|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
11.2.2009 22:50:36   
gloria
...ma ju3 vas preberem...vidim pa da bomo res kmalu na 4 deluuser posted image ....grem spat...nočka....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.2.2009 22:50:38   
KAHLO
nosečka08...............lih prav bodo meli na trenju o čem novem debatiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lara...je pa ta termovka dobra za obrambno orožje, v primeru če pride do napada na mlado mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
11.2.2009 22:52:03   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara sem nekaj zasledila o nekem diskriminiranju!?!? a je kako srečanje na sporedu ali kao?!?!

se ti ne da čitat, ne... haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
11.2.2009 22:53:01   
KAHLO
lara................ma bi si mogla vzet cajt mesec dni da za nazaj preberemuser posted image user posted image user posted image

ups. zdaj pa letim gledat PRISON BRAKE!!!user posted image user posted image user posted image

ajd babike
fajn se mejte jutri na srečanju pa kaj poročajte

Neposredna povezava do sporočila: 4129
11.2.2009 22:53:20   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: leda

in ji potem priporočila štetje ovc.

pet minut kasneje: "maaaaami, sem že vse preštela!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image leda ti si pa tut ena slika. a tista fiziotrapa je ena nova zvrst zdravnikov? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
11.2.2009 22:53:59   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

samo ta komad ni je pa všeč...

http://www.youtube.com/watch?v=TTZocv5U-eU

men je najlepši, jest skos jokam ko ga slišim, mam tko lepe spomine nanjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4131
11.2.2009 22:54:43   
Lara Croft

...in zdaj si moj firbec zbudila...user posted image

prid v čolnarno drug teden...pa pazi, da boš vsaj s pogledom ošvignila tamalo user posted image

Leda....kaj češ s tem povedat? Ne štekam.... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
11.2.2009 22:54:31   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma meni so bo odpelalo................počasi
že drugič je v postli,pa mrda,se sunkovito obrača že 15 minut....nič ne spi,to moje dete,ne podnevi,ne ponoči...user posted image

to je po mamic. ma ful energije, tko kot tiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
11.2.2009 22:55:38   
Olivija*

nosečka08...............lih prav bodo meli na trenju o čem novem debatiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pop tv ste  tudi že obvestili??? zato nas pa jutri še ne bo dosti, ker se niste uspele še k frizerju naročit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
11.2.2009 22:55:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meta 21,maš lidlov novi katalog kje pri roki??
Al pa katera druga??

Sem mela včerej leclercovga, lidlovga pa žal ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
11.2.2009 22:57:28   
lana luna
Lana luna...fuuuuuuuuul mas lepo hčerkico!user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da se spoznamo v Čateških marca!

anchy82 tut jest komej čakam... pa hvala za pohvaleuser posted image itak je men najlepša in najbolj oh in sploh. jest jo ma tko rada. zvečer jo ful pogrešam, k gre ob 21 spat, jest pa do ponoči okol robantimuser posted image pol se pa ponoč ko jo grem iskat v postelco da papca tko lepo stisne k meni... joj moj cukr maliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
11.2.2009 22:57:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

petra1987, jaz sem se javila, da grem namest tebe pisat matematiko. kako ti gre učenje. dej objavi kak ekstra zakompliciran račun, da malo obnovim svoje znanje. sem namreč s tega foha user posted image

Rada bi pa bla 87-letnik, ja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
11.2.2009 23:00:12   
meta21

ups. zdaj pa letim gledat PRISON BRAKE!!!user posted image user posted image user posted image

A že veš, da na koncu Michael ........user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
11.2.2009 23:00:19   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

petra1987, jaz sem se javila, da grem namest tebe pisat matematiko. kako ti gre učenje. dej objavi kak ekstra zakompliciran račun, da malo obnovim svoje znanje. sem namreč s tega foha user posted image

Rada bi pa bla 87-letnik, ja!user posted image user posted image user posted image

a sm ga pihnila s  to cifro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
11.2.2009 23:02:00   
lana luna
aja, pa še neki glede toplic... u glavnm gremo od 13. do 20. marca u toplice. preko mamične službe v eno hiško. in za kšn dan bo tut moja mami pršla dol.

pol me pa učer ati kliče (mami in ati sta ločena in se ne smeta vidt, k nista šla sporazumno narazen) in me vpraša če grem z njim u Čateške toplice od 13. do 20. marca. HALOOOOOOO????? kakšna je možnost da izmed 52. tednov v letu izberemo isti teden in da se ati pa mami, k se nikol ne srečata (razen na sodiščuuser posted image ) srečata glih u Čateških na bazenu. za povrhu vsega vsak s svojim novim partnerjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak smo zrihtaluser posted image gre ati zdj od 20. naprej dol, kar pomeni, da sem jest lohk 14 dni u toplicahuser posted image user posted image user posted image če se mi bo dalo seveda, pa če bo Sara mela dost cunj za tolk časauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
11.2.2009 23:02:26   
Lara Croft
"mož greva spat, da bodo šli obiski lahko damu."

