|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
12.2.2009 19:55:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

Spet ste ble pridne danes, jst sem bila na UZ in izvedela da je vse v nalepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image . Moj sonček je težek 1,6 kg in je že obrnjen z glavico navzdol. Maternični vrat je supr prav tako se še nič ne odpiram. Naslednji pregled imam pa 16.3.2009 ob 8.30h. Jo kok mi je blo lepo videt user posted image  na UZ ko ga že od morfologije nisem. Je pa tale naš bikec-ica že prava trma, sva ga z G ene pol ure prosile, da bi pokazal obrazek, ko je ornjen proti hrbtenici, pa se ni zmenil-a za naju.user posted image user posted image user posted image
sonček-a res je tud od tam, pol pa vem da tudi pri vas ne manjka dobrotuser posted image . Ja včeraj sva si z dragim privoščila mal kalorij iz Mc, škoda ko ne vem kira je tvoja sestra. No če me je stregla pol se me ziher spolneuser posted image user posted image user posted image user posted image
junona-a ti si tud ritastauser posted image user posted image , jst odkar sem noseča, na vsako musko sam račke plešem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še to mi boke vn meče.
valentinovo-sem brala, da je kamasutra super darilo za naše drage al pa letna naročnina na kako moško revijo, sam midva sva zdej med nosečnostjo tok poz izumla da bi lahk svojo knjigo izdala. Bi blo pa v njej velik smehauser posted image .

Mene boter in botra kličeta račka.user posted image user posted image user posted image user posted image Baje tut ko hodim z guzo sem pa tja migam.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
12.2.2009 19:58:35   
*Junona*
Brigita, sem šla še enkrat gledat tvoj albumček in si mi znana... ne vem, kam bi te dala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
12.2.2009 20:23:57   
sonček85
junona:sem ti ZS poslala ,ker nebi rada o tem k me kira pozna pa lahko kateri nepravi osebi pove.user posted image

No meni se je za sluštalo sedaj krompirčka in sem si pomes speklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmmmm je dober,sam kak hamburger še fali iz mekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona:a nima brigita podobne kopalnice k tiuser posted image meni pa ni znana ,bom pa sedaj vedela katera je v porodni k bom skp,pa v četrtek jo bom spoznalauser posted image user posted image user posted image Smo zmenjene za ob 9,30 kajne v slaščičarni pri stopnicah za v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de la creme-mmmm torticaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
12.2.2009 20:48:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Brigita, sem šla še enkrat gledat tvoj albumček in si mi znana... ne vem, kam bi te dala...user posted image user posted image user posted image

bi ti povedla če bi vedlauser posted image user posted image user posted image , nisi na nobeni sliki da bi te vidlauser posted image
Kir letnik pa si?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
12.2.2009 20:51:16   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona:sem ti ZS poslala ,ker nebi rada o tem k me kira pozna pa lahko kateri nepravi osebi pove.user posted image

No meni se je za sluštalo sedaj krompirčka in sem si pomes speklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmmmm je dober,sam kak hamburger še fali iz mekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona:a nima brigita podobne kopalnice k tiuser posted image meni pa ni znana ,bom pa sedaj vedela katera je v porodni k bom skp,pa v četrtek jo bom spoznalauser posted image user posted image user posted image Smo zmenjene za ob 9,30 kajne v slaščičarni pri stopnicah za v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de la creme-mmmm torticaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

veš da smo zmenjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čuj ka je tvoja sestrca mogoč Petra?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
12.2.2009 20:51:23   
sonček85
junona:kaj pa ta ples ,a bi ti šel ,če ne un user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3831
12.2.2009 20:51:42   
sonček85
aha una je moja sekauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3832
12.2.2009 20:52:42   
brigita23

a res, njo pa poznam tak na videz no, sam je nisem včeri vidla....facauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
12.2.2009 20:53:23   
brigita23
jst pa segedinar za ju3 kuham.... sem pridna ne? Grem mal zmešat.

Neposredna povezava do sporočila: 3834
12.2.2009 20:54:55   
sonček85

a res, njo pa poznam tak na videz no, sam je nisem včeri vidla....facauser posted image
A res ,kok je svet maliuser posted image user posted image user posted image ja do 18 je delala.
mmmmmmmmmmmm segedinar ,a pridem lohk na kosilo ,bolje k makaron flajšuser posted image user posted image user posted image joj pravi malo požeruhček se ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.2.2009 20:57:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3835
12.2.2009 21:03:49   
brigita23
sonček ti kr prid, ga je dostuser posted image . Ja svet je res mali, js se nje spomnem še iz srednje šole, pa še glih zadnjič sva se menle ko sem bla v meku, no že neki časa nazaj, sm ji povedla da sem noseča pa to....

Ja mama z junono podobne kopalniceuser posted image user posted image , junona kok pa to da si ti že lahko šla rihtat na CSD če lahko najprej 60 dni prejuser posted image  A nimaš ti rok 30.4., ker mene je zanč domov poslala češ da lahko najprej 28.2. začnem urejat papirjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
12.2.2009 21:06:22   
sonček85
A res ja potem bo pa itak vedela katera si ,če ji povem da poznam eno ki se je zadnjič nekaj časa nazaj pogovarjala z njo.user posted image Z brigitkouser posted image

junona mislim ,da je šla urejat neki druga na CSDuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3837
12.2.2009 21:09:18   
sonček85
gREM POČAS malo še pred TV potem pa itak že dragi prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem in lepo spite,se čujemo jutriuser posted image

