Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 13:41:04
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, še ne barvamo, v ponedeljek pridejo, ker še ni bilo čist vse pripravljeno doli. Potem so me pa klicali, da od srede do petka prihodnji teden pripeljejo biljard in sedežno za klet - malo prej, ko smo mislili, bo kar napeto... Hvala za pikapoke, te pa res rabimo. Sem zdaj dobro uro dremala z malo v zagrnjeni spalnici... Pa bi še.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 13:43:53
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en pir
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 13:51:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
evo...smo iz vrtca..ogledali smo si sapramiško odhodi zjutraj--ogromno nekih opravkov, da o prtljagi ne govorim lunca----te držim za besedo--res se oglasi s svojimi kosilo---goveja juha z ribano kašo iz pire svaljki (krompir + pirina moka), dušena zelenjava (brokoli, korenček, cvetača), puranji file v omaki solata
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 14:32:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en pir Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 14:38:22
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en pir Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal Bomo pa s sabo kak pir prnesle, ni blema.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 14:38:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en pir Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal ................ja,ja sami izgovori,no pol pa na kafe,sokec,mleko,piškote.......
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 14:39:48
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en pir Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal Bomo pa s sabo kak pir prnesle, ni blema. .............vidiš,tega se pa sploh nisem spomnila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 14:40:20
|
|
|
|
babysolza
|
Mi bomo pa za kosilo imeli goveje zrezke v omaki, riž, zeljnata solata. Pa še mal ričeta sem skuhala, bo pa kr za večerjo. Sabina bo pa danes cvetačo, bučke in morda mal govejega meska, drgač pa sam mal juhce. Prejle sva ble zuni, jupijaja za končno mal sončka! Ups, nekdo se zbuja in opoldanskega dremeža.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 14:41:41
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke Izabela pravi, da naj preverite če ste na pravi naslov poslale darila, ker daril ni od nikoder . Od samih čestitk ne more biti vsa slinasta, ker jih ne more dat v usta Sem mal priletela naokoli. Mi smo kul. Zaenkrat zdravi, papcamo, plazimo še ne, kotalimo se, danes se je po riti vlekla naprej. Se bomo pa po riti vlačili . Za pusta bomo pa dalmatinček...no tamala bo. Pa letos se bom prvič lotila krofov. RMRM glej ,da je res dober recept, drgač . Za vse vas pa polno .
< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.2.2009 14:42:00 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 15:20:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka..........in kdaj lahko pridemo kugle razbijat in na en pir Ja, kugle menda naslednji vikend. Piva ni pa nihče omenjal Bomo pa s sabo kak pir prnesle, ni blema. .............vidiš,tega se pa sploh nisem spomnila Saj Štajerci nismo škrti, bi že našli pir, pa ostalo tudi Hm, bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo Uh, me uhe bolijo danes, je mala tako glasna, samo kriči...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 15:21:57
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, Izabela, zahtevnici mali Kje pa ste dobili kostum? Dali šivat ali kako? Jaz ne najdem nobenega pod 2 leti.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:29:59
|
|
|
|
beyba
|
sam na hitro prišla povedat da mamo četrti zobek
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea-Izabela,vse najboljse mala gospodicna Talita je bila tudi dalmatincek,pa klovn,japonka,princesa,carovnica,princesa,princesa ... Marisa mi je spala 4h v kosu(zdaj bo ponoci zur) in mami je sla prav tako malo zraven.Trenutno sta s Tali zunaj imamo sneg in sonce. Kosilo: Meri,zel.juhca z korenjem,cvetaco,oranzno buco in rizem. Tali,je sla s prijateljicami na pico,brok.juha. Drugi,cips ,brokolijeva juha,gov.zrezki v omaki,kruh...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,Sapramiska je super,si tudi ti uzivala sigurno Ela,za zobek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:47:22
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Izabela AS za lep dan v vrtcu Kleo za Meri. Slovenka za biljardnico. Tja pa fino paše oranžna barva No, danes pa samo ploskam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:48:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ojla mamičke Izabela pravi, da naj preverite če ste na pravi naslov poslale darila, ker daril ni od nikoder . Od samih čestitk ne more biti vsa slinasta, ker jih ne more dat v usta Sem mal priletela naokoli. Mi smo kul. Zaenkrat zdravi, papcamo, plazimo še ne, kotalimo se, danes se je po riti vlekla naprej. Se bomo pa po riti vlačili . Za pusta bomo pa dalmatinček...no tamala bo. Pa letos se bom prvič lotila krofov. RMRM glej ,da je res dober recept, drgač . Za vse vas pa polno . ti se sam recepta drž, nič po svoje, pa ti sigurno uspejo. Za vse bolane
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,danes tvoj pride,zato ploskas . Kako kaj Lukas?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 16:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo zdej 3 rundo ven. Pa verjetno bomo do P zavili, da jo zvagamo, doma sem jo zmerla ima pa že 74 cm. Še mal, pa bo previjalna premajhna za preklaste noge.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 17:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
O Didlinaa,pridni sta...pa kar tko do P,ko se spomnis,da bi jo lahko mal stehtali
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 17:30:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka za biljardnico. Tja pa fino paše oranžna barva RMRM, samo biljardnica pa ne bo oranžna Oranžna bosta kabinet in velika jedilnica, biljardnica bo pa bež in ena stena temno rdeča, ker imamo temno rjavi biljard in sedežno v kombinaciji temno rdeča (blago), rjava (usnje ob strani). Tako da oranžna ne bi pasala. Kompliciram, a ne? Sva našla sedežno, ki paše k biljardu in od tod sva potem določila barve v biljardnici. No, bom prilepi kako slikico drugi teden, če bo uspelo, če ne bo, bom pa rep povesila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 17:34:29
|
|
|
|
slovenka
|
Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 17:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,tudi moja se zbuja in ne zaspi po par ur.... ...jaz je nikakor ne bi nosila v dnevno,se posebej ker je pridna.Zakaj je kar v njeni postelci ne pustis,ce ne joka? .....grem,cistim akvarij...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 17:41:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite? Naš se ne zbuja, ampak zaspi šele okoli pol polnoči in je do takrat poln energije. Nato se pa še 1 do 2-krat zbudi za dojenje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 17:43:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Slovenka, po moje je zagotovo bolje, da je ne odpeljete v dnevno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 12.2.2009 19:03:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,tudi moja se zbuja in ne zaspi po par ur.... ...jaz je nikakor ne bi nosila v dnevno,se posebej ker je pridna.Zakaj je kar v njeni postelci ne pustis,ce ne joka? Ne, če bi jo pustila v postlci, se začne dreti, sicer ne joka, a na glas govori in huda je... Ja, sva se z mojim tudi pogovarjala, da je od slej ne bova več nosila v dnevno. Če bo glasna,bo pa on šel v dnevno spat. Mogoče se bo nehala prebujati. AS, naša sicer zvečer lepo zaspi, običajno ob 20h. Če pa je popoldne kaj bolj utrujena in dlje potegne, pa tudi včasih kasneje - a za take noči potem vem, da ne bo ob treh razigrana. Vsaj to.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?