|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
11.2.2009 23:43:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya, si ti prej spraševala za ograjo za posteljo. V BC jo imajo

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977

evo ga... sem ga najdla sam zate... tvoj 2000. postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh, no vsaj nekja pametnega sem objavla v njemuser posted image user posted image user posted image

Kok si zlata, da si ga šla iskat zameuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
12.2.2009 7:26:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

"mož greva spat, da bodo šli obiski lahko damu."

Vsekakor ne bi blo od njih odvisno, koliko časa bojo na obisku.... jst kar rečem, da imam dovolj... no pa tudi zvečer ne vabim/sprejmem ljudi k sebi..

ma za znoret.jaz v takem primeru,npr.da je ura čez sedmo,grem otroke spravljat spat,pa če ne spogruntajo,pač sami sedijo v sobiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
12.2.2009 7:28:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

čisto ista je v lidlu od jutri 19.90€user posted image

pa kak ista,poglej,da sta različno namontirane v postlo......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
12.2.2009 7:30:55   
arabela*

mam, kaj te zanima....

..sem ti že včeraj napisala, da je ista ograja not, pa že bubi je prejšnji teden ta katalog gor kazalauser posted image

al kaj drugauser posted image

zanima me,če sta različne,ker jaz nimam lesa,da bi ograjo zataknila notriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4179
12.2.2009 7:32:33   
arabela*
aja,pa dobro jutro

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
12.2.2009 7:38:34   
arabela*
nič,šibam,....se tipkamo.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
12.2.2009 8:01:36   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: leda

kaj pa ko imaš user posted image v naročju in da kar naenkrat fula glavo nazaj??in to večkrat? je to mišljeno?

punce, mir. noben od vaših nima tega ekstenzijskega vzorca user posted image naša je že v porodnišnici dala glavo skor pod kot 90 stopinj. vsi pa dajejo glavo nazaj, sploh če se kaj zanimivega tam dogaja.

naša je bila ista. glavo premika kot žirafa, čist nazaj kot le gre.pa mi je P na prvemu pregledu rekel da to ni nič, pa opažam da še vedno to dela. potem pa glih zadnjič govorim z eno mamico, kateri so isto rekli, da ni nič, je šla pa na pregled v LJ, samoplačniško, so pa ugotovili ta vzorec in hodita sedaj na terapije.

povej  pediatruuser posted image

saj sem. pa mi je samo rekel-to ni nič, ne komplicirajte.user posted image user posted image user posted image user posted image  ker kolegici je rekel isto, ko je pa šla na pregled v lj...........user posted image user posted image user posted image ............sedaj pa hodijo na terapijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4182
12.2.2009 8:02:12   
lana17
Dobro jutro! Ste pa zgodnje.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
12.2.2009 8:02:19   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

aja,pa dobro jutro

user posted image

jutro................

joj, takšne dobre kave kuhaš..............jo bom še piti začela.............user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
12.2.2009 8:04:36   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

"mož greva spat, da bodo šli obiski lahko damu."

Vsekakor ne bi blo od njih odvisno, koliko časa bojo na obisku.... jst kar rečem, da imam dovolj... no pa tudi zvečer ne vabim/sprejmem ljudi k sebi..

ma za znoret.jaz v takem primeru,npr.da je ura čez sedmo,grem otroke spravljat spat,pa če ne spogruntajo,pač sami sedijo v sobiuser posted image

jaz jim po pol sedmi uri sploh odprem ne več...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne, čaki............mene tud najbolj razpuser posted image , da kr en uleti, pa da tudi pokliče ne prej, pol pa pričakuje da ga boš stregu k lorda. ja seveda.user posted image  

pa itak se pa malo pred sedmo mi začnemo štimat za spanje-kopanje, previjanje, hranjenje.............in mi na kraj pameti ne pade, da bi takrat hotla obiske met.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
12.2.2009 8:06:42   
ključek

Ojoj, šele zdaj sem vidla, da mam že 5 zvezdic...enkrat tekom današnjega večera sem dobila še 5. zdaj sem pa že na 2012user posted image . Se počutim kot da bi 1.1. ob 2h zjutraj ugotovila, da sem pozabila nazdravit za polnočiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ................čestitke za 5*............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
12.2.2009 8:07:48   
ključek
na hitro sem vas prebrala, sedaj pa grem. morm že zjutri vse pospravti, speglati, popoldne šibamo via ljubljana. bodte pridne!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
12.2.2009 8:21:23   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana lepega dečka imaš, jaz sem že zadnjič videla slikce. Edino tiste prve sem danes. A je tisti fantek Lovro, ali sem kaj zamešala? Dobre fotke. user posted image  user posted image  user posted image

Ja tisti drugi je pa Lovro.

res sta oba ful fletna, k se tko fajn slinita v duetuuser posted image user posted image user posted image a te kopalke se dobro obnesejo?