Vsem srečno na pregledihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
12.2.2009 21:10:32   
brigita23
aha pol pa ja, sem že misla, da sam mene šibajo sem pa tja, sem mogla dat v firmo papirje popravt pa vse.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
12.2.2009 22:57:51   
Tabletka dOr
Celjanke ste pa prou face user posted image  Že Lj. je tok mala, da se skor vsi med sabo neki poznamo. Pri vas je pa to še bolj verjetno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
12.2.2009 23:19:30   
frutolina
dober večer...

preden grem spat, se vam morem pohvalit da sma danes dobla voziček user posted image user posted image  in sem tako vesela da joj... slikce prilimam drug teden, ker jih še nimam. Drugače sem pa čist fertik.. te selitve so ubitačne user posted image  
No, pa jutri imam individualni razgovor za epiduralno user posted image  da vidim kaj bodo povedli...

lepo pančkajte!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
12.2.2009 23:45:35   
*Junona*

Ja, pa sta si res malo podobni.

Jaaaaa, De la creme - njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
12.2.2009 23:50:22   
*Junona*

junona:kaj pa ta ples ,a bi ti šel ,če ne un user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojojj, sami težki plesi... a maš kej lažjega za začetek?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
12.2.2009 23:51:56   
*Junona*

sonček ti kr prid, ga je dostuser posted image . Ja svet je res mali, js se nje spomnem še iz srednje šole, pa še glih zadnjič sva se menle ko sem bla v meku, no že neki časa nazaj, sm ji povedla da sem noseča pa to....

Ja mama z junono podobne kopalniceuser posted image user posted image , junona kok pa to da si ti že lahko šla rihtat na CSD če lahko najprej 60 dni prejuser posted image  A nimaš ti rok 30.4., ker mene je zanč domov poslala češ da lahko najprej 28.2. začnem urejat papirjeuser posted image user posted image user posted image

Js sem šla urejat za štipendijo in moj otroški dodatek, ki ga baje lahko uveljavljam. Ampak bom jutri šele lahka rihtala, ker danes niso mel uradnih ur.

Neposredna povezava do sporočila: 3844
12.2.2009 23:52:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Celjanke ste pa prou face user posted image  Že Lj. je tok mala, da se skor vsi med sabo neki poznamo. Pri vas je pa to še bolj verjetno user posted image user posted image

Včasih človek ugotovi, kako je svet majhen.
Ja, pri nas se že skor vsak na videz pozna.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
12.2.2009 23:53:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

dober večer...

preden grem spat, se vam morem pohvalit da sma danes dobla voziček user posted image user posted image  in sem tako vesela da joj... slikce prilimam drug teden, ker jih še nimam. Drugače sem pa čist fertik.. te selitve so ubitačne user posted image  
No, pa jutri imam individualni razgovor za epiduralno user posted image  da vidim kaj bodo povedli...

lepo pančkajte!

Frutolinca, poročaj, kaj boš izvedela o epiduralni.user posted image

In kmalu prilimaj slikice, da vidimo voziček.user posted image user posted image user posted image

Pa ne naprezaj se preveč.user posted image

Nočko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
12.2.2009 23:56:59   
*Junona*
Evooo, tale ples mi gre:
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
13.2.2009 7:30:10   
mišk
Helou!user posted image

Spet jst... Nesrečnica brez računalnika.user posted image  Trenutno nimava v planu še takoj kupit novega, pa sem bolj zadi z dogajanjem "na sceni"!
Jst sem dobro, samo išias me včasih daje.
Glede epiduralne se grem jst tokrat zmenit kar v dve porodnišnic, za vsak slučaj.user posted image  Ma, imam tako pozitivno izkušnjo s prvim porodom, da kar ne bi rada izkusila še porod brez EA. Sej "buhve" ka bo na koncu, ampak zmenit se pa grem, da ne bo pol kakih nejasnosti pri samem porodu.

Moram na wc...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
13.2.2009 8:27:51   
anchika
deteljja, ella, sonček: Pri nas je ravno obratno. Jaz se bojim user posted image on pa ne. Sploh ne bi nehal, to bi vsaki dan user posted image  če bi bila jaz za to. Pravi "saj sva pri prvem do konca user posted image  in ni blo nič narobe!" Res  je pri prvi nosečnosti sva celih 9 mesecev redno user posted image user posted image user posted image  !! Jaz se pri prvim nisem nič balauser posted image  zdaj pa se.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
13.2.2009 9:19:44   
brigita23
jutro lepotičke

kako ste spale? Jst zelo dobro, razen da me zadnje čase malček ponoči na hrbet meče in spim veliko na hrbtu...pa sem zaradi tega hemeroide fasalauser posted image .
Ful lepo vreme, tak da grem danes ven na zrak po mal "E" VITAMINČKA,pa mal svoje boke razmigat.

No junona tak ko ti šejkaš jst ne morem več, nisem trnutno v taki formi...bo treba do poletja počakat.

anchika-možn pa da je to za to, da tvoj raduser posted image , k že mata enga otročeka in že ve kako in kaj....me smo pa komi pri prvemuser posted image .

tabletka dor-ja svet je mali, še v Ameriki koga srečaš ki ga poznaš, kaj šele Celje, ki je pravzaprav malo večje selo :)))) (junona & sonček) brez zamereuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa ful vesela ko mam s tema dvema puncama tko skup roke in če se res znajdemo skupaj v P bo prav veselo.

frutolina-ČESTITKE ZA VOZIČEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ni fajn občutek, jst sem bla ful vesela ko sva ga kupila.

sonček-ti pa se zbudi pa nam kak fajn zajtrk prprav......pol pa lahko prideš k men na segedinar za kosilouser posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?