ella:jaz sem imela tako da so mi najprej vzeli kri ,nato sem popila tist in čakala 1h in spet odvzem krvi.Mislim ,da je bilo pri vseh enako.Morala sem biti pa tešča.
Nenene ne obkrožim ,samo povedala sem mu ker dela ta teden pop in vem da je zmatran ,meni se pa tudi ne da ob 23.00 k pride,zato pa sem mu rekla za konec tednauser posted image user posted image user posted image

junona:ja kr takole si malo prvošimuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no pol ure nazaj sem pa pojedla 4 kose marmelade z putrom in svežim kruhomuser posted image user posted image njami.Ker danes mi paše sladko k sem jezna k ris
brigita:najprej čestitke za odličen pregled in ker je bebica že obrnjena na glavo.Ja res ne manjka dobrot k gremo k njejuser posted image user posted image user posted image
Ja zgleda k decuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
12.2.2009 18:38:31   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             03.03CTG     user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             04.03           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                 LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             03.03           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           26.02                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)         03.03               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                                       KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
113.2sonček2                   (št. 1, št. 0)
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.03            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )          25.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)        

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)           23.02               user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)           18.02              user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                                user posted image   PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          25.02             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
83.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG       

23.04.
84.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
85.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                user posted image PT             
86.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          02.03
24.04.
87.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
88.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
89.duda1                     
      (št. 3, št. 2)                                user posted image   MB
90.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
91.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             02.03              MS
92.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
93.Patrica                          (št. ?, št. ?)
94.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                    user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
95.anca(27)                      (št.
1, št. 0)                                 user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)             25.02
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)              03.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)            19.02              CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

13.02
malcekvita
nmag
pikatara
zupancdam
BrinaBa
17.02
Nalini
18.02
diti
19.02
junona
20.02
olea
23.02
malapikica
ninica23
Pat74
24.2
lili82
Sonček85
L&L
25.02
anchika
Angelito
frutolina
26.02
mici7
Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :73                

TRENUTNO NAS JE: 113 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
12.2.2009 18:38:35   
sonček85

user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8 user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image
PONOVNO SREČKA user posted image
*MalaMravljica-okt.

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
12.2.2009 18:38:48   
sonček85
SREČANJE ,petek-20.02.09 ob 16.00-Trojane

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*nmag
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
*mišk
user posted image

(Naj nas bo čim več)

Trojane

Sonček85    nmag   Angelito  Detelja  NinaMM
Junona
p.s.DOBIMO SE NA PARKIRIŠČU  PRI UNI MALI TRGOVINICI na Trojanahuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
12.2.2009 19:22:35   
Blancica

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             03.03CTG     user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             04.03           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                 LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             03.03           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           26.02                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)         03.03               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                                       KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
113.2sonček2                   (št. 1, št. 0)
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.03            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )          25.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)        

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)           23.02               user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)           18.02              user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)      24.02 UZ, 09.03   user posted image  PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          25.02             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
83.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG       

23.04.
84.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
85.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                user posted image PT             
86.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          02.03
24.04.
87.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
88.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
89.duda1                     
      (št. 3, št. 2)                                user posted image   MB
90.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
91.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             02.03              MS
92.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
93.Patrica                          (št. ?, št. ?)
94.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                    user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
95.anca(27)                      (št.
1, št. 0)                                 user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)             25.02
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)              03.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)            19.02              CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

13.02
malcekvita
nmag
pikatara
zupancdam
BrinaBa
17.02
Nalini
18.02
diti
19.02
junona
20.02
olea
23.02
malapikica
ninica23
Pat74
24.2
lili82
Sonček85
L&L
25.02
anchika
Angelito
frutolina
26.02
mici7
Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :73                

TRENUTNO NAS JE: 113 nosečk

< Sporočilo je popravil Blancica -- 12.2.2009 19:24:59 >

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
12.2.2009 19:54:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:ja res je ,še prosli bi za kako domačo nalogouser posted image user posted image
ella:jaz sem imela tako da so mi najprej vzeli kri ,nato sem popila tist in čakala 1h in spet odvzem krvi.Mislim ,da je bilo pri vseh enako.Morala sem biti pa tešča.
Nenene ne obkrožim ,samo povedala sem mu ker dela ta teden pop in vem da je zmatran ,meni se pa tudi ne da ob 23.00 k pride,zato pa sem mu rekla za konec tednauser posted image user posted image user posted image

junona:ja kr takole si malo prvošimuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no pol ure nazaj sem pa pojedla 4 kose marmelade z putrom in svežim kruhomuser posted image user posted image njami.Ker danes mi paše sladko k sem jezna k ris
brigita:najprej čestitke za odličen pregled in ker je bebica že obrnjena na glavo.Ja res ne manjka dobrot k gremo k njejuser posted image user posted image user posted image
Ja zgleda k decuser posted image user posted image user posted image

Kdo te je pa razpištolu?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
12.2.2009 19:54:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja-sej mu skos govorim, pol mu pa naenkrat slabo rata pa zdi se mu, da ma vročino ko zdej ful viroze rasajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , smo boge ne, nam pa hormoni divjajouser posted image . Sem mu predlagala, da bi si za valentinovo erotično perilo kupila( no sej ne vem ki bi tako cifro doblauser posted image ), pa je reku, da nama bo masaža bolj koristila, zdej ko me tak v križu štiha, pa noge mi zatekajo pa bla, bla, bla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona- čufti pa pire, bi bla zdle jst tvoj dragi mam to ful radauser posted image .

Js tut mam to ful rada. Al pa špunača in pire njami... AL pa.... no, bom kr nehala, ker js mam vse rada. Se vidi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?