Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:14:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Leda kako je to mišljeno da da glavico otroček nazaj? Naša jo recimo da, ko nekaj sliši in bi rada videla kaj dogaja, drugače ne. ....recimo, da jo držiš v roki...in se ti tak nazaj z glavo špana..tak razteguje vrat...v tem stilu...ne znam točno opisat... tak kot da ti hoče se nazaj vrečt..... Kot da dela most na tvojih rokah? To namreč LOvro počne pa mi je tak simpatičen...Nisem pa še pomislila, da bi blo s tem kaj narobe. Leda, ti je že žal, da si omenila, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:15:41
|
|
|
|
morango
|
Joj, men se je pa danes spet zaluštalo po nosečnosti in pričakovanju in vsem tem. Sem na fb najdla kolegico iz Švice, jo šla danes obiskat in čez dva mesca bo že rodila. Ta velki je pa dve let star in je bil Leni ful zanimiv. No, mogoče bolj njegove igračke. V glavnem uživala je sto na uro, jaz pa tud.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:16:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda ki sem se ji jaz s svojim eksotičnim poklicem zdela ful zanimiva in bi kar z mano čvekala, ...in zdaj si moj firbec zbudila... eksotika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:18:46
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Leda kako je to mišljeno da da glavico otroček nazaj? Naša jo recimo da, ko nekaj sliši in bi rada videla kaj dogaja, drugače ne. ....recimo, da jo držiš v roki...in se ti tak nazaj z glavo špana..tak razteguje vrat...v tem stilu...ne znam točno opisat... tak kot da ti hoče se nazaj vrečt..... Kot da dela most na tvojih rokah? To namreč LOvro počne pa mi je tak simpatičen...Nisem pa še pomislila, da bi blo s tem kaj narobe. Leda, ti je že žal, da si omenila, ne? Meta, včasih je lahko to tud sam faza. Se otroček nauči, pa nekaj dni to ponavlja. Naša se je glih zadnjič pri pediatru tko zvila, prej pa še nikol. Pa je rekel, da je pri njej to res prehodno, da naj jo pa nosim tko, da se v naročju ne bi mogla tolk zvijat. In naj jo za kakšen teden dam kdaj pa kdaj v lupinco, ker je tko zaobljena, da se tam ne more uvijat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:18:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda ki sem se ji jaz s svojim eksotičnim poklicem zdela ful zanimiva in bi kar z mano čvekala, ...in zdaj si moj firbec zbudila... eksotika Kaj mi delate babe? Bi rade, da vas celo noč sanjam al kaj? Jaz sploh ne morem več razmišljat in če je tle kaj kar ne razumem, bo tko tud ostalo...Prazna glava še iz nosečnosti, demenca in zmedenost od ščitnice in še malo prirojene blondine so naredili svoje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:18:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi pa rada kupla termo posodo.... ma ne za flaške... tako, ki ima dve posodici notri za gosto hrano... v chicchotu baje imajo..... neč, en dan pridem res v LJ...... že dolgo nisem pohajala.... sem dobla neki bon za 10% popust za te trgovine... Poiščem, pa ti pošljem.... jaz ne hodim...najbližji mi je v ce...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:20:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Katera je že rekla, da gre namesto mene pisat matematiko? Pf? Jaz ser takoj strinjam s tem. nosečka08 je bla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:20:57
|
|
|
|
meta21
|
Morango, saj mene je težko iztirit oz. menda sem tak optimist, da sploh ne pomislim, da bi blo kaj narobe...tak da, brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:21:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta 21,maš lidlov novi katalog kje pri roki?? Al pa katera druga?? mam, kaj te zanima.... ..sem ti že včeraj napisala, da je ista ograja not, pa že bubi je prejšnji teden ta katalog gor kazala al kaj druga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:22:11
|
|
|
|
morango
|
Aja, pa še ena o preobračanju. Naša se je sicer parkrat že prej obrnila, ampak je blo to bolj čudno naključje, ona pa čist presenečena, ko se je znajdla na hrbtu. Pa roko je imela nekak čudno spodvito, pol je rito ful v zrak molela. Skratka, zdelo se ji je, da bi nekaj moglo ratat, pa ji ni blo najbl jasno, ne kaj ne kako. No, zdaj se pa že dva dni s tako lahkoto preobrača in ob tem res vidno uživa. Očitno je prišel njen čas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:24:17
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Morango, saj mene je težko iztirit oz. menda sem tak optimist, da sploh ne pomislim, da bi blo kaj narobe...tak da, brez skrbi. Tako je tud prav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:24:23
