Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 9:24:36
|
|
|
|
lili82
|
Punce, povejte mi nekaj... Glede urejanja papirjev na CSD... Pod družinske prejemke spadajo: Mene zanima ali starševski dodatek pripada vsem novopečenim strašem ali samo tistim, ki so npr. brezposelni? Glede pomoči ob rojstvu otroka mi je jasno, da gre za paket za novorojenčke, otroški dodatek mi je tudi jasen... Ne vem pa, ali tistih cca. 180 EUR na mesec pripada vsem, ali samo socialno ogroženim?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 9:32:28
|
|
|
|
aprilcica09
|
Dobro jutro punce!! Hvala lepa za vse čestitke vsem!! Grem tudi jaz v akcijo čiščenja,ker popoldne moram v MŠ! Lep sončen dan vsem,smo ga komaj dočekale a ne?!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 9:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Punce, povejte mi nekaj... Glede urejanja papirjev na CSD... Pod družinske prejemke spadajo: Mene zanima ali starševski dodatek pripada vsem novopečenim strašem ali samo tistim, ki so npr. brezposelni? Glede pomoči ob rojstvu otroka mi je jasno, da gre za paket za novorojenčke, otroški dodatek mi je tudi jasen... Ne vem pa, ali tistih cca. 180 EUR na mesec pripada vsem, ali samo socialno ogroženim? Starševski dodatek je ... porodniška, ki jo dobiš vsak mesec Pomoč ob rojstvu otroka je paket ali cca. edvivalentni znesek v €
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 9:40:22
|
|
|
|
lili82
|
Kar pomeni, da je teh 180 € znesek, ki ga dobiš od države, če nisi zaposlen (torej minimum), medtem ko je, če si zaposlen, tvoja poroniška pač temu primerno višja? Sem zadela tokrat?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 9:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 9:58:47
|
|
|
|
lili82
|
Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 10:54:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-men to s kopiranjem ne deluje , sem že večkrat poskusla. Veš kje sva se z dragim ustavila ko sva bila na sprehodu?????? V Mcdonaldu, sem se ornk napokala , mi je pasal ko že kr neki časa nisva bla kdaj si pa bila ,potem si ziher mojo sestro srečala ,ki dela tam tabletka:ja ti kr pridi pogledat nas tri k bomo skp v P nana:ja jaz sem si kupila moderc v muller-ju in morem rečt da so res super,pa še dragi res niso ,vse velikosti so 9e junona:sem srečala danes tvojo sestrco tebe pa nkjer ni blo,kje si se potepala urnebes:happy birthday to you in da zagledaš svoj mali zakladek čez 2 meseca evo mi smo pa super,mali je brcal včeraj cel popoldan in k je ati prišel še bolj ,potem sva se pa stisnala k atiju in zaspala en dva tri.Se vidi da je mali pogrešal atija No danes smo se pa zbudili v prelepoooooooo sončno jutro
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 11:00:08
|
|
|
|
sonček85
|
brigita:tudi od mojega stara mama je medžimurka in tudi tko dober peče ,vse kar naredi je slastnoooooooooooo za prste lizat
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 11:40:16
|
|
|
|
anchika
|
glede papirejv: jaz sem se tudi prvič ful obremenjevala ampak ko boste šle na CSD vam bodo tam dali vse potrebne papirje , vse lepo razložili kaj morate izpopolnit in tudi odgovorili na vaša vprašanja. Ne se sekirat.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 11:48:13
|
|
|
|
anchika
|
nana: tudi jaz imam doma sinkota, ki bo marca dopolnil 2 leti (08.03.). Se prav bojim da bo naučil svojo sestrico ali bratca vse kar zna.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 11:57:05
|
|
|
|
klavdyk
|
anchika, nana: naš pa je bil rojen 05.03 in bo 2 leti sedaj. je tudi mali pravi lump. pa skoz govori, da bi mel sestrico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 12:16:46
|
|
|
|
anchika
|
NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 12:19:33
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Jaz bi tudi strudl, pa mi ga nihče ne speče Pridi k meni pa ti ga bom js. JUNONA, hvala. Škoda, da nisi kaj bližje.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 12:19:37
|
|
|
|
Miška2006
|
In torta bo tudi Prava kombinacija kamasutra in torta......
