|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
12.2.2009 9:24:36   
lili82
Punce, povejte mi nekaj... Glede urejanja papirjev na CSD...

Pod družinske prejemke spadajo: Mene zanima ali starševski dodatek pripada vsem novopečenim strašem ali samo tistim, ki so npr. brezposelni?
Glede pomoči ob rojstvu otroka mi je jasno, da gre za paket za novorojenčke, otroški dodatek mi je tudi jasen... Ne vem pa, ali tistih cca. 180 EUR na mesec pripada vsem, ali samo socialno ogroženim?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
12.2.2009 9:32:28   
aprilcica09
Dobro jutro punce!!

Hvala lepa za vse čestitke vsem!!
Grem tudi jaz v akcijo čiščenja,ker popoldne moram v MŠ!
Lep sončen dan vsem,smo ga komaj dočekale a ne?!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
12.2.2009 9:34:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Punce, povejte mi nekaj... Glede urejanja papirjev na CSD...

Pod družinske prejemke spadajo: Mene zanima ali starševski dodatek pripada vsem novopečenim strašem ali samo tistim, ki so npr. brezposelni?
Glede pomoči ob rojstvu otroka mi je jasno, da gre za paket za novorojenčke, otroški dodatek mi je tudi jasen... Ne vem pa, ali tistih cca. 180 EUR na mesec pripada vsem, ali samo socialno ogroženim?

Starševski dodatek je ... porodniška, ki jo dobiš vsak mesec
Pomoč ob rojstvu otroka je paket ali cca. edvivalentni znesek v €

(odgovor članu lili82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
12.2.2009 9:40:22   
lili82
Kar pomeni, da je teh 180 € znesek, ki ga dobiš od države, če nisi zaposlen (torej minimum), medtem ko je, če si zaposlen, tvoja poroniška pač temu primerno višja? Sem zadela tokrat? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
12.2.2009 9:51:20   
Anonimen
Točno tako.

(odgovor članu lili82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
12.2.2009 9:58:47   
lili82
Hvala za pomoč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
12.2.2009 10:49:42   
Anonimen
Za pomoč:  http://www.uradni-list.si/1/content?id=85636 

(odgovor članu lili82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
12.2.2009 10:54:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-men to s kopiranjem ne delujeuser posted image user posted image user posted image , sem že večkrat poskusla. Veš kje sva se z dragim ustavila ko sva bila na sprehodu?????? V Mcdonaldu, sem se ornk napokalauser posted image user posted image user posted image , mi je pasal ko že kr neki časa nisva bla

kdaj si pa bila ,potem si ziher mojo sestro srečala ,ki dela tamuser posted image user posted image user posted image user posted image
tabletka:ja ti kr pridi pogledat nas tri k bomo skp v P user posted image user posted image user posted image
nana:ja jaz sem si kupila moderc v muller-ju in morem rečt da so res super,pa še dragi res niso ,vse velikosti so 9e
junona:sem srečala danes tvojo sestrco tebe pa nkjer ni blo,kje si se potepalauser posted image user posted image user posted image user posted image
urnebes:happy birthday to you in da zagledaš svoj mali zakladek čez 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi smo pa super,mali je brcal  včeraj cel popoldan in k je ati prišel še bolj ,potem sva se pa stisnala k atiju in zaspala en dva tri.Se vidi da je mali pogrešal atijauser posted image user posted image user posted image user posted image
No danes smo se pa zbudili v prelepoooooooo sončno jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
12.2.2009 11:00:08   
sonček85
brigita:tudi od mojega stara mama je medžimurka in tudi tko dober peče ,vse kar naredi je slastnoooooooooooouser posted image user posted image user posted image za prste lizat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
12.2.2009 11:40:16   
anchika
glede papirejv: jaz sem se tudi prvič ful obremenjevala ampak ko boste šle na CSD vam bodo tam dali vse potrebne papirje , vse lepo razložili kaj morate izpopolnit  in tudi odgovorili na vaša vprašanja. Ne se sekirat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
12.2.2009 11:48:13   
anchika
nana: tudi jaz imam doma sinkota, ki bo marca dopolnil 2 leti (08.03.). Se prav bojim da bo naučil svojo sestrico ali bratca vse kar zna.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
12.2.2009 11:55:34   
april09
Punce, ce katero zanimajo taksne in drugacne nosilke, organizira Moj skratek delavnico, kjer bodo predstavljene..
http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=delavnice-srecanja