V mojem primeru ja, ker sem mu kupila prevelike plenice in bipo dveh min v bazenu že plaval naguser posted image ...drugač pa so fajn, ker ohranjajo toploto...pa še bolj seksi zgleda...kera pupa pa bi ga pogledala, če bi bil  v plenicahuser posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
12.2.2009 9:32:58   
Jazzy1
Dobro jutro!!! user posted image user posted image Kako lep dan je dans, a ne? KAr pozabim, da sem jezna na tamlo, ki od 3h do pol 6h NI SPALA!!!!! Iz bohve katerega razloga. Pišuka sploh nisem navajena, da ga tkole seuser posted image ponoč in me prav glava boli. user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
12.2.2009 9:36:28   
taja1235

Dobro jutro punce kak lepi sonček že komaj čakam da grem vn na zrak danes je spet v prioriteti vozičkanje.
Učeraj sva bile 3 ure zunaj je tok pašalo tamala je prou uzivala.

A katera hodi na telovadbo z otrokom?

Kakšne knjigice mate-zanimajo me predvsem naslovi, ko izpoljnjuješ kdaj je dubu prvi zobek ipd....

Drugače smo pa zdravi se dojimo zvečer pojemo od 80-100ml Novalaca in veselo rastemo  ;)

Sončen pozdravček

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
12.2.2009 9:43:20   
*bubi*
user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
12.2.2009 9:55:52   
Olivija*
pozdravljene!

našo miško je pa danes oči zbudil, ko se je odpravljal v službo in ji je dal lupčka. potem pa ni mogla nazaj zaspat, tako da sva vstali že ob sedmih. zame zaspanko je to kar zgodaj. zgleda je bilo tudi za user posted image , ker je ob devetih spet omagala user posted image user posted image

pa saj prav, se mora odpočit, da bo v tivoliju v akciji, hehe.

taja1235, jaz imam knjigico To sem jaz, ker jo je prinesel miklavž in jo zdaj veselo izpolnjujeva (čeprav bi bilo to knjigco treba začet izpolnjevat že v nosečnosti). pa zdaj za krst je dobila "krstni album", ki ga moramo še napolnit. sicer pa imam spravljene zapestnice iz P. in časopis od tistega dne, ki se je naš knedelček rodil. oči pravi, da to mora imet, da bo videla, kaj se je dogajalo po svetu.... drugega nimamo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
12.2.2009 9:56:56   
gold fish

čisto ista je v lidlu od jutri 19.90€user posted image

pa kak ista,poglej,da sta različno namontirane v postlo......user posted image

če mene vprašaš sta isto namontirana...samo tisti od bc ima pač neko zaveso spodaj preko posteljeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
12.2.2009 9:57:51   
gold fish

mam, kaj te zanima....

..sem ti že včeraj napisala, da je ista ograja not, pa že bubi je prejšnji teden ta katalog gor kazalauser posted image

al kaj drugauser posted image

zanima me,če sta različne,ker jaz nimam lesa,da bi ograjo zataknila notriuser posted image

maš pa sigurno kaki drugi okvir od postelje al neuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
12.2.2009 9:59:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

saj sem. pa mi je samo rekel-to ni nič, ne komplicirajte.user posted image user posted image user posted image user posted image   

reči naj ti da napotnico za razvojno al pa idi samoplačniško na predgled....napotnico ti mora dat..

...meni je tud rekel, da ni potrebno, če pa hočem pa ji napiše.....škodit ne more....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
12.2.2009 10:00:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

kera pupa pa bi ga pogledala, če bi bil  v plenicahuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
12.2.2009 10:01:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

.....user posted image ..no ena pogrešana se je že javilauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
12.2.2009 10:01:57   
gold fish
aja, pa dober dan....

Neposredna povezava do sporočila: 4198
12.2.2009 10:17:52   
meta21
Dobro jutro!

Kak lepo je zunajuser posted image user posted image user posted image . Sicer, ko dejansko pomoliš nos skozi vrata, ni več tak fajn ampak že pogled skozi okno me je izstrelil iz pojstleuser posted image . Sem pomotoma vstala pol ure prezgodajuser posted image . Lovro je že pri dopoldanskem dremežu, mami pa pri zasluženem zajtrku... ob rr, sevedauser posted image .

Vsake toliko me prime, da bi se ob 12h narisala v Tivoliju ampak se pol vedno spomnim, da sva bla še včeraj oba čisto na psu z zdravjem in da naj se malo ohladimuser posted image . Tiste, ki greste, uživajte, načvekajte se in seveda poročajte...pa, kakšna slikca, prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 4199
12.2.2009 10:45:31   
Jazzy1

Dobro jutro!

Vsake toliko me prime, da bi se ob 12h narisala v Tivoliju ampak se pol vedno spomnim, da sva bla še včeraj oba čisto na psu z zdravjem in da naj se malo ohladimuser posted image . Tiste, ki greste, uživajte, načvekajte se in seveda poročajte...pa, kakšna slikca, prosim.

hehe, te mika a ne? Moja zdaj glih spi, tako da upam, da bo ravno prav spočita user posted image . Bomo proročali, seveda. Lep dan vsem!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?