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 12:28:00
|
|
|
|
nmag
|
Urnebes vse najboljše
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 13:25:42
|
|
|
|
anchika
|
mišk2006,če mi bo uspelo bom naredila tudi torto, če ne bom pa kupila 2 tortici. komaj čakam soboto
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:20:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchika NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha to bo akcija p porodu
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:29:15
|
|
|
|
detelja
|
sonček85 ti bom jaz povedala kje je junona ...se spomniš, da sem včeraj urnebes za rd malo zaplesala??? (če se ne, poglej enih 2-3 strani nazaj) in junono sem ful navdušila s tem plesom...se ji je zdelo ful fajn, da v 8 mesecu tako lepo migam s ta zadnjo in se je večraj cel dan trudila pa ji glih ni šlo...sedaj pa nadaljuje z vajo... Junona sem zadela v polno? ...kako pa ti gre danes kaj ta moj ples od rok?
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:42:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sonček85 ti bom jaz povedala kje je junona ...se spomniš, da sem včeraj urnebes za rd malo zaplesala??? (če se ne, poglej enih 2-3 strani nazaj) in junono sem ful navdušila s tem plesom...se ji je zdelo ful fajn, da v 8 mesecu tako lepo migam s ta zadnjo in se je večraj cel dan trudila pa ji glih ni šlo...sedaj pa nadaljuje z vajo... Junona sem zadela v polno? ...kako pa ti gre danes kaj ta moj ples od rok? Boki me bolijo, da komaj hodim... Pa ne vem, če si nisem kolka izpahnila. Se mi zdi, da bi s takim plesom kmal obrabo hrustanca dobila, sem bolj ritaste sorte.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:42:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: anchika NO naj vam povem kaj bom podarila mojemu dragemu za valentinovo. Kupila sem mu knjigo Kamasutra. haha to bo akcija p porodu Kje bo epicenter?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:43:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Jaz bi tudi strudl, pa mi ga nihče ne speče Pridi k meni pa ti ga bom js. JUNONA, hvala. Škoda, da nisi kaj bližje. Mogoče se pa kdaj kje srečamo, nikoli ne veš. Morda na kakšnem pikniku in ti ga prinesem.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:43:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-men to s kopiranjem ne deluje , sem že večkrat poskusla. Veš kje sva se z dragim ustavila ko sva bila na sprehodu?????? V Mcdonaldu, sem se ornk napokala , mi je pasal ko že kr neki časa nisva bla kdaj si pa bila ,potem si ziher mojo sestro srečala ,ki dela tam tabletka:ja ti kr pridi pogledat nas tri k bomo skp v P nana:ja jaz sem si kupila moderc v muller-ju in morem rečt da so res super,pa še dragi res niso ,vse velikosti so 9e junona:sem srečala danes tvojo sestrco tebe pa nkjer ni blo,kje si se potepala urnebes:happy birthday to you in da zagledaš svoj mali zakladek čez 2 meseca evo mi smo pa super,mali je brcal včeraj cel popoldan in k je ati prišel še bolj ,potem sva se pa stisnala k atiju in zaspala en dva tri.Se vidi da je mali pogrešal atija No danes smo se pa zbudili v prelepoooooooo sončno jutro Za mal sma se zgrešile. Sestrca je čakala mene.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 14:45:38
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem bla pa danes na CSD in nisem nič zrihtala, ker niso imel uradnih ur. Grem jutri spet poskusit srečo. Zdajle čakam, da moj dragi pride, kosilo je že kuhano. Sem nareila čufte v paradižnikovi omaki in pire. Edino krompir dam še kuhat, da bo imel svežega.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?