Jaz bom verjetno sla, ce se mi rata vrnit pravocasno iz AT, ker zelim sprobat SleepyWrap. user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
12.2.2009 11:57:05   
klavdyk
anchika, nana: naš pa je bil rojen 05.03 in bo 2 leti sedaj. je tudi mali pravi lump. pa skoz govori, da bi mel sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
12.2.2009 12:16:46   
anchika
NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
12.2.2009 12:19:33   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Jaz bi tudi strudl, pa mi ga nihče ne spečeuser posted image

Pridi k meni pa ti ga bom js.user posted image user posted image user posted image

JUNONA, hvala. Škoda, da nisi kaj bližje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
12.2.2009 12:19:37   
Miška2006
In torta bo tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prava kombinacija kamasutra in torta......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
12.2.2009 12:28:00   
nmag
Urnebes vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
12.2.2009 13:25:42   
anchika
mišk2006,če mi bo uspelo bom naredila tudi torto, če ne bom pa kupila 2 tortici.

komaj čakam soboto

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
12.2.2009 14:20:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo akcija p porodu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
12.2.2009 14:29:15   
detelja
sonček85 ti bom jaz povedala kje je junonauser posted image ...se spomniš, da sem včeraj urnebes za rd malo zaplesala???user posted image  (če se ne, poglej enih 2-3 strani nazaj) in junono sem ful navdušila s tem plesom...se ji je zdelo ful fajn, da v 8 mesecu tako lepo migam s ta zadnjo in se je večraj cel dan trudila pa ji glih ni šlo...sedaj pa nadaljuje z vajo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona sem zadela v polno?user posted image ...kako pa ti gre danes kaj ta moj ples od rok?user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
12.2.2009 14:42:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček85 ti bom jaz povedala kje je junonauser posted image ...se spomniš, da sem včeraj urnebes za rd malo zaplesala???user posted image  (če se ne, poglej enih 2-3 strani nazaj) in junono sem ful navdušila s tem plesom...se ji je zdelo ful fajn, da v 8 mesecu tako lepo migam s ta zadnjo in se je večraj cel dan trudila pa ji glih ni šlo...sedaj pa nadaljuje z vajo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona sem zadela v polno?user posted image ...kako pa ti gre danes kaj ta moj ples od rok?user posted image user posted image user posted image

Boki me bolijo, da komaj hodim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne vem, če si nisem kolka izpahnila.user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi, da bi s takim plesom kmal obrabo hrustanca dobila, sem bolj ritaste sorte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
12.2.2009 14:42:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: anchika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo akcija p porodu

Kje bo epicenter?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
12.2.2009 14:43:16   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Jaz bi tudi strudl, pa mi ga nihče ne spečeuser posted image

Pridi k meni pa ti ga bom js.user posted image user posted image user posted image

JUNONA, hvala. Škoda, da nisi kaj bližje.

Mogoče se pa kdaj kje srečamo, nikoli ne veš. Morda na kakšnem pikniku in ti ga prinesem.user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.2.2009 14:43:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-men to s kopiranjem ne delujeuser posted image user posted image user posted image , sem že večkrat poskusla. Veš kje sva se z dragim ustavila ko sva bila na sprehodu?????? V Mcdonaldu, sem se ornk napokalauser posted image user posted image user posted image , mi je pasal ko že kr neki časa nisva bla

kdaj si pa bila ,potem si ziher mojo sestro srečala ,ki dela tamuser posted image user posted image user posted image user posted image
tabletka:ja ti kr pridi pogledat nas tri k bomo skp v P user posted image user posted image user posted image
nana:ja jaz sem si kupila moderc v muller-ju in morem rečt da so res super,pa še dragi res niso ,vse velikosti so 9e
junona:sem srečala danes tvojo sestrco tebe pa nkjer ni blo,kje si se potepalauser posted image user posted image user posted image user posted image
urnebes:happy birthday to you in da zagledaš svoj mali zakladek čez 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi smo pa super,mali je brcal  včeraj cel popoldan in k je ati prišel še bolj ,potem sva se pa stisnala k atiju in zaspala en dva tri.Se vidi da je mali pogrešal atijauser posted image user posted image user posted image user posted image
No danes smo se pa zbudili v prelepoooooooo sončno jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Za mal sma se zgrešile. Sestrca je čakala mene.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.2.2009 14:45:38   
*Junona*
Js sem bla pa danes na CSD in nisem nič zrihtala, ker niso imel uradnih ur. Grem jutri spet poskusit srečo.

Zdajle čakam, da moj dragi pride, kosilo je že kuhano. Sem nareila čufte v paradižnikovi omaki in pire. Edino krompir dam še kuhat, da bo imel svežega.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?