Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:50:36
|
|
|
|
gloria
|
...ma ju3 vas preberem...vidim pa da bomo res kmalu na 4 delu ....grem spat...nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:50:38
|
|
|
|
KAHLO
|
nosečka08...............lih prav bodo meli na trenju o čem novem debatirat lara...je pa ta termovka dobra za obrambno orožje, v primeru če pride do napada na mlado mamico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:52:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara sem nekaj zasledila o nekem diskriminiranju!?!? a je kako srečanje na sporedu ali kao?!?! se ti ne da čitat, ne... haha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:53:01
|
|
|
|
KAHLO
|
lara................ma bi si mogla vzet cajt mesec dni da za nazaj preberem ups. zdaj pa letim gledat PRISON BRAKE!!! ajd babike fajn se mejte jutri na srečanju pa kaj poročajte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:53:20
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda in ji potem priporočila štetje ovc. pet minut kasneje: "maaaaami, sem že vse preštela!" leda ti si pa tut ena slika. a tista fiziotrapa je ena nova zvrst zdravnikov?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:53:59
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft samo ta komad ni je pa všeč... http://www.youtube.com/watch?v=TTZocv5U-eU men je najlepši, jest skos jokam ko ga slišim, mam tko lepe spomine nanj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:54:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ...in zdaj si moj firbec zbudila...user posted image prid v čolnarno drug teden...pa pazi, da boš vsaj s pogledom ošvignila tamalo Leda....kaj češ s tem povedat? Ne štekam....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:54:31
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma meni so bo odpelalo................počasi že drugič je v postli,pa mrda,se sunkovito obrača že 15 minut....nič ne spi,to moje dete,ne podnevi,ne ponoči... to je po mamic. ma ful energije, tko kot ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:55:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO nosečka08...............lih prav bodo meli na trenju o čem novem debatirat a pop tv ste tudi že obvestili??? zato nas pa jutri še ne bo dosti, ker se niste uspele še k frizerju naročit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:55:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta 21,maš lidlov novi katalog kje pri roki?? Al pa katera druga?? Sem mela včerej leclercovga, lidlovga pa žal ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:57:28
|
|
|
|
lana luna
|
Lana luna...fuuuuuuuuul mas lepo hčerkico!user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da se spoznamo v Čateških marca! anchy82 tut jest komej čakam... pa hvala za pohvale itak je men najlepša in najbolj oh in sploh. jest jo ma tko rada. zvečer jo ful pogrešam, k gre ob 21 spat, jest pa do ponoči okol robantim pol se pa ponoč ko jo grem iskat v postelco da papca tko lepo stisne k meni... joj moj cukr mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 22:57:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 petra1987, jaz sem se javila, da grem namest tebe pisat matematiko. kako ti gre učenje. dej objavi kak ekstra zakompliciran račun, da malo obnovim svoje znanje. sem namreč s tega foha Rada bi pa bla 87-letnik, ja!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:00:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ups. zdaj pa letim gledat PRISON BRAKE!!! A že veš, da na koncu Michael ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:00:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 petra1987, jaz sem se javila, da grem namest tebe pisat matematiko. kako ti gre učenje. dej objavi kak ekstra zakompliciran račun, da malo obnovim svoje znanje. sem namreč s tega foha Rada bi pa bla 87-letnik, ja! a sm ga pihnila s to cifro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:02:00
|
|
|
|
lana luna
|