Vsekakor ne bi blo od njih odvisno, koliko časa bojo na obisku.... jst kar rečem, da imam dovolj... no pa tudi zvečer ne vabim/sprejmem ljudi k sebi..

Neposredna povezava do sporočila: 4141
11.2.2009 23:06:41   
Lara Croft

Moj sine je tudi.... :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
11.2.2009 23:07:46   
meta21

Moj sine je tudi.... :)

Ja, sam petra ima 1978 letnico v nickuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
11.2.2009 23:08:01   
lana luna

a se da pri vseh dvignit dno?? ker jest bi tut tako mela.

Ne, pri vseh se ne da.... mi smo to nabavli... :

http://www.neckermann.si/artikel/3299250/Lesena-stajica

ja tale je res lušna. hvala za predlog...

Neposredna povezava do sporočila: 4144
11.2.2009 23:08:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Leda kako je to mišljeno da da glavico otroček nazaj? Naša jo recimo da, ko nekaj sliši in bi rada videla kaj dogaja, drugače ne.

....recimo, da jo držiš v roki...in se ti tak nazaj z glavo špana..tak razteguje vrat...v tem stilu...ne znam točno opisat... tak kot da ti hoče se nazaj vrečt.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
11.2.2009 23:09:40   
gold fish

kaj pa ko imaš user posted image v naročju in da kar naenkrat fula glavo nazaj??in to večkrat? je to mišljeno?

punce, mir. noben od vaših nima tega ekstenzijskega vzorca user posted image naša je že v porodnišnici dala glavo skor pod kot 90 stopinj. vsi pa dajejo glavo nazaj, sploh če se kaj zanimivega tam dogaja.

naša je bila ista. glavo premika kot žirafa, čist nazaj kot le gre.pa mi je P na prvemu pregledu rekel da to ni nič, pa opažam da še vedno to dela. potem pa glih zadnjič govorim z eno mamico, kateri so isto rekli, da ni nič, je šla pa na pregled v LJ, samoplačniško, so pa ugotovili ta vzorec in hodita sedaj na terapije.

povej  pediatruuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
11.2.2009 23:10:47   
lana luna
a zdj gremo pa spat al kakouser posted image user posted image user posted image

no lepo pančkajte... jest grem pa pod vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 4147
11.2.2009 23:12:36   
gold fish

obstaja ena hrvaška stran, ki je zdele ne najdem, kjer je vse lepo opisano in narisano) in zadeva izzveni sama od sebe.

si mogoče to mislila....

http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm

...sem že parkrat gor limalauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
11.2.2009 23:12:50   
morango
Ojla,

pa sem spet tu. Vmes sem vas komaj prebrala, vidla tolk lepih otročkov, da jih zdaj ne bom poimensko hvalila, ampak naj kar skupno velja: čestitke za take lušne fante in punce.

Neposredna povezava do sporočila: 4149
11.2.2009 23:14:06   
gold fish

so pa ugotovili ta vzorec in hodita sedaj na terapije.

hja, tut jaz sem jo peljala na samoplačniško preden sem dobila napotnico. ampak res ni panike; pravilen handling je treba delat (sej o tem je bil že govor; obstaja ena hrvaška stran, ki je zdele ne najdem, kjer je vse lepo opisano in narisano) in zadeva izzveni sama od sebe. če te pa skrbi, pa pojdi enkrat na samoplačniško (to, h kateri smo mi šli v ljubljani, jaz toplo priporočam); ti pokaže nekaj vaj (gre v bistvo za igro, v kateri spodbujaš kar je potrebno) in jih doma izvajaš.

veš da bi šla. mi sporočiš podatke prosim?? že zato, da bom jaz mirna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato sem jaz prosila pediatra, da mi da napotnico za razvojno..... in gremo 25.2.....da bom mirna.......   dihalna stiska po porodu...lahko tud pusti posledice....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?