|
|
|
|
meta21
|
Morango, a s trebuha na hrbet? Kdaj se ti je pa že začela s hrbta na trebuh obračat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:25:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem dobla neki bon za 10% popust za te trgovine... Poiščem, pa ti pošljem.... jaz ne hodim...najbližji mi je v ce... Fiška.... ni treba, hvala... imam tudi jaz dva..... Naša Lara pa rokice nazaj zateguje... me prow zanima, kaj bo rekla pediatrinja....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:26:49
|
|
|
|
meta21
|
Ojoj, šele zdaj sem vidla, da mam že 5 zvezdic...enkrat tekom današnjega večera sem dobila še 5. zdaj sem pa že na 2012 . Se počutim kot da bi 1.1. ob 2h zjutraj ugotovila, da sem pozabila nazdravit za polnoči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:27:30
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Morango, a s trebuha na hrbet? Kdaj se ti je pa že začela s hrbta na trebuh obračat? Ne, ne se obrne samo s trebuha na hrbet, pol pa spet veselo pobrcava, jaz jo moram pa spet na trebuščka dat. To ene parkrat ponovi, pol ji je pa zadost in se morava kaj druzga zmislit. Noče prevelike rutine, punca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:29:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda ki sem se ji jaz s svojim eksotičnim poklicem zdela ful zanimiva in bi kar z mano čvekala, ...in zdaj si moj firbec zbudila... eksotika Kaj mi delate babe? Bi rade, da vas celo noč sanjam al kaj? Jaz sploh ne morem več razmišljat in če je tle kaj kar ne razumem, bo tko tud ostalo...Prazna glava še iz nosečnosti, demenca in zmedenost od ščitnice in še malo prirojene blondine so naredili svoje meni je tvoj firbec pač avtomatsko na eksotiko vrglo.... ...mogoče je kaj druga....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:30:17
|
|
|
|
Olivija*
|
zdej grem pa tut js v mižule. lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:30:29
|
|
|
|
morango
|
Pa košara tudi naši že preseda, ker ne vidi dovolj ven. Tako da zadnjič sva tud midve imeli tulilno urico. Ma ne vem, vrečo sicer imam za športni del, ma tle pr nas je vseen kar hladno, pa zapiha, in se mi zdi v košari bolj zaščitena. Bom pa morda na Primorskem preizkusla športni del.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:30:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fiška.... ni treba, hvala... imam tudi jaz dva..... pol pa je lahko kjer pač je , ne rabim iskat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:31:04
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pol se že zna obrnit s trebuha na hrbet obratno pa ne? Kok so ti naši vrabčki zanimivi! Lovro se pa zdaj že na obe strani prevali iz hrbta na trebuh, obratno mu je pa samo enkrat ratalo, ko ga je slučajno prevagalo . Piščančki mali!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:31:47
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ojoj, šele zdaj sem vidla, da mam že 5 zvezdic...enkrat tekom današnjega večera sem dobila še 5. zdaj sem pa že na 2012 . Se počutim kot da bi 1.1. ob 2h zjutraj ugotovila, da sem pozabila nazdravit za polnoči ti boga žvalca pejt štet od 2012 nazaj do 2000, pa boš najdla ta 2000. post, pa mu nazdravi, al pa ga citairaj pa spodej napiš, da je 2000.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:34:31
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saraya, si ti prej spraševala za ograjo za posteljo. V BC jo imajo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977 evo ga... sem ga najdla sam zate... tvoj 2000. post
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:35:12
|
|
|
|
morango
|
Jaz vas za danes tud zapuščam. Spite čim dlje ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:38:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Pa košara tudi naši že preseda, ker ne vidi dovolj ven. Tako da zadnjič sva tud midve imeli tulilno urico. Ma ne vem, vrečo sicer imam za športni del, ma tle pr nas je vseen kar hladno, pa zapiha, in se mi zdi v košari bolj zaščitena. Bom pa morda na Primorskem preizkusla športni del. Jaz sem že spraševala za vrečo za športni del pa se menda pri nas za Jane voziček ne dobi. Zato sem vzela eno večjo deko in najprej zavila kar Lovra skupaj z vozičkom okol nog in telesa (do višine ramen), ko kebab . Pol sem pa zarad lepšega eno tanko pleteno dekico čez dala, da ni res zgledalo ko kebab in je izpadlo čisto ok. Pa pod njega sem seveda tud dala eno toplo dekco.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?