aja, pa še neki glede toplic... u glavnm gremo od 13. do 20. marca u toplice. preko mamične službe v eno hiško. in za kšn dan bo tut moja mami pršla dol. pol me pa učer ati kliče (mami in ati sta ločena in se ne smeta vidt, k nista šla sporazumno narazen) in me vpraša če grem z njim u Čateške toplice od 13. do 20. marca. HALOOOOOOO????? kakšna je možnost da izmed 52. tednov v letu izberemo isti teden in da se ati pa mami, k se nikol ne srečata (razen na sodišču ) srečata glih u Čateških na bazenu. za povrhu vsega vsak s svojim novim partnerjem ampak smo zrihtal gre ati zdj od 20. naprej dol, kar pomeni, da sem jest lohk 14 dni u toplicah če se mi bo dalo seveda, pa če bo Sara mela dost cunj za tolk časa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:02:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
"mož greva spat, da bodo šli obiski lahko damu." Vsekakor ne bi blo od njih odvisno, koliko časa bojo na obisku.... jst kar rečem, da imam dovolj... no pa tudi zvečer ne vabim/sprejmem ljudi k sebi..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:06:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Rada bi pa bla 87-letnik, ja!user posted image user posted image user posted image Moj sine je tudi.... :)
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:07:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rada bi pa bla 87-letnik, ja!user posted image user posted image user posted image Moj sine je tudi.... :) Ja, sam petra ima 1978 letnico v nicku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:08:01
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a se da pri vseh dvignit dno?? ker jest bi tut tako mela. Ne, pri vseh se ne da.... mi smo to nabavli... : http://www.neckermann.si/artikel/3299250/Lesena-stajica ja tale je res lušna. hvala za predlog...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:08:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Leda kako je to mišljeno da da glavico otroček nazaj? Naša jo recimo da, ko nekaj sliši in bi rada videla kaj dogaja, drugače ne. ....recimo, da jo držiš v roki...in se ti tak nazaj z glavo špana..tak razteguje vrat...v tem stilu...ne znam točno opisat... tak kot da ti hoče se nazaj vrečt.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:09:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: leda kaj pa ko imaš user posted image v naročju in da kar naenkrat fula glavo nazaj??in to večkrat? je to mišljeno? punce, mir. noben od vaših nima tega ekstenzijskega vzorca naša je že v porodnišnici dala glavo skor pod kot 90 stopinj. vsi pa dajejo glavo nazaj, sploh če se kaj zanimivega tam dogaja. naša je bila ista. glavo premika kot žirafa, čist nazaj kot le gre.pa mi je P na prvemu pregledu rekel da to ni nič, pa opažam da še vedno to dela. potem pa glih zadnjič govorim z eno mamico, kateri so isto rekli, da ni nič, je šla pa na pregled v LJ, samoplačniško, so pa ugotovili ta vzorec in hodita sedaj na terapije. povej pediatru
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:10:47
|
|
|
|
lana luna
|
a zdj gremo pa spat al kako no lepo pančkajte... jest grem pa pod vodo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:12:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda obstaja ena hrvaška stran, ki je zdele ne najdem, kjer je vse lepo opisano in narisano) in zadeva izzveni sama od sebe. si mogoče to mislila.... http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm ...sem že parkrat gor limala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:12:50
|
|
|
|
morango
|
Ojla, pa sem spet tu. Vmes sem vas komaj prebrala, vidla tolk lepih otročkov, da jih zdaj ne bom poimensko hvalila, ampak naj kar skupno velja: čestitke za take lušne fante in punce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 23:14:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: leda so pa ugotovili ta vzorec in hodita sedaj na terapije. hja, tut jaz sem jo peljala na samoplačniško preden sem dobila napotnico. ampak res ni panike; pravilen handling je treba delat (sej o tem je bil že govor; obstaja ena hrvaška stran, ki je zdele ne najdem, kjer je vse lepo opisano in narisano) in zadeva izzveni sama od sebe. če te pa skrbi, pa pojdi enkrat na samoplačniško (to, h kateri smo mi šli v ljubljani, jaz toplo priporočam); ti pokaže nekaj vaj (gre v bistvo za igro, v kateri spodbujaš kar je potrebno) in jih doma izvajaš. veš da bi šla. mi sporočiš podatke prosim?? že zato, da bom jaz mirna. zato sem jaz prosila pediatra, da mi da napotnico za razvojno..... in gremo 25.2.....da bom mirna....... dihalna stiska po porodu...lahko tud pusti posledice....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?